מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אספיריןגילי22/09/2011
שלום רב,
האם ניתן לעבור מטיפול באספירין לא מצופה (אספירין של חב' באייר) לטיפול באספירין מצופה של אותה החברה? האם צריך לשעות הפסקה במעבר בין שניהם או לא?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין - תגובה
מיה טל22/09/2011ניתן לעבור, אין צורך לעשות הפסקה, השאלה באילו מינונים מדובר, עד כמה שאני יודעת האספירין 100 מ"ג של באיר מצופה, האם את לוקחת מינון גבוה יותר?
לאיזו מטרה, הטיפול המקובל הוא 100 מ"ג או 75 מ"ג של טבליות מצופות ולהקפיד לקחת עם האוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטמעיין22/09/2011
שלום רב,
הנני מניקה באופן מלא את בני בן הארבעה חודשים.
בחודש האחרון התגלה אצלו דם בצואה וכחלק מהבירור אני נמנעת ממוצרי חלב [בשך חשש מאלרגיה לחלבון החלב]
קיבלתי השבוע מרופא הנשים מרשם לגלולות סרזט לצורך מניעת הריון אך בטרם השימוש גיליתי כי הגלולה מכילה לקטוז. האם אוכל להשתמש בה למרות זאת? ואם לא האם קיימת גלולה אחרת שיכולה להתאים לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
מיה טל22/09/2011לפי הספרות ישנו חומר המופרש בחלב ועובר לתינוק, אנא בידקי עם הרופא שרשם לך.
כמות הלקטוז בטבליה היא גדולה יחסית, אם התינוק מאד אלרגי יש להמנע.
גלולות סרזט לנשים מניקות - נגזרות אסטרוגן הנמצאות בגלולות המשולבות , גורמות להפסקת ייצור החלב
אך שימי לב, הרבה תרופות מכילות לקטוז, וגם חומרי מזון מכילים לקטוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות סרזטמעיין22/09/2011
שלום רב,
הנני מניקה באופן מלא את בני בן הארבעה חודשים.
בחודש האחרון התגלה אצלו דם בצואה וכחלק מהבירור אני נמנעת ממוצרי חלב [בשך חשש מאלרגיה לחלבון החלב]
קיבלתי השבוע מרופא הנשים מרשם לגלולות סרזט לצורך מניעת הריון אך בטרם השימוש גיליתי כי הגלולה מכילה לקטוז. האם אוכל להשתמש בה למרות זאת? ואם לא האם קיימת גלולה אחרת שיכולה להתאים לי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות סרזט - תגובה
מיה טל22/09/2011אנא בידקי בתשובה הקודמת, אנא פרסמו את תרופות בשמם הלועזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- dilemaDOR22/09/2011
שלום
אני נימצא בדילמה
8 שנים לקחתי פרופציה, ציפיתי לצמיחה רצינית מקדימה וגם מאחור
התוצאות אחרי 8 שנים הם: אין לי נשירה אך צמיחה - לא ממש בצורה עדינה
הפסקתי הפרופציה, לאחר שהיה אזהרה על סרטן ערמונית אלים בשימוש הפרופציה. וניסיתי גם את נוזל המינוקסי , שם לא היתה נשירה לאחר שנה אך מקדימה של השיער נהיתה לי דלילות.
החזרתי את הפרופציה זה החזיר לי את קו השיער הקימי, אבל אין צמיחה טובה ( גם אחרי 8 שנים כמו שצינתי לא היתה צמיחה טובה), אני ממש בדילמה איך ממשיכים מכאן? אני קורא על דקל ננסי וכו , מה יכול לעזור לי( יש ל2 הורי הקרחה גנטית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר dilema - תגובה
טלי אנגור24/09/2011דקל ננסי עשוי לסייע לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב אומפרדקס יחד עם דוקסיליןנילס21/09/2011
שלום אני אמור לקחת על פי הוראה של רופאת גסטרו במשך 3 חודשים את האומפרדקס, ובנוסף צץ לי זיהום בעור וקיבלתי מרופא העור מרשם לדוקסילין במשך 20 יום. הבנתי שהדוקסילין חומצי מאוד, ולכן ההדרכה היא לא לשכב במשך שעה אחרי נטילתו וכן לשתות 2 כוסות מים יחד עם הכדור. שאלתי היא האם יכול להיות ששתי התרופות הנ"ל סותרות אחת את חברתה ולא רצוי שאקח את שניהם יחד?
תודה רבה על התשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב אומפרדקס יחד עם דוקסילין - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2011נילס שלום,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין 2 התרופות אך את האומפרדקס יש לקחת כחצי שעה לפני הארוחה(במטרה למנוע תופעות לוואי של הדוקסילין כגון צרבת), ואת הדוקסילין ניתן לקחת לאחר הארוחה. הדוקסילין עלול לגרום לדלקת ולכיבים בוושט ועל כן מומלץ ליטול אותו בעמידה או בישיבה זקופה עם לפחות שתי כוסות מים.
בכל מקרה שנוטלים את הדוקסילין רצוי להימנע מחשיפה לשמש בכדי למנוע תופעה של פוטוסנסיטיביות כלומר רגישות בעור לאור השמש,
שבת נהדרת ושנה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ואוטרוגסטןליאן21/09/2011
לרופא שלום אני מטופלת באסטרופם 2 מייג ואוטרוגסטן קיבלתי מירשם רק היום רציתי לדעת בבקשה האים את האוטרוגסטן אני צריכה לקחת ביחד עם האסטרופם או שחייב לפצל נגיד את האסטרופם בבוקר ואת האוטרוגסטן בערב ליפני השינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ואוטרוגסטן - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2011ליאן שלום רב,
אין אינטראקציה בין התרופות, אך לגבי הוראות השימוש מומלץ להיוועץ ברופא המטפל,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס,לוטרדין ואקמול פוקוס בהריוןמירי21/09/2011
שלום רב, אני בחודש רביעי להריוןולוקחת 5 מ"ג ציפרלקס ולוטרדין בקופות מעבר עקב אלגיה קשה,למרות שביררתי אצל רופא איני שקטה עדיין האם מותר לקחת בהריון את השילוב הנ"ל??
ושאלה נוספת אני סובלת ממיגרנות,האם בעת התקף ניתן לקחת 2 אקמול פוקוס?אודה מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה-לורטדין
מירי21/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפרלקס,לוטרדין ואקמול פוקוס בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב22/09/2011אפרת שלום,
לגבי הציפרלקס, אין די מחקרים בנשים הרות ולכן יש להיוועץ ברופא לגבי המשך הטיפול.
לגבי הלורטדין, אין עדות לסיכון. התרופה לא גרמה למומים ולפגעים בעוברים של חיות מעבדה, אך עדיין אין די מחקרים בנשים הרות.
לגבי האקמול פוקוס, אין להשתמש בתכשיר בעת ההריון וההנקה לפי הוראות היצרן,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי שימוש בתרופות בזמן ההריון וההנקה בכדי למנוע תופעות לוואי,
שבת נהדרת ושנה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגברת רגישות לריטליןיוביוב21/09/2011
שלום רב,
אני משתמש בדפלפט ודרלין כמה שנים (למניעת מיגרנה). שמתי לב שאני מושפע ממינונים נמוכים במיוחד של ריטלין וחומרים אחרים המשפיעים על המח/תודעה (כגון אלכוהול).
האם יתכן/ידוע שהתרופות הללו מגבירות את הרגישות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגברת רגישות לריטלין - תגובה
אילן ללבניקוב21/09/2011שלום רב,
לדפלפט יש אינטראקציה עם תרופות רבות:
[תרופות אחרות הנוגדות פירכוסים] עלולות להוריד רמות של סודיום ואלפרואט בדם.
[תרופות המדכאות את מערכת העצבים המרכזית כגון בנזודיאזפינים ואלכוהול] מגבירות את ההשפעה המדכאת על מערכת העצבים המרכזית.
[פרימידון]: תיתכן עלייה בריכוזו בדם והגברת השפעתו. פנובארביטאל יחד עם סודיום ואלפרואט גורמים לעלייה בריכוז שתי התרופות בדם ולסכנה של דיכוי יתר של מערכת העצבים המרכזית.
[פניטואין, קלונאזפאם]: תיתכן עלייה בתדירות התקפי הפירכוסים. טיפול משולב עלול לשנות את ריכוז פניטואין וריכוז סודיום ואלפרואט בדם.
[קארבאמאזפין] עלול לגרום לשינויים בריכוז סודיום ואלפרואט. [מעכבי מונואמין אוקסידאז (MAOI)] עלולים לדכא את מערכת העצבים המרכזית כאשר לוקחים אותם יחד עם סודיום ואלפרואט. יש להתאים את מינונן של תרופות אלה.
