מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלשולאורנה07/08/2007
מה ניתן לעשות נגד שילשול? לבני בן ה0-4 יש שלשול כבר כמה ימים ותרופות רגילות לא עוזרות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילשול
לאור נהלל08/08/2007חצי כפית אבקת חרובים, לשטוף עם מים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחותסיגלית05/08/2007
גיליתי בראש כמה נקודות של קרחות מה אפשר לעשות בנידון?
ואיזה טיפול אפשר לעשות לקרחות בראש מלבד המשחות וכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
לאור נהלל07/08/2007כדאי לגשת לרופא לברר את הסיבות להתקרחות.
תרופות שאפשר להשיג בבתי טבע :
מינוקסי , R89* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש וצבועליאל04/08/2007
על מה את יכולה להמליץ כדי לטפל בשיער יבש מאוד ,נסיתי חלמון שמן זית מיונז וחומץ תפוחים וזה לא ממש עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
לאור נהלל07/08/2007הביטי בריכוז תשובות בענייני שיער, פה בפורום כמה תשובות מתחת לזו שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פופקורןליאל04/08/2007
האם הוא בריא ומה בריא בו אם כן וכשמכינים אותו ללא שמן ומלח הוא משמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פופקורן
לאור נהלל07/08/2007הפופקורן עשיר בסיבים ודל בשומן אם מכינים אותו ללא שמן, לכן הוא מומלץ בדיאטות.
http://food.walla.co.il/?w=/917/766277* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלוסטרולdor03/08/2007
שלום רב.
איך אני יכול להוריד את רמת הכלוסטרול שלי שעומדת על 225 ולחץ הדם על 140/90
הודה לכם מראש .
תודה רבה .
dor* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
לאור נהלל07/08/2007יש כמה מוצרים טבעיים שעוזרים להורדת כולסטרול :
שמן פשתן,
"שקדייה" – טחינה המופקת משקדים
ו"שומשום עוז" – טחינה בריאה משומשום מלא טרום נבוט.
ואפשר לקחת תוסף מזון : אומגה 3 .
מצרפת לך לינק שמסביר הכל בפירוט - תזונה, טיפול והכל על כולסטרול:
http://www.israelisabroad.com/article_read.asp?id=120&cat_id=96&parent_id=17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכון באכילת גרעיני הסברס?יעל03/08/2007
שמעתי שלא טוב לאכול גרעיני סברס כי זה עלול לגרום לאבנים בכליות.
האם זה נכון?
האם סברס בריא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברס
לאור נהלל03/08/2007הסברס בריא ומלא ויטמינים, אבל גם מלא סוכר, וגרעיניו עלולים ליצור חסימות במעיים, כך שכדאי להגביל כמויות.
מיץ צבר סחוט, ללא הגרעינים, עוזר למי שסובל מבעיות עיכול, במיוחד לחולי אולקוס וקוליטיס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי לגבי הגרעינים!!!
יעל03/08/2007השאלה הייתה אם יש סיכון בגרעיני הסברס לא בסברס.
האם יכול אכן לגרום לאבנים בכליות??? (שימי לב השאלה מדברת על ג-ר-ע-י-נ-י-ם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל - שבת שלום
לאור נהלל04/08/2007למה לצעוק ? :-)
על אבנים בכליות שנוצרו בגלל גרעיני סברס, לא שמעתי ואין לי אינפורמציה בעניין..
אבל על האפשרות שבאכילה מרובה, הגרעינים יוצרים חסימות במעיים , כן .
שבת נעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותהגר02/08/2007
רוב הזמן יש לי בחילות ולפעמים אני רוצה להקיא כדי להרגיש כבר יותר טוב יש דרך טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
לאור נהלל03/08/2007כדאי לבדוק ממה הן נובעות, לגשת לגסטרולוג.
ובינתים לבחילות - חרובים מאד עוזר.
ותה מרווה או קמומיל.
וחליטת קליפת רימון מנקה את הבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורנייםשני02/08/2007
שלום!!!
שמי שני ויש לי בעיה בציפורניים
יש לי בציפוניים ]פטריה ובבואן (האצבע הגדולה)
מתנדנדת הציפורן היא כמעט נופלת אבל היא לא והיא נורא כואבת לי
מה אני יכולה לעשות בשביל שהציפורן תיפול כבר אני מחקה לתשובה באגדם האפשרי
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן
לאור נהלל03/08/2007אם הציפורן עדיין במקומה אפשר למרוח אקונומיקה על מנת לנקות את הפטריה, כמה פעמים ביום למשך שבוע, הציפורן גם תיפול מהר יותר.
לגשת לאחות בקופת חולים שתוציא את הציפורן ותחבוש לך, גם זו אפשרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בקשר לשיער !סקרן02/08/2007
יש לי שיער מעט בעייתי, העור שמנוני והשיער יבש. השערה עצמה דקה.
וגם נושר לי לא מעט. אשמח לאיזו תרופת סבתא שתעזור לשיער שלי להראות יותר טוב ולנשור פחות. תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים?
מנסה להשמין03/08/2007גם לי יש בעיה כזאת בדיוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריכוז תשובות בענייני שיער
לאור נהלל03/08/2007כדי להקל עליכם אני מעתיקה לכאן כמה תשובות שכבר נענו באותו נושא פה בפורום.
שיער:
מה שגורם לשיער להשבר , להתדלל, ולאבד ברק : חוסר שינה, מתח נפשי, תזונה חסרת ויטמינים (B מאד עוזר) , קפאין וניקוטין, חימצונים ופרמננטטים וכו'.
אפשר להשיג בבתי טבע - מינוקסי - עוזר להפסקת נשירה ומעודד צמיחה מחודשת
או תרופה הומיאופתית באותו עניין - R89
להוסיף לתזונה אבץ ברזל, B קומפלקס, חומצות שומן חיוניות (אומגה 3) וכן להוסיף אבץ ופשתן טחון טרי , ירקות ופירות.
מסיכה לשיער יבש :
2 כפות שמן זית, 3 כפות מרכך שיער טבעי, כף דבש וחלמון ביצה, מערבבים הכל ושמים על הראש לרבע שעה.
לחיזוק השיער :
25 CC שמן שומשום
9 טיפות לבנדר
9 טיפות ג’וניפר
9 טיפות רוזמרין
לעסות את הקרקפת במשך 20 דקות.
--------------------
שבת נעימה ושמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שער יבששרה01/08/2007
אני בת 49 בגלל צביעה מרובע במהלך השנים שערי כעת יבש יש קצת נשירה מה אפשר לשים כדי שהוא יראה מבריק ובריא יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
לאור נהלל03/08/2007הביטי בריכוז התשובות בענייני שיער.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לדלקת בברךאילן31/07/2007
אני מרגיש מין זרמים ברגל כאילו הרגל רדומה והברך קצת נפוחה ושנוגעים בה יש מין בצקת קלה חשוב לציין שאני מתאמן כמעט כל יום במכון כושר וגילי הוא 32
שאלתי האם יש איזו תרופת סבתא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב אילן
לאור נהלל01/08/2007רצוי לעשות בדיקות - צילום של הברך ולבדוק אם מה שקורה בברך הוא עניין מקומי ולא נובע מעמוד השדרה. אחרי התשובות נדע טוב יותר איך להמשיך טיפול.
בינתיים - אפשר להניח עלי כרוב על הברך לספיגת הבצקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבורה ביד.עינת30/07/2007
שלום ביום ראשון שיחקתי בפייטנבול (לוחמה בכדורייי צבע) ופגע בי כדור ביד בין הכתף למרפק..החבורה דיי גלויה וגדולה,למעשה יש מין פצע כזה פתוח עם דם שהתייבש וחבורה גדולה מסביב זה כואב אך נסבל אך בכל זאת לא כל כך אסטתי.
האם יש איזשהו פתרון?תרופת סבתא שיכולה לעזור?
אשמח לקבל תשובות,המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבורה
לאור נהלל31/07/2007ארניקה, אפשר במשחה ואפשר בגלובולים (כדורונים קטנים למציצה) . יש בכל בית מרקחת. הארניקה מאפשרת איחוי מהיר של רקמות.
אפשר גם למרוח שמן לבנדר כשהפצע יתחיל להסגר ולהגליד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב פרהאימא30/07/2007
שלום רב! האם קיימת תרופת סבתא כלשהיא נגד אלרגיה לחלבון חלב פרה? מדובר על ילד בן 2.5 אלרגיה למוצרי חלב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי חלב
לאור נהלל31/07/2007לא לכולם קלים לעיכול, יש לא מעט אנשים שהקיבה שלהם רגישה מידי לחלב בקר, אפשר לעבור לחלב עיזים, בריא הרבה יותר, או טופו. סויה וכו' יש מספיק תחליפים בריאים יותר.
ובלי קשר , לקיבה הרגישה - אונו דל גאטו, בטינקטורה (מיצוי בצמח לשימוש בטיפות - 10 טיפות שלוש פעמים ביום בזמן רגישות יתר) וחליטה של קליפת רימון . לניקוי ואיזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות ברגלייםנעמה29/07/2007
שלום רב, לבעלי יש פטריות בציפורניים - יש משהו טבעי ומומלץ לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות צפרניים
לאור נהלל29/07/2007לטבול צמר גפן באקונומיקה ולהספיג את הציפורן הפגועה למשך שבועיים כמה פעמים במשך היום.
הציפורן הפגועה אמורה לנשור עם הזמן ותצמח ציפורן חדשה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עיכולעדנה.מ.26/07/2007
שלום לכל קוראי הפורום,
הבעיה שלי היא כזאת, לאחר כל ארוחהוה במשך 15 20 דקות יש לי גרפסים,(כאילו האוכל עומד לי בגרון)
הבעיה מאוד מטרידה אותי שפניתי לקופות חולים קיבלתי כדורים לבעיות עיכול
אבל הם לא מועילים לי ,אולי מישהו מכיר/ה תרופת סבתא שיכולה לעזור לי
בתודה מראש עדנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עיכול
לאור נהלל29/07/2007עשית בדיקות כלשהן דרך קופת חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן עשיתי בדיקות
עדנה.מ05/08/2007כן עשיתי בדיקות דם,צילום רנטגן ואולטרסאונד לקיבה
הכל תקין (בלי עין הרע)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות עיכול
לאור נהלל07/08/2007לפעמים גרפסים" נובעים מסדק בסרעפת, או קנדידה במערכת העיכול.
השתדלי להמנע מאוכל מטוגן או חומצי (עגבניות, פרי הדר או סולנים - פילפלים, חצילים וכו),
נסי חליטת קליפת רימון (תה, אחרי האוכל) ומולטידופולוס (כמוסות) על בסיס יומי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)