מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאה הפוכה?רונן26/08/2007
שלום
אני בן 27 ולפני כשנה עברתי שני טיפולים במכשיר IPL ברגליים ובמפשעות אך לא המשכתי את הטיפול כיוון שהייתי צריך לנסוע לחו"ל. לאחר החזרה שמתי לב כי כמעט מכול שורש יוצאות למעשה כמה שיערות .
האם יכול להיות שהטיפול גרם לצמיחה מוגברת של שיערות?
האם טיפול בלייזר יכול להיות יעיל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונן
02/09/2007שלום רונן
אנני יודעת מה היה טיב הטיפולים שעברת אך האיזורים בהם טופלת לא ידועים כרגישים או מועדים לצמיחה עודפת.
טיפול בלייזר הוא בהחלט יעיל בהפחתה לטווח רחוק של השיער.יחד עם זאת הטיפול בלייזר לא הוציא אף אחד מהמורשת הגנטית שלו וגם לא שינה את מינו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמצוןמירי26/08/2007שלום אני בת 15 אני מחמצנת עם חמצן שערות בגוף האם זה מעודד ומגביר את צמיחת השיער וגודל יותר שיער?{אשמח לתגובה בהקדם}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחמצון
26/08/2007לא מעודד ומגביר צמיחת שיער. על אף שמומלץ להשתמש בתכשירים אחרים מיוחדים לעניין זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין
שירן27/08/2007איזה תכשירים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפרא אדוםשיראלוש25/08/2007שלום לך גלי
אני עושה טיפול באינפרא אדום בפנים ורואה תוצאות מדהימות יש לציין אני רק בטיפול ה4
השאלה שלי ..
אם אני אפסיק עכשיו אז הכל יחזור לקדמותו או רובו?..האם כדאי לסיים את כל העשרה טיפולים?
אני עושה עכשיו טיפול אחת לחודשיים ..האם זה בסדר?
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהודעה של: שיראלוש
26/08/2007בדר"כ אפשר לסיים את הטיפול מתי שתרצי. אפשרי לעשות הפסקה, אך השיער יצמח כמו שהיה בטיפול האחרון, לא יותר ולא פחות.
על מנת לקבל טיפול יעיל יותר, עדיף לעשות טיפול אחת לשלושה חודשים כדי שהשורשים יצמחו מספיק ויהיו מוכנים לקבל את הטיפול. לאחר חודשיים אין צמיחה מספקת של השערה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי תודה ועד משהו..
שיראלוש28/08/2007אם מפסקים טיפול כל השיער בפנים יחזור לקדמותו ??
או שלא הבנתי אותך...
ואחרי עשרה טיפולים שבאמת לא צומח כלום ,אז זה באמת ישאר ככה לתמיד או יש מצב שהישיער יחזור עוד כמה שנים?
ושוב המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשיראלוש
02/09/2007שלום לך
את מציינת הפחתה טובה מאד,כלומר אין צמיחה משמעותית.זה נפלא.
יש להרחיק את מועד הטיפול ככל שידרש ובלבד שלא תעשי טפולי סרק על פלומה חסרת צבע או עובי משמעותי.
כל גופנו מכוסה פלומה פרט לכפות הרגליים והידיים. מי יותר ומי פחות על פי המטען הגנטי שהוא נושא. אם השיעור הוא לא הורמונלי,סביר יותר להניח שההפחתה שהושגה תשמר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות חשובות בבקשה
שירן27/08/2007באיזה איזורים בפנים את עושה אינפרא?
ואם את יכולה לאמר לי בבקשה אם השיער אצלך נקרא פלומתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי שירן
שיראלוש28/08/2007אני עשיתי כבר חמישה טיפולים בפנים .
עשיתי כל הפנים :סנטר לחיים ושפם (מהתיאור שלי אפשר לחשוב שהייתי קוף חחח)
היו שערות רבות שהפריעו לי ,עשיתי כבר אפילציה ולא הייתי מרוצה גם הכאבים ולוקח שנים עד שאת רואה תוצאות.
