מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרויטל11/12/2007
אני יומיים אחרי טיפול לייזר בפעם הראשונה באזור הרגל העליונה נוצרו לי כוויות (תיאור הכוויות עיגולים בצבע חום כהה) שאלתי האם תופעת הכויות היא תוצאה של טיפול לא נכון של המטפלת? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרויטל
13/12/2007שלום רויטל
האם היו עוד תופעות חוץ מה"עיגולים החומים" ?
באיזה מכשיר טופלת? האם היית מגולחת? האם השיער עבה,צפוף ,מרווח?
אם הגלדים יבשים לא צריך לעשות דבר ויותר מכך לא לקלף אותם ,אלא לתת להם לישור לבד.
אם חלילה יש סימני זיהום /דלקת צריך לטפל מקומית עם משחה אנטיביוטית.
האם היית שזופה מהחודש האחרון?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלי99911/12/2007שלום
יש שמועה שכאשר את במחזור אז השערות גודלות מהר יותר אם את מורידה אותם(נגיד בשעווה)..האם זה נכון?..
יש לי מחזור סדיר לא הרבה זמן...ואני יחסית שעירה
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל11
13/12/2007שלום גל
אני לא מכיה את השמועה הזאת.והשיערות שלך יכולה להיות גם תורשתית,כלומר,משפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב!שרי09/12/2007אני עוברת כרגע טיפולי IPL במכשיר מסוג ACTIVE , רציתי לברר האם המכשיר נחשב למכשיר אמין ומתקדם מאיכות טובה או שהוא "ענתיקה"?
השאלה השניה היא, אחרי כמה טיפולים פוחת השיעור בצורה משמעותית? (במשמעותית אני מתכוונת לפחות לנשירה של 50%)
בתודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרי
13/12/2007שלום שרי
לא מכירה מכשיר בשם זה אולי תתני לי את שם היצרן,ואז אוכל לזהותו.
אין תשובה חד משמעית לשאלתך כי זה תלוי באזור ,בשיער,בגוון העור ,בגיל, במכשיר ובמיומנות של המטפלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי, שכחת אותי? :(
שרי19/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר במפשעהיעל09/12/2007האם ניתן לעשות לייזר באזורי איבר המין??? מבחינה רפואית והאם עושים זאת במכונים הרציניים? ועובד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליעל
13/12/2007שלום יעל
המפשעה, זה אחד האזורים המגיבים הכי טוב להפחתת שיער בלייזר.
כמובן,יש לטפל על העור (ולא ריריות).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיערבן2408/12/2007שלום אני בן 24 וחציח התחלתי טיפול הסרת שיער בערך כמה חודשיים אחרי שיחרורי מצה"ל אני אחראי מינימום 8 טיפולים בכול פלג גוף העליון.. עכשיו בבטן ובחזה עדין צומח אבל יש דילול שזה גם לא מה שהובטח בהתחלה הכי מציק זה שבכתפיים ובגב העליון צמחו לי יותר שערות העם זה נורמלי? והעם אני אי פעם יזכה להיפתר מהשיער אפילו לשיער פלומתי ועדין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלבן 24
09/12/2007שלום לך
אני שומעת את התסכול בקולך,אך אם זה עוזר אתה לא יוצא דופן.בגילך הצעיר,ומבלי לדעת מה היא התורשה שלך,אתה צריך להבין שפיתוח טכנולוגיה מרשימה ככל שתהיה ,מטרתה היא לא לגרום לגוף שלך להפסיק מלתפקד,ולעשות את מה שמוטל עליו. אין ספק שהטיפול מפחית שיער אך הוא עושה זאת במרדף אחרי הגוף שלך שמוציא עוד ועוד שיער חדש.
ב ס ב ל נ ו ת...
האם אתה בהיר עור/ כהה עור? האם אתה יכול לשאת את הכאב? יש הרבה פרמטרים שמשפיעים על ההתקדמות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שלא עוזרמתוסכלת07/12/2007יבת 38 יש לי כבר שנים שערות בסנטר ובצוואר הוצאתי תמיד בפינצטה ואז התחלתי טיפןל במכונתipl אין לי בעיה הורמונלית בדקתי את זה. עשיתי כבר 3 טיפולים שהאחרון היה אם אימפולסים הרבה יותר חזקים וכלום לא עוזר. הבעיה היא שתמיד לפני הטיפול צריך לגלח . אציין כי אחרי כל טיפול ישר צומח השיער כמו גילוח רגיל כאילו לא נעשה כלום עם המכונה. שילמתי מראש ל- 6 טיפולים ואני רוצה להפסיק. יש לך רעיון למה הטיפול לא מצליח ומה עלי לעשות כעת כי למעשה נגרם לי נזק מהעובדה שאני התחלתי לגלח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמתוסכלת
09/12/2007שלום לך
לא כתבת באיזה מכשיר את מטופלת,יש מכשירי IPL רבים ושונים.