[גלולות למניעת הריון]: השפעתן במניעת הריון נחלשת.
[אספירין, וארפארין]: תיתכן הגברת דימומים. אספירין עלול לשנות ריכוז סודיום ואלפרואט בדם.
ככל הנראה השפעת הדפלפט מביאה לשינויים בהשפעת התרופות האחרות שאתה נוטל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת בפנטןדניאל20/09/2011
שלום רב,
סבתי מטופלת בבית אבות במסגרת סיעודית מורכבת, שוקלת הרבה ולא מסוגלת לנוע בכוחות עצמה,עם הזמן החלו להופיע פצעי לחץ ותפרחת חיתולים קשה במיוחד בקפלים ואזורי הפרשות.
שאלותי: לגבי משחת בפנטן (מכילה dexpanthenol ),האם קיימת התווית נגד לשימוש במשחה באנשים הנוטלים מדללי דם (פרדקסה)?
על איזו משחה יעילה לתפרחת חיתולים וגירויים בעור היית ממליץ?
על איזו משחה יעילה היית ממליץ לטיפול בפצעי לחץ?
והאם כדאי לעשות שימוש בטלק לייבוש?
תודה רבה על ההתייחסותך, דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת בפנטן - תגובה
אילן ללבניקוב21/09/2011דניאל שלום רב,
פצעי לחץ הם פצעים פתוחים בעור, שנגרמים עקב פעולות ממושכות או חוזרות של הפעלת כוח על אותו שטח עור. במקרים אלה ישנו איבר בגוף שסופג את מרבית משקל הגוף היושב או השוכב וכאשר הגוף לא נמצא בתנועה במשך זמן של כשעתיים, עלול להתפתח פצע לחץ.
פצעי לחץ ניתנים למניעה בעזרת טיפול נכון וגם בעזרת חפצים שמקלים על החולה. עלינו לדאוג להזיז אותו ולשנות את תנוחת שכיבתו, לכל היותר כל שעתיים. בנוסף, יש להשכיב את החולה במיטה בזווית שלא עולה על 30 מעלות, לשמור על ההיגיינה שלו ועל העור שלו מפני רטיבות וחומציות.
הייתי ממליץ לך על מגבוני SHIELD המנקים, מטפלים ומגנים על העור מפני שפשפות וגירויים. המגבונים מותאמים במיוחד למבוגרים המשתמשים בחיתולים ולסובלים מתפרחת חיתולים היכולה לגרום להתפתחות פצעי לחץ בסקרום. המגבונים מכילים חומר רפואי מיוחד הנקרא Dimethicone 3%, היוצר שכבת הגנה דקיקה, נושמת ושקופה על גבי העור. שכבת ההגנה האטומה והנושמת מאפשרת לעור לנשום ולהשאר יבש בו זמנית. ובכך עוזרת לעור להבריא . המגבון עשוי מבד עבה, אולטרה רך בתוספת קרם לחות PH ודאודורנט.
שימוש במטליות SHIELD מצמצם באופן דרמטי את הסכנה להיווצרות פצע לחץ ולפצעים ואדמומיות בעור.
לגבי הבפנטן לא ידוע לי על אינטראקציה עם תרופות.
לתפרחת חיתולים ישנה משחה מצוינת הנקראת דזיטין אך חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל בכדי להתאים את המשחה למצב הפצעים כמו גם לקבל הדרכה מהאחות לגבי טיפול בפצעי לחץ,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה כשמערבבים ?רעות19/09/2011
אני לוחקת בלי מרשם רופא ואבן 10 מיליגרם ,פעמיים ביום +פלוטין 200 [שהוא כן עם מרשם ישן בערך לפני חצי שנה -שנה ]וטימוניל 600 מיליגרם [עם מרשם ]
זה לא עשה לי טוב הייתי רדומה ושמו לב לזה,אני תלמידה בכיתה י"ב [בת 17.5]
גילגלתי עיינייים .הטימוניל לא עוזר לי .וגם הפלוטין .רק הואבן עוזר לי לישון כמו שצריך כי גם יש לי בעיות בשינה .אמא שלי לקחה לי את הואבן,ולחקתי מסבתא שלי עוד .
בנוסף אני שוקלת לחקת לקסעדין .מה יכול לקרות לי עם כל הכדורים האלה ?אני לוקחת כל יום כדור אחד מכל אחד בדרך כלל בבוקר על בטן ריקה עד שעה חמש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה כשמערבבים ? - תגובה
מיה טל19/09/2011את מזיקה לעצמך. יש לבדוק היטב כל שילוב וזה יכול להעשות אך ורק ע"י הרופא המטפל שלך, אני אפילו לא יודעת למה את לוקחת טימוניל מאחר ויש לו שימושים שונים.
טימוניל מכיל חומר ששמו קרבמזפין וביחד עם ואבן האפקט של שניהם מוגבר ויכול ליצור נזקים במערכת העצבים ואפילו במערכת הנשימה, ולקחת שניים על דעת עצמך זה להוסיף חטא על פשע.
אנא פני לרופא שלך או לרופא אחר שאת מאמינה בו, אבל דווחי לאותו רופא את כל בעיותיך ותסמכי עליו, ואל תקחי שום דבר על סמך דעתך!!!! אלא בעצת הרופא בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטימוניל
רעות19/09/2011הייתי מאושפזת לפני חודשיים ,בגלל בולמיה ואנוקרסיה ,והם נתנו לי טימוניל בשביל לייצב את המצב רוח .ככה אמרו לי הצוות הרפואי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטימוניל - תגובה
מיה טל22/09/2011רעות יקרה
זהו תחום מאד ספציפי, ואני מציעה לך לחזור לרופאים המטפלים, תרגישי טוב ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה לירידת רמת דרפאמין במוחאלי19/09/2011
איפה ניתן למצוא תרופה כזאת?האם היא מסוכנת?
האם היא עוזרת לגמגום?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לירידת רמת דרפאמין במוח - תגובה
אילן ללבניקוב19/09/2011אלי שלום רב,
ראשית כל מומלץ לבדוק מה הסיבה האמיתית לתופעות שאתה חש בהן על ידי יעוץ נטורופטי ואיבחון אירידיולוגי מדויק שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה חשובה וצמחי מרפא המאזנים את המחזור ההורמונלי ומשפרים את יכולות המוח והדיבור,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלי19/09/2011זה לא משהו שהתחיל עכשיו זה כבר מגיל צעיר פשוט קראתי איפשהו באינטרנט שאם מורידים ע"י תרופה את רמת הדרפאמין אז זה עוצר את הגמגום אז רציתי לברר על הנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
מיה טל19/09/2011תרופות יכולות להיות מאד מסוכנות, אין לקחת שום תרופה ללא יעוץ רפואי ובודאי לא תרופות כמו שקראת עליהם, שלהן תופעות רבות ויש לערוך מעכב רפואי קבוע.
האם פנית לריפוי בדיבור, יש מכונים מאד מוצלחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמארל?שרלין19/09/2011
שלום, התחלתי לסבול בזמן האחרון מתופעות גיל המעבר. מישהו כאן מכיר את תוסף התזונה פמארל של טבע? אני שוקלת להתחיל להשתמש בו. תודה, שרלין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמארל? - תגובה
אילן ללבניקוב19/09/2011שרלין שלום,
למיטב ידיעתי הפורמולה הנ"ל הינה טבעית וללא הורמונים כימיים.
זוהי תרכובת ממקור טבעי הפועלת ברקמות בהן השפעתה חיובית (כדוגמת רקמות עצמות השלד והמוח), אך אינה משפעלת את הרצפטורים לאסטרוגן באיברים בהם השפעתו שלילית (רקמת השד ורירית הרחם).
התרכובת נבדקה במחקרים קליניים בארץ ובעולם ונמצאה יעילה בהקלת תסמיני גיל המעבר, ובהשפעה חיובית על צפיפות העצם.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רונית20/09/2011כן אני משתמשת בו ואני מאוד ממליצה. הוא עזר לי בתקופה שכבר התחלתי להתייאש מהפתרונות שהשוק מציע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת שאני לא מכירה
גליה20/09/2011את התוסף ששאלת עליו. כשלי התחילו להופיע התסמינים של גיל המעבר עשיתי שינוי מאוד דול בחיים שלי בכדיי לא לקחת הורמונים. התחלתי לחיות אורח חיים נכון ובריא יותר. אני עושה פעילות גופנית על בסיס קבוע ושיניתי את הרגלי התזונה. אני מאוד בעד תוספי תזונה ואחרי מחקר ארוך אני לוקחת סופר גלא של סולגאר שמאוד מאוד עוזר לי. שינוי אורח החיים בנוסף לויטמינים ותוספים יכול לצמצם משמעותית את כל התסמינים הלא נעימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בכדורי פמארל להורדת גלי חום - תגובה
אילן ללבניקוב30/06/2013יעל שלום,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך(רופא המשפחה), בכדי לבדוק שאין אינטראקציות בין תרופתיות לבין הצמחים.
בכל מקרה, כדאי גם לקבל יעוץ רוקחי/נטורופטי שיתאים לך תזונה נכונה וצמחי מרפא המסייעים בחיזוק המערכות החלשות(נשימה, חיסון, הורמונלית),
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכדורי קורטיזון לספורטאיאורה18/09/2011
שלום לכם,
בני בן ה-15 כדורגלן המתאמן כל יום במשך כשעתיים. בעקבות אסטמה של העור קבל טיפול בקורטיזון 40מ"ג ליום. רציתי לשאול אם בני יכול להמשיך לעסוק בספורט בעת שהוא מקבל את הטיפול בכדורים או שזה מסוכן.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בכדורי קורטיזון לספורטאי - תגובה
אילן ללבניקוב18/09/2011אורה שלום רב,
כדורי הקורטיזון עלולים לגרום לתופעות לוואי ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הפעילות הגופנית בזמן נטילת התרופה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמוטידין ונשירת שיעראליס17/09/2011
מזה מספר חודשים אני נוטלת פמוטידין ולצערי אני מאבדת שיער רב מדי יום וחששת עד מאד.האם יש דברים בגו?פמוטידין עלול להיות הגורם?
תודה אליס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמוטידין ונשירת שיער - תגובה
אילן ללבניקוב18/09/2011אליס שלום,
למיטב ידיעתי אין הפמוטידין אינו גורם לנשירת שיער, ייתכן ובגלל השפעתו על מערכת העיכול שלך הוא מפחית את ספיגת הויטמינים והמינרלים החיוניים לחיזוק השיער אך ייתכן והסיבה היא שונה, לכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי בקליניקה שלאחריו ניתן יהיה לדעת מה הסיבה האמיתית לנשירת השיער ולהתאים לך תזונה ייחודית למצבך כולל צמחי מרפא מצוינים המחזקים מאוד את שורשי השיער ומונעים נשירה,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה בין ארקוקסיה לויטמין Cחגי16/09/2011
שלום רב,
אורתופד נתן לי ארקוקסיה 90 לשבוע לטפול בכאב דלקת בשרירי גב תחתון.
הדלקת כתוצאה מאימון גופני. בשל תסמונת מרפן אני נוטל לוסטרן 25 (חצי כדור) להפחתת לחץ דם - כהמלצה מניעתית. כמו כן לוקח ויטמין C 1000 לא חומצי לחיזוק רקמות - כהמלצה נוספת למרפן.
האם ידועה השפעה שלילית כלשהי להרכב זה?
מודה על תשובתכם
חגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה בין ארקוקסיה לויטמין C - תגובה
אילן ללבניקוב18/09/2011חגי שלום,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ תרופתי/נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין הארקוקסיה לבין הלוסרטן. הכדור נגד הכאבים והדלקות (ארקוקסיה) עשוי להפריע לפעילות התרופה להורדת לחץ הדם (לוסרטן) על ידי הפחתת פעילותה ובכך לגרום לעלייה בלחץ הדם, ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול המשולב. כמו כן, חשוב לבדוק את פעילות הכליות בכדי למנוע רעילות והחלשת פעילותן,
לגבי ויטמין C, אין מניעה לשלב אותו עם התרופות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
חגי18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות בין תרופתיות,
ישראל30/07/2013שלום רב,
אני נוטל באופן קבוע את התרופות לוסרטן,פלויקס,קונטרולוק,וטריויטמין,
עקב כאבים וחשש לדלקת בגב תחתון קבלתי היום את התרופה ארקוקסיה 90 מ"ג למשך 10 ימים,,
שאלתי היא האם יש אינטראקציה בין התרופות,,הרוקחת אמרה לי שלארקוקסיה יש אינטאקציה עם הלוסרטן,,,אך אם זה רק ל 10 ימים זה בסדר,
האם יש גם אינטראקציה עם הפלויקס ? אנא תשובתכם אם אפשר במהרה,
תודה מראש ,
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)