מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיער........לינוי26/07/2007
אני לא כל כך אוהבת את השיער שלי בזמן האחרון
ואני ישמח עם תיתני לי איזה מתקון למשחה טיבעית שפשוט טטפח לי את השיער.........
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
לאור נהלל29/07/2007לא נתת פרטים לגבי הבעיה עם השיער - יבש, שמן, נושר, מתפצל, חסר חיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יכולה לימנוע מזעת יתרחנה24/07/2007
אני מזיעה עד כדי כך שהבגדים נירטבים וזה לא נעים
איזה פיטרון יש לזעה כזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לח
חנה24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
לאור נהלל29/07/2007
חליטת תה של צמח ההדס ולימונית (למון גראס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריותמתן24/07/2007
אני בן 14 ויש לי פיטריות ברגלים איך אני נפתר מהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות
לאור נהלל29/07/2007שמן עץ התה עוזר ואפשר להניח את הרגליים במים חמימים עם חליטת רוזמרין וגרגירי קלי
ואם כל זה לא עזר - אגיסטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהנועה23/07/2007
שלום לאור,
אני אלרגית לכל מיני חומרים (קרדית האבק, סוגי צמחים שונים ועוד) ועכשיו אני נמצאת בעיצומו של התקף אלרגיה בו העיניים שלי דומעות ואני מתעטשת ללא הפסקה. הכדורים לא עוזרים לי.
השאלה שלי מורכבת משתיים:
1. יש לך הצעה שיכולה לפתור את הבעיה תמידית?
2. תוכלי להמליץ לי על תרופה שתעזור להקל את התסמינים עכשיו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
לאור נהלל23/07/2007יש תרופה הומיאופתית - SABAD 30 C , 5 טיפות מתחת ללשון בזמן התקף , עד שלוש פעמים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי רגלייםחסויה22/07/2007
לסבתא שלי יש כאבים חזקים ברגליים במיוחד בבירכיים. מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוליה
לאור נהלל23/07/2007ממה נובעים הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי רגליים
חסויה29/07/2007הכאבים נובעים מזה שסבתי עבדה קשה בצעירותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים
לאור נהלל29/07/2007נעשו בדיקות כלשהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
חסויה29/07/20071. הכאבים הם בגלל הגיל המבוגר.
2. סבתי קיבלה טיפולים פיזיטרפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים
לאור נהלל29/07/2007יש שמן סיני שאמור לעזור
בדקי בלינק הזה :
http://www.pharmaguri.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=160&gclid=CM25rp2yzY0CFSVUZwodBU74GA
מקווה שזה יעזור לסבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי נקודות שחורותגלית22/07/2007
האם יש לך עצה למשהו טבעי וזמין שניתן לנקות איתו את העור השומני והנקודות השחורות על האף, אך שלא יגרום לנזק או לגירוי העור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי העור
לאור נהלל23/07/2007תזונה : להוריד מזונות שומניים וכבדים כגון אוכל מטוגן ושמן, בשר, גבינות וכיו"ב.
מזון חמוץ, מלוח וחריף.
עשבי מרפא לטיהור הדם והמרצת הכבד:
ויטקס ואנג'ליקה ,
azadirachta indica , rubia cordifolia , curcuma longa.
לשתות חליטת תה סירפד בוקר וערב ולשמור על הגיינה וחיטוי המקום.
לניקוי ה"שחורים" לסחוט לימון ולטבול צמר גפן ולנקות את הפנים.
אפשר גם לשטוף בחליטת רוזמרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה22/07/2007
היו לי לא מזמן בעבועות רוח ונישארה לי צלקת על הפנים. יש איזה תרופת סבתא שיכולה לטפל בזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
לאור נהלל23/07/2007שמן רוז היפ בשימוש ארוך מטשטש צלקות.
גם שמן דם המכבים עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופהענת21/07/2007
שלום רציתי בבקשה לדעת האם יש תרופה לפיסורה (סדק בפי הטבעת).
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסורה
לאור נהלל23/07/2007אם יש עצירות כדאי לפתור אותה בעזרת תזונה מרובת סיבים ושתייה מרובה, ואפשר לקחת תוסף מזון - מולטידופולוס.
להקלה על הכאב אם יש אפשר להשתמש במשחה מאלחשת.
יש משחה שנקראית EMO שעוזרת במידה ויש נפיחות .
בלינק הזה תקבלי פרטים נוספים על דרכי טיפול :
http://www.ayurveda.org.il/Diseases/piles.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצעי בגרות וה"שחורים"חסויה20/07/2007
אני צריכה תרופת סבתא לפצעי בגרות, וה"שחורים" על הפנים.
תודה, יוליה:]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעי בגרות
לאור נהלל20/07/2007להוריד מזונות שומניים וכבדים כגון אוכל מטוגן ושמן, בשר, גבינות וכיו"ב.
מזון חמוץ, מלוח וחריף.
ויטקס ואנג'ליקה ,
לשתות חליטת תה סירפד בוקר וערב ולשמור על הגיינה וחיטוי המקום.
לניקוי ה"שחורים" לסחוט לימון ולטבול צמר גפן ולנקות את הפנים.
אפשר גם לשטוף בחליטת רוזמרין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב יש לי בעיה אני צריכה תשובהמרי20/07/2007
שלוןם יש לי שער שומני אחרי כול 2 ימים אני חופפת מה לעשות כדי שהוא יפסיק להיות שומני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שומני
לאור נהלל20/07/2007רצוי לחפוף כל יום בשמפו נגד קשקשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיהוקים מסריחיםביטון שלום18/07/2007
בני סבל מקילקול קיבה מספר ימים. לאחר שהבריא מקילקול הקיבה הוא החל לשהק שיהוקים בעלי ריח רע. איך אפשר לפתור את בעית הריח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיהוקים
לאור נהלל19/07/2007כף חומץ תפוחים כל בוקר עד שהקיבה תתנקה לגמרי.
למניעת ריח רע מהפה:
לאכול דלעת טרייה או מבושלת
לשתות תה בבונג
לשתות תה מעלי זעתר מומתק בדבש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לשערסנונית17/07/2007
יש לי שיער יבש, לפעמים אני מרגישה שיש לי מטאטא על הראש
קניתי מסכות יקרות אצל הספר
הן לא עוזרות בכלל
מה עושים? יש לך רעיונות למסכות טבעיות שעשויות לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה טבעית לשיער יבש
לאור נהלל19/07/20072 כפות שמן זית, 3 כפות מרכך שיער טבעי, כף דבש וחלמון ביצה, מערבבים הכל ושמים על הראש לרבע שעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול להפטיטיס c .לאה17/07/2007
אני אחרי השתלה ורוצה לדעת אם יש טיפול יעיל נגד וירוס .ככל הניראה הוא חזר לתקוף את הכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס
לאור נהלל19/07/2007יש לחזק את המערכת החיסונית ובעיקר את הכבד וכן לאפשר החלמה מהירה של מקום הניתוח.
להחלמה מהירה של מקום החתך - סטפיסגריה - רמדי הומיאופתית, 30 C למשך חמישה ימים חמש טיפות מתחת ללשון.
חיזוק המערכת החיסונית - DIGEX 6 המכיל :
לענה מדברית
זרעי גדילן מצוי
ציפורן חתול
ורבנה רפואית
רוזמרין רפואית
ארטישוק
כולם טובים לכבד..
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לפצעוניםסיוון16/07/2007
היי
יש לי בעיה שאני מאוד סובלת ממנה
יש לי פצעונים באיזור הגב
אני לא מצליחה להפטר מיזה
לקחתי תרופות לאלרגיה, מרחתי משחות, סבון מיוחד
וגם השתזפתי הרבה בשמש
והם נשארים ולא עוזבים
במיוחד בימיי הקיץ החמים, כשאני מזיעה,
ואז מצטרפים לפצעונים חברים חדשים
מה עושים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה אקנה נשמה
אורר18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
לאור נהלל19/07/2007להוריד מזונות שומניים וכבדים כגון אוכל מטוגן ושמן, בשר, גבינות וכיו"ב.
מזון חמוץ, מלוח וחריף.
ויטקס ואנג'ליקה ,
לשתות חליטת תה סירפד בוקר וערב ולשמור על הגיינה וחיטוי המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבת שלי מצוננת מישהו יודע על מי מלחמאיה14/07/2007
הבת שלי בת 4 חוד' ושמעתי שאפשר לשים להם מי מלח.... מה הכמויות??? יש לי בבית אפילו מלח אטלנטי... אני יודעת מה הכמות למבוגר האם זו אותה כמות? כפית בתוך כוס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון
לאור נהלל15/07/2007מי מלח מטרתם לייבש את הנזלת, לא ממש רצוי...
כדאי לתת לנוזלים להתנקז החוצה כדי שהלחות תצא מהריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)