מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון ריזלטטל24/01/2013
שלום רב רציתי לדעת מהו המינון המקסימאלי המותר לשימוש של ריזלט בחודש (אני מודעת לכך שהמינון המותר ביממה הוא מקסימום 30 מ"ג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון ריזלט - תגובה
אילן ללבניקוב28/01/2013טל שלום,
את המינון המשויד על הרופא המטפל לקבוע,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בg6pd וסירופ נגד שיעולמור23/01/2013
קניתי היום סירופ לשיעול בשם טוסופדרין ורציתי לבדוק האם יש בעיה לקחת אותו במידה ויש לי חוסר בg6pd?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לסירופ נגד שיעול
אלה27/01/2013לגבי החוסר הזה אין לי מושג מה זה אבל בקשר לסירופ הזה אני כן מכירה ואני לא ממליצה לך לקחת אותו כי הוא מרדים מאוד (בלי שום קשר לזה שחסר לך משהו או לא) אם את צריכה לקחת סירופ שעוזר לטפל בשיעול, אז כדי לך לקחת סמבוקיד של סופהרב בגלל שהוא כל כולו טבעי ולא מרדים בכלל וגם בגלל שהוא טבעי אז לא יכול להזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולדקסבתיה22/01/2013
שלום רב,
אני נוטלת באופן קבוע אספירין במינון של 100 מ"ג, היום בעקבות וירוס שתקף אותי ומלווה בחום, שיעול, נזלת הרופא רשם לי קולדקס למשך שישה ימים.
האם מותר לקחת קולדקס כאשר נוטלים אספירין באופן קבוע ?
לתשובתכם אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולדקס - תגובה
אילן ללבניקוב31/01/2013בתיה שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים אך הייתי ממליץ לך להפריד לפחות שעתיים בין נטילת שתי התרופות בכדי למנוע תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפיטורשרה22/01/2013
אני בת 60 מקבלת ליפיטור כבר נ10שנים בחודשים האחרונים אני מרגישה בשכיבה זה קורה שכל הגוף מיתמתח לי ואין לי שקט משהו לא תקין וקשה לי להירדם לוקחת כבר שנים לפני השינה 40 מג מה זה יכול להיות האם לפי דעתכם מהתרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפיטור - תגובה
אילן ללבניקוב23/01/2013שירה שלום,
ייתכן וזה נובע מהתרופה אך לשם כך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריסליטל21/01/2013
שלום,
לפני כשנתיים אובחן אצלי תת פעילות בלוטת התריס.
הזנחתי את זה ולא לקחתי טיפול תרופתי וכיום התחלתי ליטול את התרופה.\
אני חיילת ומטופלתבמרפאות צבאיות, מרפאות אשר לא כ"כ מקצועיות.
נקבע לי מינון של 100 מ"ג ביום.
רציתי לדעת מתי הכי טוב ליטול את התרופה מכיון שכל רופא אומר לי משהו אחר ואני כבר מבולבלת. בבדיקות דם האחרונות שלי TSH 38.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות בלוטת התריס - תגובה
אילן ללבניקוב21/01/2013ליטל שלום,
את התרופות לתת פעילות של בלוטת התריס בד"כ יש לקחת שעה לפני הארוחה בבוקר.
אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילובאורית17/01/2013
שלום, האם ניתן לשלב ציפרלקס עם פרחי באך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב - תגובה
אילן ללבניקוב21/01/2013אורית שלום,
פרחי באך מורכבים מפורמולות הומיואופטיות כך שאין מניעה לשלב אותן עם תרופות,
אך חשוב לקחת אותן לפני הארוחה ולהימנע משימוש בשום, מנטה, קפאין במהלך הטיפול ההומיאופטי בכדי למנוע הפחתת ההשפעה על הטיפות ההומיאופטיות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טוברקסגלית17/01/2013
האם אפשר למרוח משחת טוברקס על אצבע נפוחה עם מוגלה ליד הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת טוברקס - תגובה
אילן ללבניקוב28/01/2013גלית שלום,
לגבי השימוש במשחה יש להיוועץ ברופא המטפל לפני הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסמו אדלטשקד15/01/2013
היי הרופאה רשמה לי אוסמו אדלט 60 מג' שפועל אני צריך לקחת 30.
האם זה בסדר לקחת פעם אחד בערב 60 , מחר אני משנה את המינון ל 30 כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסמו אדלט - תגובה
אילן ללבניקוב16/01/2013שקד שלום,
בכל שינוי של מינון בתרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופותשש14/01/2013
Pseudo ephedrine
Ketotifen
האם מותר לקחת יחד
לילדה בת שלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב16/01/2013שלום,
יש להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לאנדרוקורדבי לוי14/01/2013
שלום רב,
אני צורכת כבר 10 שנים דיאנה ואנדרוקור 50 מג עקב שחלות פוליציסטיות
ולאחרונה התגלה קריש דם ברגל שמאל ,
אני נוטלת בימים אלו קומודין וקלקסן לדילול דם
האם חובה להפסיק את הטיפול ההורמונלי והאם קיים תחליף לטיפול זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לאנדרוקור - תגובה
אילן ללבניקוב16/01/2013דבי שלום,
בכל מקרה של שינוי במינון ו/או בתרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זינטאור12/01/2013
הנני נוטלת זינט 500 מ"ל גם בבוקר וגם בערב זה גורם לי לדימום כמו מחזור מה עליי לעשות האם להפסיקם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זינט - תגובה
טלי אנגור13/01/2013יש להיוועץ ברופא המטפל מוקדם ככל האפשר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקירת שן בינהאני10/01/2013
כואב. כל כמה שעות ניתן לקחת אופטלגין נוסלי להקלה על הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקירת שן בינה - תגובה
טלי אנגור13/01/2013למבוגר כל 6 שעות בין 25-40 טיפות פר מנה. לא מומלץ לשימוש כרוני אלא לטיפול אקוטי בלבד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור קרטיהצביה שרפי10/01/2013
מתי לוקחים את הכדור הקרטיה בבוקר- בצהריים -ובערב.
ופירט מדוע?
בתודה מראש.
תאריך:10.01.2013.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור קרטיה - תגובה
טלי אנגור13/01/2013קרטייה חובה ליטול לאחר האוכל ללא קשר לשעת הנטילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרימולוט נור והריוןבתיה09/01/2013
האם מותר ליטול כדורי פרימולוט נור בזמן הריון?
כלומר - ישנו סיכוי להתעבר בזמן הביוץ, ואת פרימולוט נור אמורים להתחיל לקחת אחרי הביוץ. אם אני בהריון זה לא בעייתי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור והריון - תגובה
אילן ללבניקוב13/01/2013בתיה שלום,
לגבי שימוש בתרופות בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנתולאטום טוטאק קיט - כאבי שינייםאני09/01/2013
יש לי כאבי שיניים בגלל שן בינה עם חור ענק מן הסתם דלקת ...מחר צריכה לעקור אותה קיבלתי המלצה להשתמש בתרופה הנ"ל להקלה על הכאבים הנוראים. כמה פעמים אפשר לשים את החומר בחור השן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנתולאטום טוטאק קיט - כאבי שיניים - תגובה
טלי אנגור13/01/2013התרופה מיועדת כעזרה ראשונה ולא כטיפול כרוני,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)