מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחילות קשות בהריוןליטל16/06/2009
הי, קראתי את ההודעה שרשמת לגבי בחילה בהריון
אבל הבעיה שכלום לא עוזר לי, קניתי את הכדורים של הג'ינג'ר, אני אוכלת קרקרים בבוקר, שותה לאט מים, אוכלת ארוחות קטנות, ניסיתי לימון, הדבר היחידי שעזר היה קרטיב וגם זה ברגע שהסתיים חזרו הבחילות.
בנוסף גם עברנו לבית חדש עם רהיטים מעץ חדשים, והריחות חזקים מאוד וברגע שאני נכנסת לבית אני נתקפת בחילה קשה ומקיאה.
מה אפשר לעשות? אפילו דיקור סיני ניסיתי וזה הקל בדיוק לחצי יום...
אני כבר ממש מתוסכלת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה ומזדהה
נעה16/06/2009הי ליטל,
גם אני סובלת מאותה הבעיה בדיוק בעניין הריהוט החדש בדירה, הגעתי למצב בו אני מעדיפה לרבוץ בכל מקום שהוא לא הבית שלי!
בחילות יש לי כל היום אבל ההקאה מגיעה רק בבית מיד כשמורגש הריח הנורא שבעיני כולם הוא ריח נהדר...
נסי לנטרל את הריח מהריהוט באמצעות אלכוהול (במידה שהצבע לא יורד) - זה עשוי להקל.
בכל בוקר, כשאני רק פוקחת עיניים, אני מכינה לי פרוסת לחם עם גבינה לבנה (גם ללא רעב), התחושה היא שזה מונע את הקאות הבוקר ומקל קצת על הבחילות.
מבינה אותך ומקווה שאוטוטו זה יהיה מאחורייך ...
בהצלחה!
נעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחילות קשות
איה הוד18/06/2009ליטל יקרה,
הרבה נשים מקבלות לבלוע כדורי "פרנטל" בהריון והן לא יודעות שהם גורמים לבחילות רציניות וקשות ביותר ואפילו להקאות אם לוקחים אותם על קיבה ריקה!!!
אישה עם בחילות נוטה שלא לאכול ואז יוצא שבולעים את הפרנטל על קיבה ריקה.
עכדני אותי אם זה המצב ואנחה אותך מה לעשות!
לעיניין הריחות - אין מה לעשות לצערי :-)
רגישות אפילו לריחות העדנים ביותר היא בעייתית בטרימסטר הראשון...
הדבר הטוב היחידי שיש לי לומר זה להימנע משהות ארוכה ליד מקור ריח - אם גם הסבון במקלחת עושה לך בחילות אז יש סבון ללא ריח ...והכי חשוב: לזכור כל הזמן שזה זמני וזה עובר :-)
תחזיקי מעמד
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפוח בהריוןנעה16/06/2009
שלום,
אני בשבוע 10 להריוני ומשתמשת זה זמן רב בשמפו סרפד - רוזמרין,
ברצוני לדעת האם ניתן להמשיך ולהשתשמש או להפסיק מיד את השימוש?
כמו כן, האם ניתן להשתמש בסרום פנים המכיל ויטמין C?
תודה,
נעה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפוח בהריון
שירי חבקין16/06/2009נעה שלום רב
לפי מה שאת כותבת מדובר במוצרים טבעיים לכן אני
לא רואה כל בעיה להמשיך ולהשתמש בהם.
באם יש התוויה להזהר בהריון היא אמורה להיות
רשומה על תווית המוצר וזאת על פי הוראות משרד הבריאות
כך שאל חשש.
בהצלחה עם ההריון
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתיחת עור הפניםורד15/06/2009
כדי שהעור יהיה מתוח ויפה גם כשגילך מבוגר יש לקחת ביצה להפריד אותה מהחלמון. חלקחת רק את החלבון ולהוסיף כף מיץ לימון לערבב ולמרוח על עור הפנים. להמתין במשך 20-15 דקות. בזמן ההמתנה יהיה קשה לעור להיתמתח ואפילו לצחוק.. ולכן קחו כ 20 דקות של הפסקה בלי דיבורים וצחוקים ולבסוף תקבלו עור פנים יפה ומתוח. הבצלחה...!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתיחת פנים
איה הוד16/06/2009תודה ורד!
את נהדרת!!!
אני מוסיפה לעצתך שמומלץ גם לקחת טיפול מבפנים
למשל, להקפיד על שתיית מים, על אכילת ירקות ופירות בגלל האנטיאוקסידנטים, חומצות שומן חיוניות לבליעה גם קירטיות כאן...ושילוב של צמחי מרפא
אני מוכרחה לשתף, שיש לי מספר לא מועט של נשים שאחרי טיפול חזרו לספר לי ששואלים אותן אם הן עברו ניתוח מתיחת פנים
זה פשוט עובד!
:-)
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת עור הפנים
אתי16/06/2009שלום לך!
ברצוני לדעת כל כמה זמן אפשר לעשות את מה שאת מציעה ? והאם אפשר לעשות לתקופה לא מוגבלת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוירה פואמה ויוהימביטל15/06/2009
שלום לכולם. אולי מישהו יודע היכן בארץ אפשר להשיג את הצמחים הללו כעלים יבשים גןלמיים ולא בכמוסות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צמחי מרפא
איה הוד16/06/2009טל יקירה
נסי את חברת ברא צמחים או ראן צמחים
אני מעריכה את שתיהן גם מבחינת איכות וגם מבחינת מקצועיות!
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא יבשים
שירי חבקין16/06/2009טל שלום רב
נסי ב"תיבולים רם" ברמת יוחנן
04-6847279
או ב"דרך התבלינים" בית לחם הגלילית
049533405
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירי ולאיה, תודה רבה על התשובות
טל20/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת במיתרי הקול וכאבים בבליעהאיה הוד15/06/2009
יש לי בצקת במיתרי הקול שגורמת לי לכאבים בבליעה ובנוסף תחושה של חנק .בעזרת איזה צמח
אוכל להיפטר מהגוש שיש לי בגרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת
שירי חבקין15/06/2009מזל היקרה
זה נשמע מצב שדורש בדיקה וטיפול רופא.
בנתיים תשתי הרבה קמומיל וגם תמצית פרופוליס במינון
של 20 טיפות על רבע כוס מים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאורנית14/06/2009
הבת שלי בת שמונה חודשים והיא אלרגית למוצרי חלב, מה עושים?
הבחנתי גם כשנתתי לה במבה גם זה עשה לה פריחה, מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב
שירי חבקין15/06/2009אורנית שלום רב
ראשית כמובן יש למצוא את התחליף שיתאים לה
חלב סויה,אורז או חלב עיזים שלעיתים למרות היותו
חלב אמיתי אינו מעורר אלרגיות.
שנית מומלץ לגשת לטיפול הומאופטי או סיני בכדי
לחזק את מערכת החיסון.
ואחרון חביב לגבי הבמבה, פרה קדושה שכולם אוהבים,
היא מכילה חומרים שיכולים בהחלט לגרום לאלרגיות
ולפי דר' ברק אפילו למצבים אקוטים אצל תינוקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה הוד
איה הוד16/06/2009שלום אורנית,
אתחיל ברשותך דווקא מנושא הבמבה:
במבה הוא אחד המזונות (אם אפשר בכלל לקרוא לזה מזון) האלרגניים ביותר שיש.
בוטנים הם מזון אלגני ביותר ואני מתנגדת נחרצות לתת אותו לכל ילד - גם לילדים שאינם אלרגיים
לצערי מנסים למכור לנו את המוצר הזה כשיא הבריאות ומלא בויטמינים - אני אהיה הכי עדינה שאפשר ואומר: פשוט לא!
חלב - אכן בעיה.
בייחוד עד גיל חצי שנה כאשר התינוק ניזון מפורמולות (במידה ולא מניקים) כי אז האפשרויות לגיוון לא רבות מאחר ולא מעט תינוקות הרגישים לחלב רגישים גם לסויה.
מאחרו ובתך כבר בגיל שניתן לאכול בו מזון מוצק את יכולה להיות רגועה -
ממליצה לך לגשת לנטורופת להתאמת תפריט טוב כדי לוודא שלא יחסר כלום ושלא תגיעו לחסרים.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבה
רותם01/07/2009שלום
ונניח שילד לא אלרגי לבמבה/בוטנים מדוע עדיין זה לא טוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבה
שירי חבקין01/07/2009עוד תוספת לעניין הבמבה
בזמנו שמעתי מרופא ילדים מוכר
שלדעתו הבמבה מסוכנת לבריאות ילדינו.
אני לא אדם קיצוני וגם אצלי אכלו במבה
בגילאים שזה היה נוח כחטיף ומשתיק קול.
אבל לאחר ששמעתי זאת החלטתי למצוא
תחליפים שאולי אינם כה מיוחצנים אך בהחלט בריאים יותר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ואלכוהולאילנה10/06/2009
היי,
לפני כשנתיים התחלתי לעבוד כברמנית, מובן שהעבודה "טומנת בחובה" שתיה מרובה של אלכוהול בכל משמרת. לפני כשנה הבחנתי שהשיער בקדמת הראש מתחיל להידלל בצורה שכבר ממש רואים את הקרקפת. אמרו לי שאלכוהול מונע ספיגה של מגנזיום ואבץ אשר אחראים לצמיחת השיער.
היום אני כבר לא ברמנית, בדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ואני אוכלת בריא אך לא רואה שינוי חיובי בצמיחת השיער.
איך אני מתקנת את הנזק?
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נשירת שיער ואלכוהול
איה הוד13/06/2009שלום אילנה,
אלכוהול מונע ספיגה של דברים רבים מאוד ולא רק של מגנזיום ואבץ...
באותה מידה הנשירה היתה יכולה להגרם כתוצאה מחוסר ספיגה של ברזל ואפילו מסטרס אדיר שהפעלת על המערכת בעקבות סוג העבודה שוודאי בלבלה לך את היום ואת הלילה...
לכן לא הייתי מאשימה רק את האלכוהול...
כדי לתקן את הנזק יש לבחון אופציה ללכת לטיפול נטורופתי .מעמיק יותר
ועד אז מאוד מאוד ממליצה לך להתחיל לשתות בכל יום "שוט" של מיץ עשב חיטה או שעורה!!!
כמובן להקפיד לאכול נכון ואת כל אבות המזון, לשתות הרבה מים, לטפל בכל גורם סטרס אם קיים ברקע כי זה מאוד מאוד משפיע, לוודא שבלוטת התריס שלך בסדר, לעסוק בפעילות גופנית, לשתות חליטות של רוזמרין ואף לעבור לשמפו רוזמרין וסרפד וכמובן כמובן להמנע משימוש בצבעי שיער או ג'לים למיניהם
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיעה בכפות ידיים ורגלייםמוריה10/06/2009
שלום רב!
אני בת 15
ואני מזיעה נורא בחודשי הקיץ בכפות הידיים והרגליים עד כדי כך שאני לא מצליחה לכתוב, העט מחליק לי מהידיים והמצב ממש מקשה עלי, רציתי לשאול אם יש תכשיר טבעי שיכול להקל עלי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזעה
איה הוד13/06/2009
שלום מוריה,
לצערי הרב לא ידוע לי על משהו שיכול לעזור במקרה זה
ממליצה לנסות דיקור סיני.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה ראשונה איזון הורמונלי- דחוף!ריקי09/06/2009
שלום רב,
אמנם קבעתי תור לטיפול אצל נותורופתית לצורך טיפול מסודר באיזון הורמונאלי, אבל מאחר וזה לא מהיום למחר אנא ! המליצו לי בבקשה בנתיים מה אפשר לקחת כעזרה ראשונה - במיוחד להקלה למחזור ארוך מדי - הבדיקות תקינות והדיאגנוזה היא שזה רק חוסר איזון הורמונאלי.
תודה רבה!
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזון הורמונלי
איה הוד10/06/2009
שלום ריקי,
מאחר והמערכת ההורמונלית היא דבר מורכב ועדין כל אישה מקבלת דברים אחרים לגמרי. לכן, אין ביכולתי ליעץ לך.
המתיני לטיפול ולאבחון - שם תקבלי בדיוק את מה שמתאים לך ספציפית
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגלייםאפרת09/06/2009
המון זמן שאני סובלת מפטריות בציפורניים והן נאכלות לי.
מתביישת בזה נורא מה אוכל לעשות בשלב מאוד מתקדם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגליים
שירי חבקין09/06/2009אפרת שלום רב
למרוח שמן עץ התה פעמיים שלוש ביום
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן או בתגיודית מלכה08/06/2009
יש לי 4 בנים ואני רוצה בת.אומרים לעשיות שפיפת נרתיק עם מיים חומץ
השאלה שלי אך עושים את השטיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שטיפה וגינאלית
איה הוד10/06/2009
שלום לך,
לוקחים כף חומץ ומוהלים בכוס מים, ממלאים בזה "אגס" המיועד לשטיפות ואגינליות (ניתן לרכוש אגס כזה בבתי מרקחת) מחדירים לפתח הנרתיק ושוטפים.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטיפה ואגינלית
עדי07/03/2014שלום !
כמה פעמים בשבוע אפשר לעשות שטיפה כזאת (חומץ עם מים)?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן או בת
מוריה10/06/2009שלון לך גו'דית
בן או בת זה הולך כך: על פי מה שכתוב בתורה בשביל שיהיה בן "האישה תזריע תחילה"ובשביל בת ההיפך, זה מנסיון שלי יש לי שלושה בנות ובן
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בחלל הפהרותם08/06/2009
שלום
לידיד מהמשפחה יש כבר כשבוע וחצי פצעים בחלל הפה
פצע אחד נמצא בקיר הצדדי של הלוע
פצע אחד מתחת ללשון
ופצע על השפה בפנים
ולפצעים יש מעטה לבן וזה גם כואב לו
אמרתי לו שלדעתי או שיש לו זיהום או שחסר לו ויטמין בגוף
מה דעתך? ומה ניתן לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בחלל הפה
שירי חבקין08/06/2009שלום רב
אפשר למרוח מספר טיפות של שמן אתרי עץ התה
זה לא נעים ולא טעים אך אפקטיבי בחיטוי וזרוז
החלמת האפטות הללו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן רוז היפעינת08/06/2009
שלום,
רציתי לשאול לגבי השימוש בשמן רוז היפ,
אני בת 28 בעלת עור בהיר ומעורב (מעט שמן באיזור הטי) עם מעט אדמומיות באיזור הלחיים.
אני מעוניינת להשתמש בשמן למטרות אנטי אייג'ינג בפנים ובאיזור הצוואר והמחשוף:
1.איך מומלץ להשתמש בשמן, ישירות על העור או בתמהיל עם שמנים אחרים כך שההשפעה שלו על העור תהייה הכי טובה ?
2.האם ניתן למרוח אותו על כל הפנים , גם באיזור העיניים?
3.האם השמן יכול לסייע בהפחתת אדמומיות באיזור הלחיים?
תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוז היפ
שירי חבקין08/06/2009עינת שלום רב
את אכן יכולה להשתמש בשמן הרוז היפ באופן ישיר על כל העור
גם מתחת לעיניים.
אמנם באם ישנם איזורים שומניים עדיף לא למרוח באזורים אלה.
בכדי להעלים את האדמומית כדאי להוסיף מספר טיפות לבנדר
אתרי. בערך 10 טיפות לבנדר על 50 טיפות שמן רוז היפ.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שמן רוז היפ
עינת08/06/2009היי,
תודה על התשובה המהירה
קיים מוצר שהוא תמהיל( במינון שהזכרת ) של שמן רוז היפ ולבנדר?
כמו כן תוכלי להמליץ לי מאיזה חברה לרכוש?
תודה רבה שוב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוז היפ
שירי חבקין09/06/2009עינת שלום רב
אני יכולה להכין עבורך באם תרצי.:)
04-6934349
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיית וסתדנה08/06/2009
שלום
אינני משתמשת בגלולות, ורציתי לדעת, האם ישנה דרך לדחות את המחזור החודשי, בעזרת חומרים טבעיים ולא תרופות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחיית וסת
איה הוד08/06/2009
שלום דנה,
לא ידועה לי על דרך שבה אפשר לשלוט בצורה מדוייקת על זמן הופעת הוסת.
ישנם צמחי מרפא הידועים כמאזנים את המערכת ההורמונלית...אבל לא ידוע לי שניתן לגרום לוסת לא להגיע - זה מנוגד לטבע
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתחחה של העור לידהקרן07/06/2009
שלום,
רציתי לשאול מה למרוח על העור שלא יהיו מסימני מתיחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימני מתיחה
איה הוד08/06/2009
הי קרן,
אני כל כך שמחה על שאלתך.
לצערי סימני מתיחה שכבר נוצרו - אין הרבה מה לעשות בנידון...הזמן עושה את שלו והם נוטים להתבהר אבל אני עד היום לא יצא לי לשמוע שהטיפולים המוצעים באמת עוזרים להעלימם...
לעומת זאת, כן ניתן למנוע אותם.
יש קרם מצויין של חברת MOMMY CARE המיועד בדיוק למניעה.
הוא טבעי לחלוטין.
כמובן שניתן גם להשתמש בשמנים המכילים שמן נבט חיטה.
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)