מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איבוד קלוריותהיי20/07/2009
האם יש תרופת סבתא כל שהיא שעוזרת לגוף לישרוף קלוריות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוריות
שירי חבקין20/07/2009אין הנחות - לעשות כושר ולהזיז את הגוף
שחיה, הליכה
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון חוזרותפאולינה20/07/2009
יש לי דלקות גרון כל חודשיים מה ניתן לעשות יש למשהו עצה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון חוזרות
שירי חבקין20/07/2009פאולינה שלום רב
אני ממליצה לקחת תוסף מזון מחזק למערכת החיסונית
שמכיל את הנ"ל:פרופוליס אכינציאה וויטמין סי
יש הרבה חברות שמייצרות כאלה .
באם את לוקחת אנטיביוטיקה בכל פעם שהדלקת פורצת
זאת גם סיבה לכך שהיא ממשיכה לחזור ולכן יש צורך
לחזק את המערכת החיסונית .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורנייםשרית20/07/2009
שלום
בהמלצתך פה באתר התחלתי להשתמש בשמן עץ התה לפטריה בציפורני הרגליים. על הבקבוק רשום שמן עץ התה האתרי האוסטרלי האם זה השמן?
את כתבת לטפטף ישירות על הציפורן וכך אני עושה כי יש לי פטריה ממש קשה, בהוראות כתוב למהול עם מים, האם אני צריכה למהול עם מים או לטפטף ישירות על הציפורניים כמו שעשיתי עד כה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים
שירי חבקין20/07/2009שרית שלום רב
שמן עץ התה האוסטרלי הוא השמן הטוב ביותר לטיפול
בפטרת הציפורניים ובפטריות בכלל
את יכולה למרוח אותו ישירות כפי שעשית
מומלץ למהול בשמן בסיס כשמשתמשים בו על אזור
רחב טווח כמו כן למקומות רגישים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבוש פצעיםרותם20/07/2009
שלום
אני עושה אפילציה
האם ידוע לך אם חימר ירוק טוב לייבוש פצעי האפילציה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייבוש פצעים
שירי חבקין20/07/2009שלום רותם
החימר טוב לחידוש עור ולשיפור מראהו במקרים
של קמטים כתמים ופיגמנטציה קלה. לגבי פצעים
הוא אכן מסייע להחלמה מפצעי בגרות קלים
ופצעונים בכלל לכן לדעתי יכול לעזור ובכל מקרה
הוא לא יכול להזיק
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פצעים
איה הוד20/07/2009
שלום רותם,
אחת המשחות המדהימות ביותר שיש לפצעים וגירויים לאחר אפילציה היא משחת הטראומיל.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופיםרותם20/07/2009
שלום רב
יש לי בכפות הרגליים קילופים. בחלק התחתון של כף הרגל כלומר בחלק שדורכים על הרצפה.
הקילופים נראים עגולים . האם זו פטריה?
מה עושים על מנת להפטר מהקילופים. הם מפוזרים לאורך כל כף הרגל. וכף הרגל גם יבשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופים
שירי חבקין20/07/2009רותם שלום רב
אני ממליצה על מריחה של משחה על בסיס
קלנדולה ועץ התה. באם לא תמצאי אפשר לרקוח
זאת לבד.
המשחה יכולה לסייע במקרים של פטריה וגם
כשמדובר באקזמה שיטחית.
כיוון שאינני רופאת עור וגם לא ראיתי את הקילופים
לא אוכל להמליץ מעבר לעזרה ראשונה זאת
פני לרופא לקבלת איבחון יסודי יותר
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה לאחר לידהאני15/07/2009
שלום לשירי ואיה,
ילדתי לפני כשנה, סבלתי מנשירת שיער איומה עד לפני כשלושה חודשים,
לצערי, שיערי נותר מעט דליל (בקדמת הראש בעיקר), בבדיקות דם שערכתי לא נמצאו חוסרים.
איך אוכל לחזק את השיער ולעודד צמיחה מחודשת?
(שירי, קניתי ממך מזמן מיצוי לדילול במים לבעית נשירה, האם יעיל במקרה זה וממה הוא מורכב?)
אודה להתייחסותכן, תודה!
נ.ב. אני נוטלת גלולות למניעת הריון ואיני מניקה.
נטלתי עד לאחרונה מולטי הייר של סופהרב וכן VM-75 של סולגאר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
שירי חבקין16/07/2009שלום רב אני היקרה
נשירה לאחר לידה מאוד נפוצה ונובעת מחוסר איזון הורמונלי
שהינו טבעי לאחר לידה.
אני חושבת שטוב לקחת תוספי מזון מחזקים כגון הפורמולה
שציינת של סולגר ושל מולטי הייר
כמו כן לשתות חליטת רוזמרין וסרפד ביחס 1:1
לחלוט כף בכוס מים רותחים, להמתין כעשר דקות
לסנן להמתיק ולשתות לפחות 2-3 כוסות ביום.
לגבי המיצוי הוא יכול לעזור ומכיל גם רוזמרין, סרפד
ענבי דוב ועוד. אם יש לך אותו עדיין והתוקף בסדר
תשתי 30 טיפות ברבע כוס מים פעם ביום ואז
אין צורך לשתות את החליטות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נשירת שיער
איה הוד18/07/2009
הי,
מצטרפת להמלצותיה של שירי ומוסיפה את עשב השעורה לשתייה כל בוקר על קיבה ריקה יחד עם פולן דבורים (ניתן למצוא גם בכדורים) שמכיל המון חומצות אמינו חשובות וויטמינים לחיזוק הגוף, השלמת חסרים וטיפול בחולשה לאחר לידה.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחוי חתך כתוצאה מביופסיהאינה15/07/2009
שלום,
לפני שבוע עברתי (בת 45) ביופסה מיבלת ויראלית שלא עברה לי במשך כמה שנים באצבע הקטנה של כף הרגל. עכשיו יש לי שם מעין חור שלא נסגר . מה כדאי למרוח שמן/משחה מומלצת . עדיין יש לי כאבים סביב החתך לא בתוך החתך. מה מומלץ?
המון תודה על היעוץ הנהדר שלכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתך
שירי חבקין16/07/2009אינה היקרה שלום רב
קיימת אבקה ירוקה שנקראת אבקת חבאר והיא מסייעת
בסגירת פצעים . תוכלי להשיג בחנויות טבע או אצלי
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן אדום בעור הפנים לאחר כל פצעענת14/07/2009
יוצאים בפניי כתוצאה ממחזור או מלחץ פצעים בעיקר באזור הסנטר..אומנם בודדים אבל לאחר שהפצע עובר הוא משאיר סימן אדום..נקודתי..ולא עובר.
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
שירי חבקין14/07/2009שלום ענת
מומלץ למרוח משחת רסקיו שמיועדת
לטיפול בפצעונים ובעיות עור קלות לעיתים
גם כאלה שנובעות מלחץ או מצב ריגשי
לכן זה מתאים לפצעי מחזור.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפה וטעם לוואיליאור13/07/2009
תקופה ארוכה אני מרגישה יובש בפה , מעין בועות בפה וצריבה שמעירה אותי בלילה. כמו כן טעמי לוואי
האם מדובר בקנדידה? או משהו אחר? אני יעצי לי מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש בפה
איה הוד14/07/2009
ליאור יקר,
אנא גש לרופא ובקש ממנו לבדוק את ערכי הסוכר בדמך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לעיצה -פטריית חתוליםאייר קורין12/07/2009
שלום ובוקר טוב פורום נאה,לי לנכדתי ולביתי יש פטריית חתולים-כתמים עגולים אדומים ומגרדים,הרופא נתן ניזורל,לי חשוב לבדוק האם יש אפשרות בדוקה לטפל בעזרת חומרים טבעיים,אודה לכל הערה והארה ,שיהיו לכולנו ימים שטופי אור באהבה אייר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות
שירי חבקין12/07/2009קורין שלום רב
אפשר לנסות לטפל באלוורה רפואית של שלוס שמתאימה
גם לפטריות עור אולם לא בטוח שזה יהיה חזק מספיק.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגינאליתאלה10/07/2009
מה עושים כאשר קיימת פטריה בנרתיק כבר שבוע? לקחתי אגיסטן וגינאלי, גם נרות וגם את המשכה והפטריה אינה עוברת. האם יש משהו שיכול לעזור במהרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטריה
איה הוד11/07/2009
הי אלה,
אם מדובר במשהו חד פעמי ראשוני קחי לך 3 פעמים ביום כדורי פרוביוטיקה ושתי צמחי מרפא אנטיפטרייתיים שיותאמו לך על ידי נטורופת באופן אישי.
באופן חיצוני אני ממליצה על תרופת סבתא נהדרת:
קחי יוגורט לבן ביו, ערבבי בו אבקת פרוביוטיקה שתוציאי מתוך כמוסה אחת ושטפי איתו את הנתרתיק פעמיים ביום. לאחר שעה שטפי במים.
