כאבים בעקב שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעקב שמאל
    אלירן
    04/01/2008

אני בן 25 וסובל מכאבים בעקב שמאל כבר 5 וחצי שנים.
    הכאב התחיל במהלך השירות הצבאי , ההרגשה הייתה כמו של סכין שחודרת לי לרגל...הכאב הפריע לי ללכת ,כאב חד מאוד והפריע לי אפילו בזמן שינה.
    טופלתי על ידי הצבא במדרסים ונעילת נעלי ספורט ופיזיותרפיה אך ללא שיפור. האורתופדים שהייתי אצלם אמרו לי שהבעיה היא מכיוון שרוב הפעילות המבצעית שלנו הייתה מחסומים עם משקלים גדולים עלינו. לאחר השיחרור הכאב חלף כמעט אך תמיד נשאר. בזמן האחרון הכאב חזר ובגדול.
    בצילום רנטגן שעברתי לא נמצאה שום גדילה של עצם העקב. הרופאים אמרו לי שיש לי דורבן עקב או דלקת בגיד . טופלתי מאז השיחרור בכדורים נגד כאבים ,פיזיותרפיה ,זריקת סטרואידים ,מדרסים וטיפול באולטראסאונד וכל אלו ללא שיפור אלא רק החמרה בנתיים.רגל ימין התחילה לכאוב לי גם לאחרונה ואני מרגיש שאם יהיה לי אותו דבר ברגל ימין כבר אהייה מוגבל ממש בהליכה ובחיי היום יום.
    האם יש איזשהו טיפול שלא ניסיתי ויכול להועיל?
    האם יש לי עילה לתביעת נכות מהצבא על פציעה זו?
    בתודה מראש
    אלירן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעקב שמאל

הוספת תגובה

• "דורבן"

ד''ר יחזקאל טיטיון
    06/01/2008

אלירן שלום.

יתכן ומדובר בבעיה של פאסאיטיס פלאנטארית כרונית ויתכן שמדובר בבעיה אחרת. פנה לבדיקת אורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל.
    במידה ומדובר בפאסאיטיס כרונית שלא מגיבה לטיפול ניתן לשקול טיפול בגלי הלם או ניתוח.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו