מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מסכות טבעיותטל07/06/2009
שלום
יש לי שיער גלי מתולתל,בזמן האחרון הוא יבש ולא מסתדר לי
איזה מסכות טבעיות מומלצות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכות
שירי חבקין08/06/2009טל שלום רב
המסיכות שמתאימות לך צריכות להיות על בסיס שמנים.
שמן חוחובה, שמן זית, שמן ארגן וכדו'
את יכולה גם לערבב לבד. שמן צמחי שאת אוהבת
ולהוסיף למאה מל 40 טיפות של שמן רוזמרין אתרי.
יש למרוח על שיער לח לאחר החפיפה , לעסות את
השיער והקרקפת ולאחר מכן לשטוף.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוהוש שחורריקי07/06/2009
שלום רב,
שאלה נוספת באותו נושא של גיל המעבר - הרופאה המליצה על קוהוש שחור לעזרה באיזון הורמונלי בגיל המעבר - מה יעיל יותר כמוסות או חליטה של הצמח?
תודה!
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קוהוש שחור
איה הוד07/06/2009
ריקי יקרה,
קוהוש שחור (סימיסיפוגה) הוא צמח מדהים. אך לעולם אינני נותנת אותו לבד כצמח בודד אם אני רוצה לקבל השפעה נכונה וטובה לאורך זמן.
סליחה מראש אם זה ישמע כאילו אני מטיחה ביקרות , אך רואים שרופאה המליצה לך על הטיפול.
למה?
כי אצל רופאים הטיפול הוא סימפטומתי.
(כואב הראש - ניתן אקמול, יש זיהום - ניתן אנטיביוטיקה...)
ברפואת הצמחים זה שונה מאוד - אי אפשר להגיד "סובלת בגיל המעבר? - קחי קוהוש שחור" זה לא עובד כך (למרות שזה מה שמשווקים לנו בחנויות ובפרסומות)
זה נכון שקוהוש שחור הוא בעל השפעה הורמונלית מאזנת, אך יש להתאימו יחד עם עוד צמחים באופן אינדווידואלי. כלומר, יכולותך להגיע 20 נשים עם אותה בעיה בדיוק וכל אחת תקבל פורמולת צמחים שונה לחלוטין, ולא תמיד יהיה בה הקוהוש....בשביל זה אנחנו לומדים כל כך הרבה שנים.
אם זה היה כל כך פשוט אז לא היו צריכים ללמוד...
הטיפול ברפואה המשלימה ובצמחי המרפא הוא באדם ולא רק בסימפטום
נשים רבות שמשתמשות בקוהוש שחור לגיל מעבר מתפלאות למה אין שום השפעה...
ממליצה לך לגשת לטיפול מעמיק ולעבור אבחון והתאמת צמחים אישית למצבך כדי לקבל השפעה מקסימלית.
מקווה שעזרתי בכל זאת...
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוהוש שחור
ריקי07/06/2009איה יקרה,
ראשית תודה עלהתשובה המהירה והמנומקת - עזרת מאד אבל כמובן זה גם מעורר סימני שאלה מה הכי נכון לעשות אחרי שיוצאים מבקור רופאה - אני מבינה שרצוי שאתייעץ עם נתורופת לפני שאני לוקחת מה שהיא המליצה לי - בקיצור אשמח לדעת למי אני יכולה לפנות - ואיך לעשות זאת בצורה נכונה.
תודה!
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קוהוש שחור
איה הוד08/06/2009
שלום ריקי,
כנסי לאתר האגודה הישראלית לנטורופתיה ומצאי שם 2-3 נטורופתים מורשים באיזור מגורייך
הרימי טלפון ושאלי את כל השאלות שיש ...
אני מאמינה שאת תרגישי בבטן אל מי את מתחברת ולמי את רוצה להגיע :-)
אני בהחלט מאמינה שאת תרגישי יותר טוב :-)
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוהוש שחור
שירי חבקין07/06/2009ריקי שלום רב
מסכימה עם תשובתה של איה וזאת תמיד גם דרכי, לטפל
באופן עמוק ויסודי בבעיה ולא לחפש כיבוי שרפות.
בכל אופן לגבי שאלתך כמוסות או צמחים
במקרה זה של גיל המעבר מומלץ דווקא לקחת כמוסות
במקום לשתות את הצמח עצמו.
החומר בהן מרוכז ונמצא בפיקוח מבחינת חומרים פעילים.
על ידי שימוש בכמוסות תוכלי לשלוט על הכמות הדרושה והמומלצת
להקלה על תסמיני גיל המעבר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סויה לגיל המעברריקי07/06/2009
שלום רב,
רבות נכתב על אכילת סויה לנשים בגיל המעבר ויש מחקרים שונים שחלקם מצדדים וחלקם לא -
אשמח לשמוע מה דעתכן על אכילת סויה לנשים בגיל המעבר ובמיוחד לסובלות מתופעות שונות האופייניות לגיל זה.
בתודה,
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סויה
שירי חבקין07/06/2009ריקי שלום רב
אני יכולה לענות מניסיון פרטי בו חברה טובה שלי
מקפידה לאכול פולי סויה קלויים שהיא קונה בשוק.
כ-50 גרם ביום . היא אומרת שזה מאוד עוזר לתופעות
של גלי חום ועוזר לה להתגבר על תסמיני גיל המעבר.
פתרון זול ואמין,
לגבי הכמוסות ושאר המוצרים המכילים את הסויה אשאיר
את המלאכה לאיה שזה תחום התמחותה.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סויה
איה הוד07/06/2009שלום ריקי,
בסויה יש חומרים פיטואסטרוגנים ולכן הם משפיעים לטובה בגיל מעבר
אך מדובר בהשפעה אסטרוגנית לכל דבר
מדובר על הקשר בין אסטרוגן לסרטן וכדומה...
לכן, לשאלתך - אין כאן נכון או לא נכון
אבל כן יש כאן עיניין של התאמה אישית
לא הייתי למשל נותנת סויה לאישה עם עבר של סרטן שד או מיומות
וכמובן כמובן כמובן יש כאן את עיניין המינון
כל דבר שלא מגזימים בו יכול לעזור...
באופן אישי אני לא ממליצה על כדורים...אם כבר רק על סויה בתזונה - כמו שחברה של שירי עושה
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הנקהמאור07/06/2009
מעוניינת להתחיל בתהליך להפסקת הנקה של בני בן השנה וחצי רציתי לדעת כיצד מייבשים את החלב באמצעות עלי כרוב ותוך כמה זמן החלב מתייבש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפסקת הנקה
איה הוד07/06/2009
שלום מאור,
ממליצה לך להתחיל לשתות תה מעלי מרווה - זה מאוד מאוד מאוד מייבש חלב.
ברגע שלא תהיה יניקה גם לא יהיה ייצור של חלב.
החלב מיוצר רק כאשר יש לו דרישה...
תוך כמה זמן?
מאוד משתנה מאישה לאישה
:-)
בהצלחה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקת בפנים לילד בן 6אינה07/06/2009
שלום,
בני בן שש נפל על הפנים דבר הגרם לו שפשוף גדול.
עבר חודש מאז הנפילה ונותרה לו צלקת בצבע אדום.
אני מבקשת המלצה על שמנים, משחה וכו' ....
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת בפנים
שירי חבקין07/06/2009אינה שלום רב
אני ממליצה למרוח משחת רסקיו רמדי
ניתן להשיג בחנויות טבע ובתי מרקחת שמוכרים
את מוצרי באך.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום...מישהייייייי06/06/2009
האם יש דרך כלשהי לירגום למחזור להיגמר מהר יותר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור ארוך...
איה הוד07/06/2009
שלום לך,
לא, אין דרך לכפות על המחזור להסתיים לפני הזמן
אבל אם המחזור שלך ארוך במיוחד והמערכת ההורמונלית לא מאוזנת, ישנם צמחים המיועדים להחזירה לאיזון...אך אין זה אומר כלל וכלל שהוא יתקצר אם אין בעיה.
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהדורון05/06/2009
שלום רב!
שאלה ראשונה:
אני משתמשת בשמן עץ התה לפטריות בציפורני הרגליים כבר שלושה שבועות, עדיין לא עבר לי האם אפשר להמשיך להשתמש בשמן עוד ולאיזה תקופה?
שאלה שניה:
לבעלי יש הרגשת דקירות בכפות הרגליים האם יש משהו שיכול להרגיע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום
איה הוד06/06/2009
שלום לך,
אפשר להמשיך להשתמש בשמן עץ התה - בהחלט!
חשוב להתאים גם טיפול פנימי לצמחים בבליעה כי פטרייה (בייחוד בציפורניים) היא דבר מאוד עקשן ולצערי, לא יצא לי עדיין לראות מישהו שנפטר מפטרייה כזאת רק בעזרת שמן עץ התה...
לגבי בעלך- כדי שאוכל לענות עלי לדעת מה מקור הדקירות (זרימת דם לקויה? או בעיית עצבית? וכדומה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה
אני06/06/2009שלום,
אמא שלי סבלה שנים מפטריות בצפורני הרגליים וניסתה כל תכשיר חיצוני .
מאז שמשתמשת ב"עץ התה", הפטריות חלפו, ללא טיפול פנימי! העניין מצריך זמן מאחר והפטרייה עקשנית...
כיום, שמה מדי פעם (בעיקר לאחר פדיקור) , למניעה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן עץ התה
דורון07/06/2009שלום לך אני
תודה לך על העידוד ,גם אני סובלת מפטריות בצפורני הרגליים המון שנים וגם אני כמו אימך ניסתי אין ספור תכשירים וכעת אני משתמשת בשמן עץ התה ורציתי לדעת כמה זמן בערך אימך השתמשה בשמן עץ התה עד שזה עבר לה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דורון,
אני20/06/2009קצת באיחור ...לא הייתי באתר זמן מה.
לשאלתך - אמי השתמשה בשמן עץ התה כשנה בדבקות יום יומית. (הציפורניים נראו זוועה - צהובות , מעובות ודוחות.) בנוסף , השתמשה במשחה טבעית שרקחה לה מטפלת אלטרנטיבית.
דורש זמן אבל...משתלם.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר לבן עם לוונדרעינת05/06/2009
מה ההבדל בין החימר הירוק לחימר הלבן (בתוספת לוונדר)?, מה השימוש שניתן לעשות בחימר לבן- פילינג? מסכה?
וכיצד להשתמש?
סופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר לבן
שירי חבקין05/06/2009עינת שלום רב
לדעתי החימר הלבן עובד גם כן על אותם המצבים
אך הוא עדין יותר כשהחימר הירוק מומלץ למשל
לשימוש גם בזרוז החלמת שברים ונקעים .
לגבי השילוב עם שמנים עד כמה שידוע לי אין מניעה
לעשות כן אולם לפי ספרה של ריקה זראי שמלמד
על החימר ודרכי השימוש בו, היא ממליצה להשתמש
בו עם מים בלבד. לאחר השימוש ניתן למרוח מה שנחוץ
כגון שמן לבנדר או קרם לחות וכדומה.
השימוש בו הוא יותר למסיכה מאשר לפילינג ואת אופן
השימוש כתבנו פה רבות. זה גם רשום על האריזה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים אוננות מפריע לזיקפהמשה03/06/2009
האים אוננות יום יומית מפריע לזיקפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום ישראל
איה הוד05/06/2009
שלום ישראל,
שאלתך מתאימה לפורום אחר.
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לקחת לדיאטה?אני31/05/2009
בן 29
שוקל 90 קילו
מטר 85
הייתי שוקל 75 מנסה להשיל 15 קילו אך ללא הצלחה
מה אפשר לקחת ? או לעשות תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ירידה במשקל
איה הוד31/05/2009
שלום לך,
אני מניחה שגם אם לא עשית בעבר דיאטות אתה וודאי יודע שאין כדור פלא או משהו שאפשר לקחת כדי להשיל את המשקל (אם מישהו היה ממציא דבר כזה הוא היה היום מליונר ולא היו שמנים בעולם)
לצערי רב אין דרך קלה
זאת מתמטיקה פשוטה: מוציאים יותר אנרגיה ממה שמכניסים
אוכלים ארוחות מרובות וקטנות לאורך כל היום כדי לא להוריד את המטבוליזם וכדי לשמר רמות סוכר ואינסולין קבועות בדם
מקפידים על מזון בעל אינדקס גליקמי נמוך
מזונות עשירים בסיבים
מים מים מים
ואי אפשר בלי פעילות גופנית יומיומית
צמחי מרפא וכמוסות למיניהן הן רק תומכות בתהליך ולעולם לא יכולות לבוא במקומו
כל עוד תמשיך לחפש משהו לקחת במקום לקחת אחריות זה פשוט לא יעבוד
אני מדברת מניסיון רב מאוד
בנוסף, עודף משקל קשור הרבה למצב רגשי ונפשי
לעיתים זה משרת משהו והרבה פעמים זה מעיד על תקיעות או הגנות או דיכאון...
