מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוקסט פלוסטלי01/03/2013
יש לי בעיה בחוליות הצוואריות וזה מקרין ליד ימין לכל אורכה.
האם התרופה הזו יכולה להתאים כדי להקטין את הכאב?
אני לוקחת בשוטף: רסיטל, קארטיה, פוליק אסיד, וכרגע גם לוריוואן.
האם יש בעיה עם כל אוסף התרופות?
תודה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוקסט פלוס - תגובה
רפאל עזרא07/03/2013שלום טלי, מבחינת הפחתת הכאב, רוקסט פלוס היא תרופה יעילה. אין בעיה מיוחדת עם אוסף התרופות שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדן01/03/2013
שלום האם נקסיום אפשרי אם סימבאלתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב11/03/2013דן שלום,
למיטב ידיעתי ישנה אינטראקציה מינורית בין התרופות הנ"ל אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת גלולות לפורטנופר01/03/2013
אני נוטלת גלולה זו כשנה וחצי וחודש שעבר נסעתי לטיול והמשכתי לקחת עוד 17 גלולות כשחזרתי קיבלתי מחזור
מיום שישי עד שלישי ושכחתי לקחת
גלולה ביום האחרון של המחזור כי הייתי רגילה לקחת ביום שישי. האם אני יכולה להתחיל בחפיסה מיום שישי? תודה מראש ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת גלולות לפורט - תגובה
יוסי מצקל01/03/2013נופר יקרה
לא מכיר לפורט
האם התכוונת :פלורט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה הכוונה לגלולות פלורט
נופר01/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות לפורט - תגובה
יוסי מצקל01/03/2013אחת האפשרויות היא להשתמש באמצעי מניעה אחרים עד המחזור הבא. ולהתחיל את המחזור הבא של הגלולות ביום הראשון של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה אז האפשרות שלהתחיל גלולות
נופר01/03/20134 ימים אחרי סוף המחזור לא באה בחשבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלולות פלורט
הדס04/03/2013קיים שירות "מזכירונט" בו את נרשמת ויכולה לקבל תזכורת יומית לנייד שלך מתי לקחת את הגלולה כל יום וגם פעם בחודש כאשר צריך להתחיל חפיסה חדשה.
(וזה שירות חינם אגב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה אז האפשרות שלהתחיל גלולות - תגובה
יוסי מצקל05/03/2013נופר יקרה. כל שימוש שלא כמקובל בתרופת מרשם דורש אישור הרופא. לא אוכל לענות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלקוקסדורית28/02/2013
שלום
אני סובלת ביומיים האחרונים מכאבים עזים מאמצע הישבן שמקרינים כאב לרגל ומתקשה בהליכה האם מתאים לקחת סלקוקס ואם זה לא מתנגש לי עם לוסק שלוקחת נגד צרבת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקוקס - תגובה
יוסי מצקל01/03/2013דורית יקרה
עקרונית אין אני מוצא ניגודים בין סלקוקס ללוסק. אולם עלייך לידע את הרופא על תרופות שאת לוקחת, כי עליו לשקול לא רק את הניגודים עם התרופה השניה אלא גם את הבעיה ממנה את סובלת ובגללה נרשם לך לוסק. כי אם יש לך אולקוס או בעיה אחרת הגורמת לצרבות יתכן שהרופא יחליט על טיפול שונה.
בברכה
יוסי מצקל
אין לראות בתשובה זו המלצה מכל סוג שהוא. כל החלטה על שימוש בתרופות מרשם חייב התיעצות ואישור הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דורית01/03/2013תודה על תגובתך המהירה,לצערי לא יכולה להתייעץ עם הרופא שלי מאחר ואינו עובד בימי שישי. הכאב שלי החל מלפני כחודשיים בזרוע שמאל ואז קיבלתי אביטרן שעזר יומיים לאחר שסיימתי את הכדורים חזר הכאב שהחל מהכתף והקרין לכל האזור הרופא נתן לי ארקוקסיה שמאד עזר והכאב חלף ושוב חלפו יומיים שלושה וגם בצד שמאל הכאב המדובר המקרין לאזור הרגל הרופא אומנם שלח אותי לעבור בדיקות דם שעדיין לא הלכתי לעשות. לוקחת דקסמול פלוס 2 בכל פעם ורק בכדי להוריד מימינון הכאב במעט. החשש שלי מלקיחת הכדור יותר נובע מכל תופעות הלוואי שקראתי התרופה וחייבת לפחות עד יום ראשון לקחת משהו יותר חזק מדקסמול בכדי שאצליח לשרוד את הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
יוסי מצקל01/03/2013דורית היקרה
ארקוקסיה ואביטרן הינן תרופות אשר להן שתי פעילויות:
טיפול בדלקת אשר גורמת לכאב , וטיפול נגד כאבים.
אם הכאב המשיך אחרי שהפסקת את הכדורים סביר שהדלקת לא חלפה ויש צורך באבחון רופא כי אכן זו דלקת מקומית.
כדור ללא מרשם אשר לו פעילות דומה ( נגד דלקות ונגד כאבים ) - אדויל, נורופן, אדקס או כל איבופרופן אחר שמפרסמים או לא. ולדעתי הם עדיפים על דקסמול. אולם אינם רצויים במקרים של בעיות קיבה, צרבות וכו'. רצוי לקחתם עם אוכל.
בברכה
יוסי מצקל
אין לראות בתשובתי המלצה כלשהי. יש להתיעץ עם רופא טרם שימוש בתרופת מרשם או תרופה ללא מרשם אם את/ה סובל במחלות כלשהן או מטופל/ת בתרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובה
דורית01/03/2013לקחתי נורופן ולא עזר האם מותר לקחת 2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נורופן קוויקדורון26/02/2013
סובל ממגרנות קבועות זה 15 שנה עברתי הכל ולא נמצא עדיין פיתרון כעת לוקח להרגעה אקמול פוקוס !
שמעתי לאחרונה על נורופן קוויק
האם הינו חזק יותר ויעיל מאקמול פוקוס למיגרנות ?
איני מציין את שורת הכדורים לשיכוך כאבי ראש אולם השתמשתי בכולם !!!
תודה מקרב לב לתשובתכם
ד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורופן קוויק - תגובה
יוסי מצקל28/02/2013אם ניסית נורופן ולא עזר, סביר שנורופן קוויק לא יעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
דורון28/02/2013אני כבר מתחיל לחשוב על הצד השני של החיים ! מי כמוך יודע שחיים של שנים עם מיגרנות אינם חיים !
ביקרתי אצל טובי הרופאים וכל אחד נתן לי חבילת כדורים אחרת שבתחילתן עזר ולאחר תקופה שוב תקפו אותי הכאבים שאינן ניתנים לתאור עד היום !
בעבר לקחתי רק סוג של כדור אחד ששמו " סומטרידקס" שמעביר את הכאבים לאחר מס שעות
אולם רופא ניורולוג אסר עלי להמשיך לקחת זאת והיות וזה גורם שוב ושוב לכאבי ראש ליום שלמחרת
בקיצור אני אובד עצות וגם מהרופאים שטוענים שיש פתרון לבעיה !
כמובן ש"נורופן " הרגיל לקחתי בעבר ולא עזר כפי שהשבתה לי
בכל אופן תודה רבה להתחייסותך ואני באמונה שרק בורא עולם מרפא
והרופאים הינם שליחים שלו !
והכל בשלב זה כפרה עלי ועם ישראל ( למאמינים שבנו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מר יוסי שלחתי לך מייל דורון
דורון04/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריספרדל קצת פרטיםמיקו26/02/2013
מי שלוקחת ריספרדל (ריספונד) 2 מ''ג מה זה אומר עליה ומה זה יכול להפריע בחיים? ואם יש לזה קשר לילודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריספרדל קצת פרטים - תגובה
יוסי מצקל28/02/2013ריספרדל היא תרופה אנטי פסיכוטית לטיפול בסכיזופרניה, עצבנות ההנובעת מאוטיזם,והפרעה דו קוטבית. ריספרדל הינה תרופה מסוכנת בזמן הריון. חייבים להתיעץ עם הרופא אם מטופלים בריספרדל בזמן הריון. ריספרדל עוברת דרך חלב האם לתינוק וגם כאן יש לדווח ולהתיעץ עם רופא.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בטימונילאסתר אלחרר25/02/2013
אני מעוניינת לדעת לכמה שעות משפיע הטימוניל 300 והאם ישנה אפשרות שקר אחרי חודש מהתחלת השימוש מתחילים להרגיש שיפור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בטימוניל - תגובה
יוסי מצקל28/02/2013אסתר היקרה
טימוניל 300 הינה תרופה עם שחרור מושהה הנלקחת אחת ביום אלא אם הרופא הורה אחרת. הרגשת שיפור אמורה להתחיל בין יומיים לשבוע מיום תחילת הטיפול. לעיתים יש לבצע התאמה אישית של המינון במהלך הטיפול.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מתחילים להתמש באוטרוגסטן 100דלקת בשתן25/02/2013
הרופאה נתנה לי להשתמש באוטרוגסטן במשך 10 ימים פעמיים ביום, השאלה מתי מתחילים לקחת את התרופה? אחרי המחזור או אחרי הביוץ? והשאלה האם עדיף לקחת את הכדורים דרך הפה או דרך הנרתיק?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי מתחילים להתמש באוטרוגסטן 100 - תגובה
יוסי מצקל28/02/2013המינון נקבע אינדיבידואלית על ידי הרופא בהתאם למטרה ולתגובה.אותו הדבר לגבי צורת השימוש. פומית או ואגינלית.
ישנו הבדל במטרות אליהן מיועד הטיפול. כאשר ניתן ואגינלית השימוש מיועד גם לטיפולים לצורך הפריה או מקרים אחרים המפורטים בעלון המצורף לתרופה. הרופא אשר נתן לך את התרופה מודע למצבך וקבע את המינון ודרך המתן בהתאם לכך.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת אמלודיפין 5 באופן קבועורד רחמים25/02/2013
שכחתי לקחת 1 יום כדור אמלו והיום מרגישה פחות טוב וגם היום שכחתי בבית
האם אפשר לקחת מחברה נורמיטן חצי כדור במקום אמלו דיפין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוקחת אמלודיפין 5 באופן קבוע - תגובה
יוסי מצקל25/02/2013לא. תרופות מרשם דורשות אישור רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן סקלורוזיס משחהיעל בן ארי24/02/2013
סדקים אורכיים לאורך שפה חיצונית עד פי הטבעת, ניתנה משחה דרמוואט, מעוניינת בפיתרון ללא סטרואידים המקל על הגרד, מחטא ומסייע באיחוי מהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן סקלורוזיס משחה - תגובה
יוסי מצקל24/02/2013יעל שלום
רוב המומחים ממליצים על משחות המכילות סטרואידים. לעיתים ישנם הממליצים על משחות המכילות אסטרוגן לשימוש חיצוני למשך שבועיים שלושה. ישנם מחקרים המראים כי טיפול ממושך באנטיביוטיקה עשוי לעזור. בכל מקרה הטיפולים כולם דורשים פיקוח רפואי ולא הייתי ממליץ להזניח או לא לעשות כהוראות הרופא. הסיבוכים ,אפילו שאינם מאוד נפוצים , הינם קשים, והשינויים שנגרמים ברובם אינם הפיכים.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמול או אדויל לשפעתחניתה24/02/2013
אני לוקחת באופן קבוע כדורי לחץ דם,כדור לכולסטרול ומיקרו פירין.
כרגע חולה בשפעת עם כאבי שרירים .איזה כדור לכאבים עדיף?אקמול או אדויל?תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול או אדויל לשפעת - תגובה
יוסי מצקל24/02/2013עדיף אקמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי כדורים - איך עושים סדר?גל23/02/2013
שלום. אמי בת 70, לאורך השנים האחרונות די הזניחה את מצבה הבריאותי והגופני, החל מחוסר תזוזה מספקת, השמנת יתר, ונראה כי כל מחלות הזיקנה החלו פוקדות אותה בזו אחר זו - השתנה בלילה, רעידות בידייים, ורטיגו, תחושה כללית רעה, בלוטת תריס - כל אלה מתחילים להשפיע גם על מצב רוחה שהוא ירוד באופן כללי, דיכאון, חוסר מוטיבציה, בלבול, חוסר חיוניות ועוד. מעין מעגל-קסמים שכבר איננו יודעים מה גורם למה: חוסר התזוזה שלה שמשפיע לרעה על מצבה הגופני, שמשפיע לרעה על מצבה הנפשי וכן הלאה.
כל פעם שהולכת לרופא המשפחה, הוא מקשיב לתלונותיה ו"מעמיס" עליה, מחוסר ברירה, עוד סוג של כדור, ועוד כדור, ועוד כדור, וכדור לזה , וכדור נגד זה וכו'.
אנו רואים את כמות הכדורים שהיא לוקחת פר יום, בהנחיית הרופא, והדבר די נראה רע. אמי מעידה כי היא כבר איננה יודעת איזה כדור גורם לה לבחילות, ויכול להיות שכדור אחד סותר את השני - וכל זה משפיע עוד יותר על מצבה הבריאותי. לאחרונה - החלה לבכות בתדירות גבוהה יותר, שכן רוצה מאוד לשפר את מצבה הגופני, אבל לא יודעת היכן ואיך להתחיל...
שאלתי היא - האם קיים, בשלב מאוחר יחסית כזה, איזשהו רופא מומחה אליו ניתן לפנות, לבדיקות כלליות ויסודיות, "החל מאפס", מבלי שהוא מכיר את אמי ואת ההיסטוריה שלה, אשר יעשה לנו ולה סדר בכדורים, יחליט מה חייבים להמשיך לקחת, מה מיותר, מה מתנגש עם מה? האם יש דבר כזה? איננו יודעים היכן להתחיל ולאן להפנות אותה, ואנו רוצים לעזור. נראה כאילו מצבה רק הולך ומתדרדר כל פעם. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי כדורים - איך עושים סדר? - תגובה
יוסי מצקל25/02/2013גל יקר/ה
בכל קופות החולים קיימות "מרפאות להערכה גריאטרית" אשר מחזיקות רופאים מומחים ורקחים קליכיים שזהו אחד מתפקידיהם. הנושא נבדק על ידי מבקר המדינה בשנת 2010, ואכן מסתבר שיש קשישים רבים אשר לוקחים תרופות מיותרות אשר עלולות וגורמות להם נזקים. כאמור המרפאות הללו אמונות על בדיקה ואם יש צורך החלפת התרופות.
סליחה על התגובה המאוחרת.
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית אלכוהול תוך לקיחת אנטיביוטיקהנחום ר.21/02/2013
האם אוכל לשתות אלכוהול באם התחלתי ליטול את תרופת האוגמנטין 875 מ"ג יש לציין כי בעלון לצרכן לא הוזכר דבר בקשר להנ"ל
אם אסור עד כמה הסיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית אלכוהול תוך לקיחת אנטיביוטיקה - תגובה
יוסי מצקל22/02/2013נחום שלום.
שתית אלכוהול יחד עם נטילת תרופות לא מומלצת. בתרופה זו הסיכון נמוך, אבל יחד עם זה רמת התנגודת של הגוף יורדת עם אלכוהול ולכן תפחת גם יעילות התרופה. אלכוהול עלול להגביר את תופעות הלוואי של תרופה זו. אפשר לשלב תרופה זו עם אלכוהול אם כי לא מומלץ.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתןקובי21/02/2013
האם האנטיביוטיקה ciprodec 500 זאת אותה אחת כמו ciprodex? וגם היא לדלקת בשתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
קובי21/02/2013Ciprodac 500!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון - תגובה
יוסי מצקל21/02/2013מי היצרן, מאיזו קופת חולים קבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בשתן - תגובה
יוסי מצקל21/02/2013מי היצרן, מאיזו קופה קיבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קובי21/02/2013אני כרגע בהודו קניתי את זה בבית מרקחת
הוספתי תמונה של החבילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
יוסי מצקל21/02/2013קובי היקר
המוצר זהה לתרופה שנרשמה לך בארץ. פשוט איננו נמכר בארץ והתפלאתי היכן רכשת אותו.
זוהי אנטיביוטיקה רחבת טווח הניתנת במקרה של זיהום חידקי הרגיש לציפרופלוקסצין.
ההחלטה כמובן שנעשית על ידי הרופא המטפל. אם קיבלת ציפרודקס 500 מ"ג או ציפרופלוקסצין 500 מ"ג מתוצרת אחרת בארץ, כהמשך טיפול המוצר מתאים,ומובן שלאותה התוויה אשר ניתן לך בארץ.
כאמור אין ליטול אנטיביוטיקה זו או אחרת ללא הוראת רופא.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קובי21/02/2013תודה רבה לך. עזרת לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קובי21/02/2013האם ידוע לך כמה זמן צריך ליטול את תרופה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
יוסי מצקל21/02/2013זמן השימוש תלוי בבעיה ובמטופל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דםשרה20/02/2013
לקחתי 10שנים ליפיטור בערב יחד איתו לקחתי כדור ללחץ דם כרגע בית המרקחת נותנת במקום ליפיטור כרגע קופת החולים נותנת במקום ליפיטור את אטורבסטאטיןהאם זה אותו דבר מבחינת השפעה ותופעות לואי והאם אני יכולה לקחת יחד עם כדור ללחץ דם זה מה שעשיתי עם הליפיטור ומדוע כשאני לוקחת את הכדור יש לי לובן בלשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם - תגובה
יוסי מצקל20/02/2013רקפת
מבחינה כימית אין הבדל בין שתי התרופות. גם מבחינת משרד הבריאות אשר אישר את שתיהן הן זהות לליפיטור. אם לא מדווחים למשרד הבריאות על תופעות לואי הוא איננו משנה את יחסו זה.
מציע אני לך לפנות לרופא אשר יבדוק את הלשון. יכולות להיות מספר סיבות ללשון לבנה.
אם יחליט הרופא שזו תופעת לואי, רצוי לדווח עליה.
בברכה
יוסי מצקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני בולעת באותו רגע שאני בולעת
שרה20/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)