מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ דם גבעאברהם26/05/2009
אני סובל מלחץ דם גבוע
השמח אם הגבל עצה לפיתרון
תודה רבה אברהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה
שירי חבקין27/05/2009אברהם שלום רב
מומלץ לשתות חליטה משולבת ובה
עלי זית
לואיזה
עוזרר
כף מכל צמח בקנקן גדול עם מים רותחים
להמתין עשרים דקות, לסנן להמתיק אם
יש צורך -לא בסוכרזית, ולשתות במשך היום.
כמו כן אפשר להוסיף לאוכל 2-3 שיני שום
שהינו תרופת סבתא מעולה להורדת לחץ דם.
אחרון חביב מיצוי שניתן להשיג בבתי טבע ושמו
הסווידיש ביטר- שוודי מר. שילוב של 16 צמחים
ומאוד עוזר להוריד ולאזן לחץ דם גבוה.
לוקחים כפית במעט מיים פעם בבוקר ופעם בערב.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתר לחץ דם
איה הוד28/05/2009
שלום אברהם,
מצטרפת להצעתה של שירי
ניתן להוסיף לחליטה גם עלי סרפד שנחשב לצמח משתן מאוד
במידה ולוקחים תרופות משתנות כגון דיזותיאזיד או פוסיד וכדומה רצוי להיזהר ולהתייעץ עם רופא
יצא לי לא מעט פעמים להביא אנשים לגשת לרופא שהוריד מינונים של תרופות בעקבות הטיפול בצמחים ובתזונה...שים לב: רק רופא יכול להורות על הורדת/הפחתת תרופה!
מיותר כמובן לומר לך לאכול בריא ולהפחית צריכת מלח...
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בנרתיקבתיה26/05/2009
שלום, אני בהריון בשבוע 33 , לפני כשלושה ימים החלו לי גרד, עיקצוצים, הפרשות רבות ואי נוחות בפות (בפנים ובחוץ). זה מוציא אותי מדעתי החוסר שקט ואי הנוחות, במה עליי ואפשרי להשתמש בהריון להתפטר מזה. בתודה מראש בתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
שירי חבקין27/05/2009בתיה שלום רב
לשתות חליטות של קלנדולה וקמומיל.
למרוח אלוורה רפואית (לא קוסמטית)
אפשר גם למרוח יוגורט ובו מספר טיפות
של שמן עץ התה.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה לאם ולתינוקתאיריס26/05/2009
שלום,
התינוקת שלי בת חודשיים. אחרי כמה ימים של אי שקט לקחתי אותה לרופא שזיהה פטריה בפה. כנראה שגם לי יש פטריה על הפטמה (היא יונקת), כי היו לי מן פצעונים ואז אדמומיות ויובש וזה כואב ורגיש, בעיקר כשהיא יונקת. חשוב לציין שלקחתי אנטיביוטיקה בערך 3 שבועות לאחר שהייתה לי דלקת גרון חוזרת (ייתכן שגם הפעם לא עברה כי הגרון שלי שוב כואב ולא מזמן סיימתי את האנטיביוטיקה, אך החלטתי שאני לא לוקחת יותר. לא לקחתי פרוביוטיקה ונראה לי שזו אחת הסיבות לפטריה הנוכחית אצל שתינו. בכל מקרה, עכשיו אני לוקחת).
מה לעשות עם הפטריה שלה בפה ועם הפטריה על הפטמה?
ואם יש עצה גם לגבי דלקות הגרון זה יעזור מאוד, כי הן פשוט הורגות אותי.גם בתי בת ה- 6 וחצי סובלת מהן, בשנה וחצי האחרונות היא קיבלה אנטיביוטיקה 4 פעמים בגלל סטרפטוקוקוס בגרון. לי זה נראה יותר מדי.
תודה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
שירי חבקין26/05/2009איריס היקרה.
ראשית אני מאוד ממליצה לפנות לטיפול הומאופטי לבתך
כדאי מאוד לחזק אותה ולמנוע את הגלגל החוזר של דלקות,
אנטיביוטיקה וחוזר חלילה. מנסיוני כשמטפלים בגיל הרך ובזמן
אפשר ממש לשנות את דפוסי ההבראה של הגוף ולראות
רופאים לעיתים רחוקות בלבד.
לגבי המצב הקיים של פטריה וכאבי גרון שוב הפתרון הוא עמוק
יותר מלקחת משהו ספציפי לכיבוי שריפות.
תוכלי בנתיים לשתות חליטה עם מרוה ולימון. לא חזק מדי כי
לא מומלץ בהנקה. ו/או לגרגר עם תמצית פרופוליס ולבלוע.
במינון מופחת בשל ההנקה. עשר - חמש עשרה טיפות על רבע
כוס מים.
בהצלחה רבה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיעול לא עובר... :(מילני25/05/2009
היי.. הבן שלי בן 10 חודשים וכבר בערך כחודש הוא משתעל נון סטופ..הרופא אומר שהוא לא ממליץ לי על שום טיפול מתחת לגיל שנה..ולעיתים בלילות אני שומעת ציפצופים בנשימה שלו..זה מאוד מפריע לו ..אני ישמח אם תעזרי לי תודה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
שירי חבקין26/05/2009מילני שלום רב
נתני לו לשתות חליטה של כפית קמומיל וחצי כפית קורנית
על כוס גדולה של מים רותחים. להמתין כעשר דקות, לסנן ולהמתיק קצת
ובמשך היום לסיים את כל המנה. לא בבת אחת כמובן
כל פעם כמה שלוקים שהוא רוצה.
עוד אפשרות שמאוד עוזרת היא לתת סירופ שנקרא
סמבוכל קיד שמחזק מאוד את מערכת החיסון וגם במקרים
של וירוס ושיעולים.- בערך כפית בבוקר וכפית בערב.
ואחרון חביב סירופ הולסטן אלקסיר של וולדה, גם לשיעול
הכל טבעי וידידותי לילדים קטנים. לתת לפי המינון על הקופסא.
בקשר לציפצופים צריך לדעתי לפנות לרופא הומאופט או לדיקור
סיני. אם מדובר בברונכיט ספסטית או התחלה של אסטמה
וגם אם זה סתם אלרגיה זמנית מאוד מומלץ להתחיל את הטיפול
מגיל צעיר ולמנוע הרבה עוגמת נפש בעתיד.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראני24/05/2009
האם לשבור ביצים על הראש ולהשאיר למשך שעה זה עוזר לנשירה ?
מה עוזר לנשירה
הצילו לא יודע מה לעשות נושר לי השיער מקדימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוצפן!
אפרת25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה חוצפן ?
אני25/05/2009שאלה נורמלית מי חוצפן?
אפשר תשובה בבקשה דחוף
מה עוזר לעצור נשירה מטורפת מקדימה של השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשירה
שירי חבקין25/05/2009לאני שלום רב
אכן שאלה לגיטימית ומאוד נפוצה שאלת.
התשובה לכך מורכבת כיוון שמדובר במספר
גורמים שלא את כולם ניתן למנוע.
לדוגמא:מתח,גנטיקה ותורשתיות,דיאטה
גיל, ועוד ועוד
כתרופת סבתא יש להכין חליטה חזקה
של עלי סרפד ורוזמרין ולשטוף את השיער
עם התה.
כמו כן להכין שמן עיסוי לקרקפת ולשיע
50 מל שמן שקדים ו-50 שמן חוחובה
30 טיפות שמן אתרי רוזמרין
לעסות היטב ולשטוף.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להאריך ולהחליק שיער בטבעיות?יאיר22/05/2009
שלום רב,
יש לי שיער די יבש, גלי מאוד.
ואני רוצה להאריך ובנוסף להביא לכך שיהיה חלק יותר ממה שהוא עכשיו, מפני שכשאני מאריך את השיער הוא צומח כלפי מעלה( ולא כלפי מטה כמבוקש) ונוטה להיות מתולתל במקצת.
אשמח אם אוכל לקבל מכם עצות שונות וטבעיות
תודה רבה,
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
שירי חבקין25/05/2009יאיר היקר
אין לי תשובות עבורך כיוון שסוג שיערך אינו ניתן לשינוי.
לגבי היובש תוכל למרוח שמן חוחובה שהינו מצויין
לשימון וחיזוק שיער יבש. לגבי אורכו, סגנון התלתלים וכו'
הדרך היחידה להשתלט עליו היא לעשות פן, בייבי ליס
או להשתמש בעזרתו של הספר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקתצילה22/05/2009
לאחר פגיעהבקרסול נהיה בצקת בכף הרגל אך ניתן להוריד את הבצקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת
שירי חבקין25/05/2009צילה שלום רב
תוכלי להכין קומפרסים של צמח שנקרא קומפרי
או למרוח משחה שמכינים מהצמח
לפרטים נוספים
04-6934349
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבן בכליהאופיר22/05/2009
שלום רב
ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לצמחי מרפא.
הנני בן 34 , ספורטאי ובריא בדרך כלל .
לפני כשבוע החלו לי כאבים במותן השמאלית. בבדיקת אולטראסטונד אבחנו אבן בגודל
של 0.8 ס"מ בכליה השמאלית.
הרופא המליץ לי לשתות הרבה ,לקבוע תור לעוד חודש ויתכן שהאבן תצא לבד מדרכי השתן.
בנוסף קבלתי תרופות מרשם עבור הכאבים החזקים.
בחיפושי אחר תרופות סבתא הגעתי לאתר הזה וברצוני לשאול מהי הדרך הטובה ביותר ובמינון הנכון
לסלק את האבן מהגוף .
תודה רבה
אופיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבן בכליה
שירי חבקין25/05/2009אופיר היקר שלום רב
אכן מומלץ לשתות הרבה. תוכל להכין חליטות
של פטרוזיליה והדסים. חופן של כמה עלים מכל סוג
על כוס מים רותחים. להמתין מספר דקות ולסנן
לשתות לחות 2-3 כוסות כאלה ביום.
אין התה מבטיח שהאבן תצא אולם הוא מפחית
את הכאב ומונע דלקתיות שבאופן טבעי מגבירה
את הכאבים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום! דלקת עיניים חמורהאפרת22/05/2009
נאמר לי ע"י האופטומטריסטס שיש לי דלקת עיניים חמורה בעין.
(משהו עם סידן וגבשושיות מתחת לרקמות) שצריך אולי אנטיביוטיקה ושיש לי הרבה מוגלה בעין.
האם הקמומיל יכול לעזור לי בזה? או שכדאי אנטיביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לא לענות בשבת
אפרת22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצופה!
אני24/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת.
אפרת25/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת עיניים
שירי חבקין25/05/2009אפרת שלום רב
תוכלי לעשות קומפרסים של קמומיל
בכל מצב גם אם את לוקחת אנטיביוטיקה
זה מרגיע ועוזר .
ובכל מקרה עם עיניים לא כדאי לשחק
עשי מה שהרופא ממליץ.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
אפרת26/05/2009אז כנראה שאעשה את הריפוי הרגיל של האנטיביוטיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן רוז היפדנה21/05/2009
שלום רב,
יש לי צלקות על הפנים ועדיין סובלת מפצעים. רציתי לדעת האם מומלץ למרוח את שמן הרוז היפ על פנים עם פצעים.
והאם ניתן להשתמש בחליטת קלנדולה מספר ימים או שיש להכינה מידי יום?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן רוז היפ
שירי חבקין25/05/2009דנה שלום רב
תוכלי להשתמש בתה קלנדולה מדי יום יומיים אולם מומלץ להכין
ולהשתמש בו כשהוא טרי.
לגבי הרוז היפ מרחי אותו רק על הצלקות. את יכולה להוסיף
לתוכו מספר טיפות של שמן לבנדר - 20 טיפות על 50 מל
וכך הוא יהיה טיפולי לפצעונים .
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה להתכווצויות שרירים חזקותאסתריקו21/05/2009
שלום חברי מוטק'ה היקרים, בזמן האחרון אני סובלת מאוד מהתכווצויות שרירים חזקות במיוחד, (בעיקר ברגליים) שמקפיאות אותי במקום ולא מאפשרות לי לזוז.. לפעמים אני גם מתעוררת באמצע הלילה מכאבים. בעלי אומר שזאת בעיה בתזונה . בינתיים קבעתי לי פיזוטרפיה דרך קופת החולים שלי. יש פה מישהו שגם סובל או סבל מזה?! ויודע איך כדאי לטפל בזה, האם זה באמת תלוי תזונה? האם ישנה איזה תרופה/משחה או כל דבר שיכול לשחרר אותם??!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתכווצויות ברגליים כתוצאה מלקיחת
מאשה22/05/2009תרופות להורדת שומנים בדם. זאת אמרה לי הרופאה , שינתה לתרופה אחרת, אשר עושה בעיות אחרות... והימליצה לי לגשת בקופה לרופאה מרפואה משלימה. 2. גם מחסור ב - B12- גורם בין היתר לכיווץ השריר ברגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות ברגלים
שירי חבקין25/05/2009מאשה שלום רב
כדאי לשתות חליטות מחזקות כבד כגון
שן ארי, קלנדולה,קמומיל וסרפד.
להכין תה מכל הצמחים הללו. כפית מכל אחד
על קנקן של מים רותחים. להמתין כעשר דקות
לסנן ולשתות במשך היום.
