כאב בירך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בירך שמאל
    מיכל
    01/06/2011

היי, אני בת 45 לפני כחודש וחצי בנסיעה הביתה לאחר שבוע מטורף בעבודה וישיבה ממושכת של 8-9 שעות ביום הרגשתי דקירות בירך שמאל בצד. הדקירות חלפו אך נשאר כאב שלא מרפה.
    עשיתי שיאצו שעזר מאד אבל לפני כשבוע חזר שוב הכאב המעומעם הזה. דקירות חזקות אין אבל אני מרגישה את המקום. יש לציין שאם אני לא ממש חושבת על הרגל או על הכאב אני יכולה שלא להרגיש אותו אבל אם אני ניזכרת אז מיד אני מרגישה את את הכאב העמום הזה.
    אני מאדדדדד מוטרדת ומודאגת. הייתי היום אצל האורטופד והוא הפנה אותי לצילום. כנראה שקשור לגב תחתון.
    אבל אני בהסטריה מוחלטת. אני חרדתית מטבעי ולכן עד שאני לא אעבור את הצילום לא אהיה רגועה.
    אנא עזרתכם.
    תודהההההההההההה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בירך שמאל

הוספת תגובה

• כאב בירך שמאל - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    02/06/2011

מיכל שלום,
    הצילום קרוב לודאי לא יראה כלום.
    מה שאת מתארת יכול להתאים למצב של פגיעה בעצב פריפרי עורי שמעצבב את הצד החיצוני של הירך. העצב עובר ממש קידמית למפשעה, ויתכן שנילחץ ונפגע מעט מהישיבה הממושכת.
    יתכנו גם דברים אחרים שיש לבדוק כמובן.
    אולם תלונה זו שכיחה, וסביר להניח שיעבור מעליו אם לא תחזרי על מה שגרם לזה להופיע.
    העיקר השארי רגועההההה.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בירך שמאל - תוצאות רנטגן

מיכל
    02/06/2011

ראשית תודה לדר' חגי על התשובה. כמו כן, היום ביצעתי צילום רנטגן ולהלן התוצאות. מקווה שהכל בסדר. אני חרדה מאד. תודה רבה רבה
    ע'ש מותני 2 צילומים
    *סיבת ההפניה:
    ישיבה ממושכת
    : *ממצאי
    ע.ש. מותני (חזיתי וצדדי)
    ===========================
    מנח החוליות תקין.
    מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי שמורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בירך שמאל - תוצאות רנטגן - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    02/06/2011

הוא אשר אמרתי.
    הצילום תקין איננו מראה כלום.
    אפשר להוריד לחץ, ולהרגע.
    בהצלחה
    דר' חגי אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו