MELMAK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MELMAK
    סם
    31/05/2011

שלום וברכה דר

לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח בשבר סקפואיד (שהוא בעל שנתיים) עם השתלת עצם שנלקח מאחת העצמות בכף יד ועכשיו הנני בגבס, בביקורת שהייתה שבוע שעבר הרופא מנתח טען כי עדיין השבר קיים אך רואה סימנים של תאוצה והמליץ להשאר עם הגבס לעוד חודשיים אך גם ביצע חור בגבס ואמר לי להשיג מכשיר MEKMAK לשימוש יוםיומי אך ברם 2(אני חייל) לא אישרו וטענו כי לפי החוק הצבאי שלהם המכשיר ינתן רק אחרי שלושה חודשים אחרי הניתוח ופניתי לרופא המנתח והוא אמר שיבדוק את העניין מולם אך ברצוני לשאול אותך בבקשה עד כמה חשוב המכשיר הזה לאיחוי שברים ומה יכול לקרות אם עכשיו אני יהיה חודש וחצי בלי הטיפול?

תודה רבה רבה לכל תשובה !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MELMAK

הוספת תגובה

• MELMAK - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    01/06/2011

מכשיר ה- MELMAK מסייע לריפוי שברים בעצם על ידי גלים אולטרסוניים.
    העלות של המכשיר היא גבוהה, ולכן המוסדות המממנים משלמים לשימושו רק לאחר שניראה עיכוב בריפוי שבר, זה אומר אחר כ-3 חדשים.
    אם אתה רוצה לשלם מכיסך ולהשתמש במכשיר הוא לא יזיק, אולם לרוב השברים מתרפאים לבדתוך שלשה חדשים ואם לא תוכל להתחיל להשתמש במכשיר.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MELMAK

סם
    01/06/2011

אז כמו שהבנתי לא נורא אם למשך חודש וחצי הבאים לא אשתמש במכשיר כלומר לא כל כך משמעותי..?
    ותודה רבה על התשובה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• MELMAK - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    02/06/2011

הבנת נכון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו