מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רספריםחנה25/10/2012
שלום
אימי סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן וטופלה בהרבה סוגי אנטיביוטיקה אך ללא הועיל.החיידק אי קולי התברר שהוא רגיש לרספרים.לאימי יש g6pd .עכשיו היא צריכה לעבור בדיקת ציטוסקופיה בשלפוחית והרופא שלנו אמר שהיא יכולה לקחת רספרים שכיום נותנים לחולי g6pd .מה דעתכם?
מודה לכם מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רספרים - תגובה
יעל טופול30/10/2012חנה שלום
בעיקרון, התרופה רספרים ניתנת כיום לחולים חסרי אנזים G6PD במצבים מסוימים, שבהם לא ניתן להימנע משימוש בתרופה. בכל מקרה כזה, מומלץ לערוך ספירת דם לאחר התחלת נטילת התרופה ולראות שאין חסר דם.
תרגישו טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגל25/10/2012
שלום, יש לי אפילפסיה. אני נוטלת 275 מ"ג ביום. הבנתי שגלולות למניעת הריון גם יפחיתו לי את ריכוז הלמיקטל בגוף וגם הסיכוי גדל שהגלולה לא תפעל כשורה ברצוני לדעת אם ההשפעה של מדבקה למניעת הריון תהיה זהה? כלומר אם כדאי לי לשים מדבקה או שזה גם לא יהיה אפקטיבי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012גל שלום רב,
ישנה אינטראקציה בין הלמיקטל לבין הגלולות ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ לגבי לקיחת תרופהאורנה24/10/2012
שלום
אני בת 62.סובלת מיתר לחץ דם וסוכרת ולוקחת את הכדורים הבאים:
ג'נואט 2X50/100
נובונורם 3X2MG
נורמופרסן 3X0.15 MG
קרטיה-1 ביום
אקטונל 150 MG פעם בחודש
סטטור 1X20MG
קדקס 1X2MG
קיו 10 X1
סידן +ויטמין D טבליה אחת
ברזל עדין -2 ביום.
רציתי לדעת האם אפשרי לקחת אקטיבל -הורמון נשי או מה אתה כן ממליץ לקחת בסגנון האקטיבל שיגרום כמה שפחות סיכונים
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אופלוקס ודתאמיצין -טיפות עינייםיובל24/10/2012
שלום . קיבלתי צריבה קלה בעין ממי חמצן ואחרי שהצריבה עברה קצת חזרתי להרכיב עדשות מגע לסרוגין -כי כל פעם שהתחיל לי הכאב שוב (כאבים דומים לכאב שבצריבה הראשונה ) הורדתי את העדשות . לאחר כשבועיים שהמשכתי כך הופיע לי כאב חזק במיוחד וגם כאב חדש בגלגל העין ולא רק באזור הקרנית . למרות זאת העין לא הייתה אדומה . הלכתי לרופא והוא אמר לי לקחת דתאמיצין ואופלוקס 4 פעמים ביום . טפטוף הטיפות שורף לי מאוד לפעמים והמצב לא השתפר הורע ,אני משתמש בתרופת כבר שבוע ,האם להפסיק לקחת את הטיפות ? (אין רופא עיניים בזמן הקרוב )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופלוקס ודתאמיצין -טיפות עיניים - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2012יובל שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל ואם לא ניתן אז לגשת לרופא אחר שיבדוק לך את העין,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שילוב התרופות הבא, בעייתי?א.24/10/2012
מירו
ליתיום
פרוקל (טבליות לטיפול באנמיה הנגרמת מחוסר ברזל).
אני יודע שיש אתר שאפשר להכניס שמות התרופות ואומרים לך האם השילוב בעייתי, אך לא מצאתי את האתר.
2. האם נטילת אחת מהתרופות הנ"ל לאורך זמן בעייתית?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - פמינט ביחד עם מינוצקליןויקי23/10/2012
שלום רב,
אני נוטלת כבר חצי שנה גלולות פמינט ועכשו הרופא רשם לי גם להישתמש באנטיביוטיקה מינוצקלין לשיפור מראה העור. רציתי לדעת עם יש השפעה של המינוצקלין על יעילות הגלולות?
קראתי על זה באינטרנט וחלק כותבים שכן יש השפעה וחלק כותבים שיש השפעה רק עם משלשלים בתגובה לאינטביוטיקה וחלק כתבו שזה תלוי בכל מיני נסיבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמינט ביחד עם מינוצקלין - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012ויקי שלום,
יש להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילו והיפר פעילותשרה23/10/2012
באיזה מצב אפשר לא להימנע מאכילת כרוב כרובית צנון מתת פעילו או מהיפר פעילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילו והיפר פעילות - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2012אורנה שלום רב,
ישנה חשיבות רבה לתזונה במצבים של חוסר איזון הורמונלי של בלוטת התריס(תת/יתר פעילות של הבלוטה) ולכן חשוב להתאים לך את הטיפול הטבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים באיזון בלוטת התריס בצורה טבעית ביחד עם התרופות.
בדרך כלל כאשר מדובר ביתר פעילות של בלוטת התריס, לא מומלץ לאכול עלים ירוקים, ברוקולי, כרוב, כרובית ופלפל ירוק בכדי לא להגביר את פעילות הבלוטה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובתת פעילות מותר לאכול כרובית כרוב
שרה24/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובתת פעילות מותר לאכול כרובית כרוב - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012כפי שציינתי, יש חשיבות גדולה לתזונה באיזון ההורמונלי ולכן הייתי ממליץ לך להקבל יעוץ טבעי שיתאים לך את התזונה בהתאם למצבך הפיזי והנפשי.
בתת פעילות של בלוטת התריס ניתן לצרוך עלים ירוקים אך יש לעשות זאת בצורה מבוקרת כיוון שצריכה גבוהה מדי יכולה לגרום ליתר פעילות של הבלוטה ולכן חשוב היעוץ הטבעי באיזון ההורמונלי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להזמין את התרופות הביתה?אבי23/10/2012
שלום רב,
אימי חולה מאד ומתקשה להגיע לבית מרקחת, רציתי לדעת אם יש איזה דרך שבה בית המרקחת ישלח לה את התרופות הביתה?
תודה לכם,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אפשר להזמין את התרופות הביתה? - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2012אבי שלום,
לא ידוע לי על דרך לקבל תרופות מבלי להגיע לבית המרקחת,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך לקבל תרופות הביתה:
חגית25/10/2012היי,
יש דרך לקבל תרופות עד הבית, עשיתי את זה כבר כמה פעמים עבור הבת שלי,
תסתכל באתר mirshamim
בריאות לכולם,
חגית שפירא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב פרוזאק עם מידזולם ופנטנילשירה23/10/2012
שלום,
אני נוטלת פרוזאק 20 מ״ג כבר תקופה ארוכה. אני עומדת לעבור קולונוסקופיה תחת טשטוש והבנתי שחומרי הטשטוש הנפוצים בבדיקה זו הם מידזולם ופנטניל.
האם אמורה להיות בעיה בשילוב שני חומרים אלו עם פרוזאק?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב פרוזאק עם מידזולם ופנטניל - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012שירה שלום,
יש להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאקורטן תמיסה לקרקפתחנה22/10/2012
שלום רב
יש לי נשירת שיער והרופאה נתנה לי בטאקורטן תמיסה לקרקפת
בעלון רשום שזה לדלקות האם הטיפול הוא נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטאקורטן תמיסה לקרקפת - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2012חנה שלום רב,
ככל הנראה הרופאה שבדקה אותך ראתה שהנשירה נובעת מדלקת בקרקפת הגורמת לנשירה ולכן היא רשמה לך את התרופה הנ"ל, אך תוכלי להיוועץ ברופאה ולבדוק זאת,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסה לקרקפת
על10/02/2013האם אמורים לחפוף אחרי ששמים את התמיסה, או להשאיר את השיער כפי שהוא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיסה לקרקפת - תגובה
אילן ללבניקוב11/02/2013שלום רב,
לאחר שימוש בתמיסה אין לכסות את האיזור המטופל ואין לייבש את השיער במייבש שיער,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטופןאורלי22/10/2012
אשה בת 62 סובלת מכאב בברך.
הרופא נתן אטופן 600XL-כדור אחד ביום.
בטעות לקחה 2 כדורים.
יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטופן - תגובה
אילן ללבניקוב24/10/2012אורלי שלום,
אם היא אינה חשה בתופעות לוואי כלשהן כגון: כאבי בטן, בחילות, הקאות וחומציות בקיבה אז חשוב לשתות הרבה מים ואם ישנן תופעות לוואי כלשהן יש לפנות לרופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בפלדן-ג'לגל22/10/2012
בני נפל וכף הרגל שלו מאוד כואבת קשה לו לדרוך עליה. הוא בן 4. האם אפשר להשתמש בפלדן ג'ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפלדן-ג'ל - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012גל שלום,
הייתי ממליץ לך למרוח לו משחה טבעית הנקראת טראומיל, היא מיועדת לטיפול בכאבים הנובעים מחבלות ופציעות בשלד ובשרירים. ניתן למרוח 3-4 פעמים ביום לפי הצורך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור שינה וקל בטןנטלי22/10/2012
לקחתי חצי כדור שינה בונדורמין שיש בו לקטוז וזה לא עשה טוב לבטן, שכן יש לי רגישות (גם אתמול לקחתי כדור שלם והיה מעט כאב, אך היום קמתי עם כאב רב יותר, שלשולים ובחילות). עכשיו אני רוצה לקחת קל בטן שנורא עוזר לי במצבים האלו. אפשר לקחת? זה לא קשור אחד לשני ולא יכול לגרום להרעלה או משהו בסגנון? את הכדור שינה לקחתי לפני כ7 שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור שינה וקל בטן - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012נטלי שלום,
אין מניעה לקחת את 2 הכדורים. את הקלבטן ניתן לקחת כל שעתיים עד לשיפור המצב(מקסימום7 מנות ליום), וחשוב להרבות בשתיית מים בכדי להרגיע את מערכת העיכול,
שבת נהדרת והרבה בריאות,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הודיהחני22/10/2012
מה דעתך על צמח זה שבאמריקה הוא להיט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הודיה - תגובה
אילן ללבניקוב25/10/2012חני שלום,
למיטב ידיעתי, הצמח לא מאושר לשימוש בארץ ולכן לא הייתי ממליץ לך להשתמש בו.
ישנם צמחי מרפא אחרים המאושרים לשיווק בארץ אך הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים ללא תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלטוניןחני22/10/2012
שלום, אני בן 36 בריא בדכ (כבד שומני) מאז היותי ילד אני לא ישן טוב ונבדקתי במרפאת שינה, אתמול הרופא רשם לי מלאוטנין 2 , אך בבית מרקחת אמרו שלא בסל עד גיל 55, השאלה האם זה מסיבות של בריאות ? והאם יש סיכון לקחת תרופה זו בגיל שלי ? ובכלל האם זו תרופה בטוחה ומה תופעות הלוואי שבאמת מתלוננים הלוקחים תרופה זו ? וכן יש בחנוניות טבע חומר זה האם זה מבוקר או מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים פליז
חני24/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

(1).jpg)