באיזה עוצמות מטפלים? בד"כ לאחר טיפול במכשיר כזה,בעוצמה יעילה,השיער ממשיך וצומח ותוך פרק זמן של עד שבועיים שלושה השיער אמור לנשור (הגוף פולט אותו באיטיות) לאחר מכן צריכה להיות תקופה מסויימת ללא צמיחה,ורק אחר כך- התחלה של צמיחה חדשה.
דעי לך ,שגילוח לא משנה ולא מחמיר צמיחה וכ"ו...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIIPLמיואשת05/12/2007היי אני מתחילה להוריד שערות באמצעות מכשיר IPL בפנים ודבר שמאוד מפחיד אותי שצריך לגלח בין טיפול לטיפול לשאלתי האם בין טיפול לטיפול באמת ממש רואים את השערות או שזה לא כל כך נורא או האם רואים את זה כמו שבנים מגלחים.אם כן מה אוכל לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיואשת
06/12/2007שלום לך
כמה את שעירה בפנים? האם יש לך בעיות הורמונליות?
יתכן ולא תהיי חייבת לגלח בין הטיפולים,ואלי לגזור מעט אם מספרים של ציפורניים.
יש לך עוד אפשרות של מריחת משחת גילוח כימית,מורחים ואחר כך מורידים עם מקל.
אם את מאד שעירה,יתכן שלב של זיפים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיואשת06/12/2007אני לא ממש שעירה כאילו יש אבל זה לא נקרא שיעור עברתי בדיקות הורמנליות השיער הוא פלומתי אבל עדיין ניראה לי שאם מגלחים בין לבין כמו שמגלחים בכל אזור אחר השיער יהפוך להיות עם זיפים.
וברגע שמורחים את המשחפה זה לא עושה את אותה פעולה של הסכין ויוצר זיפים?!
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בבקשה...יוסי05/12/2007שלום, אני בן 22 עוד מעט 23... חשבתי דיי הרבה זמן ללכת לעשות הסרת שיער.
יש לציין שאני בהיר ועם שיער שחור...
השאלה שלי היא כזאת....הלכתי לחברה מסויימת והציעו לי לעשות עם המכונה שנקראת
"לייטשר"...השאלה שלי היא אם המכונה באמת טובה כמו שאמרו לי או שסתם מנסים "לקנות אותי"
אם אפשר לקבל חוות דעת על המכונה אני ישמח וגם על מכונה חדשה שנקראת "hsr" אם שמעת עליה אמרו לי שהיא חדשה ושהיא מתאימה לשחומי עור!!! ושהיא לא כואבת!! השאלה אם זה נכון או שמא סתם פרי דמיונם של אותם מוכרים...
תודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליוסי
06/12/2007שלום יוסי
קודם רציתי להזכיר לך שמדובר בהפחתת שיער ,אין 100%.
שנית,לייטשיר אם הוא תקין וכשיר ובידיים מיומנות הוא מכשיר מצוין.
לגבי האחר לדעתי זה לא כל השם המלא של המכשיר ברר שנית.מצד נוסף כתבת שאתה בהיר אז מה זה משנה לך? לגבי הלא כואב זה מאד יחסי, כל אחד ורגישותו הוא.נסה לקבל המלצות ממי שמטופל כך למשך שנה לפחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תעודות אני צריכה לבקש ?אלי05/12/2007אני מעוניינת לדעת איזה תעודות צריכות להיות לקוסמטיקאית או רופא אשר מסיר שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלי
06/12/2007שלום אלי
לגבי קוסמטיקאיות אני לא מתמצאת אך לגבי רופאים/ות יש רשיון ישראלי לעסוק ברפואה או ברפואת שיניים,וכןאולי תעוד של השתלמויות בתחום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלייזר בסנטרעינב05/12/2007שלום ד"ר גלי, אתמול עשיתי לייזר בסנטר בפעם הראשונה והבוקר קמתי עם כתם סגול במקום הטיפול ללא שום תחושת כאב או גירוד, מנסיונך האם הכתם יעבור ואם כן תוך כמה זמן? אני בת 27 בעלת עור כהה ושיער שחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעינב
06/12/2007שלום עינב
מבלי לראותך קשה לדעת בדיוק מה קרה שם.אני יכולה להניח אולי 2 דברים:
1. שטף דם מקומי שיספג ויחליף צבעים עד שבוע.
2. גלד שיתקלף תוך 7-14 יום,יתכן שגם העור קלט חלק מהאנרגיה.
אם לא יעבור תוך שבועיים שלושה התיעצי עם רופא עור המתמצא בלייזרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיחת שערות בתוך העורדורית05/12/2007שלום ד"ר,
שנים גילחתי את שערות הרגליים, בחודשים האחרונים אני מורידה שערות עם שעווה או ברוב המקרים עם סילק אפיל. השיערות לא מפסיקות לצמוח בתוך העור ובחלק מהאזורים נהיו פצעים קטנים כי השערות גודלות פנימה. אשמח לדעת אם יש דרך להימנע מהבעיה של הפצעונים הקטנים האלו.
