מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב שלא פוסקיםמאיה א11/05/2011
יש לי עוד בעיה...
רקע: לפני 3 שנים עשיתי ניתוח שרוול, ירדתי בסביבות 50 קילו ..אני צריכה לרדת עוד קצת.. אבל כבר לא מה שהייתי פעם, תודה לאל.
כאבי הגב שלי התחילו לפני בערך 4 שנים, כשהייתי בצבא, פעם אחת בזמן ניקיונות במטבח [סינג'רו אותי לא מעט] שמעתי "קנאק" חזק בצוואר שלי, והכאב לא עזב אותי מאז.
באותה תקופה נאנסתי, וכשהייתי הולכת עם הבעיה הזו לרופאים- היו אומרים לי שזה נפשי, או שזה בגלל שאני שמנה מאוד,
הכאבים התפזרו לאט לאט לאורך כל הגב שלי, הצלעות...כיום,4 שנים לאחר מכן, 50 קילו פחות אני עדיין סובלת מהכאבים החזקים האלו, מידי פעם יש לי כאבים חדשים שנוספים למה שכבר יש, לאחרונה התחיל כאב חד מאוד בגב התחתון שמקרין לישבן, כאב שמעיר אותי.
ממש כל עמוד השידרה שלי כואב... וזה שרגל שמאל שלי עקומה קצת בטוח לא מוסיף... מה אתם ממליצים? אני מניחה שעליי לבקש צילום לכל עמוד שידרה...נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב שלא פוסקים - תגובה
ד''ר חגי אמיר11/05/2011מאיה יקרה.
גשי לאורטופד הקופה והמשיכי ברור מסודר.
חשוב לבדוק ולוודא מה מקור וסיבת הכאב ולטפל בהתאם.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט אעשה כן
מאיה א11/05/2011שוב- המון המון תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?