תוצאות בדיקות mri

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקות mri
    קארין
    26/05/2011

זה מה שרשום לי בתוצאות ה - mri..כבר הומלץ לי ע"י אורטופד מומחה לעבור ניתוח...אודה מאוד אם מישהו יכול להסביר לי את תוצאות הבדיקה,האם באמת צריך לעבור ניתוח ועל תהליך הניתוח...תודה רבה...קארין...

מודגמים אותות תקינים מלשד העצמות ללא עדות לשברים או בצקות.
    המשטחים הפירקיים מודגמים תקינים.
    הרצועות הסינדזמוטיות, הרצועות הלטרליות ורצועת הדלטואיד מודגמות תקינות.
    מודגם קרע חלקי אורכי של גיד הפרונאוס ברוויס מגובה קצה הפטישון הלטרלי עד לגובה הגבשושית
    הפרוניאלית. הגיד מודגם מפוצל בצורת "פרסה". מודגמת אחיזה תקינה של הגיד אל בסיס עצם המסרק
    החמישית.
    מודגם נוזל במעטפת הגידים הפרוניאליים.
    גיד הפרונאוס לונגוס מודגם תקין.
    מודגם נוזל בכמות מינימלית במעטפת הגיד הטיביאליס האחורי, ללא עדות לקרע במרקם הגיד.
    שאר הגידים המכופפים מודגמים תקינים.
    הגידים המיישרים וגיד אכילס מודגמים שמורים.
    מודגם מבנה תקין של הסינוס טרסי, התעלה הטרסלית והפציה הפלנטרית.
    מודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקות mri

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקות mri - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    01/06/2011

קארין שלום,
    מה שה- MRI מראה זה שכמעט הכל תקין למעט קרע אורכי חלקי של אחד הגידים דבר שכשלעצמו איננו ניראה לי שמצריך ניתוח כלל.
    כך שאני לא רואה מה בדיוק רוצים לנתח אצלך.
    שיהיה לך בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות mri

קארין
    02/06/2011

ד"ר יקר

אם לא ניתוח,אז איך מטפלים ? סובלת מכאבים עזים שלא מאפשרים לי לבצע שום פעילות נורמלית - אפילו לא הליכה קלה...המליצו לי לעשות ניתוח כדי להוציא את הדלקת ולתקן את הגיד...אתה אומר שזה לא הכרחי? אז איך אוכל לטפל בזה בדרכים אחרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות mri - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    02/06/2011

קארין יקרה.
    עם כל הכבוד אין באפשרותינו לתת אבחנה טיפול ויעוץ ללא בדיקה מדוקדקת והתבוננות בצילומים. איננו נביאים.
    כל שביכולתינו לעשות הוא לסייע לפונים להבין או לפרט קצת יותר על נושא לא ברור.
    הפורם איננו תחליף לרופא.
    ואל תיקחי את מה שנאמר כאן כקביעה רפואית.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו