כאבים בשורש יד ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשורש יד ימין
    בר
    13/05/2011

שלום, לפני בערך שנה נפלתי על יד ימין ומאז יש לי כאבים בשורש היד בתנועות מסוימות (ימין, שמאל ,למעלה ,למטה) וזה פוגע לי ביכולת לעשות דברים שכרוכים בתנועות האלה כי אני מרגישה כאבים.
    לפני שבועים עשיתי צילום MRI ובתשובות רשמו לי: יש נוזל מוגבר במפרק הרדיו- אולנרי המרוחק המתבלט מעט לאספקט הקדמי של המפרק.
    מרווח המפרק שמור. הרצועה הסקפו לונאטית ניראת מעובה בחלקה הקדמי, ככל הנראה קרע חלקי.
    נוזל מוגבר במידה מינימלית במפרקי שורש היד.
    לסיכום: רושם לנזק-קרע חלקי באספקט בקידמי של הרצוע הסקפו-לונאטית.
    פגיעה קלה במפרק הרדיו אולנרי המרוחק.
    רציתי לדעת מה זה אומר אם מתישהו הכאבים האלה יעברו לי? ואיזה טיפול נותנים לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשורש יד ימין

הוספת תגובה

• כאבים בשורש יד ימין - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    13/05/2011

בר שלום,
    במהלך הפגיעה שניפגעת נפגע גם המפרק בין שתי העצמות באמה בסמוך לשרש כף היד.
    במפרק זה יש סחוס קטן שמחבר בין שתי העצמות שלעיתים עלול להיפגע בעת חבלה ושבר בשורש כף היד.
    חשוב לבדוק האם זה הגורם לכאבייך.
    במידה וכן רצוי לגשת למרפאת כף יד במרכז רפואי גדול כמו תל השומר, ולבדוק האם יש מקום להתערבות כלשהי או שמספיק לטפל באמצעים חיצוניים.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשורש יד ימין

בר
    13/05/2011

אוקיי תודה רבה..

יש לי עוד שאלה אם רשמו לי שיש שם קרע חלקי אתה יודע אולי מה האפשרויות של טיפול ביד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשורש יד ימין - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    13/05/2011

בדיוק לשם כך תפני למרפאת כף יד בתל השומר.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו