מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    סימה
    07/05/2011

שלום,

אני בחורה בת 24, לאבורנטית (חצי מהעבודה זה בעמידה ותנועה מתמשכת, חצי שני זה מול המחשב).
    מזה שנתיים היה לי כאב במפרק שמאל, לאחר מכן גם התחילו כאבי גב תחתון נוראים.
    הלכתי לרופא משפחה, לאורטופיד, לריאומטולוג, נוירולוג.
    רוב הממצאים הרפואיים תקינים, חוץ מבלט דיסק זניח בגב התחתון. נסיתי פיזוטרפיה, הידרוטרפיה וזה לא עזר.
    לאחר שנה וחצי לקחתי חופש ארוך, נחתי הרבה, ומפני שכמעט ולא עשיתי מאמצים לא היה לי כאב.
    אבל הנה חזרתי לעבודה, ושוב הכאב חוזר ומגביל אותי.
    ההחמרה הכי בולטת של הכאב היא בעקבות ישיבה על כסא קשיח (נגיד עשוי עץ) (אפילו אם זה רק ל-10 דקות).

השאלה שלי אליכם היא, אם בצילומי MRI לא נצפה חוץ מבלט דיסק, האם שווה לחזור לאורטופיד? אני אישית מרגישה שזה בכיוון האורטופדיה כי הכאב מתבטא כשאני עושה מאמץ או בתנוחות מסויימות. האם יש סיכוי שורטופיד מסויים לא יראה בעיה אך אחר כן ?
    האם שווה לי לנסות אורטופיד אחר?

תודה מראש,
    סימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• ירך שמאל

סימה
    07/05/2011

סליחה, בטעות כתבתי מפרק שמאל, זה ירך שמאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    09/05/2011

שלום סימה.
    אם כולם היו אותו דבר לא היה צריך כל כך הרבה , נכון?!
    כל אורטופד רואה את הבעיה מנקודת מבטו בהסתמך על ניסיונו האישי וידיעותיו.
    חשוב לבצע בדיקה לאור התאור שתארת ולהגיע למסקנה מה הגורם לכאב, וכיצד ניתן למנוע אותו.
    כבר בתאור הקצר שלך ניראה כי אכן היה שיפור, והחמרה לאחר חזרה לעבודה על כיסא קשיח.
    החליפי את סוג הכסא בעבודה במידה וניתן, לכסא שאת יודעת שאינו גורם להחמרה בכאב. יתכן ויפתור את הבעיה.
    במידה ולא את מוזמנת וננסה למצא את מקור הבעיה.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו