מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחילה כל לילהאנונימי05/09/2007
יש לי בחילה כל לילה ואני לא ישן מה לעשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימי
לאור נהלל09/09/2007אני מציעה לגשת להומיאופת/ית באזורך, צריך הרבה פרטים מדוייקים על מנת לדעת מאיזה זה נובע ומהן דרכי הטיפול המתאימות.
נגד הבחילה לבינתיים אכול חרוב או מלפפון ירוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיי נשימהלי04/09/2007
היי
אני בהריון בשבועות הראשונים. ואני סובלת מקשיי נ שימה כל לילה והצטננויות , ובזמן האחרון משיעול. כיוון שאני לא מעוניינת בתרופות רציתי לדעת אלו תרופות סבתא יכולות לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצטננויות
לאור נהלל09/09/2007בזמן הצטננות קחי פרוטק - פרופוליס ואכינציאה המחזקות את המערכת החיסונית, ואפשר לחזק את המערכת על ידי מולטי ויטמין כל שהוא כי הריון מדלדל את המשאבים, תוסף טוב יחזיר חוסן לגוף.
כמו כן כדאי לבדוק אם את לא זקוקה לברזל, חומצה פולית וסידן,
הצמחים האלה חלקם מחזק את הגוף וחלקם עוזר נגד קשיי נשימה : סרפד, פטל, סלק, שן הארי, חומעה, אצות-ים, קצח הגינה וכן שומר יעיל נגד גזים וג'ינג'ר נגד בחילות אם את זקוקה לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוטיםסיוון02/09/2007
יש לי סיוטים כמעט כל לילה, אני לא זוכרת על מה אבל אני מתעוררת בבהלה ולפעמים אפילו בבכי. יש שיטה להתגבר על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוטי לילה
לאור נהלל09/09/2007
אני מציעה לגשת להומיאופת ולעבור אבחון אישי, זה הרבה יותר מדוייק מלתת תרופה פה בפורום, אבל עד שתוכלי לעשות זאת :
סטרמוניום , 1M מנה אחת..
בגלובולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותת31/08/2007
תינוקת בת כמעט 3 חודשיים סובלת מעצירות עשו לה בדיקות דם ושתן תקין אמרו לי לתת לה מיץ שזיפים - זה עוזר גורם לה לשלשל אבל ברגע שאני מפסיקה שוב חוזר העצירות מה עושים?והשזיפים גם עושים לה כאבי בטן נוראים והמון גזים פליז היא סובלת וגם אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
לאור נהלל09/09/2007נסי תה שומר, יש בגרגרים לחליטה לתינוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גזים אצל תינוקותת31/08/2007
איך מטפלים בגזים אצל תינוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גזים
לאור נהלל09/09/2007תה שומר.
יש מיוחד לתינוקות ללא סוכר או עם סוכר ענבים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבשת31/08/2007
יש לי ילדה בת חודשיים הסובלת מעור יבש מאוד מאוד ,אני מקלחת אותה כול יום עם שמן אימול ומורחת אותה במשחה הנקראת דרמקול ולא ראיתי שיפור,בסופר פארם המליצו לי על משחה הנקראת:AXERA ,מרחתי לתינוקת פעמיים ולאחר המריחה היא צרחה ובכתה מאוד בעיקר באזור הבטן.מה עליי לעשות !!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש
לאור נהלל09/09/2007רופא עור ראה את הילדה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפתה בפה לתינוקלי31/08/2007
יש לי תינוק בן שנה וחמישה.יש לו אפתה בפה הרופא אמר מחלה ויראלית אין מה לעשות ובכל זאת התינוק סובל עם חום גבוהה משלשל בגלל הפצעים לא אוכל כבר 4 ימים .שמעתי שסודה לשתייה מעבירה את הפצעים תוך שעתיים.ושמעתי גם על חלב עזים ישירות לפה אבל זה חלב לא מפוסטר ויכול לגרום למחלות זיהומיות קשות מה לעשות? הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב עיזים
לאור נהלל09/09/2007שמוכרים במכולות מפוסטר .
ואם את עדיין חוששת מזה את יכולה להרתיח אותו ולשים על צמר גפן ולנקות את הפה..
חלב עיזים עוזר מאד מהר ויעיל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי בגרות על עור הפניםחסוי31/08/2007
שלום
איזה תרופת סבתא יש לאקנה ?
חיצוני ופנימי
עדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
לאור נהלל09/09/2007פנימית : להמנע ממזון שומני וסוכרים, חליטת תה סרפד ותוסף מזון - מולטידופולוס וחיצונית - העיצות שיש בלינק הזה: http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5076
ובפורום קוסמטיקה תמצאי עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראשים שחורים ועור שומניחסוי30/08/2007
מה עושים עם עור שומני וראשים שחורים איך מטפלים בבעיה זאת ..
אגב זה מאוד מציק ולא נעים שרואים את זה בפנים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור שומני
לאור נהלל09/09/2007הנה לינק שיכול לעזור :
http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=5076
ד"א יש פה באתר פורום קוסמטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר להזעת יתראני1828/08/2007
שלום, שמעתי שאם מערבבים מים רותחים עם כמה כפיות של אבקת חינה, זה עוזר להיפטר מהזעת יתר. רציתי לדעת אם זה נכון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אירנה02/09/2007באיזה מקום בגוף את סובלת מהזעת יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקומות...
אני1810/09/2007בגב, בבית השחי, בכפות הידיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר
לאור נהלל09/09/2007גם אני שמעתי על זה, לא יכולה לתת אישור על זה מידע אישי.
אבל אשמח אם תעדכני אותי אם זה עוזר או לא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה, שעירות יתרשירה27/08/2007
היי
יש לי בעיה הואמונלית שמתבטאת במחזור לא סדיר, האמת שכבר לא קיבלתי מחזור שנה, יש לי שעירות יתר, פנים ידיים ובטן, ויוצאים לי פצעים קטנים על העור אחרי שאני עושה שעווה ,,, והעור שלי נראה מחוספס, כאילו תמיד יש לי עור ברווז. השיער שלי, שאני לא יודעת אם בכלל נשאר ממנו משהו,, כל הזמן נושר ונושר בצורה דרסטית!!
עכשיו אני עשיתי בדיקות דם והרופאים מצאו שהכל אצלי בסדר, הורמונים ויטמנים וכולי
אני ממש לא מבינה למה יש לי את מה שיש לי אם כל התוצאות נכונות
אני הגעתי למצב שאני רק שונאת את הכגוף שלי ורק רוצה להרוס אותו
אני ממש לא יכולה יותר
בבקשה תעזרי לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול קינסיולוגי
tevabriut27/08/2007טיפול קינסיולוגי הוא יכול להיות לך מצויין ויכול לעזור לך למצוא את שורש הבעיה בצורה הטובה ביותר והמדוייקת והמהירה ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בטיפול כזה של ייעוץ הדרכה ופר
שירה29/08/2007ופרחי באך
לא עזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתייאשי מתוקה
שירן27/08/2007היי שירה מתוקה!
אני עברתי ועדיין עוברת משהו דומה, גם בגלל השעירות יתר בכל הגוף כולל פנים ופצעונים. והכל בגלל גלולות שגרמו למצב. תראי, המצב שלי החמיר מכיוון שרופאים פשוט לקחו אותי בצורה אדישה ביותר ,לקח לי 7 חודשים להילחם על בדיקות ורופאים מומחים כדי להבין מה יש לי.
מה שאני מציעה לך קודם כל לעשות תחקיר מקיף על הנושא ולרשום שאלות,אח"כ לגשת לרופא נשים מומחה ואנדוקרינולוג מומחה [רופא הורמונים] וגם עור [אני ממליצה הדסה], ותתעקשי שיבצעו את כל הבדיקות שאפשריות [ציסטות בשחלות, קורטיזון וכו'] ,אני נסעתי במיוחד עד הדסה עין כרם לרופאים מומחים. כי פשוט איבדתי אמון כמעט בכל הרופאים.הדבר שהכי הרס אותי יותר מהמראה של הגוף והפנים שלי שנהרסו לאט לאט זה חוסר הידיעה מה יש לי ולמה זה קורה, השלב הראשון זה להימצא בסביבה של אנשים תומכים ולבקש מהם את העזרה, קחי את הפרוייקט הזה, כמה זמן שיקח, ואני מבטיחה לך שיגיע היום אפילו עוד שנה שנתיים שתהיי שלמה עם עצמך.יהיה בסדר.
יש לי עוד הרבה מה לומר בנושא, אם תרצי לשאול משהו אני אשמח לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב
שירן27/08/2007דרך אגב, כשהרופאים אומרים לך שאת בסדר אז אל תשכחי שיש להם טווח מסויים שאם האדם נמצא בתוכו אז זה נקרא תקין ולא קיצוני, אבל תמיד יש מינימום ומקסימום, יכול להיות שאת על הגבול,תבררי את זה,אל תתביישי לשאול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירן - תודה רבה על התשובה שלך
שירה28/08/2007אני לא נמצאת בארץ, אני חיה בניו יורק כבר 4 שנים והייתי בטיפול הורמונלי שרק הכניס אותי לדיכאון ובכלל לא עזר. הרופאה שלי רוצה שאני אתחיל עם הכדורים שלי שוב ואני מ מש לא רוצה
כי זה בכלל לא עוזר
אני מאוד סקרנית לשמוע איך טיפלת בזה ואיך עברת את מה שעברת
זה האי מייל שלי
[email protected]
תכתבי לי אם את יכולה
ואיך את חושבת שאני צריכה ללכת לאנדרקולוג אם הבלוטת תריס שלי בסדר לפי הבדיקות דם?
ומה זה קניסיולוגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני יוצאת לחופש לשבוע סוף סוף :)לאור נהלל21/08/2007
המשיכו לשאול והיו סבלניים.. תשובות יגיעו בעוד שבוע...
ימים שמחים
לאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכים לחזרת מנהלת הפורום מחופש
ברק06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריון ולידהאמא של יוסי20/08/2007
האם יש משהו שמעלים או מפחית סימני המתיחה שאחרי לידה????
אחרי ההנקה החזה שלי הוקטן ונראה כמו גומי , האם גם אפשר לטפל בזה ולהחזירו למצבו שלפני לידה?
שמעי שאכילת דבש מפחית כאבי צירי לידה , האם זה נכון?..
אשמח אם תענו לי בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ולידה
לאור נהלל21/08/2007האמת היא ש.סימני מתיחה נוצרים בגלל סיבים שנקרעים בשיכבת הדרמיס בזמן הריון.. לא שמעתי על שמנים שעזרו בסיטואציה הזו, אולי קרם ים המלח מטשטש את הסימנים בהרבה סבלנות :
אפשר לנסות גם רוז היפ, רוזמרין ודם המכבים , אבל אני לא בטוחה שזה לבד יעלים לגמרי את סימני המתיחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחת זרעסבתא20/08/2007
לחברי זרע דליל. לשם כניסה להריון יש לעשות הזרעה. רצינו למנוע זאת. שאלתי היא האם ישנה איזו שהיא תרופת סבתא לשם השבחת הזרע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השבחת זרע
לאור נהלל20/08/2007תרופות סבתא לסבא ? ;-)
אומרים שהאתרוג מצויין להשבחת הזרע.
הביטי בלינק הזה :
http://www.caremedonline.com/sitePage.aspx?pageID=71
ובזה (על פי הבידואים) :
http://www.ifeel.co.il/page/3473
ובזה (על פי הרפואה הסינית) :
http://www.baby4u.co.il/articles/?id=39* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בצפורןאורית18/08/2007
מה ניתן לעשות עם התפתחות פטריה מתחת לצפורן ברגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן
לאור נהלל20/08/2007לטבול צמר גפן באקונומיקה ולמרוח את הציפורן ארבע חמש פעמים ביום למשך שבועיים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)