בברכה,
דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלדורית
06/12/2007שלום דורית
הפחתת שיער בלייזר מפחיתה מאד את התופעה כי הוא מפרק את השיערה גם מתחת לעור,והתאים הלבנים מסלקים אותם מהגוף. המריטה מחלישה את זקיקים והשיערות הדקות לא מצליחות להבקיע את העור,או הן מסתלסלות וצומחות כלפי פנים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער באמצעות פוטוסילק של DEKAשרון05/12/2007שלום,
קיבלתי המלצה של חברה על הסרת שיער באמצעות פוטוסילק של חברת DEKA. דיברתי עם הקוסמטיקאית שאמרה שיש לה כבר 5 שנים ניסיון עם המכשיר (וכן עם 2 בנות שטופלו אצלה ומאוד מרוצות). המטפלת אמרה שלמכשיר יש אישור של מכון התקנים הישראלי ושל איגוד באירופה (CEA?)
רציתי לדעת אם המכשיר שעובד בשיטת ה- IPL אכן מומלץ (ז"א לא ידוע על תופעות לוואי שלו וכו)?
שאלה נוספת - האם שיטת ה IPL בטוחה לשימוש באזור המפשעות ? (יש לי צמיחה די עמוקה ולא רק בחיבור עם הירך אלא גם לכיוון האחורי של הרגליים)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשרון
05/12/2007שלום שרון
IPL* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה נקטעה.... :-(
שרון05/12/2007התשובה נקטעה.... :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
06/12/2007שלום שרון
מכשירי IPL מחברות מוכרות(DEKAׂ היא אחת מהן) בידיים מיומנות יכולות לתת תוצאות טובות.
המכשיר מתאים לכל האיזורים,יש לדעת להתאים נכון את העוצמות לגוון העור ,סוג השיער, המיקום בגוף וכ"ו...
לא מסתדר לי המשפט של נסיון של 5 שנים ו2 בנות מרוצות ?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בלייזרטלי05/12/2007ד"ר שלום,
אני מעוניינת להתחיל טיפול להורדת שיערות בלייזר וכיוון שהשוק רווי קשה להחליט. רציתי לדעת, בשוק של היום, איך בוחרים באיזו מרפאה להסיר שיער, מהם סוגי הלייזר הטובים ביותר הקיימים היום בשוק, איפה הכי בטוח והאם תוכל להמליץ על מקום/ רופא טוב בתחום?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלטלי
05/12/2007שלום טלי
אכן לא פשוט, אך לא אוכל להמליץ כאן על מקום כזה או אחר.
ישלבדוק ולקבל מידע מפורט על המטפלים ,המכשירים, שנים בתחום, והמלצות. קראי קצת תשובות קודמות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא וצמיחהתמי לי03/12/2007שלום לך גלי..
אני מטופלת כבר כמעט חצי שנה באינפרא ,עושה טיפול כל חודש ורואה
תוצאות אך אם אני לא עושה בדיוק אחרי חודש יש לי צמיחה רבה.
רציתי לשאול אותך מה יקרה אם עוד כמה חודשים אני אפסיק עם האינפרא האם יחזור לי הרבה מהשיער.
או שהאינפרא פועלת גם שאני מסיימת את הפעולה ולא חוזרת עליה אחרי 10 טיפולים.
המצב שלי היום זה 50 אחוז פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלתמי לי
05/12/2007שלום תמי לי
לא ציינת באיזה אזור,אך לדעתי אם תמשיכ להגיע לטיפול כל חודש ,לא תדעי לעולם מה מצבך האמיתי אם לא תרחיקי את מועדי הטיפולים עד צמיחה מלאה.(דבר שמשתנה מאזור לאזור בגוף.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה בפנים
תמי לי14/12/2007אז מה את מציעה לדחות טיפול בזמן מה??
ואם כן כל כמה פעמים להגיע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי לי
16/12/2007שלום לך
שיעור בפנים,יש לבדוק מה הסיבה. האם את סובלת מחוסר איזון הורמונלי? אם את לא יודעת
תבדקי בעזרת בדיקות דם פשוטות,ביום ה-2-3 למחזור. האם את נוטלת גלולות? אם כן אילו?
אם אכן יש לך שיבוש הורמונלי,לא תתקדמי מספיק רק בעזרת האינפרא.
בדקי את עצמך, בינתיים הרחיקי טיפולים לחודש וחצי או חודשיים,אם ניתן..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער...חסוי03/12/2007שלום,
האם הורדת שיער במפשעה ובאזור השפתיים עם שעווה יכולה לגרום לנזק?
נאמר לי שזה יכול לגרום לשפתיים ליפול.
תודה ויום טוב =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסוי
05/12/2007שלום רב
מריטה אינה גורמת לנזקים ככל שאני יודעת,יש כמובן לבצע זאת בצורה מיומנת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?היועצים שלנו
מהנדס אלקטרוניקה, בעל ניסיון של עשרות שנים באנטנות, תקשורת סלולרית והבטחת איכות. מעביר הרצאות בנושא הקרינה הסלולרית וסיכוניה. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)