בנוסף, ניתן לעשות שטיפות וגינאליות עם כמה טיפות של תמצית זרעי אשכוליות - זה נהדר!!!
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאשולי09/07/2009
שלום לךך איה ,
ראשית אני רוצה להגיד לך שהפורום והאתר שלך מדהימים!
קראתי במידע באתר שלך לגבי צמח האשבל, שהוא בעיקר מרגיע ומטפל בכאבי ראש ומיגרנות, כתוב שהוא אסור להריון כי הוא ממריץ רחם. אומנם אני לא בהריון ,אבל אני מבינה מכך שיש לו קשר לנושא ההורמונאלי .
ושאלותי :
1. מה הכוונה ממריץ רחם ?
2. האם הצמח משפיע על הנושא ההורמונאלי ? ואיך?
3. האם הוא עלול לזרז מחזור ? והאם הוא לא מתאים במקרים של מחזור כבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צמחי מרפא
איה הוד11/07/2009הי רונית,
תודה רבה :-)
שאלותייך נבעו מתוך ההנחה שהאשבל הוא הורמונלי מאחר ורשום שהוא ממריץ רחם.
אז ראשית, מדובר בטעות חלקית (עלי לתקנה באתר) - אכן הצמח לא מותר בהריון מאחר והוא מכיל חומרים לא הורמונליים שלא מאפשרים לקחת אותו בהריון. אך עד כמה שידוע לי הוא לא ממריץ רחם כמו שכתוב - אני אתקן זאת.
לשאלתך, כדי לאזן מחזור חודשי או מחזור כבד אני עושה שימוש צמחים אחרים לגמרי. לכל אישה מתאים צמחים אחרים אך בגדול צמחים בעלי השפעה הורמונלית הם:
ויטקס(שיח אברהם), אנג'ליקה סינית, דיוסקוריאה(בטטה פראית), שומר, סימיסיפוגה (קוהוש שחור), קוהוש כחול, תלתן אדום ועוד ועוד...
עזרתי?
:-)
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת יתושיםשחק טובה08/07/2009
מבקת את עזרתכם. יש לי תינוק בן שנה שנעקץ מיתושים, האזור נפוח ואדום, האם יש תרופת סבתא שעוזרת לבעיה ? אני מודה לכם מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות
שירי חבקין09/07/2009טובה שלום רב
מומלץ מאוד למרוח אחד מהנ"ל
משחת רסקיו - ממש מרגיע ומזרז החלמת העור
שמן לבנדר אתרי מסוג טוב- טיפה על המקום הנפוח
משחת קלנדולה - מרגיע ומפחית אדמומיות
תבחרי מה הכי נוח מבחינתך
להשיג בחנויות הטבע
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגינומסטיקהמאור08/07/2009
קודם כל שלום רב!
אני בן 17 וחצי סובל מגינומסטיקה האם יש תרופה אפשרית שיכולה להעזור לטיפול או להפחית
אשמח לקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?
מאור09/07/2009תודה על היחס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה מאור
שירי חבקין11/07/2009מאור סליחה אינני מכירה את הנושא
מעבירה לאיה
בברכה
גינומסטיקה
איה הוד14/07/2009
שלום מאור,
לצערי אין לי בשורות טובות.
לא ידוע לי על דרך טבעית ולא ניתוחית לטפל בבעיה.
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר ירוק מותר לשתייה?איה הוד07/07/2009
קניתי אבקת חימר ירוק של argilverte. כתוב שזה 100% טבעי. חימר ירוק שמיובש בשמש בלבד.
ובכל זאת כתוב לשימוש חיצוני בלבד.
אפשר בכל זאת לשתות אותו?
אם לא, איפה ניתן להשיג חימר ירוק לשתיה באבקה?
של איזו חברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר ירוק
שירי חבקין09/07/2009לילי שלום רב
גם אני ממליצה להשתמש בחימר הירוק רק בשימוש חיצוי
יש משהו בחימר כשהוא מתייבש שדומה לגבס
הוא מתגבש לגושים קשים ולכן לא נראה לי
כל כך הגיוני לשתות את זה ושזה חלילה יקרה
בתוך הגוף.
אמנם ריקה זראי נתנה מתכונים שלמים לשימוש
בשתיה אך אין לי מושג לאיזה חברה של חימר
היא מתכוונת.
נסי לשאול בבית מרקחת טבעי אולי הרוקח יידע
ואז יהיה לך ליווי מקצועי .
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)