מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקהמלי23/07/2015
שלום רב
במהלך בדיקת פאפ הרופא הבחין בריבויי הפרשות ונתן לי קלטורי 200 מקווה שכתבתי נכון.
לאחר שימוש בקפסולה אחת בבוקר למחרת נורא שרף לי ויצא לי הפרשה מוגלתית (רואים שזה מהתרופה עצמה) ויש לי זידובל גל שכבר נתנו לי שנה קודם עקב גירוד והפרשה מימית. (הפעם הרגשתי ליום יומיים גירוד ממש בפתח ללא הפרשות ונעלם לפני הבדיקה הגניקולוגית ) . השתמשתי בזידובל גל במקום הקלטורי שהרופא נתן לי האם זה בסדר זה היה יכול להזיק לי לצוואר הרחם???
חדוב לציין שאין לי גירוד והפרשות מוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015מלי שלום,
למיטב ידיעתי הג'ל לא גורם נזק לצוואר הרחם אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, בכל מקרה מומלץ ביותר לקחת כמוסות פרוביוטיקה לנשים, כדור אחד פעמיים ביום עם הארוחה,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015מלי יקרהאם הרופא רשם קלוטרי יש לך פטריה. החלפה למוצר שמיועד לזיהום חיידקי איננה מתאימה. הפרשה חדשה מוגלתית יכולה לרמוז לזיהום חיידקי למרות הכל. מציע לך לפנות לרופא או לפנות לרופא אחר אם אינך סומכת על הנוכחי.
ללא קשר ניתן להשתמש באקטיג'ל שיכול להואיל בפטריה ובבקטריאל ואגינוזיס ( זיהום חיידקי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדך לאנטיביוטיקה
מלי23/07/2015באקטיג'ל שיכול להואיל בפטריה ובבקטריאל ואגינוזיס אפשר לקנות בלי מרשם או שאפשר ממרשם מהרופא משפחה?
ולא הבנתי אם השתמשתי בזידובל זל בלי שהתאים זה יכול לפגוע בצוואר הרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמדך לאנטיביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015אין צורך למרשם עבור אקטיג'ל .אינני מניח שגרמת נזק, אם כי טיפול לא נכון אינו פותר את הבעיה וזו עלולה להחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטיגל
מלי31/07/2015שלום רב
תודה רבה שאתה עונה לי!
קניתי אקטיגל אם אין לי הפרשות וגירודים כדי להשתמש לכל מקרה זה לא מזיק
ועוד שאלה לא יודעת אם זה קשור. קניתי תמצית אכינצאה אני מפחדת ממחלות מין. רק פרטנר אחד. האם זה מרפא פפילומה או מונע ואם אפשר לקחת בלי כל סיבה (לא בכמויות כמובן) רק כדי לחזק את המערכת החיסונית? ואם אקח את זה יש בעיה אם אני על גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטיגל - תגובה
יוסי מצקל03/08/2015אקטיג'ל לא יזיק רק ישפר.
כנ"ל אכינציאה. אכינציאה לא תרפא פפילומה ולא תמנע. אפשר לקחת אכינציאה לשיפור חיסוניות ללא סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטיגל - תגובה
אילן ללבניקוב04/08/2015מלי שלום,
אין מניעה לקחת את טיפות האכינצאה עם גלולות, ניתן לקחת 30 טיפות פעמיים ביום, הן מסייעות למניעה של דלקות ולחיזוק מערכת החיסון.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיב הכמוסהרבן23/07/2015
1. אבקש לדעת ההבדלים בין AVODART ,לבין, GX CE2 ?
2. אודה מאוד מאוד עבור זיהוי הכדור שלהלן (לצערי המקום- בית אבות,לא מוסר המידע!) - קוטר - כ-5מ"מ, צבע כתום, על הכדור 3 תוים : 3""!""9"-בין ה-9 ל-3 קו אנכי- (ראה תמונה). הכדור ניתן לקשיש,לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיב הכמוסה - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015רבן שלום,
לא ברור מהתמונה באיזה כדור מדובר,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי סכרת.גילה אשכנזי23/07/2015
אני חולה בסוכרת כ 4 שנים .אתמול הגעתי לקחת את המנה החודשית והרוקח נתן כדורי גלוקופריי. אף פעם לא השתמשתי בהם לא שמעתי עלהם, אני לוקחת גלוקומין ודי מאוזן הרוקח אמר לי שזה כמו הכדור של הגלוקומין. אני לוקחת גם לקרביום 900 מ"ג ביום ליטורבה 20 מ"ג לכולסטרול. 1 כדור לדלול הדם.1 כדור רסיטל. האם זה טוב להחליף את הכדורים של הגלוקומין בגלוקו פריי.
בתודה ובברכה ,
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי סכרת. - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015את יכולה לכתוב את השם של התרופה בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי סכרת. - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015גילה שלום רב,
הכדור הנקרא גלוקופרי(GLUCOFREE), הינו תחליף גנרי לגלוקומין כך שאין הבדל בין התרופות וזו אותה התרופה בדיוק המיוצרת על ידי בית חרושת אחר ולכן השם אינו זהה.
בכל מקרה, הייתי ממליץ לך לשלב בטיפול גם כמוסות כורכום מרוכזות, לקחת כדור אחד פעמיים ביום, הכורכום מסייע בהורדת הכולסטרול והסוכר ובניקוי הגוף מרעלים,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסק ונורופןאלין23/07/2015
שלום רב
בתקופת המחזור אני לוקחת נורופן כמשכך כאבים ובגלל שיש לי גסטריטיס אני לוקחת באופן קבוע גם לוסק, השאלה שלי היא האם אפשר לקחת לוסק ונורופן במקביל באותו היום? אם כן מה אמור להיות טווח זמן ביניהם? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק ונורופן - תגובה
אילן ללבניקוב26/07/2015אלין שלום,
אין מניעה לשלב בין השניים. את הלוסק נוטלים חצי שעה לפני הארוחה ואת הנורופן לוקחים לאחר הארוחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס וטרבינאפיןשי22/07/2015
שלום.אני לוקח ציפרלקס ולאחרונה הרופא עור נתן לי כדורי terbinafine לטיפול בפטרת ציפורניים.האם מותר לקחת במקביל את שתי התרופות.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס וטרבינאפין - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015שי שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת קבלת ווסת חודשיתשיר אתל22/07/2015
לפני כחודש וחצי ימים עברתי גרידה לאחר הגרידה נמשכו הדימומים כשבועיים,אך מאז הגרידה לא קבלתי ווסת , בצעתי בדיקת דם על מנת לוודא שאני לא בהיריון ויצא שלישי שאלתי היא האם אפשרי למנוע את קבלת הווסת באופן חד פעמי בעקבות נסיעה לחו"ל ע"י כדורי פרימולטנור אם אפשרי אשמח לשמוע על מינון וכמה זמן אפשרי ליטול את הכדורים.
שאלה נוספת:האם זה יכול לגרום לי לנזק הורמונלי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת קבלת ווסת חודשית - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015יש לפנות לרופא לקבלת מרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניעת קבלת ווסת חודשית - תגובה
אילן ללבניקוב23/07/2015שיר שלום,
הכדור הנ"ל מועד לווסת את המחזור החודשי אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת שלום והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליחה חונקתשירן21/07/2015
אני אישה בהריון וקיבלתי את התרופה "סירן 200 מ"ג" במרשם רשום לא לנשים בהריון/מניקות היות ואין מספיק מידע על בטיחות השימוש בסירן בזמן הריון הנקה.
מה אני אמורה לעשות? אני עם קשיי נשימה ליחה חונקת ולא יוצאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה חונקת - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2015שירן שלום,
לגבי שימוש בתרופות בהריון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- vayacog מיועד לצעירים או זקנים?בסטיאן21/07/2015
אני בן 31 ולוקח את התוסף כמה חודשים ללא שינוי.
זה מיועד לזקנים עם בעיות ריכוז וזיכרון או גם לצעירים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר vayacog מיועד לצעירים או זקנים? - תגובה
יוסי מצקל23/07/2015פוספטידילסרין הנמצא במוצר זה עשוי להפחית סיכוי לדימנסיה אצל מבוגרים. המידע המדעי התומך בהתוויה זו הוא מועט ולא משכנע במיוחד. על כל מקרה השימוש איננו מיועד לצעירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורלבו ופוסטנור-שאלה דחופהעינת21/07/2015
רציתי לדעת האם נורלבו זה כמו פסטנור ואם יום וחצי לאחר יחסים לא מוגנים היא עדיין יעילה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורלבו ופוסטנור-שאלה דחופה - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2015עינת שלום,
הנורלבו היא תרופת היום שאחרי בדומה לפוסטינור, יש לקחת אותה תוך 72 שעות מקיום יחסי מין לא מוגנים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בקרקפת לתינוקותאמה21/07/2015
שלום
ברצוני לשאול האם שימוש בקרם ציקלודרם
(ciclopix) הינו טוב לתינוקת בת 5 חודשים? רופא עור אבחן אצל ביתי בת 5 חודשים פטרת ורשם את הקרם הזה האם הוא ראוי לשימוש אצל תינוקות?בעלון המצורף נרשם שבטיחות השימוש אצל ילדים מתחת לגיל 10 לא הוכח ואני דיי חוששת להשתמש בקרם זה.
תודה
מולו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בקרקפת לתינוקות - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015אמה שלום,
אם אינך בטוחה בשימוש בקרם לבתך, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא נוסף או לבקש מהרופא תרופה חלופית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבולקלאורה20/07/2015
היי, יש לי יציאות קשות ומעטות עקב שימוש בתרופות נגד כאבים
כמו אוקסיקוד
האם מומלץ לקחת לבולק כדי להקל על היציאות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבולק - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015לאורה שלום,
הייתי ממליץ לך לשלב תוזנה נכונה כגון ירקות ופירות וסיבים תזונתיים, לקחת כף פעם ביום בכוס מים או במזון וחשוב לשתות הרבה מים במשך היום בכדי לשפר את חילוף החומרים בגוף(בין 6-8 כוסות מים ביום). תוכלי לשתות גם חליטת צמחים המכילה זרעי שומר, שורש שן הארי, לואיזה וקמומיל,
הלבולאק עשוי לעזור אך חשוב לעשות שינוי תזונתי בנוסף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה וטרילפטיןמיכל לבין20/07/2015
שלום,
האם הכדור פרוברה הוא טוב יחד עם כדור טרילפטין?
זה מה שהוצע לי לתחילת טיפולי פוריות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוברה וטרילפטין - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015מיכל שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב ביניהם,
שבוע טוב ובריא ובהצלחה!
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בפהאורנה19/07/2015
אני סובלת מיובש נוראי בפה ובשפתיים, כמו כן גם בעיניים. הרופא המליץ לי על תרופה בשם סלגן. אבל נאמר לי שיש תופעות לואי קשות וגם פגיעה בעיניים.
אני לא יודעת מה לעשות. האם לקחת את התרופה או להמשיך לסבול מהיובש.
בזמן האחרון היובש החמיר אני עושה שטיפות עם ביוטן, יש לי גם תרסיס לפה אבל כלום לא עוזר ליותר מחצי שעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בפה - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015אורנה שלום,
ככל הנראה מקור הבעיה הוא במערכת העיכול ובחוסר הפרשה של אנזימי עיכול ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המשפרים את מערכת העיכול ומסייעים לטיפול ביובש,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בפה - תגובה
יוסי מצקל21/07/2015ישנו ספריי טבעי לטיפול ביובש בפה בשם מולטי אוראל ספריי. מבוסס על חומרים טבעיים ומעודד יצירת רוק.
טיפות עיניים ליובש מומלץ על אקואייז או הילו קומוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרוגינון 30מזל19/07/2015
אני אחרי לידה ובתחילת המחזור הראשון לקחתי מיקרו גינון 30 ואני מרגישה שזה משפיע עלי לרעה ואני רוצה להפסיק השאלה שלי אם אני יפסיק אני יקבל מחזור אני שבוע לוקחת אותם ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרוגינון 30 - תגובה
אילן ללבניקוב21/07/2015מזל שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוזאק בסירופאלה18/07/2015
שלום,
הבן שלי, בן 12 על רצף PDD מקבל רספרדל בנוזל כבר 5 שנים. בזמן האחרון חלה נסיגה בהתפתחותו ותופעות של כפייתיות וחרדה גברו. החלטנו יחד עם הפסיכיאטר המטפל להוסיף פרוזק. הבעיה היא שהבן שלי לא מסוגל לבלוע כדורים. להעמיס כדורי פרוזק לסירופ במעבדה עולה 200 ש"ח מינימום לתקופה בין שבועיים לחודש, תלוי במינון. האם הייצרן של פרוזק מייצר אותו גם בנוזל ואם כן, איפה אפשר להשיג אותו בארץ? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוזאק בסירופ - תגובה
יוסי מצקל19/07/2015המוצר לא קיים בארץ בצורת סירופ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)