מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב בין תרופותריקי27/06/2015
שלום רב
האם מותר לקחת תוסף מגנזיום למי שלוקח קומדין
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בין תרופות - תגובה
יוסי מצקל08/07/2015לקומדין יש אינטראקציות עם תרופות רבות. הייתי מייעץ לקבל אישור הרופא המטפל בטרם נטילת כל תוסף שהוא, לעיתים קשה לאזן מטופלים בקומדין. לי לא ידועה אינטראקציה עם מגנזיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויאגרהאדיר26/06/2015
יש לי ויאגרה עם תאריך תפוגה של 5,15 אפשר להשתמש כעת, או שזה יכול להזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויאגרה - תגובה
יוסי מצקל28/06/2015פג תוקף מקומו בפח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטופיקרונית23/06/2015
האם פרוטופיק יכול לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטופיק - תגובה
אילן ללבניקוב25/06/2015רונית שלום,
לא ידוע לי על תופעות לוואי כאלו של התרופה,
בברכה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובסטיןרונית23/06/2015
האם ניתן להשתמש באובסטין ליובש בנרתיק 9 שני לאחר סרטן שד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אובסטין - תגובה
אילן ללבניקוב25/06/2015רונית שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך המכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה...סהר23/06/2015
שלום רב
קבלתי תרופה בשם - CREON
לשימוש לבעיות עיכול .
נאמר לי לקחת את הכדור לפני האוכל אך בדף המצורף לתרופה
רשום שיש לקחת עם האוכל או אחרי האוכל מה יותר נכון לעשות ?
אני שותה מודולן שזה פורמולה ל חולים מעי וזה על בסיס חלב האם מותר לשתות יחד עם הכדור CREON לפי הדף רשום שאסור חלב לא הבנתי האם רק בבליעה של הכדור אסור או כל היום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגו עלי???????????
סהר25/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה... - תגובה
אילן ללבניקוב05/07/2015סהר שלום,
את התרופה יש לקחת לפני או עם הארוחה ואין לערבב עם מוצרי חלב בזמן נטילת התרופה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סהר06/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףשושי21/06/2015
היי ד"ר יש לי משהו ששכחתי לשאול: ביום שלישי בשבע לקחתי פוסטינור. וביום שישי עקב דלקת בגרון שקבלתי הרופא נתן לי רפא פן(אנטיביוטיקה) ולקחתי שתי כדורים ביום שישי. ישנה השפעה על הגלולה בשל כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
אילן ללבניקוב23/06/2015סיון שלום,
כדי להיות בטוחה הייתי ממליץ לך לעשות בדיקת הריון בקופת החולים ולהיוועץ ברופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותאיש20/06/2015
שלום.
אני נוטל מידי יום 8 מ"ג פרפנאן נגד פסיכוזה.
כרגע אני מנסה להיגמל מעישון ורכשתי מסטיק ניקוטין- ניקוטינל, 2 מ"ג.
בעלום לצרכן רשום שיש לדווח במקרים של נטילת תרופות שונות, בין היתר לטיפול בפסיכוזה- אולנזפין, קלוזפין.
האם יש בעייה ללעוס בין 8 - 12 מסטיקים ביום לצד התרופה הספציפית שאני לוקח?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
איש21/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאפזם לאפילפסיהמיכל20/06/2015
שלום רב.
בני (11) מאובחן עם אפילפסיה חלקית. הוא ילד רגיל, מטופל והכל אצלו תקין.
יש לי נר דיאפזם 10 מ"ג למקרי חרום, שקיבלתי בתחילת האבחון (לפני כשנה), שאני נושאת לכל מקום.
אנו מתכננים טיול לחו"ל ביולי - האם מומלץ ליתר ביטחון להחליף את הנר (הוא עדיין בתוקף)? הוא גדל מאז והעלה במשקל - האם זה נשאר אותו מינון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאפזם לאפילפסיה - תגובה
אילן ללבניקוב25/06/2015דליה שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל בכדי שיקבע את המינון החדש והנכון עבור בנך,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רופא משפחה יספיק?
דליה25/06/2015או שחייבים תור לנוירולוג לשם כך?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרג"ין 10 או פירקוסט 5מלכה אזו20/06/2015
ביתי שבועיין לאחר ניתוח מנינגיומה מגזע המוח...קיבלה טרג"ין 10 והכדור לא משפיע ואף גורם להקאות.. הרופא המליץ להמשיך בפורקסט 5 מ"ג... האם במקרה שלה עדיף את התרופה האחרת? האם ההקאות ייפסקו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרג"ין 10 או פירקוסט 5 - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015מלכה שלום,
יש להיוועץ ברופא המטפל המכיר אותה טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ולכן הוא יוכל לתת לה המלצה מדויקת להמשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריפולמיכל אהרון19/06/2015
שלום רב.
האם ניתן לתת לילד בן 8 שסובל מחסר ברזל פריפול? בעלון כתוב שמיועד לגיל 12 ומעלה. את זה גיליתי אחרי שהרופא המליץ על פריפול. לא מרגישה בטוחה ולכן מתייעצת שוב.
תודה מראש,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריפול - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015מיכל שלום,
אם הרופא המליץ לך על פריפול, זה לאחר בדיקה שהוא ערך ולכן אם יש לך ספק יש לפנות לרופא המטפל ביעוץ נוסף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- maxitrol ocul cfיעל קורן17/06/2015
לבני בן 17 יש מעין אגזמה בעפכף של העין. זה התחיל בקטן וגדל. קצת מגרד.
קבל MAXITROL OCUL CF.
לא הייתי עם בני אצל הרופא כך שלא הזדמן לי לשאול, האם התרופה תעזור , האם יש לה קורטיזון ומה למעשה יש לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר maxitrol ocul cf - תגובה
אילן ללבניקוב21/06/2015יעל שלום,
לא ידוע לי מה יש לו כיוון שלא ראיתי את העפעף שלו. המשחה מיועדת לטיפול בדלקות וגירויים בעפעפיים והיא מכילה קורטיזון ואנטיביוטיקה. הרופא המליץ לבנך על התרופה לאחר בדיקה יסודית ולכן אם יש לך ספק יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו תרופה או תוסף מזון גורם לימור15/06/2015
אני אחרי צריבה [עקב פרפור פרוזדורים חוזרים ונשנים] ומטופלת בתרופות הנ"ל
אמיודקור 200 מ"ג1 ביום, טמבוקור 50 מ"ג פעמיים ביום, ביסופרולול פומראט אינובמד 2.5 מ"ג פעמיים ביום, ותוספים - מגנזיום 520 פעמיים ביום ואשלגן סלו - ק 600 מ"ג 1 ביום. שאלתי היא, איזו מהתרופות גורמות לי ליציאות רכות מאוד [לא משלשלת] והאם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזו תרופה או תוסף מזון גורם לי - תגובה
אילן ללבניקוב17/06/2015מור שלום,
ככל הנראה המגנזיום גורם לך לתופעות לוואי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מיועד התוסף vayacog?בסטיאן15/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה מיועד התוסף vayacog? - תגובה
אילן ללבניקוב17/06/2015בסטיאן שלום,
התוסף מסייע בשיפור הריכוז והזיכרון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבותאגם14/06/2015
מה יכול לעזור לעודד צמיחת שיער באיזור הגבות לאחר נשירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות - תגובה
אילן ללבניקוב18/06/2015היילי שלום,
הייתי ממליץ לך לפנות לקוסמטיקאית מומחית,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאלדיאר וטריגליצרידיםתומר14/06/2015
שלום רב למומחים.
אם יש לי בעיה של שומנים בדם האם לקיחת תרופות שמתפקרות בכבד יכולות להשפיע לרעה על רמת השומנים בדם?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאלדיאר וטריגליצרידים - תגובה
אילן ללבניקוב17/06/2015תומר שלום,
ישנן תרופות המשפיעות על פירוק התרופות בכבד ועל שריפת השומנים בגוף ולכן עשויות לשנות את מאזן השומנים בדם, הזלדיאר עשוי לגרום לתופעות לוואי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)