מציע בחום רב לפנות לנטורופתית ולהתחיל טיפול כי אם תחליט לקחת את זה ברצינות ולהשקיע יהיו תוצאות מדהימות ולא תצטרך לסבול או להיות רעב...
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזיה
שירי חבקין03/06/2009מסכימה עם דבריה של איה ! אין פה הנחות.
בכל אופן אני רושמת לך מספר צמחים ומוצרים שידועים
כמסייעים בתהליך ההרזיה אולם כאמור אינם באים במקום
העבודה הרבה שעליך להשקיע בהפחתת הקלוריות הנכנסות
מול אלה שיוצאות ובפעילות פיזית.
תה ירוק-נוגד חמצון ומפחית תאבון
לציטין-מפחית שומנים בדם ומזרז הרזיה
זרעי שומר-מפחית תאבון
גרסיניה קמבודיה-צמח מרפא שנחקר כיעיל בהפחתת תאבון
ובמניעת הפיכת הסוכרים לשומן
קקטוס ההודיה - נחקר רבות והוכח כמפחית תאבון עוצמתי
אם כי לא ממש טעים...
אצות ים - מפחית תאבון
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לזרעי שומר
שי09/06/2009רק הערה בקשר לזרעי השומר - איני יודע אם הם מפחיתות תאבון, על זה לא שמעתי. מה שכן - תה מזרעי שומר מזרז את פעילות מערכת העיכול. לכן גם יש להזהר משימוש מרובה בצמח מחשש לשילשולים או תגובות לא טובות של המעי.
עוד דבר נוסף - חומץ תפוחים - דבר נהדר לשתות כפית חומץ תפוחים מהולה בכוס מים לאחר ארוחה, הוכח שהחומץ מעכב את ספיגת השומן בגוף.
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי
שירי חבקין09/06/2009שי שלום רב
לגבי החומץ אכן תודה על התזכורת
באמת פתרון נוסף וזול להפחתה במשקל.
לגבי זרעי השומר. אני מכירה אימהות רבות ששותות אותו למטרת
הפחתה של גזים לתינוק נולד ושותות בין חצי ליטר לליטר ביום ואין תלונות
על בעיה בעיכול. לכן לא הייתי ממהרת להוציאו לגלות :)
כמו כן הוא מגן על המעיים כך שאין לפחד ממנו.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר להסרת צלקותליהי נחשון30/05/2009
שלום
שמעתי בעבר שבעזרת חימר ניתן להסיר צלקות בולטות (וגם לטפל בורידים בולטים).
יש לי צלקת על הזרוע שנותרה אחרי טיפול להסרת נקודת חן.
האם אני יכולה להשתמש בחימר כדי למזער את השארית? אם כן - מה המינון? איך להשתמש?
תודה מראש,
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימר
שירי חבקין03/06/2009ליהי שלום רב
את יכולה להשתמש בחימר במקרה זה בכדי לצמצם את הצלקת
ולשפר את מראה העור.
לגבי המינון הוא שווה לכולם. כף חימר על כף מים, להמתין שהאבקה
מתמזגת במים ונוצר חימר בוצי. למרוח ואם אפשר לישון עם זה במשך
הלילה. לאחר מכן לשטוף במים פושרים ולמרוח שמן רוז היפ לשיפור
הפעולה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת שמנים לחיזוק השיערנינא28/05/2009
יש לי שיער דליל מאוד ואני עכשיו שבועיים אחרי הלידה רוצה למצוא נוסחה לחזק את השחער בתקופת ההנקה .
קראתי מאמר שמציע חליטה של שמנים :שמן זית + שמן קיק + שמן שקד
לערבב יחד בכמות שווה ולמרוח על הקרקפת עם עיסוי להשאיר את זה כל הלילה לחזור על זה 4 פעמים בשבוע .
מה דעתך על החליטה הזאת ? מישהו ניסה את זה?
האם יכולה להיות תופעה שלילית לחליטה הזאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דליל
שירי חבקין28/05/2009נינא שלום רב
אני לא מכירה את השילוב הזה ולא כל כך אוהבת להשתמש בשמן קיק בשל ריחו
וכובד המרקם.
