מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירודים ואדמומיות בקרקפתנעמה18/05/2009
יש לי גידודים ואדמומיות בקרקפת מעל העורף, האם יש משהו שאני יכולה למרוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
נעמה18/05/2009יותר נכון ומדויק ,אני מרגיש כאלו ההעור מגורה. זה בעצם אחרי שהייתי אצל הספר ,וכנראה אחד החומרים גירו לי את העור, האם ניתן לעזור לי ע"י מריחה מקומית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים
שירי חבקין19/05/2009נעמה שלום רב
נשמע שמדובר באלרגיה. את יכולה למרוח
משחת רסקיו או לעשות שטיפות של חליטת
קמומיל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבת שלי בת 8 פטריה באצבע ובציפורןיעל18/05/2009
לבת שלי בת השמונה יש כבר כמה חודשים פטריה באצבע ובציפורן של היד. כבר עברנו 3 רופאים וערימת משכות יקרות ושום דבר לא עזר.
מה אפשר לעשות עם זה? לפעמים זה ממש פמע פתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
שירי חבקין18/05/2009שלום רב יעל
נסו את שמן עץ התה. למרוח ישירות על הציפורן
פעמיים ביום. תוצאות מגיעות לאחר כשבוע.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בציפורן
רינת19/05/2009שלום לך!
אני ממש מבינה לליבך, גם אני סובלת מפטריה בציפורני הרגליים שנדבקו זו אחר זו, ביקרתי לא פעם אצל רופאי עור שנתנו לי שלל של משחות , כדורים ותרופה דמוי לק שעלו לי המון כסף וכלום לא עזר,
באתר זה קראתי על שמן עץ התה שעולה 32 שקלים בבית טבע ואני התחלתי את הטיפול כבר 3 ימים ומתפללת שזה סוף סוף יפתור את הבעיה המציקה ולא יפה הזאת.
אני מאחלת לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שיער ( הראש)הוד18/05/2009
יש לי שיער נוטה למתולתל והוא נראה חסר ברק , מעיין יבש ופגום והבעיה שהכי מטרידה אותי כנראה בגלל הסיבות שכתבתי, היא: שיש לי בשיער מעין " חשמל סטטי" והשערות "עומדות" לי. מה אפשר לעשות נגד זה ובנוסף להחזיר את " החיים " לשיער שלי?? אם אפשר רק שיהיה פתרון שיכלול שימוש בדברים זמינים וקלים להשגה ושיהיה בבקשה פיתרון פשוט ולא מסובך!!!! תודה מראש ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן חוחובה
שירי חבקין18/05/2009הוד שלום רב
הכי פשוט זה למרוח שמן זית או שמן חוחובה
עם מספר טיפות של רוזמרין אתרי.
בערך 20 טיפות רוזמרין על 50 מל שמן.
לעסות את השיער כשהוא לח לאחר החפיפה
ולשטוף במים פושרים.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בהריוןטליה18/05/2009
שלום
אני בשבוע 28 ומזה כחודשים סובלת משיעול טורדני. חלקו מלווה בליח ה וחלקו בלילה נשמע כמו סטרידור.
שאלתי... מ אפשר לקחת כדי להקל עלי בשיעול וליחה.... ניסיתי בצל ודבש ללא הואיל.
אלי טיפול מסויים, צמח?? משו??
אני דיי נואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
שירי חבקין18/05/2009טליה שלום רב
הצמח בו משתמשים בדרך כלל הוא קורנית
אך הואו אינו מומלץ בהריון
לכן אני ממליצה שתנסי את הסירופ נגד
שיעול של ילדים ותינוקות
הולסטן אלקסיר של וולדה או סמבוכל
ניתן להשיג בבתי הטבע והמרקחת
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהדורון17/05/2009
שלום רב
רציתי בבקשה לדעת היכן קונים את שמן עץ התה אתרי מרוכז שהמלצת למרוח בפטריה של ציפורני הרגליים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
שירי חבקין17/05/2009דורון שלום רב
תוכל להשיגו ברוב בתי הטבע ולעיתים גם בפארמים
ובבתי מרקחת. שמן זה נחשב מאוד
פופולרי למטרת טיפול בפטריות בציפורניים ובכלל.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביי רגליים וברכייםאופירה15/05/2009
אני בת 44, לפני 5 חודשים נפלתי ומאז כואבים לי הרגליים, בזמן הליכה ועלייה וירידה במדרגות כואבים לי הרגליים והברכיים ויש לי גם דליות רבות ברגליים.
