רגל שנרדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל שנרדמת
    יעל
    24/05/2011

שלום.
    רציתי בבקשה לשאול לגבי מצב כלשהו שמתרחש אצלי. אני בת 27 ומזה שנים אולי שאני חווה את הדבר הבא- רגל שמאל שלי ורק היא "נרדמת", במצבים של ישיבה. אני יכולה לשים רק את רגל שמאל נניח על ימין וזה בסדר וכשאני עושה את ההיפך אז רגל שמאל נרדמת במהרה. היא פשוט נהיית כבדה.. לא ממש עקצוצים נניח. וגם סתם ככה בישיבה היא נרדמת לרוב. בנוסף, משהו שאולי ואולי לא קשור.. אותה רגל שמאל שלי גמישה הרבה יותר ביחס לימין.. וזה אומר שאני יכולה למתוח אותה ולהגיע עם כפות הרגליים לפנים בקלות, לעומת רגל ימין שאיתה אני לא יכולה

רציתי לדעת אם זה משהו שדורש בירור, טיפול, יכול לפגוע בעתיד.. וגם לאן לפנות? ולמה זה?

תודה רבה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל שנרדמת

הוספת תגובה

• הרדמות הרגליים

בועז דקל
    26/05/2011

הי יעל
    הרבה פעמים כאבים ברגליים והרדמות הרגליים קשורים לחוליות הגב התחתונות.
    יכול להיות שהעצב של הרגל, שיוצא מהחוליות התחתונות, נלחץ על ידי שריר תפוס או על ידי בלט דיסק או פריצת דיסק. הייתי ממליץ לך לבקר אצל אורטופד ולבצע צילום רנטגן, או C.T.
    לאחר שתדעי מה הבעיה - יהיה קל יותר לכוון אותך לטיפול המתאים.
    תהיי בריאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגל שנרדמת - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    01/06/2011

יעל יקרה,
    מבנה הגוף שלנו איננו סימטרי.
    לכן יתכן מאד שהגמישות היתרה שלך ברגל אחת מלווה בחשיפות יתר ללחץ או לרגישות של העצב שהולך לאותה רגל .
    אין צורך לעשות כלום כל עוד הדבר אינו משתנה לרעה.
    מיצאי את התנוחות הנוחות לך וחיי עם זה.לא ניראה לי שזה שווה התערבות כלשהיא אלא אם כן זה מאד מפריע לך.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו