מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקות mriקארין26/05/2011
זה מה שרשום לי בתוצאות ה - mri..כבר הומלץ לי ע"י אורטופד מומחה לעבור ניתוח...אודה מאוד אם מישהו יכול להסביר לי את תוצאות הבדיקה,האם באמת צריך לעבור ניתוח ועל תהליך הניתוח...תודה רבה...קארין...
מודגמים אותות תקינים מלשד העצמות ללא עדות לשברים או בצקות.
המשטחים הפירקיים מודגמים תקינים.
הרצועות הסינדזמוטיות, הרצועות הלטרליות ורצועת הדלטואיד מודגמות תקינות.
מודגם קרע חלקי אורכי של גיד הפרונאוס ברוויס מגובה קצה הפטישון הלטרלי עד לגובה הגבשושית
הפרוניאלית. הגיד מודגם מפוצל בצורת "פרסה". מודגמת אחיזה תקינה של הגיד אל בסיס עצם המסרק
החמישית.
מודגם נוזל במעטפת הגידים הפרוניאליים.
גיד הפרונאוס לונגוס מודגם תקין.
מודגם נוזל בכמות מינימלית במעטפת הגיד הטיביאליס האחורי, ללא עדות לקרע במרקם הגיד.
שאר הגידים המכופפים מודגמים תקינים.
הגידים המיישרים וגיד אכילס מודגמים שמורים.
מודגם מבנה תקין של הסינוס טרסי, התעלה הטרסלית והפציה הפלנטרית.
מודגם נוזל תוך פירקי בכמות קטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות mri - תגובה
ד''ר חגי אמיר01/06/2011קארין שלום,
מה שה- MRI מראה זה שכמעט הכל תקין למעט קרע אורכי חלקי של אחד הגידים דבר שכשלעצמו איננו ניראה לי שמצריך ניתוח כלל.
כך שאני לא רואה מה בדיוק רוצים לנתח אצלך.
שיהיה לך בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות mri
קארין02/06/2011ד"ר יקר
אם לא ניתוח,אז איך מטפלים ? סובלת מכאבים עזים שלא מאפשרים לי לבצע שום פעילות נורמלית - אפילו לא הליכה קלה...המליצו לי לעשות ניתוח כדי להוציא את הדלקת ולתקן את הגיד...אתה אומר שזה לא הכרחי? אז איך אוכל לטפל בזה בדרכים אחרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות mri - תגובה
ד''ר חגי אמיר02/06/2011קארין יקרה.
עם כל הכבוד אין באפשרותינו לתת אבחנה טיפול ויעוץ ללא בדיקה מדוקדקת והתבוננות בצילומים. איננו נביאים.
כל שביכולתינו לעשות הוא לסייע לפונים להבין או לפרט קצת יותר על נושא לא ברור.
הפורם איננו תחליף לרופא.
ואל תיקחי את מה שנאמר כאן כקביעה רפואית.
בהצלחה
דר' חגי אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?