האם אפשר להמליץ לי על טיפול להפגת הכאבים והורדת הדליות?
תודה מראש אופירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכאבים
שירי חבקין15/05/2009אופירה לשם רב
את יכולה למרוח משחת טראומיל או משחת ארניקה
ניתן להשיג בבתי מרקחת.
בברכה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילוף חומרים איטיאורנה14/05/2009
שלום רב,
אני מבקשת לדעת אם ניתן בגילי (42) להשיג פיתרון לכך שאיני יורדת במשקל כבר כ-7 שנים.
בעבר אובחנה אצלי ירידה בתפקוד בלוטת התריס, והיום הבדיקות מראות שאני בנורמה ובכל זאת איני מצליחה לרזות. איני מטופלת תרופתית.
האם יש משהו שמסייע לגוף לשרוף שומנים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חילוף חומרים
איה הוד16/05/2009
שלום אורנה,
הייתי ממליצה לך על המון דברים שמאיצים חילוף חומרים אך זה לא היה עוזר לטווח הרחוק.
הכי טוב לגשת לאבחון אצל נטורופת ולהתאים לך תוכנית טיפול אישית
חשוב לבחון מה מצב מערכת העיכול, מה עבר עליה במהלך השנים והאם היא עובדת כמו שצריך...
לא ציינת זאת, אך עלי לומר שאי אפשר לרדת במשקת בלי פעילות גופנית אירובית יומיומית קבועה!
קריטי לשתות המון מים, לאכול ארוחות קטנות ומרובות ביום, ולבחון האם יש משהו שרמה הרגשית/נפשית/מנטלית ומונע ממך לרדת במשקל (ובמילים אחרות, לשאול האם עודף המשקל משרת משהו משני עבורך)
באהבה,
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשלי13/05/2009
* יש לי ביד מליפני שנתיים צלקת ממש מגעילה רציתי לדעת אם יש דרך להעלים את זה אם איזה משחה או משהו אחר.
* יש לי ילד בן חמש שפיתאום אני רואה כתם חום על האף איך אפשר לטפל בזה ומה זה יכול להיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צלקת
איה הוד16/05/2009
שלום שלי,
צלקות טריות אפשריות לטיפול, אך הצלקת שלך בת שנתיים - לכן קשה לי להאמין שיש משהו שניתן לעשות כדי להעלימה.
לגבי הכתם על האף של בנך - לא אוכל לעזור מבלי לראותו, זה יכול להיות כל דבר.
המלצתי היא לגשת לרופא עור כדי שיאבחן זאת (אין לזלזל בכך או לדחות זאת!)
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומנים בעור פניםחנה13/05/2009
שלום,
שמי חנה טרקאין
יש לי פנים יבשות אבל בנוסף לזה,
יש לי באזור האף שומנים פינמים
הייתי רוצה שתעזורו לי להאלים את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שומנים בפנים
איה הוד16/05/2009
שלום חנה,
ברור שמבלי לראות את העור ומצבו יהיה קשה ליעץ
את כותבת כאן באופן מאוד מאוד כללי.
לכן, בגדול אוכל לומר לך שמסכות חימר מעולות לכל בעייה עורית.
האם היית אצל קוסמטיקאית רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיערנועם13/05/2009
האם קיימת דרך טיבעית להסרת שיער מהגוף במקומות מסויימים?
ולשאלה נוספת... האם ניתן לדלל או להפוך את השיער לבהיר יותר (בלונדיני) ע"י משו טיבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסרת שיער
איה הוד16/05/2009
נועם יקרה,
יש להפנות את השאלה לפורום שיער כאן באתר....
