מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת שיערתומר12/11/2007
שלום קוראים לי תומר ואני סובל משיעור יתר האיזור שהכי מפריע לי הוא שיש לי שיער על איבר המין ועל האשכים, איזה טיפול היית ממליצה לי לעשות על מנת להיפטר מהבעיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתומר
13/11/2007שלום תומר
לא מטפלים בלייזר באזור איבר המין והאשכים,כדי שלא תיפגע הפוריות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..99912/11/2007תוך כמה זמן רואים תוצאות באפיליצייה באזור קטן???
ומתי יותר טוב לעשות לייזר בגיל נעורים או בבגרותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל11
13/11/2007שלום גל
לייזר צריך לעשות רק לאחר סיום ההתבגרות המינית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי בנושא הסטרואידיםמירי12/11/2007שלום ד"ר גלי
הטיפול בסטרואידים הוא קבוע אין אפשרות להפחית או להפסיק יש דיקוי של בלוטת האדרנל כתוצאה של 16 שנים רופא שטיפל בי בגלל אולטיקריה שעד היום ישנה ליפעמים בעקבות הסטרואידים והשנים נוצר שיעור בפנים וביכלל מה כן מומלץ לעשות ואים מישחת וניקה תעזור אואפי
אני מאוד בהירת עור אני כול הזמן נוגעת עים פינצטה ואפשר להגיד שאני נוגעת כל יום בפנים נוצר כתמים שמיתיבש העור ומיתכלף מיואשת לתשובה סופית לגבי נושא זה תודה רבה לך ד"ר גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמירי
13/11/2007שלום מירי
לפי מה שכתבת הבנתי שלא מומלץ לך לבצע טיפולי לייזר.האם ניסית אפילציה ? מחט חשמלית?
וניקה יכולה להקל עלייך כי כל עוד תמרחי אותה היא תגרום לעיכוב בצמיחה של גלים חדשים של שיער. היא לא מפחיתה שיער. צריך מרשם לווניקה ,זה לא זול ,ויש למרוח פעמיים ביום.
הכי חשוב ,על תתיאשי,תמיד יש מה לעשות ולא בכל דבר ניתן להגיע ל100% .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער באיזור איבר המין והתחתמיכאל12/11/2007אני בן 15 וחצי ויש לי הרבה שיער על הרגליים ובאיזור איבר המין והתחת.. זה די מפריע לי ורציתי לשאול איך אפשר להסיר את השיער? איך אני יכול לדבר להוריד שיער מהתחת? העיניין הזה מתריד אותי
אשמח לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיכאל
13/11/2007שלום מיכאל
אתה נער צעיר כנראה עם תורשה שעירה, האם גם אחיך אביך או מהצד של אימך שעירים?
לצערי אתה עדיין צעיר מדי ,רמת השיעור שלך עוד לא התיצבה ,זה יקח עוד די הרבה זמן.
בינתיים הכי כדעי לך,זה להמתין ולהתבגר מעט. לא הייתי מציאה לך לגעת או לגלח.אם זה מאד מאד מפריע לך אולי מריטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ לאבא שלי גם יש
מיכאל15/11/2007הרבה שיער...
אין אפשרות לטפל בזה? שיער על התחת זה מוגזם, למרות שיש את זה אני בטוח למלא גברים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות לטיפלמירי11/11/2007אני לוכחת כדורים בשם פרטניזול 10 מ"ל יש לי שיעור בפנים אני רוצא לשעות ליזר ושום מכון לא מעונין לטפל מה כן [a href=http://zeev 68 @012.net/il id=link]מומלץ ולמה [/a]אין אפשרות לעשות ליזר תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמירי
11/11/2007שלום מירי
אני מבינה את התסכול שלך. אכן עצם נטילת הסטרואידים באופן קבוע מונעת את הטיפול בלייזר כי הם מגבירים את הרגישות של העור שלך לאור(הלייזר) והתוצאה יכולה להיות כוויות ושינויי גוון שלא יחלפו.(גם כהים ו/או בהירים מצבע העור שלך.)
האם הטיפול הזה הוא קבוע מבחינתך? האם הוא יופחת בעתיד?
מה הסיבה שאת נוטלת אותו?
האם בעקבות הסטרואידים הופיע השיעור בפנים?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על הסרת שיערדנית10/11/2007אני בת 18 וחצי
האם קיימת אפשרות להסרת שיער בבטן ובחזה גם לנשים?
ואיך אפשר לדעת אם יש אצלי שיעור יתר ובעיה הורמונלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלעדנה
11/11/2007שלום עדנה
כתבתי בעבר רבות בנושא.
אם המחזור שלך לא סדיר,יש פצעי אקנה ושיעור באזורים גבריים יש סיבה לחשוב שיש לבדוק מצב הורמונלי. עושים זאת דרך רופא המשפחה או רופא נשים.
כן ניתן להפחית שיער מהבטן והחזה בתנאי שהשיער מתאים,כלומר יש צבע כהה יותר מהעור ועובי סביר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הסרת שיער בלייזרג'ני10/11/2007שלום רב!
אני ובן זוגי מעוניינים להסיר שיער בליזר.
הוא בעורף ובכתפיים, ואני מתחת לטבור ובבית שחי.
היום קיימות הרבה מרפאות העוסקות בהסרת שיער בלייזר, כולן מתחרות אחת בשניה, ולכולן המכשור הכי מתקדם וכו'...
רציתי לדעת, בשוק של היום, איך בוחרים באיזו מרפאה להסיר שיער, איפה הכי בטוח?
בכלל, מה הקריטריונים לבחירה זו.
מודה מראש לכל העונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיך בוחרים מקום מתאים להסרת שיער
אורית10/11/2007שאלה מצויינת
יש חשיבות מאוד גדולה למקום בו מטפלים
קודם כל חשוב שתגיעי למקום בו דבר ראשון רואה אותך רופא שמתמחה בהסרת שיער. הוא יבדוק אותך ויוכל לומר דבר ראשון אם את מתאימה להסרת שיער בלייזר. במידה וכן הוא יידע להמליץ לך בדיוק מה מתאים לך. כמו כן במקום כזה יטפל בך צוות רפאוי לאורך כל הדרך ותהי בפיקוח רפאוי מתמיד. אל תלכי למקום בו תפגוש אותך יועצת, משום הסרת שיער בלייזר היא טיפול רפואי לכל דבר. אני יודעת שבנטורפיל לדוגמא פוגשת אותך יועצת בלבד ואילו בכללית אסתטיקה דבר ראשון את נכנסת לרופא ממיין. מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה גיל רצוי להתחיל להוריד שיער?תמי09/11/2007שלום גלי אני בת 14.5 ואני רוצה להתחיל ללכת לטיפולים במכשיר אינפרא אדום השאלה שלי היא האם בגיל שלי זה כדאי?
יש לי מחזור לא סדיר כבר שנתיים ואני שעירה ורוצה לעשות טיפול בכל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליובל =>
11/11/2007שלום יובל
מתי קבלת מחזור לראשונה?
בממוצע יש להמתין לסיום ההתפתחות המינית שזה אצל בנות כ-4 שנים מיום קבלת המחזור.
אם המחזור שלך עדיין לא סדיר יש לפנות לרופאת הילדים ולהתחיל ברור הורמונלי.משם תוכלו להמשיך ולשקול את צעדייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעוותשני09/11/2007מה ההבדל בין שעווה מתקפלת לשעוות בדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל-!
11/11/2007שלום לך
לצערי שאלתך לא נמצאת בתחומי המקצועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת? רשום שאת מומחית גם
לילי12/11/2007בענייני שעווה. אז למה אתם מטעים אותנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעור יתר(:09/11/2007שלום אני בת 15.. מחזור לא סדיר.. יש לי שיער בפאות אבל לא בסנטר ובצוור (טפוטפוטפו) עכשיו הייתי אצל רופא עור, הוא שלח אותי לעשות בדיקות הורמונליות (יותר נכון טוסטסטורון) והוא אמר לי שהתוצאות תקינות. שאלתי אותו אם יש איזו שהיא דרך להפסיק את הצמיחה (לקחת גלולות) והוא אמר שבגיל הזה לא. שאלתי אותו גם אם ייצמחו עוד שיערות (אני מפחדת שייצמח גם בסנטר ובצוואר) והוא אמר שיכול להיות שייצמח קצת בגב. כמו כן שאלתי אותו גם על לייזר והוא אמר שזו הדרך היחידה. עכשיו השאלה שלי היא זו: זה נראה הגיוני מה שהוא אומר? אני ממש לא סומכת עליו ואני חושבת ללכת לבדיקה נוספת אצל רופא אחר. ואם הבדיקות תקינות זה אומר שזה בסדר להתחיל טיפולי לייזר, או שזה מוקדם בגיל הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל(:
11/11/2007שלום לך
יש עוד בדיקות דם שניתן לעשות ע"מ לשלול חוסר איזון הורמונלי מעבר לטסטוסטרון.
כדאי לקבל עוד דיעה מקצועית. אולי לפנות לגניקולוגית לברור ראשוני ואולטראסאונד שחלות.
לגבי לייזר את מעט צעירה עדיין. וגם אם יהיה שיבוש הורמונלי מוכח אין טעם לעשות לייזר ללא איזון תרופתי.
האם יתכן שהשיעור שלך הוא תורשתי ? יש עוד בנות/נשים במשפחה עם שיעור כזה וללא שיבוש הורמונלי ?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תקחי גלולות
חסוי17/11/2007אהלן, מתוך ניסיון אישי כואב, גלולות הן לא הפיתרון,גם לא דיאנה, למה?- מכיוון שאחרי שמפסיקים אותן הן גורמות [לא עלולות, אלא באמת עושות את זה] להחמרה של השיעור וצמיחה נוספת במקומות אחרים בגוף.
חמודה, מה שאת מתארת זה שום דבר וגם לא בעיה, את צעירה ותהני מהחיים ואל תתעסקי עם זה.
אני יכולה להציע לך לנסות לאזן את העץ ההורמונלי בעזרת טיפולים נטורופתיים [צמחי מרפא וכו']
אבל כמובן גם לעשות בדיקות הומונליות, או ציסטות בשחלות בלוטת התריס וכו' [אצל אנדוקרינולוג], אבל באמת ,אל תתפתי לגלולות, כי מי ששעירה במקצת ורגישה אולי מבחינה הורמונלית -כשתפסיק אותן יהיה לה יותר גרוע [כולל פצעונים], וזה בדוק- אני עברתי את זה ועדיין עוברת[ אני בת 22].* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמת.. גלולות רק מחמירות את התופעה
חסוי20/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה קטנה99909/11/2007שעושים אפילציה באזור קטן בגוף,יכול לקרות מצב של שיעור יתר בחלקי הגוף האחרים ובאזור עצמו?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגל 11
11/11/2007שלום גל
לא, לא, ככל הידוע לי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער לצמתות בידייםשאלה לי08/11/2007רציתי לשאול האם הסרת שיער לידיים היא אפקטיבית?ואם כן במה עדיף לייזר או אינפרא?מהם ההבדלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלשאלה חשובה
11/11/2007שלום
אין לי די מידע על מנת לתת תשובה סבירה.
לא אם מדובר בגבר/אישה,גיל ,סוג שיער, גיל, אילו חלקים בידיים וכ"ו....
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים-
שאלה לי11/11/2007בחורה בת 19 שערות רכות(עושה הרבה בשעווה)שחורות ומ עוניינת לעשות בכל היד במיוחד בגב כף היד..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו את יכולה לייעץ לי??
שאלה לי14/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלה חשובה
15/11/2007שיערות רכות זה אומר דקות? לא צפופות? מה צבע העור שלך?
בכל זאת אבחון ע"י רופא עדיף על יעוץ כזה מבלי לראותך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלה חשובה
15/11/2007שלום לך
הפחתת שיער בידיים היא יעילה בהחלט(לא ציינת אם את/ה זכר או נקבה וכמובן הכל בכפוף לתורשה ולמין או המצב ההורמונלי.)
בנוסף לא ניתן לתת המלצה של מכשיר מבלי לבצע איבחון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת שיער מהבטןחסויה08/11/2007אני בת 15 ולפני כמה חודשים הורדתי שיער באזור שמתחת לפופיק עם שעווה ועכשיו גדלו יותר שערות ממה שהיה קודם והם נהיו יותר כהות אז השאלה שלי היא איך כדאי לי להוריד משם שערות או אם כדאי בכלל ?כי זה חלק ממש קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלחסויה
11/11/2007שלום לך
בגילך הצעיר לא הייתי מתחילה להסיר/למרוט מעט שיער כי עדיין לא סיימת את ההתפתחות המינית שלך ואת לא יודעת מה בעצם יהיה שם. אין מה לרוץ לשום טיפול כרגע ,רק אם מדובר בדברים מאד יוצאי דופן ולא כך הוא, כפי שכתבת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות חומות לאחר טיפול?????08/11/2007שלום. אני עושה טיפול לייזר בפאות באחד מהמכונים. בתחילת השבוע עשיתי את הטיפול השביעי. כאשר נכנסתי לרופאה היא שאלה אותי אם יש צורך לגלח את האזור ואמרתי שאני חושבת שכן. עם זאת כשראיתי שהיא מתחילה את הטיפול הנחתי שאין בכך צורך. לאחר שהטיפול הסתיים אמרה הרופאה שפתאום היא רואה שיש הרבה שיער, ושהיא שכחה לגלח את האזור (כי היה לה יום ארוך), ולכן גילחה אותו ועשתה שוב את הטיפול. כשהגעתי הביתה הבחנתי בנקודות חומות רבות הדומות לנמשים שהופיעו לאורך כל האזור, בימים האחרונים הם רק הולכים ומתחזקים. חשוב לציין כי לא נחשפתי לשמש וצבע עורי לא השתנה וכי כתמים אלה אף פעם לא הופיעו לאחר טיפולים בעבר. הנקודות החומות מאוד בולטות ומכוערות. רציתי לשאול האם הן יעלמו בסופו של דבר או שהינן קבועות והאם הם נבעו מכך שעברתי טיפול ללא גילוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרל??????
08/11/2007שלום לך
נראה לפי תאורך כמו גלדים ,כוויות שטחיות, לרוב זה חולף לאחר כשבועיים.
ציינת שהיא טיפלה שוב על אותו איזור? יתכן וכאן הבעיה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהדנית07/11/2007אם אני מסירה שיער בבטן באמצעות מכונה של בראון זה מזיק לרחם או לאיזור פנימי כלשהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאודליה
08/11/2007שלום אודליה
לא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)