אני תמיד ממליצה פה על שליש שמן שקדים, שליש שמן חוחובה ושליש שמן זית
על מאה מל להוסיף 40-50 טיפות שמן אתרי רוזמרין.
לעסות את השיער והקרקפת לאחר החפיפה ולהשאיר מעט או לשטוף במים פושרים.
עצם העיסוי והחדרת השמנים לשיער משפרת את גמישותו ומוסיפה לחות וברק.
כמו כן השילוב הנ"ל מונע נשירה ומחזק את השיער הקיים.
בהצלחה ומזל טוב
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחוריםאיריס27/05/2009
שלום רב!
יש לי טחורים פנימיים דרגה 2 שכרגע לא מדממים . לפעמים אני מרגישה תחושה של חוסר התרוקנות
למרות שיש לי יציאה כמעט כל יום. יש לי תור בעוד כשבועיים לגסטרו מכיון שהיציאות שלי לא סדירות. לפעמים יש לי קושי להוציא את הצואה ולפעמים יש לי כ-3 יציאות ביום ללא קושי.
הבעיה היא שאני מפחדת לעשות בדיקות כגון קולונסופיה, סיגמואידיסקופיה וכו'.
השאלה שלי מה ניתן לעשות בנתיים גם לגבי הטחורים וגם לגבי היציאות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טחורים
איה הוד28/05/2009
שלום איריס,
ישנו תכשיר נהדר הנקרא "אנוקריו" - תוכלי לקרוא עליו באינטרנט
בנוסף, אם תגשי לנטורופתיה לטיפול בטחורים את תראי שיהיו המון דברים שתוכלי לקבל כדי לטפל בבעיה.
בטחורים מאוד חשוב לעסוק בפעילות גופנית ולהזרים סירקולציית דם בכל הגוף,
מאוד חשוב להקפיד על שתיית מים ועל תזונה נכונה
טיפ: אכלי פירות אדומים כמו פירות יער, אוכמניות וכו' כדי לחזק את כלי הדם
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בסרטן הרחםגלעד27/05/2009
שירי שלום .
האם ישנה איזו תקופה המסוגלת לחזק את המערכת החיסונית או לעכב
את התפשטות המחלה ?
אימי בת 73 וחולה בסרטן הרחם מזה כ 4.5 שנים.
תודות.
גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הרחם
שירי חבקין27/05/2009גלעד שלום רב
ראשית עלי לדעת אם היא מקבלת טיפולים כימוטרפיים כיוון שבאם כן אז דווקא אסור לחזק את המערכת החיסונית זה משבש את הליך הטיפול.
שנית אני ממליצה על לקיחה של מספר תוספים שבאופן כללי מחזקים ומונעים חימצון והתפשטות הסרטן.
תה ירוק אפשרי גם בכמוסות
כמוסות ויטמין E וסלניום
משקה נוני- 3-5 כפות ביום
כמוסות ויטמין C אלף מג פעמיים ביום
לאכול מאכלים "חיים" קוראים לזה
power foods כי אלה מזונות שנותנים לגוף כוח ולא מעייפים אותו .
מיץ עשב חיטה על קיבה ריקה פעם ביום
סלט או מיצים של :
גזר,סלק,סלרי,כרוב לבן או אדום.טחינה.
להשתדל להמנע מקפאין ומאוכל תעשייתי מטוגן ושמן. להמנע גם מבשר ככל האפשר
לאכול מעט ממנו.זה כמובן על קצה המזלג.אם יש לה כוח והיא יכולה להרשות לעצמה
סוף שבוע במצפה אלומות שם מלמדים את נושא התזונה הזו .
חולים בסרטן או במחלות כרוניות וגם חלילה סופניות עוברים שם חיזוק משמעותי בכמה ימי
לימוד ואכילה נכונה.
ואחרון חביב נושא החיבור בין הגוף לנפש שמאוד
משמעותי בשלבי ההחלמה וההתחזקות- לקרוא את ריפוי קוונטי של דיפק צ'ופרה
או את רפא את גופך של לואיז הייז. באם היא זקוקה לתמיכה נפשית בכל מה שקשור
לפחדים, חוסר ביטחון או סטרס מכל מה שעברה ועוברת אוכל לסייע בתחומי שהוא טיפול בפרחי באך
רפואה שלמה ובריאות
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סרטן הרחם
איה הוד28/05/2009שלום גלעד,
מיץ עשב החיטה עליו המליצה שירי הוא מדהים והכרחי במצבה!!!
