כאבי גב שלא פוסקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב שלא פוסקים
    מאיה א
    11/05/2011

יש לי עוד בעיה...

רקע: לפני 3 שנים עשיתי ניתוח שרוול, ירדתי בסביבות 50 קילו ..אני צריכה לרדת עוד קצת.. אבל כבר לא מה שהייתי פעם, תודה לאל.

כאבי הגב שלי התחילו לפני בערך 4 שנים, כשהייתי בצבא, פעם אחת בזמן ניקיונות במטבח [סינג'רו אותי לא מעט] שמעתי "קנאק" חזק בצוואר שלי, והכאב לא עזב אותי מאז.

באותה תקופה נאנסתי, וכשהייתי הולכת עם הבעיה הזו לרופאים- היו אומרים לי שזה נפשי, או שזה בגלל שאני שמנה מאוד,
    הכאבים התפזרו לאט לאט לאורך כל הגב שלי, הצלעות...כיום,4 שנים לאחר מכן, 50 קילו פחות אני עדיין סובלת מהכאבים החזקים האלו, מידי פעם יש לי כאבים חדשים שנוספים למה שכבר יש, לאחרונה התחיל כאב חד מאוד בגב התחתון שמקרין לישבן, כאב שמעיר אותי.

ממש כל עמוד השידרה שלי כואב... וזה שרגל שמאל שלי עקומה קצת בטוח לא מוסיף... מה אתם ממליצים? אני מניחה שעליי לבקש צילום לכל עמוד שידרה...נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב שלא פוסקים

הוספת תגובה

• כאבי גב שלא פוסקים - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    11/05/2011

מאיה יקרה.
    גשי לאורטופד הקופה והמשיכי ברור מסודר.
    חשוב לבדוק ולוודא מה מקור וסיבת הכאב ולטפל בהתאם.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט אעשה כן

מאיה א
    11/05/2011

שוב- המון המון תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו