מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליריקה-קטפלאםיצחק12/06/2015
שלום,
אני מקבל 50 מג ליריקה (25+25) ליום .
האם אני יכול לקחת במקביל גם קטפלאם 50 פעמיים ביום נגד כאבים מדלקת במפרק המפסעה ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריקה-קטפלאם - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015יצחק שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים. חשוב לקחת את הקטפלאם לאחר הארוחה ולא על קיבה ריקה, מומלץ לשתות הרבה מים בכדי למנוע תופעות לוואי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה המיועדת לגבריםיובינר שישי11/06/2015
שלום רב! השתחררתי אתמול מבית החולים והרופא המליץ לקחת קסאטרל XL10 מג פעם ביום לאחר הארוחה.
לא ניתן לקבלה בקופה כי היא מיועדת לגברים.
מה עליי לעשות?רכשתי אותה בבית מרקחת פרטי. האם מותר לי לקחת אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה המיועדת לגברים - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015שלום רב,
אם מדובר באבנים בשופכן המלצה היא נכונה. אך בכל מקרה של ספק יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- etopan 500mgיאיר11/06/2015
האם הetopan 500mg נמצא בסל התרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר etopan 500mg - תגובה
אילן ללבניקוב18/06/2015יאיר שלום,
התרופה נמצאת בסל התרופות אך יש לבדוק זאת בקופה שבה אתה חבר, כיוון שישנם סוגי ביטוחים שונים(מושלם, זהב וכדומה),
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקסלון לחולי הלצהימרדואק דניאל08/06/2015
שלום ובוקר טוב. אימי חולת הלצהימר מטופלת בכדורי אקסלון 4.5מל מאז שהיא התחילה לקחת את הכדורים התופעות היו מאד קשות איבוד תיאבון הקאות שלשולים וכאבי בטן מה לעשות בנידון והאם לעבור למדבקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקסלון לחולי הלצהימר - תגובה
יוסי מצקל08/06/2015רצוי לעבור למדבקות אם אישור והשגחת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ממושך בבטאקורטןאני06/06/2015
יש לי עור מגורה מאחורי הברך. רופאת המשפחה רשמה לי לאחר מבט חטוף משחת בטאקורטן פעמיים ביום למשך שבוע. היא אמרה שאם לא משתפר לאחר כשבוע לפנות לרופא עור. שבוע עבר והמצב השתפר משמעותית אך לא עבר לגמרי. האם מותר להמשיך למרוח עוד כמה ימים או שזה מזיק? יש לציין שאני משתמשת גם במשאף סטרואידים כתוצאה מאסטמה. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש ממושך בבטאקורטן - תגובה
יוסי מצקל07/06/2015אפשר להמשיך עוד כמה ימים. יותר מזה לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אקסלון 5 במדבקהאירית06/06/2015
האם ניתן להכנס לבריכה עם המדבקה?
תודה רבה.
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אקסלון 5 במדבקה - תגובה
יוסי מצקל08/06/2015לפי הוראות היצרן אפשר אך יש לבדוק שלא השתחרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר אלכוהול וארקוקסיה?שני05/06/2015
הי אני נוטלת 90 מ"ג ארקוקסיה נגד דלקת בברך ,האם מותר לי לשתות אלכוהול בעשרת הימים האלו? אם אני לא יכולה לעשות ספורט אז לפחות לא לזכור את זה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר אלכוהול וארקוקסיה? - תגובה
יוסי מצקל08/06/2015לא ידועות אינטראקציות מיוחדות בין אלכוהול לארקוקסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוקלהילה04/06/2015
שלוםבת 29 יש לי מחסור בברזל(30) ללא אנמיה (כך הרופאה אמרה ההמוגלובין תקין והפריטין עדיין בנורמה
האם התרופה פרוקל מתאימה למחסור בברזל ללא אנמיה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקל - תגובה
אילן ללבניקוב09/06/2015תמר שלום,
התרופה הנ"ל מכילה ברזל ולכן היא מסייעת בטיפול בחוסר ברזל ללא אנמיה כפי שהרופאה ציינה,
בכל מקרה חשוב לזכור, שבעת נטילת הברזל יש לקחת ויטמין C בכדי לשפר את ספיגתו בגוף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאקורטן g ומיםחיים03/06/2015
אני מורח את התרופה על הצד החיצוני של רגל שמאל.
האם מותר להכנס למים אחרי המריחה?
מי בריכה?
מי ים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה דחוף,בבקשה!!
חיים03/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטאקורטן g ומים - תגובה
יוסי מצקל07/06/2015אם להכנס או לא תלוי בבעיה ולא במשחה.( לגבי זה הרופא יחליט)
את המשחה יש למרוח אחרי היציאה מהמים ולא לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות "אגיספור" לפטרת ציפורנייםחגי אפרת03/06/2015
אודה לכם אם תודיעוני היכן שמים את טיפות "האגיספור" : בחלק העליון של הציפורן או בחלק התחתון ( בין תחילת צמיחת הציפורן לעור ). בכבוד רב חגי אפרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות "אגיספור" לפטרת ציפורניים - תגובה
יוסי מצקל07/06/2015את הטיפות מורחים על הפטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיקיעל01/06/2015
קיבלתי 2 תרופות בגלל דלקת בנרתיק.
גינו-פבאריל ודאלאצין. 5 פתיליות של דאלאצין+3 גינו פבאריל.
שאלה לגבי השימוש:
האם עליי לקחת במשך חמישה ימים את התרופה הראשונה ואז שלושה ימים את השניה? או שעליי לקחת במקביל את שתיהן? האם יש חשיבות לסדר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
יוסי מצקל02/06/2015לפי הוראת הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קלוטרירוני01/06/2015
אני לוקחת את נרות הקלטורי אך אחרי כבערך חצי יום יש לי סוג של הפרשות זה פשוט הפרשה של הכדור בצורה אבקתית האם זה אמור להיות כך או לפנית לרופא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלוטרי - תגובה
אילן ללבניקוב09/06/2015רוני שלום,
ככל הנראה ההפרשה קשורה לטבליות הוגינאליות ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
בכל מקרה, מומלץ לקחת טבליות וגינליות המכילות פרוביוטיקה למניעת דלקות חוזרות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרואגיסטן וסוכרתשוש01/06/2015
קיבלתי מרופא עור משחת הידרואגיסטן לטיפול בבעיות עור הפנים. כשהגעתי הביתה בדקתי את דף ההנחיות וראיתי שהמשחה אסורה לשימוש לסוכרתיים.
אודה לקבלת הנחיות בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרואגיסטן וסוכרת - תגובה
אילן ללבניקוב09/06/2015שוש שלום,
ככל הנראה המשחה עשויה לגרום לתופעות לוואי אצל חולי הסוכרת כך שחשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרוןציפי01/06/2015
בעלי נוהג למרוח טסטוסטרון ג׳ל, מדי יום. במקביל לוקח מדי יום מיקרופרין 75. האם עלול להיגרם לו נזק? או שאין כל בעיה בשילוב של שניהם, מבחינת דילול הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסטוסטרון - תגובה
אילן ללבניקוב09/06/2015ציפי שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ואנטיביוטיקהNoa31/05/2015
שלום ,אני לוקחת גלולות זואלי וגילו אצלי דלקת בדרכי השתן חיידק של אי-קולי אני נותנת את האנטיביוטיקה ciprodex 500 מ"ג . קיימתי יחסי מין לא מוגנים (ללא קונדום) אך הבן זוג לא גמר בתוכי הוא גמר בחוץ משום שקראתי שהיעילות של הגלולות יורדת .
האם אני צריכה להלחץ לגבי הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ואנטיביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל02/06/2015אם אתם לא בטוחים יש את הגלולה שאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)