בנוסף, קרא באינטרנט על כדורים בשם "הרב פלוס באלנס"
הם מכילים, בין היתר, כורכומין (החומר הפעיל שבכורכום שנחקר רבות וידוע בשל תכונתו האנטי-סרטנית החזקה!) וגם אכינצאה שמחזקת מאוד את המערכת החיסונית
כדורים נהדרים!
הרבה חולי סרטן משתמשים בהם - והם אפילו ניתנים במחלקה אונקולוגית על ידי רופאים באחד מבתי החולים הגדולים בארץ
בהצלחה!
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרטוזיס פילאריסלילך26/05/2009
שלום לך
אני בת 24 ואני סובלת כבר מגיל צעיר מנקודות אדומות כאלה על זרועות הידיים ובירכיים זה מלווה באדמומיות מסביב ונקודות שנראות כמו פצעים הייתי אצל רופאת עור היא אמרה לי שקוראים לזה
"קרטוזיס פילאריס" ושאין מה לעשות זה עור כזה
אני נורא מתוסעלת מהמצב הזה היות ואני צעירה וקייץ עכשיו ואני לא יכולה ללכת עם חולצות קצרות בגלל האסטיקה זה מאוד מפריע לי ולא נעים שכל אחד שואל מה יש לי
רציתי לשאול אותך אם את מכירה את התופעה הזו? ואם באמת זה אין שום דבר שאפשר לעשות כדי לטפל בתופעה הזו משהו שעוזר להעלים לחלוטין או לפחות לטשטש את זה
אשמח אם תעני לי בהקדם
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור
שירי חבקין27/05/2009מאור שלום רב
עד כמה שהבנתי מדובר בתופעה שצריך לטפל בה באופן פנימי
לאו דווקא משחות ומוצרים חיצוניים. הגוף ממשיך לשחזר את
ה"הגדרה" של ייצור תאי עור באופן זה , קצת כמו סוג של אלרגיה,
לכן אין טיפול חיצוני שייפתור זאת.
פני לאבחון אירידיולוגי (איבחון דרך העין-לא חודרני)
בו מאבחנים גם תופעות פיזיולוגיות שאינן ניתנות לאבחון ע"י
הבדיקות הרגילות.
כמו כן אני ממליצה לך לגשת לטיפולמקיף ועמוק שכולל
שינוי תזונה, השלמה בצמחי מרפא וחיזוק מערכות הגוף.
כגון: הומאופטיה קלאסית. טיפול בשיטה הסינית
או טיפול אייורוודי .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
לילך28/05/2009שלום לך
את יכולה אולי להמליץ לי על מקום כזה שעושים בו אבחון אירידיולוגיה כזה? אני לא מכירה מקומות כאלה ואני מפחדת ליפול על מישהו שהוא לא מוסמך או לא טוב
אשמח אם תוכלי לעזור לי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובה
לילך28/05/2009בנוסף אני גרה ממש בצפון בקרית שמונה אז אם את מכירה מישהי טובה מאזור הצפון שקרוב אלי אני אשמח אם תודיעי לי זה מאו יעזור לי
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירידיולוגיה
שירי חבקין28/05/2009מאור שוב שלום
אבדוק עבורך. אני עשיתי בדיקה כזאת בתל אביב בזמנו
לא מכירה כל כך מטפלים בשיטה זו בצפון.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירידיולוג
ברברה11/09/2010שלום שירי
האם תוכלי להמליץ לי על אירידיולוג באזור תל-אביב?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי
אנונימית11/09/2010שלום. גם אני סבלתי מזה בילדות, והתביישתי לחשוף את זרועותיי שהיו אדומות מאוד עם נקודות זעירות שבעצם מכילות שומן. אך זה נעלם לי כשהתחלתי לעשות ספורט (5-6 פעמים בשבוע), והרמתי משקולות (רק 2 קילו כל משקולת).
היום אין לי בכלל אדמומיות, וזה נעלם לי לגמרי.
פעילות ספורטיבית שורפת שומן בכל הגוף, כולל זרועות, במיוחד פעילות שמכלילה משקולות.
ממליצה לך לנסות את אותה הדרך.
שתהיה לך שנה קסומה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)