באינפרא את רואה תוצאות אני רק מקווה שזה לצמיתות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיראלוש...בבקשה תיכנסי
איילת20/09/2007קראתי שיש לך תוצאות טובות מהטיפול. אודה לך אם תיצרי איתי קשר כדי לתת לי פרטים. באיזה מכון עשית את הטיפול ועוד.
תודה , איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנוגע להסרת שיעראסף25/08/2007שלום,
רציתי לדעת האם ניתן לבצע הסרת שיער באינפרא אדום שתגרום לדילול השיער , ואחרי סיום הטיפול
ודילול השיער לבצע טיפולי שעווה או הסרת שיער בלייזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשאלה בנוגע להסרת שיער
26/08/2007שאלתך אינה הגיונית. מדוע לא לעשות הכל מהתחלה?
אחרי שעווה יש לחכות כחודש וחצי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער עם מכונה בבית השחיענבל22/08/2007האם מותר להסיר שיער מבתי השחי בעזרת מכונה חשמלית? ובזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהודעה של ענבל
23/08/2007מותר להסיר שיער מבית השחי בעזרת מכונה חשמלית.
אין מניעה להסיר שיער גם בזמן ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער בזמן מחזורעדי22/08/2007האם מותר להוריד שערות בעזרת שעווה בזמן מחזור ?
האם זה נכון שאחרי המחזור יש צמיחה מוגברת יותר של שיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהסרת שיער בזמן המחזור
23/08/2007אין מניעה להוריד שיער בשעווה בזמן המחזור.
לגבי שאלתך השניה, אין צמיחה מוגברת לאחר המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה להסרת שיער- כן או לא?שעיר22/08/2007האם כדאי להשתמש במשחה להסרת שיער והאם היא גורמת לשערה לגדול עבה יותר או קוצנית?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשעיר יקר שלום
22/08/2007ניתן להשתמש במשחה להסרת שיער אך היא לא מסירה את השיער מהשורש ולא מפחיתה את כמות השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוטרד מאודכפיר בן 2121/08/2007עשיתי טיפול באמצעות מכשיר לייזר להורדת שיער לפני שלושה שבועות ומאז שק האשכים שלי נורא אדום ומגרד,
האם יש אפשרות שחליתי בעקבות הטיפול בלייזר במחלת קונדילומה?
מה אתה ממליץ לעשות במצב שכבר 3 שבועות שק האשכים שלי נורא אדום ומגרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראיזה משחה אני יכול למרוח?
כפיר בן 2121/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אבי
22/08/2007לא ציינת באיזה איזור נעשה הטיפול. תוכל להתייעץ עם הרופא שאצלו עברת את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אפילציה??אלונה20/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלאלונה
21/08/2007אפילציה זו שיטה להסרת שיער ע"י מחט חשמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לכל משתמשי הפורוםרעות20/08/2007אני יודעת שהמנהלת לא תוכל לענות לי על שאלה כזאת כי אסור לה.
קיבלתי הצעה של הסרת שיער שנשמעה לי מאוד זולה, ל-3 מקומות בגוף- בית שחי, מפשעה ופנים.
ההצעה ממדיקל לייזר - 1500 ש"ח.
נשמע לי משהו חשוד בעניין, שכן זה מאוד זול, וזה ידוע שהרבה חברות על סף פשיטת רגל נוהגות לפרסם דילים כאלה, לגבות את הכסף ו...לברוח.
מישהו מכיר את החברה ויוכל לתת לי המלצות? (לטובה או לרעה...) באילו מכשירים הם משתמשים? אני רוצה רק מכשירי לייזר, לא אינפרא.
המון תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלי הציעו בנאטורפיל שחי+מפשעות 800..
רותם04/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקי גם את המכשירים שיש להם להציע
מלי06/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר לייזר ביתימורן19/08/2007לאחרונה אני רואה פרסומות למכשירי לייזר ביתיים.
הם עולים באיזור ה2000 שקל ומתיימרים לתת את אותן תוצאות.
הייתי מאד שמחה לשמוע פרטים גם מהרופאים או המטפלים בפורום וגם ממשהו שהתנסה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהיי מורן
21/08/2007מכשירי הלייזר הבייתיים לא מספיק מקצועיים והם אינם המכשירים שנמצאים במרפאות ונעשה בהם שימוש ע"י רופאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שזה לא אותו המכשיר
מורן22/08/2007
אבל האם הם יעילים אפילו ב-50 אחוז או שהם ממש לא עושים את העבודה?
והאם הם באמת בטוחים לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מס 8 בלייזר ועדיין אין תוצאותריקי17/08/2007ביתי בת 15 וחצי עושה טיפולי לייזר להסרת שיער מהרגליים ומהמפשעות במכון דרמה לייזר ועדיין צומח שיער בצורה שלא מראה על שינויים משמעותיים מנקודת ההתחלה, אציין שהיא אינה שעירה מאוד ובדקו אצלה את המצב ההורמונאלי והכל תקין , מה לדעתך יכולה להיות הבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרריקי שלום
21/08/2007ישנן כמה סוגים של מכשירי לייזר, אולי ביתך צריכה להגיע לביקורת הסרת שיער על מנת לאבחן את סוג השער וגוון העור ואז להחליט האם צריך לעבור למכשיר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשיר וניקהטל17/08/2007שלום, קראתי את המחקר על הסרת שיער ותכשיר וניקה באתר, אני מעונינת לדעת מה זה בדיוק התכשיר הזה? איפה אני יכולה להשיג אותו? ואם אני חייבת מרשם מרופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשלום טל
22/08/2007וניקה זוהי משחה שמאיטה את צמיחת השיער אך אינה מסירה אותו מהשורש.
ניתן להשיג אותו בביתי המרקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעוה לגבר במפשעותניר15/08/2007הי גלי
אני גבר ועשיתי פעם ראשונה הסרת שיער במפשעות
איך ניתן לטפל באדמומיות והפריחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלניר
16/08/2007שלום ניר
האדמומיות על העור לאחר מריטה תחלוף ללא התערבות מיוחדת,כמובן יש לשמור על היגיינה של האיזור על ידי רחצה במים פושרים וסבון עדין .ניתן להרגיע עם אלוורה ו כל קרם אחר שנעים לך איתו.
פריחה הינה תוצאה של תגובה אלרגית ואם הופיעה תגובה שכזאת יש לפנות לרופא המשפחה להמשך טיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר שאלות בנוגע לגילוח השיערותיובל14/08/2007שלום.
אני עושה טיפול הסרת שיער בכל הגוף באינפרא אדום והייתי רוצה לדעת האם אפשר לגלח רק את הרגליים כאשר אני באמצע טיפול (עד עכשיו עשיתי 8 טיפולים ונשארו עוד 7 והייתי מורידה שערות בשעווה אבל הייתי רוצה לגלח) והאם זה ישפיע על התוצאות.
והאם לאחר הגילוח יגדלו לי יותר שערות גם אם אגלח את רגליי פעם אחת בלבד ואחזור לשעווה.
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרליובל
16/08/2007שלום יובל
לא ברור לי,האם את עושה אינפרא ושעווה במקביל ???
אם כן,אז זה לחלוטין שגוי ! אסור למרוט שיער באזור בו מטפלים במכשירי אור הבזקי או לייזר.
יש רק לגלח בין הטיפולים. אם אין שיערה אין איך להגיע לזקיק כדי להורסו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלי אהרונוביץ
יובל16/08/2007מי שעושה לי את טיפולי האינפרא אדום אמרה לי שאני יכולה לעשות שעווה כשאני רוצה אבל שבוע לפני טיפול אסור.
אז להמשיך להוריד שערות בשעווה או שזה אסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם בדיכאון?היועצים שלנו
בוגרת ביה"ס לרפואה באוניברסיטה העברית בירושלים מנהלת המכון הארצי להמופיליה וקרישת הדם בביהח שיבא, תל השומר. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)