מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיב מדמםא30/05/2015
עקב דלקות בכפות הרגלים אני לוקחת אביטרן בנרות האם זה לא יזיק לקיבה לאור העובדה שיש לי כיב ודלקת בחיבור בין הושט לקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיב מדמם - תגובה
אילן ללבניקוב11/06/2015א. שלום,
התרופה אביטרן עשויה לגרום לתופעות לוואי ולרגישות ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות במצח עקב שימוש בפוסיתלמיקדנה פלד29/05/2015
שלום
בני בן ה- 4 מקבל מזה 4 ימים 3 טיפות ביום של מקסיטרול + מריחה לפני השינה של משחת פוסיתלמיק עקב דלקת בעין.
הבחנתי בנפיחות רכה ומיימית לאורך גשר אפו והמצח.
האם יכול להיות שזו תופעת לוואי ומה עלי לעשות?
יש לציין שהוא חש בטוב ומתנהג כרגיל.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות במצח עקב שימוש בפוסיתלמיק - תגובה
יוסי מצקל31/05/2015לפי הוראות היצרן במקרה כזה יש לפנות מיד לרופא (עייני בעלון של התרופה המצורף למוצר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרקוסט 5 מגחיים29/05/2015
אני סובל מכאב כתוצאה מרדיקולופתיה ב 2 עצבים.קיבלתי פרקוסט 5 שגרם לי לגרד חזק שגם נוגד אלרגיה בקושי הקל מעט.זלדיאר לא מועיל לי לכאב.האם יש סכנה בהמשך השימוש בפרקוסט מעבר לתופעת הגרד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרקוסט 5 מג - תגובה
אילן ללבניקוב09/06/2015חיים שלום,
מדובר בתרופה חזקה נגד כאבים שעשויה לגרום לתופעות לוואי כגון אלו שציינת ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרואגיסטן חםאורח28/05/2015
השארתי הידרואגיסטן ברכב חם שבוע שעבר למשך שעתיים+-, האם יש בעיה להשתמש? מדוע כתוב שצריך לאחסן ב25 מעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרואגיסטן חם - תגובה
יוסי מצקל29/05/2015ממליץ לרכוש חדש.
מוצר זה אמור להשמר בטמפרטורת חדר 8-25 מעלות.
יציבות החומרים לא נבדקת מעבר לזה והם עלולים להתפרק לחומרים מזיקים או שהמוצר לא יואיל כי החומר הפעיל התפרק.
דבר שני: ברכב חם הטמפרטורה עלולה להגיע עד 70-80 מעלות דבר שיגרום לקרם לימס ולחומרים הפעילים לשקוע ולא להיות מפוזרים באופן אחיד. מאוחר יותר כשהטמפרטורה יורדת הקרם מתמצק בשנית אולם החומרים מפוזרים בו בצורה שאיננה הומוגנית. במקרה כזה כאשר אתה מורח את הקרם , או שלא יהיה חומר פעיל בכלל או שיהיה בכמות העולה פי כמה על הרצוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יכול להיות מסוכן?
אורח29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו לגרום לנזק משימוש חד פעמי?
אורח29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו לגרום לנזק משימוש חד פעמי? - תגובה
יוסי מצקל29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם יכול להיות מסוכן? - תגובה
יוסי מצקל29/05/2015אם החומר הפעיל התפרק לחומרים רעילים - זה מזיק
אם החומר התרכז באזור מסויים של השפופרת ואתה משתמש בחומר מרוכז פי כמה מהמותר - זה מזיק
אם אתמ מורח קרם ללא חומר פעיל - זה לא מועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מציק אבל אין שם תשובה...
אורח29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מציק אבל אין שם תשובה... - תגובה
יוסי מצקל29/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם השתמשתי חד פעמי יכול להגרם נזק?
אורח29/05/2015או שכן או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם השתמשתי חד פעמי יכול להגרם נזק? - תגובה
יוסי מצקל31/05/2015או שכן או שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברו כבר 72 שעות מאז המריחה
אורח31/05/2015עדיין מגרד אבל בבוקר כשאני קם רק, אני יכול להוריד את זה מהראש ולהניח שלא נגרם נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קודאין ואלכוהולשואלת שאלה28/05/2015
כמה זמן אחרי נטילת קודאין (רקוד) אפשר לשתות אלכוהול?
מספיק כמה שעות או שכדאי לחכות יום שלם?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודאין ואלכוהול - תגובה
יוסי מצקל31/05/2015ממליץ לחכות יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור טרגין 20 מ"גסגל27/05/2015
שלום רב. כתוצאה ממחלת הסוכרת שיש לי ופגיעה עיצבית כפות הרגלים אני סובל מכאבים חזקים המקשים על הליכתי. רופא לטיפול בכאב רשם לי כדור טרגין ומזה כשנה וחצי אני נוטל את הכדור פעמיים ביום. לדאבוני הכדור לא מקל ולא מרגיש כל שיפור. האם ניתן להפסיק לקחת את הכדור ובאיזה צורה.
תודה ויום טוב
סגל א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור טרגין 20 מ"ג - תגובה
יוסי מצקל27/05/2015סגל שלום,
אני מצטער שלא מצאת פתרון לכאבים ומציע שתפנה/י למומחה לכאב. לגבי הפסקה בטרגין - יש לשתף את הרופא בכל שינוי בלקיחת התרופות ולפעול לפי הנחיתו. לדעתי יש לרדת במינון באופן הדרגתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסילין לאוראפלסמהאני27/05/2015
שלום רב, בן זוגי ואני עברנו בדיקה לגילוי מחלות מין ושנינו קיבלנו אוראופלסמה חיובי.
התחלנו בטיפול של דוקסילין 100 מ"ג.
אני קיבלתי מהרופא נשים לקחת דוקסילין פעמיים ביום למשך 5 ימים בלבד
בן זוגי קיבל פעמיים ביום למשך שבוע ימים.
רופאה אחרת איתה התייעצתי אמרה שצריך פעמיים ביום למשך 10 ימים..
אני חוששת לקחת את ה5 ימים בלבד ושהחיידק יהפוך לעמיד כי לא לקחתי את המינון המתאים. אני שוקלת כ70 ק"ג ובן זוגי כ 85 .
מהו המינון האמיתי המומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסילין לאוראפלסמה - תגובה
יוסי מצקל27/05/2015כמספר הרופאים מספר הדעות. או שתקבלי את דעתה של הרופאה שנראתה לך יותר אמינה או שתקחי 10 ימים ליתר בטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיסיל ספריייעל26/05/2015
שלום,
רציתי לשאול האם למיסיל ספריי טוב לטיפול בפטריה באיזור הנרתיק/ דרכי השתן?
או שעדיף להשתמש בלמיסיל קרם שהוא משחה? במידה ושניהם טובים האם ניתן להשתמש בשניהם במקביל? כלומר פעם לשים מהקרם ולאחר שטיפה לשים מהספריי? (הספריי פשוט יותר נוח לשימוש ולא מלכלך..)
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיסיל ספריי - תגובה
אילן ללבניקוב26/05/2015יעל שלום,
למיטב ידיעתי לא מומלץ להשתמש בלמיסיל כטיפול פנימי(נרתיק/דרכי שתן), אלא כשימוש חיצוני בלבד כלומר על העור.
לטיפול בפטרייה וגינלית יש להיוועץ ברופא המטפל שיתאים לך את הטיפול באופן אישי,
בברכה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסיל
יעל26/05/2015שלום,
תודה רבה על התגובה...
נאמר לי ע"י רופאת עור למרוח קרם למיסיל באמת בצורה חיצונית ולא פנימית,
הפטריה כנראה נמצאת מסביב לאיזור .. השאלה האם ניתן להשתמש גם בספריי?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסיל ספריי - תגובה
יוסי מצקל27/05/2015יעל שלום
לטיפול בפטריה באזור הנרתיק ללא מרשם ניתן להשתמש ב אקטיג'ל , פלורה פלוס, אגיסטן או קנסטן. גם פנימי וגם חיצוני. לאגיסטן יש גם קרם וגינלי ונרות המיועדים להחדרה. אקטיג'ל ופלורה פלוס מיועדים אף הם להחדרה לנרתיק. חשוב לאבחן כי מדובר בפטריה ולא בקטריאל ואגינוזיס (זיהום חיידקי) כי אז אגיסטן וקנסטן לא יועילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיסיל לא יעיל כלל נגד פטרת בנרתיק
אילת27/05/2015זאת כיוון שהגורם לזיהום היא פטריית שמר הנקראת קנדידה, והלמיסיל אינו פועל נגדה כלל (הוא פועל רק נגד דרמטופיטים). היעיל ביותר במידה וזו פטרת נרתיקית הוא אגיסטן. יש לוודא שאין מדובר בזיהום חיידקי, שאז אגיסטן לא יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- AVAMYS NASEL SPRAYנאור26/05/2015
שלום רב !
אני משתמש בתרופה בשם AVAMYS לשם טיפול באלרגיה מזה תקופה של מעל 3 שנים.
אני התדירות שאני משתמש בתרופה זה באזור הפעמיים בשבוע 2 התזות לכל נחיר
בתקופה האחרונה אני מרגיש ממש טוב ומנסה להפסיק עם התרופה, אולם, חש בקושי מסויים לנשום (מה שלא היה לי לעולם בעבר ) בלי קשר לאף (שכבר לא נזלתי יש לציין כלל:)) קרה לי בעבר שניסיתי להפסיק עם התרופה לקחתי אותה שוב והקושי לנשום הפסיק
האם יכול להיות קשר מסוים האם כדאי לי לחזור לתרופה או שמה להיות חזק וזה יפסיק. אין לי כבר צורך בתרופה מבחינה אלרגית (לפחות ככה נראה)
רשום שהתרופה משחררת FLUTICASONE FUROTA וגלוקוז
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AVAMYS NASEL SPRAY - תגובה
אילן ללבניקוב26/05/2015נאור שלום,
ככל הנראה גופך פיתח תלות בתרופה כיוון שרק כאשר חזרת להשתמש בה התופעה פסקה ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובדיקת חלופה אפשרית לתרופה.
ניתן לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי והתאמה של צמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות בצורה טבעית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים וויטמיניםמיכל25/05/2015
שלום,
האם בעת נטילת ציפרלאקס 10 מותר לקחת כמוסות אורגנו פראי (של סולגאר לדוגמה)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים וויטמינים - תגובה
אילן ללבניקוב26/05/2015Nיכל שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אופטריל לעינייםשמעון25/05/2015
בס"ד
שלום רב
כבר שנים רבות אני סובל מאלרגיה ומשתמש בטיפות אופטריל לעיניים.
הבנתי שהשיווק של התרופה הופסק.
אודה לכם אם תעדכנו אותי בדבר התחליפים הקיימים היום בשוק לתרופה זו.
בתודה מראש
שמעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אופטריל לעיניים - תגובה
אילן ללבניקוב25/05/2015שמעון שלום,
ישנם סוגים שונים של טיפות עיניים לאותה המטרה אך יש להיוועץ ברופא המטפל בכדי להתאים לך את הסוג הייחודי המתאים למצבך באופן אישי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומבטלאה24/05/2015
רציתי לדעת למה אסור למרוח יומבט קרם ולכסות את האזור המרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומבט - תגובה
אילן ללבניקוב25/05/2015לאה שלום,
לאחר מריחת הקרם, הוא נספג היטב בעור כיוון שהוא על בסיס מימי ולכן אין צורך לכסות את האזור וחשוב לאפשר לעור לנשום בכדי לשפר את הטיפול התרופתי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומובט
לאה25/05/2015אילן תודה שענית לי אבל הרופא
נתן לי יומבט על בסיס שמן 25 גרם להרגיע את עור הפנים לחמישה ימים ואני מרגישה שהמשחה גרמה לי לשיעור.האם זה יתכן??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומובט - תגובה
אילן ללבניקוב26/05/2015לאה שלום,
לא ידוע לי על תופעה כזו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומובט
לאה14/06/2015אילן יש לי עוד שאלה. במידה וזה עשה לי תתופעת לוואי הזו (שיעור) האם ידוע לך על איזה טיפול תרופתי מונע שיסיר לי את השיער יתר שצמח. יש טעם לפנות לרופא עור לגביי זה?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומובט - תגובה
אילן ללבניקוב18/06/2015לאה שלום,
במקרה של שיעור יתר יש לפנות לקוסמטיקאית רפואית בכדי שתתאים לך את הטיפול באופן אישי בהתאם למצבך,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבץחני23/05/2015
שלום
האם יש הגבלת זמן ללקיחת אבץ? האם צריך להפסיק לקחת אותו לאחר זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ - תגובה
אילן ללבניקוב25/05/2015חני שלום,
אין הגבלת זמן לנטילת אבץ אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, כיוון שלא צריך לקחת אבץ אלא אם יש חוסר בגוף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופלודקס ונטילת נורופןאלה23/05/2015
שלום ברצוני לשאול קיבלתי אנטיביוטיקה אופלודקס בשל דלקת בדרכי השתן הבעיה היא שכנראה עוד מעט אני צריכה לקבל מחזור ובמקרה זה אני משתמשת בנורופן אך קראתי בעלון לצרכן של אופלודקס שאסור שימוש בתרופות ממשפחת איברופן . מה עליי לעשות והאם באמת מסוכן לשלב אופלודקס ונורופן באותו יום אחכה לתשובתכם בהקדם תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלודקס ונטילת נורופן - תגובה
אילן ללבניקוב26/05/2015אלה שלום,
אין לשלב בין הנורופן/אדוויל לבין האופלודקס כיוון שתיתכן אינטראקציה ביניהם הגורמת להתכווצויות שרירים ופרכוסים ולכן יש לעבור לכדור אחר הנוגד כאבים כגון אקמול או דקסמול,
בברכה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר ליטול נורופן?
אלה27/05/2015ומתי אפשר ליטול נורופן אחרי אופלודקס תוך כמה שעות? אם שתיתי אופלודקס ב 11 בלילה מתי אוכל ליטול נורופן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אוזניים דזורןהראל22/05/2015
שלום,
רציתי לדעת האם טיפות אוזניים דזורן מתאימות גם לתינוקות. ואם כן אז מה המינון הנכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אוזניים דזורן - תגובה
אילן ללבניקוב25/05/2015הראל שלום,
טיפות אוזניים דזורן ניתנות גם לתינוקות אך לגבי המינון יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)