כאבים ביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ביד שמאל
    שירי
    20/05/2011

שלום, אני בת 31 יש לי מזה כמה זמן (יותר משנה) כאבים בכל היד השמאלית, פעם באיזור הכתף, שאני לא יכולה להרים אותה או להחזיק משהו, ולפעמים הכאב הוא בקיפול כף היד, אני לא יכולה להחזיק כוס. לא קיבלתי מכה פשוט בשנים האחרונות עבדתי בעבודה קצת פיזית. (אם יש קשר). הייתי אצל אורתופדים רבים, עשו לי רנטגן והכל תקין. רציתי לדעת איזה צילום צריך לעשות כדי לעלות על הבעיה, והאם זה קשור לרקמות הרכות? נ.ב. יש לי בשכמה השמאלית תחושה של רדום ואם אני מתאמצת עם הגב כל הצד השמאלי של הגב והיד כואב. אודה לך על תשובתך והייתי רוצה לבוא לד"ר יונה לביקורת והמלצה. בתודה רבה שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ביד שמאל

הוספת תגובה

• כאבים ביד שמאל - תגובה

ד''ר יונה יניב
    22/05/2011

קשה מהסיפור להסיק מסקנות אבל - ייתכן שהבעיה - צווארית, בכתף או במקום אחר - יש צורך בבדיקה. ניתן להגיע אלי - או במרפאה לכיר' של היד בבי"ח שיבא טל. 03-5305000 או - פרטי בי"ח אסותא - טל. 03-7645440

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו