החלטת ועדת ניידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלטת ועדת ניידות
    עבד
    03/06/2011

לד"ר חגי אמיר שלום וברכה....אני נכה אשר לוקה במחלה ראומטית חמורה שנקראת בכטרב.אני סובל מהגבלות במפרקי הירכיים בוועדה קבעו לי 70% לפי סעיף ו-א-2 ללא כוויצה כיפופית.ורשמו סעיף חלקי.קודם כל צריך לקחת בחשבון שאין ברשימת הליקויים סעיף של 70% .יש או 50% או 80% .להלן תוצאות הבדיקה האורתופדית:כיפוף 60 מעלות בשתי הרגליים ישור 0 בשתי הרגליים סיבוב פנימי וסיבוב חיצוני 0 בשתי הרגליים אבדוקציה 30 מעלות בשתי הרגליים אדדוקציה -30 בשתי הרגליים.קודם כל מה דעתך על תוצאות הבדיקה ?והאם זה מעיד על הגבלה חמורה וקשה? דבר שני האם זה ניגוד אינטרסים בין הרופאים בקביעת אחוזי ניידות?למרות שנוכחתי בוועדה עם חוות דעת ראומטולוגית מפרופסור טישלר וציין וקבע את אותו סעיף ו-א-2 80% .אודה לך מקרב לב אם תפרט לי ותתייחס לכל מה שרשמתי.ממני בהוקרה....עבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלטת ועדת ניידות

הוספת תגובה

• החלטת ועדת ניידות - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    03/06/2011

שלום עבד.
    אינני יכול להתייחס למיקרה הספציפי שלך אולם אני יכול להסביר מה הועדה קבעה.
    לצורך קביעת הסעיף ו-א-2 יש צורך למצוא כויצה כיפופית.
    אצלך אין כויצה כיפופית.
    דר' טישלר ציין את מה שהוא מאמין שמגיע לך אולם קביעתו איננה נכונה כיון שאין כויצה כיפופית.
    הועדה יכלה לפסול את הליקוי בניידות כיון שלא מופיעים תנאים בסיסיים.
    אולם לאור התרשמות הועדה במצבך, ויתכן גם בזכות חוות דעתו של דר' טישלר, החליטה כניראה להתחשב במצבך ולתת לך את הסעיף למרות שאיננו עומד בתנאי הסף של המצאות כויצה כיפופית, אולם לתת אותו חלקי.
    הווה אומר במקום 80% בליקוי מלא, רק חלק מהליקוי. במיקרה זה בחרה הועדה לקבוע 70% .
    ניראה לי שהועדה הלכה כאן לקראתך בצורה משמעותית.
    אני מקווה שתרגיש טוב.
    שבת שלום
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו