מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי ניתוחיב198429/10/2009
שלום לך ד"ר
אני הייתי רוצה לדעת בכמה אחוזים מאשרים ניתוחים לדורבן
אני כבר כמה שנים מנסה לטפל בכל מיני טיפולים אבל ללא
הצלחה
רופא מומחה נתן לי הפנייה למירפאות חוץ לניתוח האם בבית חולים מאיר
או איכילוב יש סיכוי יותר לקבל ניתוח בבתי חולים שאני ייצנתי או כמו שיבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח?
דניאל א. וייס29/10/2009שאלתך לא ברורה - אנא הסבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאזה בית חולים
יב198401/11/2009יש סיכוי לקבל אישור לניתוח כמו שיבא מאיר איכילוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ניתוח
דניאל א. וייס07/11/2009יש לברר זאת אצל קופ"ח שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRI קרסול וכף רגל שמולארי28/10/2009
הצילום נעשה בגלל כאבים ונפיחות בכף הרגל
( מכיוון שלפני חצי שנה עברתי ניתוח "הטרייה כף הרגל לאחר כניסת זכוכית בה "
מה משמעות תוצאות הבדיקה ?
MRI קרסול וכף רגל שמול
לא הודגמו שינויים פתלוגיים מלשד העצמות .
הודגם תהליך מסביב לגיד טיביאליס אנטריור באורך כ- 4 ס"מ , התהליך הוא רקמתי בעיקר עם מעט נוזל מסביב ומתאים לתהליך של טנוסינוביטיס .
קיים איזור פתלוגי אחר באספקט המדיאלי של כף הרגל באורך כ- 4*2.5 ס"מ תת-עורי לא מוגדר היטב עם סיגנל נמוך ב –T1 וגבוה ב- T2 ולא הומוגני ומקבל האדרה משמעותית לאחר הזרקת גדוליניום . גם התהליך מסביב לגיד טיביאליס אנטריור מקבל האדרה משמעותית .
הגידים המדיאלים והלטרלים תקינים .
לסיכום
טנוסינוביטים קשה בגיד טיביאליס אנטריור ויתכן שינויים דלקתיים באספקט המדיאלי תת עורי שיכול גם לערב את הגידים הפלקסורים של האצבע הראשון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה
דניאל א. וייס28/10/2009שלום רב ארי
פורום זה מיועד לשאלות קצרות ועניינינות בנוגע לכפות רלגיים
פרושי CT וכדו' חייבים להעשות בהתייעצות עם המומחה המטפל בך ולא בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית לילד - אודה על תשובהיעל28/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

ציפורן חודרנית לילד - אודה על תשובה
דניאל א. וייס28/10/2009מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית לילדיעל26/10/2009
שלום ד"ר.
לפני מספר שנים לבני גדלה ציפורן חודרנית ברגלו.
הילד עבור ניתוח והמשכנו טיפול במשחות שונות.
מאז הרגל לא נרפאה כמו שצריך
ייתכן ובני גם "מתעסק" עם אצבעות רגליו
אותה רגל ועכשיו גם הרגל השניה נראות רע מאד.
הציפורן שקעה, עור נפוח מעל הציפורן, צבע לא בריא
לדבריו אין כאבים
בני לרוב נועל נעליים סגורות, לדעתי גם מתבייש מאד לחשוף את רגליו
האם ייתכן שישנו סיבוך רציני ?
אודה על הכוונה
תודה, אמא מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורן חודרנית לילד
דניאל א. וייס28/10/2009תאור המקרה נשמע כמו ציפורן חודרנית קשה ויש לגשת לטפל בה בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על פודיאטור מדהים מרעננהדפנה26/10/2009
מי שרוצה פודיאטור מדהים יש לי אחד כזה ברעננה ---שלמה אדיז --רחוב הורד 29 רעננה ---גם דובר צרפתית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כירופוד
דניאל א. וייס28/10/2009שלמה הוא כירופוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עז בכף הרגל לאחר הסרת הגבסיעקב משה25/10/2009
היינו בחתונה ואישתי ירדה מדרגה באולם והרגישה כאב הולך ומתחזק בכף רגל ימין. הרופא קבע שזה נקע. בהתאם לתןצאות צילום כף הרגל. לאחר כשבוע וחצי כשהמצב לא השתפר שלח את אשתי לסי.טי ואז ראו שיש לה שברים בכף הרגל וגבסו אותה לחודש וחצי. עברו קרוב לשבועיים מהסרת הגבס ושבוע מתחילת הפיזיוטרפיה והרגל כואבת. היום עשתה שוב פיזיוטרפיה משהו כמו מסג' מים והרגל כאבה מאוד והפיזיוטרפיסט לא הבין מדוע. מה זה אומר?
כאב לאחר גבס
דניאל א. וייס28/10/2009כדאי להוועץ שום עם האורטופד - ולבצע צילומים עדכניים של המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע כואב בתוך גבסענבר23/10/2009
שלום
שברתי את רגלי ביום שבת שעבר לאחר נפילה כואבת, אך רק ביום ראשון הגענו למיון לצילום.
על גב כף הרגל היה לי פצע משיפשוף הנפילה ש"לא נראה טוב" והיה מעט מוגלתי.
גיבסו לי את הרגל בבית החולים יוספטל ונאמר לי שאין שום בעיה לגבס פצע שהוא מעט מוגלתי.
הבעיה היא שאני עדיין מרגישה אותו. חזק מאוד. הוא מורגש במיוחד בבקרים, כשאני יוצאת מהמיטה והגבס לוחץ על האזור.
מה עלי לעשות? האם זה תקין?
ביום שני יש לי ביקורת אורתופד, האם לחכות עד אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצע בגבס
דניאל א. וייס25/10/2009כדאי להוועץ עם האורטופד בהקדם ולא להמתין עד לתור ביום שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף רגלאבינועם22/10/2009
בבדיקת אולטראסאונד התקבלה התשובה שלהלן: באיזור החיבור הגיד הפמורלי לראש M5 הגיד מעובה עם נוזל סביבו.
נוזל גם סביב אזור החיבור של הגיד הפמורלי הארוך כף רגל ימין.
אודה לך אם תוכל לתת את תגובתך מכיוון שיש לי עוד זמן לתור שנקבע לי ואני בלחץ.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים
דניאל א. וייס25/10/2009חסרים לי הרבה נתונים אודותיך ואודות הבעיה בכדי לתת תשובה ספציפית ,אולם באופן כללי ניתן לומר שכתוצאה מחיכוך (מאיזו סיבה שהיא) כנראה נוצרה דלקת מקומית שיוצרת את הנוזל.
אני מציע שתבדק אצל מומחה כף רגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללות בקשר לכף הרגלא21/10/2009
שלום אני בן 15 והיום סמתי לב במייקלחת שהעצבה שליד הבוהן בכף רגל שמאל יותר ארוכה וזה די בולט.
איך זה שלא סמתי לב לזה קודם?
יש לי נעל טימברלנד מידה 46 (גיזרה קטנה) והכל היה לי בסדר .
בחופש הגדול לא יצאתי החוצה והיתי כל הזמן בבית (שזה אומר שלא נעלתי את הנעליים ,אבל יצה לי לילבוש 2,3 פעם וזה היה בסדר.)
ביום הראשון ללימודים הרגשתי אי נוכות בנעליים ומאז לא קניתי חדשות.
עכשיו שאני נואל אותם אני מרגיש בהצבעות היתקווצות (כניראה הרגל שלי היתרחבה.
ואתמול חזרת מיטיול ופלוס שהנעל לוחצת גם,הלכתי לימדוד נעליים(כך שהרגל נפוחה)
ומדדתי נעל רחבה שהיא(נעל סקייט) נוכה! במידה 45 היה לא בסדר הרגשתי את הקצה
מידה 45.5 היה קצת מקום כך אמרה האישה שם ואז נעל גם סקייט אבל דגם אחר במידה 46 .
ואני מנסה להיתרגל ומרגיש את העצבה לא בקצה אלא פונה למעלה והיא בתקה לי והיא אמרה שיש לי מקום.
פירוט גובה 1.83 ומידת רגל לא ממש יודע סביבות 45 -46 א.. ואני יודע שאני צריך מדרסים כי היה לי בעבר ,כניראה יש לי פלטיפוס (ואין לי מדרסים).
שאלות:
1.האם זה ראה שאני זריך מדרסים ואני בלי?
2.האם התזונה משפיעה אל גודל כף הרגל (תהליך ספיציפית?)
3.ומה אני יכול לעשות בקשר לעצבע המיתרוממת למעלה?
תודה וסליחה שזה ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות לכף רגל
דניאל א. וייס25/10/2009היי אמיר
ראשית סליחה על האיחור במענה, עקב תקלה טכנית.
כדי לקבוע אם צריך מדרסים עליך להבדק אצל מומחה כף-רגל
לא רק לתזונה יש השפעה כי אם הגנים שלנו על כל ההתפתחות שלנו
ולגבי הבוהן המתרוממת - אם אכן אתה זקוק למדרסים יש סיכוי שזה יועיל ואם לא אזייש אביזרים שונים שיכולים לסייע למנוע חיכוך עם נעל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן תודה אל התשובה
א25/10/2009אבל עוד שאלה העם התזונה משפיעה לגדילת הרגל?
אווי ביגלל שאני בגיל ההיתבגרות ולומד בבית למיבחנים (נימצא הרבה בבית)
אז אני מודאג חושב אל מראה חיצוני וכו'.האם עם אני שם את הרגל ולוחץ עליה בדרך כלשהיא או שסם אותו על המעקה כלשהוא(בטור מישענת) זה יכול ליפגוע ואם שהרגל פתעום תיגדל יותר מהרגיל ? זה נישמע בהחלט מלחיץ אבל אני מודאג!!
אה וגם ההורים הם גבוהים(אבא 1.95 והאמא 1.80 .)
ועוד שאלות שהיא דחופה כי אני צריך ליקנות נעליים !!
נכון המומחה בפורום אמר:" עם אתה מודד את הנעל בחנות והיא לא ממש נוחה אז היא לא מתעימה כי הי צריכה להיות נוכה מתי שמודדים"(עם לא לא ליקנות) בסוגריים זה האמשך.
אז עם אני מודד והיא לא נוכה אז לא ליקנות?
ואם כל הנעליים לא נוכות לי כי אני לא רגיל לנעליים האחרות הצורה שלהן, אני גם לא יקנה?
אז איך זה שמדדתי 3 זוגות ה45.5 היה מקום בקטנה! ו46 היה יותר מקום (וזה כבר אומר שזה מידה מתאימה)ולא היה נוח אפחד מיהם והן נעל סקייט מרופדות ורחבות של נייק 450 שקל די טובות אני חושב.
האם זה קשור למידת הרגל או תהליך הגדילה עם אני עושה ספורט או לא עושה ספורט?
כי אני לא יוצא לשום מקום כל הזמן בבית!!
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מידות שונות לרגליים
דניאל א. וייס28/10/2009אמיר, כאשר רוכשים נעליים יש למדוד ולראות מה הנוח ביותר עבורך, בטוחני שהצוות בחנויות השונות יוכלו לסייע במקום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא מיתייחס לשאלות הראשונות?
א29/10/2009מה ביגלל שהם שטותייות פשוט רציתי לדעת את זה אולי זה נכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה לא מגיב? בבקשה תגיב
א08/11/2009אתה יכול לענות לי עליה?
אז בבקשה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
דניאל א. וייס12/11/2009הנך מפרט הרבה שאלות ורואים שיש לך ענין למצוא פתרון לבעיותך - נכון יותר להפנות את השאלות בופן ישיר לרופא שרואה אותך כך שהוא יוכל להתייחס לבעיה פנים אל פנים תוך כדי זה שהוא רואה את רגליך ונעליך וכוד'
הפורום הזה מיועד למענה על שאלות קצרות ועניינינות ולת מענה או כיוון ראשוני כדי שהאדם יוכל לדעת למי לפנות או לקבל מענה אולם אינו יכול להיות תחליף לבקור אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
א12/11/2009אוקיי סבבה תודה !!!
וסליחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה וקצרה
א12/11/2009בעצם שאלה אחרונה וקצרה
יש לי נעל עכשיו היא לא נוחה לי ,לא ללכת איתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא
דניאל א. וייס24/11/2009לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגל במשך כ- 8 חודשיםעדי21/10/2009
כאבים בכף רגל ימין מזה כ- 8 חודשים צילום לא הראה כלום שהכל תקין אבל במיפוי נרשם
קיימת קליטה מוגברת ב- mps בכף רגל ימין, בטלר דים מדיאלי משמאל, בקלקנאוס טוברוזיטי מימין באיזור חיבור הפלנטו פסיה.
שאר השלד תקין.
מה זה אומר אשמח אם אוכל לקבל את עזרתכם היות והכאבים נמשכים ושום טיפול שקיבלתי לא עוזר.
כאבים
דניאל א. וייס25/10/2009חסרים פרטים רבים לתת תשובה ספציפית
ייתכן ויש כאן שברי מאמץ או דלקת מקומית
אני מציע להבדק אצל מומחה ולאחר קבלת כל המידע יוכל לייעץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו פודיאטור? + שאלהנטע20/10/2009
שלום רב,
אני סובלת זמן רב מיבלת לחץ בבוהן הרגל.
יש לי מדרסים, אבל אני לא הולכת איתם, כי לא נוח לי.
עשיתי פדיקיור, אבל זה לא עוזר.
השאלה שלי-
א. מה ניתן לעשות מלבד ללכת עם מדרסים?
ב. מה תפקידו של הפודיאטר?
האם פודיאטר הוא רופא?
האם פודיאטר = אורטופד של כף רגל?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פודיאטריה ויבלת
דניאל א. וייס25/10/2009פודיאטור הוא בעל ההסמכה לאבחון ולטפל בכפות רגלים.
הוא לומד בב"ס לפודיאטוריהבמסגרת אוניברסיטאות שונות(ואורטופד הוא לא פודיאטור)
פודיאטורים מורשים אף לנתח ברמות שונות חלקם ברקמה הרכה וחלקם בעצמות
סביר להניח שאת צריכה מדרסים מאוד מסויימים למנוע השנות של הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת כף הרגלדורית20/10/2009
שלום,
לפני כמה חודשים יכול להיות שאפילו לפני יותר מחצי שנה התקלף לי העור בכף הרגל בחלק העליון שקרוב לבוהן והחל לגרד באופו קבוע בנקודות מסויימות.
אני בדרך כלל מאוד מקפידה על טיפוח ולכן כשזה התחיל גירדתי את זה במעין אבן מיוחדת לפדיקור לרגליים וכך המשכתי בכל פעם שזה גדל וגירד. באיזשהו שלב ניגשתי לרופא עור בקשר לבעיה אחרת והראיתי לו את הרגל ושאלתי אותו אם יש לי פטריה או משהו והוא אמר שאין לי כלום. יכול להיות שבגלל שניקיתי אותה או שלא הסברתי לו עד כמה רצינית הבעיה אז הוא לא ממש התייחס אליה ברצינות.
עכשיו הבעיה מטרידה אותי נורא וסבתא שלי העירה שיכול להיות ויש לי "רגל אתלט" ואז הלכתי ובדקתי ומצאתי שזה באמת מאוד מזכיר את מה שיש לי.
האם יכול להיות שהוא פיספס את זה וכדאי לי לגשת אליו שוב? או לרופא אחר?
בעיקרון כרגע יש שלפוחיות ממש ממש קטנות שצצות מדי פעם בין האצבעות או בצד שקרוב לבוהן והן ממש מגרדות. עד עכשיו פשוט הייתי שמה עליהם בטא- קורטן וגרידתי אותם מדי פעם.
הבנתי שלגרד אותם עם האבנים זה לא מומלץ אבל יש איזה תרופה יותר טובה שאני יכולה לשים או להשיג מהרופא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פטרת?
דניאל א. וייס25/10/2009כדאי מאוד להוועץ ברופא האם זו אכן פטריה או שלפוחיות הנוצרות כתוצאה מכף רגל סגורה בתוך נעל ומזיעה המון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן פטרת כף הרגל אבל יש לי עוד שאלה
דורית28/10/2009האם אני צריכה לחטא את כל הכפכפים שלי בדרך כלשהי?
האם יש דרך כלשהי לשמור שזה לא יקרה שוב מלבד לא לדרוך יחפה במקומות ציבוריים ולגרוב רק גרביים מכותנה וללכת בעיקר ברגל חשופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטפוס ובעיות גבשני19/10/2009
שלום,
אני בת 17 בצו הראשון אובחנתי בסובלת מפלטפוס "בדרגה קשה אך גמישה" כך מצויין. בנוסף אני סובלת מכאבי גב לאחר ריצות ובכללי ורציתי לדעת אם זה כתוצאה מהפלטפוס. לרופא מטפל לאן עלי לפנות לרפואת הרגל או לאורתופדיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פלטפטס וגב
דניאל א. וייס25/10/2009בטוח שחלק מהבעיה נובעת מצורת הליכה. ועל כן כדאי לבדע בדיקה ביומכנית אצל הפודיאטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לטיפול ב- Plantar fasciitisאיילת19/10/2009
שלום,
לאחר נסיון טיפול בכל הדרכים האחרות, אני עומדת בפני האפשרות האחרונה לטיפול ב-Plantar fasciitis - ניתוח.
רציתי לברר מהו זמן ההחלמה מניתוח כזה ומהם סיכויי ההצלחה.
תודה מראש,
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח?
דניאל א. וייס25/10/2009א. כדאי מאוד להוועץ קודם פני הלניתוח כי ייתכן שיש פתרון אחר.
ב. אני ממליץ שעל כל מרכיבי הניתוח יהיה עדיף שתקבלי את המידע מהמנתח בעצמו מאחר ולכל אחד שיטות שונות ונסיון שונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפות הרגלייםמיכל19/10/2009
שלום רב,
שלשום התחיל לי כאב חד ונקודתי בעקב ברגל שמאל. הכאב החמיר והתפשט בכל העקב וגם בכריות הרגליים מתחת לאצבעות.
היום התחיל לי כאב גם ברגל השנייה.
יש גם מעט אודם באיזור.
כואב לי כל הזמן וכשאני דורכת על הרגל אני מרגישה כמו סכינים שננעצות בעור שלי.
ייתכן שזה נגרם בעקבות כפכפים שהכאיבו לי בעור בחלק התחתון של כף הרגל.
מה לעשות???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב
דניאל א. וייס25/10/2009מיכל הנכבדה
המון נתונים חסרים על מנת לתת תשובה
על כן , כדאי שתוועצי עם משהו בהקדם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)