למרוח על השרירים לפני השינה- משחת ארניקה
ולקחת תוסף של ויטמין B ומגנזיום. בליווי
ולאחר בדיקות של הרופא המטפל.
בהצלחה רבה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התכווצויות ברגליים
איה הוד25/05/2009
אסתריקו יקרה,
את מתארת תופעה קלאסית שקוראת בגוף גם אצל נשים בהריון
התכווצויות שכאלה ברגליים שמעירות משינה וכואבות נורא נפתרות בדרך כלל בקלות:
2 כדורי מגנזיום אמורים לפתור את הבעיה!
יש כדורים המכילים מגנזיום יחד עם B6 שהם מומלצים ביותר
ודאי שאת אוכלת מספיק טחינה וירקות ירוקים בתפריט גם בשביל הסידן
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהריים טובים- ארטריטיס ואיסור אכילתמאשה21/05/2009
סולניים . 2. האם כל מחלות ראומטיות צריך להימנע מאכילת ירקות ממשפחת הסולניים. 3. מדוע להימנע , הם גורמי דלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סולניים
איה הוד25/05/2009
שלום מאשה,
ירקות ממשפחת הסולניים מכילים חומר בשם סולנין והם נחשבים חומציים ואלרגיים - דבר זה מהווה בעייה כאשר קיים מצב דלקתי בגוף וגם כאשר ישנו מצב אלרגי.
עודף סולנין עלול להשפיע גם על מערכת העצבים ועשוי לגרום גם לכאבי ראש וחולשה.
לאנשים בריאים אין שום בעיה לאכול סולניים כל עוד התזונה מאוזנת ויש בתפריט גם מאכלים בסיסיים.
סולנין קיים ברמה גבוהה יותר בסולניים הלא בשלים כמו עגבניות ירוקות ותפוחי אדמה לא בשלים ולכן יש להיזהר מהם...
בברכה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות של בלוטת התריסמיכל21/05/2009
שלום אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס וקניתי פורמולה לאיזון בלוטת התריס מברא צמחים ושם יש צמח שנקרא וויטקס שאני יודעת שהוא מאזן הורמונלית השאלה שלי אם זה בסדר לקחת את זה שאני נוטלת גלולות נגד הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
שירי חבקין25/05/2009מיכל היקרה שלום רב
אני ממליצה להתייעץ עם הרופא המטפל
לא ידועה לי כל תופעת לוואי בשימוש בצמח זה
אולם בהריון ישנם חוקים אחרים ולא כדאי להסתכן.
בהצלחה רבה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחורים באףרינת19/05/2009
שלום לכןלם!
יש לי נקודות שחורות באף ואני משתמשת במדבקות שקונים בבית מרקחת להורדת השחורים, רציתי לשאול אם יש איזו משחה או משהו טבעי שיכול לעזור? אם כן בבקשה אני רוצה לדעת מאיפה קונים ואת אופן השימוש.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחורים באף
שירי חבקין19/05/2009רינת שלום רב
במוצרים הטבעיים תוכלי למצוא חליטת קלנדולה
להכין תה חזק משתי כפות של הצמח וכוס מים רותחים.
לצנן ולשטוף את הפנים פעמיים ביום. לאחר מכן
למרוח משחת רסקיו או קרם על בסיס לבנדר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה או פגמנטיםרחלי19/05/2009
יש לי כבר במשך 3 שנים עיגולים לבנים ואדומים בגב ומתפשט לי בכתפיים ובחזה , הייתי אצל רופא עור כמה פעמים והוא הביא לי שמפו ומשחות אבל זה לא עוזר ... הרופא אמר שזה יחזור לי בכל קיץ בגלל השמש אבל בכל מקרה גם בחורף זה לא עובר ,האם יש לכם טיפול שיוכל לעזור לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
שירי חבקין19/05/2009רחלי היקרה
לפי מה שאת מתארת מדובר בפטריית שמש
עקשנית. עד כמה שאני יודעת המשחה אמורה
לעכב את התפתחותה ולהקטין אותה במעט.
ייתכן ששמן עץ התה יעזור אולם יש למהול
אותו במעט שמן שקדים בכדי שלא יהיה מרוכז מדי
וגם למטרת חיסכון בחומר.
50 טיפות שמן עץ התה על 50 מל שמן שקדים.
למרוח פעמיים ביום.
זה ריכוז חזק וריחו לא הכי נעים אבל זה
מה שמחסל את הפטריות.
בכל מקרה מומלץ להמנע לחלוטין מחשיפה לשמש!
בהצלחה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)