לא יודעת איך לקרוא לזה..שריר מתוח?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת איך לקרוא לזה..שריר מתוח?!
    בר
    06/06/2011

שלום.. מלפני בערך חודשיים שלוש אני מרגישה כאילו שריר נמתח לי ביד שמאל (מכירים את ההרגשה כשמקבלים בטעות מכה במרפק ויש זרמים לקצת זמן וזה עובר מיד?! אז זהו שאצלי זה כנראה לא עבר) וכשאני מקפלת את היד קצת יותר מידי, אז אני מקבלת תזכורת מהשריר וההרגשה היא שהוא מתוח קצת יותר מידי.. וגם בתנוחות מסויימות הוא מזכיר לי זאת.. לפני שלושה ימים החלטתי שההרגשה קצת מעצבנת אותי והחלטתי לחפש את מקור הכאב ביד ולהגיע לנקודה הכי כואבת.. כשמצאתי אותה, עשיתי קצת עיסויים באיזור (מסאג') וזה קצת עזר.. אלא, שמאז אני מרגישה שיש לי זרמים עדינים בקמיצה ובזרת.. (כמו שהרגל נרדמת וכו'..) אני קצת מפחדת שזה לא בסדר ומשתדלת להוזיז את היד כדי שלא "תישן" יותר מידי..
    אז מה עושים..? זה מסוכן הזרמים..? זה יכול להחמיר?
    מקווה שהייתי ברורה.. מאד אשמח לתשובה קצת מפורטת והסבר מה הולך לי שם..
    תודה רבה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת איך לקרוא לזה..שריר מתוח?! - תגובה

ד''ר חגי אמיר
    06/06/2011

שלום בר.
    כניראה יש לך עצב לחוץ שגורם לך את התחושות הלא נעימות.
    כדאי להיבדק כדי להיות בטוחים מה גורם לעצב להיות לחוץ והיכן ואם כדאי לעשות משהו בנידון.כל זאת יעשה האורטופד מהקופה כשתבואי אליו לבדיקה.
    בהצחה
    דר' חגי אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.

בר
    07/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו