מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדורי אלוה נגד עצירותסיגי08/10/2012
שלום רב.
חברה המליצה לי על כדורי אלוה .הבנתי שאלה כדורים טבעיים ,האם התחלתי להישתמש בהם אצטרך כל הזמן להמשיך בשימוש. ? מה שנקרא להתמכר להם.
הנני מנותחת טבעת בקיבה וסובלת מעצירות לכן התחלתי להשתמש בהם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי אלוה נגד עצירות - תגובה
טלי אנגור11/10/2012אין להשתמש בכדורים אילו באופן כרוני שכן הם גורמים למעיים עצלים ומגרים את דפנות המעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי אלוהה
dalia25/06/2014שלום לכם,
קראתי את ההערה שלכם לגבי שימוש כרוני בכדורים האלה אני נוטלת אותם למעלה מ3 שנים , מה התחליף שלהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצמח רודיולהשלומית08/10/2012
האם שימוש בצמח רודיולה מתאים בשילוב עם בקופה(פשתה שרועה) ופטריית ריישי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמח רודיולה - תגובה
טלי אנגור11/10/2012הפורום הינו יעוץ תרופתי, ממליצה על פורום נטורופתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ששאלתי לפני חודש ואין תשובה,צליל08/10/2012
שלום, אילן טלי ומאיה מה הסיבה ששאלתי שאלה מלפני חודש, עכשיו כבר לא רלוונטי ולא ענו לי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ששאלתי לפני חודש ואין תשובה, - תגובה
טלי אנגור11/10/2012מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיהיסטמינים עם פעילות קצרה?איציק08/10/2012
לקחתי נייטול ומאוד עזר לי לישון, אבל הרגשתי מסומם במשך יומיים לאחר מכן.
האם קיימת תרופה על בסיס דומה שפועלת רק שעות בודדות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון - נייטול = טונייט
איציק08/10/2012סליחה ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו?
איציק10/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי בכל זאת?
איציק11/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלוקונוזל 150מבטלת את השפעת הגלולה?נועה05/10/2012
האם נטילת שני כדורים של פלוקונוזל 150 (ע"פ הנחיית רופא) מבטלת את השפעת הגלולות נגד הריון?
תודה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
נועה11/10/2012??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיה 30 מ"געינת05/10/2012
בעבר קיבלתי ארקוקסיה במינון 60 מ"ג והיא גרמה לי לתופעות לוואי קשות - סחרחורות ועליה בלחץ דם וכאבי ראש . האם ירידה במינון ל - 30 תפחית תופעות אלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוקסיה30 ואדקס 400 ליקווי ג'ל
עינת08/10/2012האם השילוב הזה מותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות עיניים רפרששמרית04/10/2012
שלום רב,
קיבלתי מרופאת עיניים טיפול רפרש באמפולות ללא חומר משמר. הנחיות הרופאה היו שניתן להשתמש באמפולה אחת 3 פעמים ביום ואז לזרוק. בעלון של הטיפות כתוב שאין להשתמש בשימוש חוזר לאחר הפתיחה כי אין חומר משמר. יש לציין כי לאחר שימוש אחד עדיין נשארות טיפות באמפולה. השאלה היא האם ניתן להשתש באמפולה אחרי שימוש ראשון ואם כן - כמה פעמים (או כמה זמן האמפולה יכולה להיות פתוחה ועדיין טובה לשימוש).
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות עיניים רפרש - תגובה
טלי אנגור04/10/2012יש לפעול לפי הנחיית העלון לצרכן, במידת הצורך רכשי אמפולות חדשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהגלי04/10/2012
שלום, קיבלתי כוויה באצבע מנגיעה במשהו חם ושמתי על זה משהו קר למניעת כאב . כרגע אין לי כאבים במקום, וזה בגודל סנטימטר אחד בצבע לבן ועל חלק מזה יש שלפוחית קטנה . האם יש צורך למרוח על זה משהו / לעשות משהו ? ואם כן , מה ? תודה רבה מראש , וחג שמח , גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה - תגובה
טלי אנגור04/10/2012ניתן להשתמש בסילברול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינו דקטרין 3רינת03/10/2012
שלום,
האם ניתן להשתמש בגינו דקטרין 3 לטיפול בפטריה בנרתיק בזמן מחזור? אני אמורה לקבל מחזור ביומיים הקרובים, האם לחכות לשימוש לאחר המחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינו דקטרין 3 - תגובה
אילן ללבניקוב03/10/2012רינת שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי כך,
חג שמח ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Etopan 400סלוונדר03/10/2012
בתי קבלה "אטופן 400" נגד כאבי גב, ולוקחת שני כדורים ליום. הם עזרו לה מאד כבר אחרי כמה ימים. כמה ימים עליה לקחת אותם? היא שוקלת בערך 56 ק"ג. לא מצליח להשיג את הרופא שלה על מנת לשאול אותו. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Etopan 400 - תגובה
אילן ללבניקוב03/10/2012שלום רב,
לגבי מינון התרופה יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
חג שמח ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פוסטינוררותם02/10/2012
לאחר נטילה חד-פעמית של פוסטינור האם יש חשש לבעיות או כניסה להריון עתידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פוסטינור - תגובה
אילן ללבניקוב03/10/2012רותם שלום,
למיטב ידיעתי אין השפעות בשימוש חד פעמי בפוסטינור על הריונות בעתיד, אך הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שימוש באמצעי מניעה בכדי לא לחזור על כך בעתיד,
שבוע טוב וחג שמח,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PROVIGILחיים02/10/2012
שלום
האם יש כבר תחליף גנרי לתרופה PROVIGIL ? ( מחירה באופן פרטי 360 ש"ח)
לפני חודשים פורסם שלחברת מיילן אושר לשווק תחליף גנרי לתרופה זו
בברכה
חיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל מקרה , לא קיים בארץ (טבע שולטת)
מישהי12/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בנסיעהדנה29/09/2012
שלום,
אני לפני טיול עם נהיגה מרובה. אני סולת מבחילות בנסיעות.
ניסיתי לקחת בונין, טראבמין (חצי כדור), ושניהם מרדימים אותי ברמה שאין לי אפשרות לנהוג ואף גורמים לי לתחושה מוזרה ולחרדה.
מדוע אני מושפעת כך? האם קיים כדור אחר שלא ירדים אותי?
אודה על עזרתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בנסיעה - תגובה
אילן ללבניקוב03/10/2012דנה שלום,
ישנו כדור הומיאופטי הנקרא קוקלוין COCCULIN של חברת בויארון והוא מיועד למניעת מחלות נסיעה ובחילות,
חג שמח ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש צמיד כזה ששמים על היד
סיון14/10/2012וזה אמור להעביר את הבחילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ניסיתי צמיד כזה ששמים על היד
סיון09/10/2012וזה אמור להעביר את הבחילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זלרג'ינוח29/09/2012
האם לזלרג'י (תרופה נגד אלרגיות) ישנה תופעת לוואי של השמנה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זלרג'י - תגובה
אילן ללבניקוב03/10/2012נוח שלום,
לא ידוע לי על תופעות כאלו מהזילרג'י,
חג שמח ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטידין - תוקףאורית29/09/2012
בוקר טוב,
רציתי לשאול כמה זמן ניתן להשתמש בטיפות אוטידין לאחר פתיחת האריזה.
מבחינת תוקף על אריזה מצויין 2013 .
קניתי ופתחתי את הטיפות בינואר 2012
תודה מראש וחג שמח
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי את אותה שאלה.
טוני30/12/2012תוקף רשום על הקופסה: עד 2013
פתחנו לפני 6 חודשים.. האם ניתן להשתמש?
(מישהו אמר שאין הנחיה על אוטידין הקשורה לתוקף לאחר פתיחה.. אפשר להשתמש, מצב הכי גרוע זה לא יעזור אבל זה לא גורם לנזק.)
אם יש תשובה יותר מדוייקת, אנו נשמח לשמוע..
בברכה,
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את אותה שאלה. - תגובה
אילן ללבניקוב01/01/2013טוני שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה להשתמש בטיפות עד לתאריך התפוגה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)