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שן בינהיפית13/05/2009
שלום, לבעלי יש נפיחות עקב שן בינה, האם יש משהו טבעי שיכול להקל על הנפיחות והכאבים מכיוון שהוא לא מעוניין לעקור אותה או לקחת כל כמה שעות אקמול....
תודה ויום נפלא,
יפית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שן בינה
איה הוד16/05/2009
שלום יפית,
התשובה היא בטח שיש!!!
אך חשוב מאוד לוודא שזה לא התפתח כבר לדלקת וזיהום אוקיי?
אז ככה:
לקנות כדורים של Q10 נוזלי - לקחת לפה כדור ולפוצץ אותו עם השיניים כדי שהנוזל ישתחרר בפה
לשהות עם הנוזל בפה באזור של שן הבינה ובסוף לבלוע.
בנוסף, לרקוח טינקטורה בבית מרקחת מהצמחים הבאים:
salvia off
inula
matricaria
myrrh
glycyrrahiza
לשים 20 טיפות ברבע כוס מים ולעשות עם זה שטיפות לפה 3 פעמים ביום
בנוסף, אחרי כל ארוחה לצחצח שיניים
ובנוסף, ללעוס שן של ציפורן (התבלין) - מדהים!!!
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה ברחם !רויטל13/05/2009
שלום רב אני בטיפולי פוריות IVF כבר שנתיים הרירית שלי די דקה האם יש תרופת סבתא לזה? אמרו לי לאכול סלק האם זה נכון ? אמרו לי לאכול בטטא האם זה גם נכון ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם דקה
איה הוד16/05/2009
שלום רויטל,
לא יהיה זה רציני לומר לך שאכילת סלק או בטטה יעזרו לעבות את רירית הרחם.
הרי כל אישה שונה ואצל כל אחת זה אינדוידואלי.
במצב מורכב כמו טיפולי פוריות אני ממליצה לגשת לאבחון וטיפול רציני...
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בעור הפניםאביבה13/05/2009
לבתי בת 5 יש פטריה גדולה בלחי זה התחיל כיובש ואח"כ נשאר רק עגול אדום חזק מסביב ובתוך העגול העור רגיל רופא עור נתן לי ביפונאזול קרם אני מורחת לה כבר 3 ימים אך אני לא רואה שיפור משמעותי האם יש משהו טבעי למרוח שיעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרייה בעור
איה הוד16/05/2009
כן: משחת "אלו-פרופוליס"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאיה בעקבות תשובתךללה12/05/2009
שלום איה!
קראתי שיש לך תשובה על דרכים להסדיר מחזור. אחרי לידת ילד שני התגלתה אצלי שחלה פוליציסטית ומאז הוסת נמשך שבועיים, בנוסף לזה אני מסורתית ושומרת נידה שזה נהיה מצב ממש בלתי נסבל. רופא אמר לי שאחרי לידה הבאה זה יכול לעבור. כרגע אני 7 חודשים אחרי לידה ומניקה. רק עכשיו קיבלתי וסת ראשונה והיא נמשכה שבועיים. אני רואה שמצב חוזר וזה מתסכל.
מה עושים בשביל להסדיר את המצב הזה במיוחד כשאני עדיין מניקה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איזון הורמונלי
איה הוד16/05/2009שלום ללה,
נכון, ישנם צמחי מרפא ותוספים המורכבים מחומצות שומן חיוניות שמיועדים להסדרת מחזור.
יש גם צמחים מרפא המיועדים לטיפול בשחלות פוליציסטיות.
אך כל מקרה הוא לגופו מאחר ומצבך שונה ממצבה של אישה אחרת...לכל אחת מותאם טיפול אישי ספציפי.
מאחר ואת אחרי לידה ועדיין מניקה יש לקחת זאת בחשבון.
הדרך היחידה לטפל היא לגשת למטפל נטורופת ואפילו להוסיף לכך דיקור.
באהבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נענעמשה12/05/2009
שמעתי שנענע מחזק זיקפה האים זה נכון.
תעני לי דחוף תודה יקירתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נענע
שירי חבקין12/05/2009ישראל שלום
לא ידוע לי על סגולה שכזו שמיוחסת לצמח הנענע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)