ניתוח או לא?!- מפרק הירך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח או לא?!- מפרק הירך
    אורית
    02/01/2008

שמי אורית ואני בת 31 וחצי, אני סובלת מפרק הירך לאחר כאישפוז של חודשיים בבית חולים. הרפוא שבדק אותי טוען שקיבלתי סטרואידים או תרופות בטיפול נמרץ וגרמו לי לנמק בראש פרק הירך השמאלי שלי. כעת אני בטיפולי הידרותראפיה ופיזיוטראפיה וכדורים(ארקוקסייה)...סיוט. הוחלט כי לאור זה שיש לי נמק (למרות שראו שיש צמיחה חדשה של עצם, אך לא מספקת), יש התמוטטות חלקית של ראש פרק הירך ולכן עלי לעבור ניתוח בעוד כ-3 חודשים, או של החלפת ראש פרק הירך או של כל מפרק הירך.
    אני בסך הכל צעירה וקשה לי לחשוב על החלמה כ"כ ארוכה בבית חולים. אני כבר 8 חודשים בבית מאז האיפשוז ועצם המחשבה על אשפוז נוסף מטריף אותי.
    האם יש אופציה אחרת ולא ניתוח????
    תודה מראש,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח או לא?!- מפרק הירך

הוספת תגובה

• תשובה לשאלתי

אורית
    06/01/2008

אודה לכם אם תתייחסו שלאלתי, כיון שאני מודאגת מאוד ממצבי,
    תודה ושבוע טוב,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח או לא

ד''ר אליהו אדר
    06/01/2008

ההחלטה באשר לניתוח מתבצעת לא רק על בסיס הממצאים הרנטגניים. בהחלטה זו מביאים בחשבון את רמת התפקוד של המטופל, דרגת הכאב, טווחי תנועה, מידת התגובה לתרופות, מידת ההשפעה של טיפול שמרני, השפעת אביזרים כמו מקל הליכה וכמובן מידת ההשפעה של שינוי בהרגלי הפעילות.
    לצערי הפורום לא יוכל לדון איתך בכל הדברים הללו. השיקול חייב להיעשות בינך לבין הרופא המטפל שלך. ובסופו של דבר ההחלטה הסופית היא שלך !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו