מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מישהו מכיר משהו טבעי נגד בחילות?סיון21/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מישהו מכיר משהו טבעי נגד בחילות? - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2012סיון שלום,
הייתי ממליץ לך על מוצר הומיאופטי הנקרא cocculine של חברת boiron, אלו כדוריות למציצה על בסיס טבעי לטיפול ומניעת בחילות ומחלת הנסיעה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו טבעי נגד בחילה
מיקי21/10/2012נשמע מוזר אבל...תפוח עץ, לא בהכרח חמוץ, מקולף ומרוסק על פומפיה (יש צד מתאים - כמו עיגולים עם "צ'ופצ'יקים") . פשוט ,קל ויעיל! מקווה שעזרתי:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתמול הייתי בבית מרקחת
סיון22/10/2012והיה רוקח שהמליץ לי על צמיד טבעי שמבוסס על הרפואה הסינית נגד בחילות - מישהו שמע/ניסה את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יוריטקסשרה21/10/2012
אני אישה בת 60 בגיל המעבר עם סכרת 1 ליפיטור שלושה כדורים ללחץ דם ויוריטקס וכמובן אינסוליןלפני חודשים וחצי החליפו לי את האלטרוקסין הישן ליוריטקס מהבלוטה אני סובלת כבר20 שנה לפני חודש אחרי בערך זמן שהתחלתי את היוריטקס השתנתה לי הבלוטה מתת פיעלות להיפר אחר חודש קיבלתי דימום ויסתי אמרו לי שכניראה זה חילוף של כדור ואולי גם הסכרת שגרם לזה ויתכן ששוב זה יקרה למרות שהפחתתי את המינון רציתי לישאול העם זה נישמע הגיוני ויכול היוריטקס והסכרת ויתר הכדורים ליגרום לדבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוריטקס - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2012אורנה שלום,
ייתכן וזה נגרם כתוצאה מהחלפת הכדור ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי זינטרונית21/10/2012
שלום רב,
אני נוטלת זינט פעמיים ביום בגלל דלקת בשתן.
האם יתכן שהאנטיביוטיקה הנל גורמת לנפיחות איומה בבטן?
ואם כן כמה זמן אחרי שאסים את הטיפול הבטן תחזור לקדמותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי זינט - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2012רונית שלום רב,
תופעות הלוואי של האנטיביוטיקה הן בדרך כלל אי נוחות בבטן או נפיחות קלה. ניתן לטפל בבעיות מערכת העיכול על ידי שילוב של כמוסות פרוביוטיקה, יש לקחת כדור אחד פעמיים ביום תוך שעה הפרש מהאנטיביוטיקה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בזמן הנקהאלה20/10/2012
שלום רב,
אני מניקה הנקה מלאה .
עקב פעילות יתר של בלוטת התריס (לאחר לידה) קיבלתי טיפול
בכדורים פרופיל-תיוציל במינון 3 פעמים ביום (Propyl-Thiocil) .
האם התרופה בטוחה ומותרת בהנקה?
תודה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות בזמן הנקה - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2012שלום רב,
למיטב ידיעתי אין עדות לסיכון לתינוק בזמן ההנקה אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרגילת20/10/2012
אני בת 62 וסובלת בתקופה אחרונה,בערך חודש,מהזעת יתר. שמעתי על כדורים הומאופתים climax hell שעוזרים. מה ידוע על כדור זה? היכן ניתן להשיגו? האם מדובר בהורמונים?
האם תוכלו להמליץ על תרופות אחרות? תודה ומחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אפקטיבי
יפעת21/10/2012שלום
לצערי, אני מבינה אותך. סבלתי שנים מהזעת יתר ובאמת שניסיתי הכל.
לאחרונה גיליתי טיפול חדש ומאז שטופלתי בזריקות בוטוקס אני לא מזיעה בכלל!
טופלתי במרפאות או אר והייתי מאוד מרוצה.
ממליצה לך לנסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומניק אוקאס 0.4 לנשיםדנה19/10/2012
אני בת 29 וסובלת מדחיפות במתן שתן ככל הנראה מחוסר יכולת להתרוקן באופן מלא. אורולוג נתן לי אומניק אוקאס במינון של כדור ביום. האם התרופה יעילה לנשים? האם מסוכנת לנשים? האם יכולה לפגוע בפוריות או סיכויים להיכנס להריון בעתיד? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומניק אוקאס 0.4 לנשים - תגובה
אילן ללבניקוב31/10/2012דנה שלום,
ככל הנראה הרופא קבע שזו התרופה המתאימה לך לאחר בדיקה מקיפה שלך ןלכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה והשפעותיה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרופה HIPREXהניה בן דוד19/10/2012
לאחר כריתות נגעים ממאירים בשלפוחית השתן. אני סובלת מדלקות וחידקים נשנים בדרכי השתן המומחה לזהומים המליץ לא לקחת יותר אנטיביוטיקה היום אני לאחר בדיקת ציסטוקופיה עם זיהום וכאבים חזקים קבלתי סדורל שהרגיע את הצריבה והכאב הומלץ לקבל היפרקס 3 ביום (אנטיביוטיקה?)
תודה הניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - statorgreti19/10/2012
בעלי (בן 86) מקבל סטטור (rosuvastatin 20mg.) היתחילו כאאבי רגליים
ובקושי הוא הולך. פאם כבר קרה דבר כזה, אז הרופה הפסיקה את התרופה, והכולסטרור קפצ מעל 300. היום כולסטרור 156
HDL 78
LDL 61
אולי יש אפשרות להשתמש בטרופות נאטורופתיות?
חוץ מי הכולסטרול הוא בריא, לא סובל משום מחלה אחרת.
בכבוד רב ותודה גרטי ברגר אשקלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שילוב תרופותאיתן18/10/2012
שלום,
האם ניתן לשלב תרופת טריטס ללחץ דם עם תרופת אטופן להקלה על כאבי גב.
תודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת השאלה
איתן18/10/2012אני לוקח את התרופות הבאות על בסיס יומי: טריטס, דיזוטיאזיט, קרסטור, פלוויקס. עקב כאבי גב האורטופד המליץ לי על אטופן ודקסמול. אני גם GSPD. הם יש מניעה לשלב בין התרופות הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבותרים 1 מ"גירון18/10/2012
אנדוקינולוג רשם כדור קבותרים 1 מ"ג, לקחת פעם בשבוע.
האם במקום 1 מ"ג ניתן לקחת שני כדורים של 0.5 מ"ג כל אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבותרים 1 מ"ג - תגובה
אילן ללבניקוב21/10/2012ירון שלום,
למיטב ידיעתי איו מניעה לקחת 2 כדורים של 0.5 מ"ג במקום 1 של 1מ"ג, אך יש להיוועץ ברופא המטפל כיוון שייתכן והוא התכוון למ"ג 1 באופן ספיציפי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אותה תגובה לשני כדורים שוניםטורין18/10/2012
אני מקבלת קלונקס 1 מ"ג. לפעמים אני מרגישה תופעות כמו סחרחורת וטשטוש. אני לא לוקחת באופן קבוע רק בעת הצורך !
אתמול בבוקר לקחתי כדור אחד של אדרל 30 מ"ג והתחלתי להרגיש את אותן תופעות שאני מרגישה לפעמים עם הקלונקס. אבל יותר חזק. תחושה של מעין לחץ באיזור העיניים. טשטוש. אי יציבות. לא נטלתי קלונס לפחות יממה לפני האדרל. ברקע... דכאון ופיברומיאלגיה. פסיכיאטרית חשבה שאולי האדרל יעזור בבעיות הריכוז. לא הרגשתי מרוכזת יותר. הםעיולות בבוקר הסתכמה בגלישה באינטרנט. טלפונים וסידורים מחוץ לבית (הייתי עם בעלי). מישקלי כ-55 ק"ג.
איך יתכן שאני מרגישה אותה תגובה לשתי תרופות שונות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעצם... אני מרגישה ככה או יותר גרוע
טורין18/10/2012עם כל התרופות שניסו לתת לי מפלוטין ועד סימבלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעצם... אני מרגישה ככה או יותר גרוע - תגובה
אילן ללבניקוב18/10/2012טורין שלום,
ככל הנראה יש לך רגישות לתרופה הגורמת לך לתופעות הלוואי ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.
בכל מקרה, ניתן לסייע לך על ידי יעוץ טבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא לשיפור מצבך הפיזי והנפשי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וורמוקס והנקהגלי17/10/2012
שלום , הנני מניקה כבר שנה וחודשים , אך לצערי עלי ליטול וורמוקס האם זה אפשרי בהנקה ? אם לא איזה תרופה ממולצת לטיפול בתולעי מעים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וורמוקס והנקה - תגובה
אילן ללבניקוב18/10/2012גלי שלום רב,
למיטב ידיעתי, התרופה לא ניתנת בזמן ההנקה. היא עלולה להפריע לייצור החלב. מומלץ לא לקחת את התרופה או לא להיניק אך הייתי מליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרבדקסון ודימיטון,א ונורמיטןעדינה17/10/2012
האם הקרבדקסון והדימיטון תרופות מקבילות וזהות בהשפעתן ותפקידן ?
האם האלדקטון יכול להחליף את הנורמיטן ?
לבעלי הושתל לפני שנים סטאנד אחד ולאחרונה עבר ארוע מוחי וכעת יש לו לחץ דם גבוה , בין הרופא קרדיולוג ורופא המשפחה יש חילוקי דעות בקשר לתרופות שעליו ליטול , אחד מוסיף והשני מבטל . אז אודה על קבלת כל מידע בנוגע לתרופות הללו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרבדקסון ודימיטון,א ונורמיטן - תגובה
אילן ללבניקוב18/10/2012עדינה שלום,
ראשית כל, הקרבדקסון והדימיטון הן חלופות גנריות של אותה התרופה כך שהשפעתן על הגוף היא זהה.
לגבי החלפת תרופה או מינון יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלריהמייק16/10/2012
שלום אני יוצא לקמבודיה רכשתי מאלארם.כיצד אני מבחין ש"תפסתי" מלריה מה הם הסימנים המובהקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלריה - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2012מייק שלום רב,
הסימפטומים של המלריה כוללים חום גבוה, רעד, כאבי פרקים, כאב ראש עז, הקאות העשויות להכיל דם, הזעה מרובה, צמרמורת, שלשול, כאבי בטן, הרגשה כללית לא טובה.
נסיעה טובה ובטוחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לטרוזול דקסטאליזבט דור16/10/2012
עברתי למפקטומי לפני שנתיים וחצי נמצאתי מתאימה לטמוקסיפן כרגע בהמלצת האונקולוגית עלי להתחיל לטרוזול דקסט למשך 5 שנים
רציתי לדעת אם יש תרופות יותר מתקדמות ועם פחות תופעות לוואי אפשריות בשוק גם אם לא דרך הקופות
ואיך כדאי להתנהל עם התרופה הזאת על מנת למנוע תופעות לוואי כמו אוסטפרוזיס למשל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטרוזול דקסט - תגובה
אילן ללבניקוב17/10/2012שלום רב,
לגבי שינוי תרופה או מינון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד.
בכדי למנוע בריחת סידן יש טיפול טבעי הכולל תזונה נכונה וצמחי מרפא אך לשם כך יש צורך ביעוץ טבעי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)