כאבים חזקים במרפק שמאל וזרמים באצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים במרפק שמאל וזרמים באצב
    ניסים
    06/05/2011

שלום לכולם

אני בן 27 נפגעתי בתאונת עבודה מלפני שנה ב.ת 16.5.10במרפק שמאל ומאז אני מרגיש כאבים חזקים במרפק שמאל וזרמים לאצבעות ורדימות ביד ונפחות מתקשה להרים דברים כבדים ואפילו לא כבדים מאוד ואם אני מחזיק את היד באוויר היה מתעיפת מהר מאוד במיפוי עצמות יש (קליטה מוגברת קלה לא אחידה) בוצע המיפוי בתאריך 9.10 ובתאריך 14.9.10 עברתי וועדה רפואית וקיבלתי 20 אחוז לארבעה חודשים ואחרי ארבעה חודשים הוזמנתי לוועדה שנייה +מסמך שעלי לבצע צילום רנטגן ב.ת 9.1.11 בצילום רנטגן לא מופיע כלום אך עדין הכאבים לא עברו עדין ועל זה הורידו את הנכות ל 10 אחוז ובתאיך 24.5.11 יש לי עוד וועדה אך יש לי מסמכים והמסמכים קיבלתי אותם בתאריך 15.4.11מרופא מומחה באורטופדיה ומנתיח בבית חולים שקימת אצלי תסמונת ל CRPS מה הסיכוי לעבור את הוועדה עם אחוזי נכות וכמה

ותודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים במרפק שמאל וזרמים באצב - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    09/05/2011

שלום ניסים.
    לדעתי כדאי לבדוק מה מצב העצבים על ידי בדיקת EMG, יתכן ויש לך עצב כלוא שגורם לכאבים.
    לא ברור מה יחליטו בועדה רפואית זה תלוי מי יושב בועדה וכיצד יתרשם מהכאבים וממצבך.
    מכין שאין ממצאים אוביקטיביים קשה לדעת איזה קביעה סוביקטיבית תהיה.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו