מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיפרוסאליק בתקופת ההנקההמניקה11/09/2011
שלום,
האם ניתן למרוח דיפרוסאליק על הקרקפת בתקופת ההנקה ולהשתמש בשמפו אגיספור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיפרוסאליק בתקופת ההנקה - תגובה
אילן ללבניקוב11/09/2011שלום למניקה,
כפי שאני תמיד ממליץ בזמן ההריון וההנקה, חשוב להיוועץ ברופא המטפל בלבד לגבי שימוש בתרופות כמו גם בשימוש חיצוני כמו משחות ונוזלים למריחה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנגשות תרופתיתקוקוס10/09/2011
שלום
האם ישנה התנגשות של התרופות : 1. טריטייס - תרופה של לחץ דם.
2. מסוליד- משכך כאבים אנטי דלקתי.
האם שני אלו מתנגשים בהשפעתם עם ריטלין?
אם כן מה הן תופעות הלוואי האפשריות, האם אדם הנוטל תרופות אלו (הראשונה באופן קבוע, השנייה באופן זמני), יכול בכלל לשלב ריטלין לטיפול בהפרעת הקשב?
תודה רבה!
שיהיה יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנגשות תרופתית - תגובה
מיה טל10/09/2011אינני יודעת על תופעות בין תרופתיות בן ריטלין לטריטיס, אך אנא התיעצי עם הרופא לגבי מצבך הרפואי אם את יכולה לקחת ריטלין.
אינני יודעת על תופעות בין תרופתיות בין מסוליד לטריטייס, אך תרופה זו נאסרה לשימוש בארצות רבות בינהם ארצות הברית ובריטניה.
מסוליד נועדה לשימוש קצר, היא אסורה על ילדים מתחת לגיל 14, אם את לוקחת תרופה זו יש לבדוק מידי 3 שבועות פעילות בכבד וקראטינין סרום
אין לשתות אלכוהול, ואין לקחת איתה תרופות כמו אוגמנטין
אנא התיעצי עם הרופא האישי שלך לגבי ההרכב הזה של התרופות ועל כל תרופה נוספת שאת עומדת לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסק ופרנטלאילנה09/09/2011
שלום,
אני בשבוע 21 להריון ונוטלת פרנטל ולוסק באופן קבוע אך לא באותו זמן אלא מחכה כמה שעות בין אחד לשני. היום מחוסר זמן לא חיכיתי לפני האוכל ולקחתי פרנטל מיד אחרי האוכל כך שהיה הפרש של כמה דקות בינהם. האם זה מסוכן או יכול ליצור תגובות בין תרופתיות?
תודה מראש,
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק ופרנטל - תגובה
אילן ללבניקוב12/09/2011לילך שלום,
את הלוסק נוטלים לפני הארוחה ואת הויטמינים מומלץ לקחת לאחריה כך שהפרש של כשעה לא אמור לגרום לאינטראקציה ביניהן. בכל מקרה, לא מומלץ לקחתן יחדיו כיוון שהלוסק עלול להפריע לספיגת הברזל שבפרנטל ולכן עדיף להפריד ביניהן לפחות שעה.
ישנן מספר תרופות שיש להן אינטראקציה עם הלוסק והן:
נוגדי קרישה מסוג וארפארין. הנלקחים דרך הפה, דיאזפאם ופניטואין: אומפראזול עלול להגביר את השפעותיהן של תרופות אלה. ייתכן שיהיה צורך בהתאמת המינון.
קטוקונזול, אסטרים של אמפיצילין וברזל : אומפראזול עלול להפריע לספיגה של תרופות אלו.
קלאריתרומיצין: ריכוזי קלאריתרומיצין ואומפראזול עולים כאשר הם ניתנים יחד. שילוב זה נמצא יעיל לטיפול בחיידק H.Pylori.
שבוע טוב ובריא ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במאקרודנטינונה09/09/2011
שלום,
אני בת 25, מקבלת מעת לעת דלקת בדרכי השתן, לקחתי תרופות מקודם כמו אוגמנטין וכו ולא היו לי בעיות. עכשיו אני מטופלת במאקרודנטין כבר 3 ימים ואני לא מרגישה טוב עם התרופה. ביום הראשון הרגשתי לחץ כשאני נושמת (יש לציין שהייתה לי אסתמה בילדות), השפתיים שלי בפעם בראשונה יבשות מאוד וסדוקות, אתמול הייתה לי נפיחות בשפתיים (יש לי אלרגיה כיום שמתבטאת ע"י נפיחות בגוף) וקמתי בלילה עם גרד מאוד מוזר בכל הידיים והרגליים.
האם עלי להפסיק את הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במאקרודנטי - תגובה
מיה טל10/09/2011יש לגשת מיד לרופא ולהתיעץ איתו.
בכל מקרה של הופעת אלרגיה ישלדווח מיד לרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהאילה08/09/2011
לצערי הכדורים של רוברה לא עזרו לי והתחיל לי המחזור היום, יש איזשהי דרך לקצר את המחזור.? (יש לי שבע ימים שלמים ואני טסה ביום ראשון לחופשה)
כרגע אני שותה מים עם מיץ לימון שמעתי שזה עוזר...
אשמח אם ישנם פתרונות כלשהם...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2011אילה שלום,
לא ידוע לי על דרכים טבעיות לקיצור המחזור, בכל מקרה לצמחי מרפא דרוש זמן עד להתחלת ההשפעה על המחזור ההורמונלי ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לשם כך,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת אלטרוקציןיפעת08/09/2011
מזל שקיים הפורום שלכם... תבורכו. מדוע לא מדריכים אותנו איך לקחת את האלטרוקצין???. רופא המשפחה רק כותב מירשם ושותק. זה נורא!!. שאלתי אליכם: אם עד עתה לקחתי בבוקר יחד עם ויטה קל+ ויטמין די ואחרי זה סנדויץ- זה מסביר את העלייה של התירואיד?? ז"א כאילו לא לקחתי אלטרוקצין בכלל?? לעולם לא חיכיתי שעתיים. מכסימום שעה. מדוע צריכים להמתין שעתיים והאם מותר מייד בבוקר אחרי לקיחת אלטרוקצין לאכול סנדויץ כי אני מרגישה חולשה אדירה אם אני לא אוכלת..? ושאלה נוספת: מותר לי לבלוע 2 כדורי ויטה קל ביחד, כי רופא המשפחה אומר אין בעייה, כי אמר שעלי לבלוע 2 כדורי סידן היות ויש לי אוסטיאופניה, (טרום אוסטיאופורוזיס) (אם הבנתם אותי). מצטערת על האריכות ועל הנדנוד, אבל אחת ולתמיד אני צריכה לדעת איך לקחת כדורים בכדי שאהיה מאוזנת, זה לא סוכריות. מזל שהקמתם את הפורום- מודה לכם מאד על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת אלטרוקצין - תגובה
אילן ללבניקוב09/09/2011שלום רב,
תרופות המכילות סידן עשויות להפחית את הספיגה של האלטרוקסין.
מומלץ ליטול את הסידן שעתיים לפחות לאחר האלטרוקסין.
להזכירך, את האלטרוקסין צריך לקחת בבוקר, על בטן ריקה, לפחות חצי שעה לפני האוכל.
לא מומלץ לאכול ביחד עם הכדור אלא אם את מוכרחה ואז הספיגה שלו תפחת.
ניתן לקחת 2 כדורי סידן ביחד אך ללא מוצרי חלב או גבינות אך ייתכן וזה יגרום לך לתופעות לוואי במערכת העיכול כגון עצירות או כאבי בטן, ובמקרה כזה מומלץ להפריד את הכדורים ולקחת בבוקר ובצהריים או בבוקר ובערב לאחר הארוחה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקיחת אלטרוקצין - תגובה
מיה טל10/09/2011את בהחלט יכולה לקחת את כדורי הויטה קל ביחד אין בעיה אך בהפרדה עם האלטרוקסין.
השאלה היא ספיגה של סידן, ופה אני ממליצה על דיאטה עשירה במאכלים שיש בהם סידן, זה לרוב עוזר מאד, גם אותם לא לקחת עם האלטרוקסין.
לגבי אלטרוקסין, יצאה פורמולה חדשה לשוק לכן עלייך לעבור בדיקה רוטינית לאחר כל 6 שבועות בכדי לדעת שבאמת לקחת את המינון הנכון. (בדיקת TSH)
אין לחצות את הטבליות, הטבליה נמסה יותר מהר בפה.
אין לקחת אלטרוקסין עם מספר תרופות כמו קיאוקסלט אלומיניום מגנזיום ועוד ובעיקר קלציום או אכילת סויה או מיץ אשכוליות.
יש להפריד 4 שעות לפחות בין לקיחת אלטרוקסין ללקיחת קלציום או אכילת מאכלים מכילי סויה מאחר והם יגרמו לכך שאלטרוקסין לא יספג .
יש לקחת את האלטרוקסין חצי שעה - שעה לפני האוכל. ולהמתין 4 שעות לפני שלוקחים קלציום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ותפועות לוואיליאן08/09/2011
שלום מאז שהתחלתי להישתמש באסטרופם השיער שלי ניהיה שומני והוער גם מה אני צריכה לעשות במקרים האלה האים זה אמור שהכדורים לא מתאימים לי ולפהםסיק תטיפול והאים אסטרופם אכן גורמת לשיער שמנוני ולעור שמנוני האים האלה תופעות לוואי והאים הם יחלפו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם ותפועות לוואי - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011לנה שלום,
ככל הנראה התופעות שאת מתארת קשורות בדרך זו או אחרת להורמונים שאת נוטלת ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ההורמונלי.
ניתן כמובן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי הכולל תזונה נכונה למצבך הפיזי והנפשי כולל צמחי מרפא וקוסמטיקה טבעית המשפרים את מרקם העור והשיער,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופות עם אלכוהולאנה08/09/2011
יש לי שאלה בבקשה,אני בת 23, סובלת מלחצים וחרדות בהמלצת רופאת המשפחה
אני לוקחת תרופה שנקראת NERVEN שהיא טיבעית להרגעה יוצא לי כמעט כל יום לפי הצורך בערך 2-3 ביום.
לאחרונה אחרי תקופה חזרתי לשתות אלכוהול באירועים ביציאות לא משתכרת אך שותה משקאות עם אחוז קטן של אלכוהול
בעלון לצרכן רשום שחל איסור של שתיית אלכוהול במהלך הטיפול עם התרופה
ובגלל זה אני נאלצת לא לקחת את התרופה וסובלת מהתקפי חרדה רוב הזמן
השאלה שלי זה האם זה נכון? ועד כמה חמור זה שילוב של נרבן או כל תרופת הרגעה עם אלכוהול? אני גם לוקחת רסקיו או רגיעון או רק ולריאן.
ומה הכוונה בזמן הטיפול של התרופה אני לרוב לא לוקחת אותה קבוע אלא בעת הצורך האם יש אפשרות שלא תזיק לי בכך שאני יקח נרבן עד יום רביעי ובסופ"ש לא שזה לא יזיק? פשוט לא מובן לי העניין של השילוב כמו שרשום בעלון צרכן. מה הסיכונים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות עם אלכוהול - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011אנה שלום,
הייתי ממליץ לך לקחת את הכדורים במהלך השבוע ובסוף השבוע לעשות הפסקה כך שהאלכוהול לא יפריע לפעילות צמחי המרפא שבכדורים.
למיטב ידיעתי יש אינטראקציה בין האלכוהול לבין צמחי המרפא, בכל מקרה לא רצוי לצרוך אלכוהול בגלל תופעות הלוואי שלו במערכת העיכול ובכבד,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההדס07/09/2011
בעלי סובל מפסוריאזיס שהוחמר ב3 השנים האחרונות קיבל בכל שנה למשך 3 חוד' טיפול בנאוטיגאזון וחל שיפור שאלתי אנחנו מתכננים להיכנס להיריון בתקופה הקרובה האם זה מותר?או שעדיין זה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011הדס שלום רב,
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי כניסה להריון ושימוש בתרופות ,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HAIR BOOTSירין07/09/2011
הי
מה ההבדל הכימי ביו הHAUR BOOTS ל HAIR ROOTS* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HAIR BOOTS - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011ירין שלום,
לא ידוע לי על מוצר בשם HAIR BOOTS,
שבת שלום,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תרופה פרוברהאילה07/09/2011
היי, אני בת 23,
אני אמורה לטוס שבוע הבא לחופשה למשך 5 ימים, המחזור שלי לא סדיר וכרגע מאחר בארבעה ימים וכנראה יאחר בעוד כיומיים שלושה להערכתי.
הרופא שלי הביא לי מרשם של פרוברה לקחת כשבוע מהיום 3 פעמים ביום כדי לדחות את המחזור לאחר החופשה.
השאלה שלי האם התרופה הזו תעזור לדחות את המחזור למרות שאני יודעת שאני אמורה לקבל אותו בעוד מס ימים ספורים?? (אני כבר מרגישה קצת את הסימפטומים כמו נפיחות קלה בחזה)
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת תרופה פרוברה - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011אילה שלום,
הפרוברה (מדרוקסיפרוגסטרון) הוא פרוגסטוגן, הורמון מין נשי סינתטי הדומה להורמון הטבעי, פרוגסטרון. חומר זה משמש לטיפול בהפרעות וסתיות, כגון דימום באמצע המחזור והעדר וסת, וכן בטיפול הורמונלי חליפי, כתוספת לאסטרוגן.
הכדור מתחיל לפעול לאחר 1-2 ימים מזמן נטילתו וייתכנו תופעות לוואי כגון:
אצירת נוזלים שעלולה להביא לעלייה במשקל, התנפחות כפות הרגליים או הקרסוליים ורגישות בשדיים.
ייתכן והרגישות בחזה נובעת מהכדורים,
שבת נהדרת ונסיעה טובה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהההמורן07/09/2011
שלום רב,
הנני 5 ימים לאחר לידה ומנסה להניק כמה שיותר,ובגלל גודש בחזה עלה לי החום ל-38
כאשר רציתי להוריד את החום בטעות לקחתי אקמול צינון ליקווי גל-בקריאתי מאמרים הבנתי כי עשיתי טעות וכי לא מומלץ ואף אסור לקחת כדור זה בהנקה.
השאלה שלי היא:
1.כמה זמן מומלץ לי לא להניק עד שכל החומר יצא מהגוף?
2.האם עכשיו עד שאני לא יוציא את כל החלב שהיה בשד תרם לקחתי את הכדור לא אוכל להמשיך להניק?
3.מה הסכנות שיכולות להגרם לי או לעובר בלקחתי את הכדור ומה עלי לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופההה - תגובה
אילן ללבניקוב08/09/2011מורן שלום,
הייתי ממליץ לך להפנות את השאלות הנ"ל לרופא המטפל רק בכדי להיות בטוחה ורגועה,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופן לקיחת אלטרוקציןפלונית06/09/2011
האם מותר לבלוע בבוקר אלטרוקצין יחד עם כדור סידן (ויטה קל)? תמיד אני עושה זאת ואם לא מדוע אסור? אולי זה מסביר שבדיקת TSH עלה ל-7.32?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופן לקיחת אלטרוקצין - תגובה
טלי אנגור07/09/2011בין נטילת אלקטרוצין וסידן יש לשמור לפחות על שעתיים הפרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בשוק.
יפעת07/09/2011אף פעם לא אמרו לי אף פעם איך לקחת. מדוע אסור לבלוע אלטרוקצין יחד עם ויטה קל ועם ויטמין די????? אז אולי זה מסביר את העלייה ב- TSH???? כאילו לא לקחתי אלטרוקצין בכלל????????? אני בשוק. אולי זה הסיבה שאני לא מאוזנת בכלל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלטרוקציןפלונית05/09/2011
לאחרונה החליפו לי את הכדורים אלטרוקצין 100 מ"ג לחב' אחרת "אספן". אני רגילה לכדורים הקטנים מחב' הקודמת שנהגו לתת בקופת החולים. האם יש הבדל ביניהם? כי קראתי מתגובות של מספר פציינטים שנהיה להם תופעות לוואי מאז שהחליפו להם לכדורים אחרים של חב' אחרת. מה דעתך על הכדורים החדשים של האלטרוקצין??? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלטרוקצין - תגובה
מיה טל05/09/2011שלום פלונית
כן יש הבדלים, עד כמה שאני יודעת מדובר באותה חברה שהחליפה פורמולה ולא חברה אחרת, עם זאת החברה ביקשה מהרופאים לבדוק את השפעת הפורמולה החדשה על החולים, ולכן על הרופא שלך לשלוח בדיקות דם לראות איך הטבליות משפיעות עליך ( לפי הפרסום לאחר כ-6 שבועות)
אין לשבור אותן או לחצות אותן .
באם מופיעות תופעות לוואי שלא רשומות בעלון לחולה אנא דווחי לחברה או לרוקח השכונתי, ואפילו לרוקח המחוזי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה ו...
פלונית05/09/2011לאחר חודש וחצי של הכדור החדש אלטרוקצין תוצאת הבדיקה לא טובה התירואיד עלה ומרגישה כבדות חזקה ועייפות יתר. אדבר עם הרופא, טוב שאערת את תשומת ליבי. מודה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחברת אלטמן מה כדאי ?ברזל 9 בהיריוןחנה04/09/2011
את פרנטל 9 חודשים ואז ברזל פלוס פמינה אני מתלבטת מה מבין שניהם לקחת ? אשמח ליעוצכם הרופא המליץ על כדור בשם פרוגרד שאני לא מעוניינת לקחתו עקב דברים שקראתי עליו ,אז אני מתלבטת בין שני אלו. אשמח לתגובתכן המהירה על מנת להתחיל כבר היום.. עד כה לקחתי 2 פריפול ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחברת אלטמן מה כדאי ?ברזל 9 בהיריון - תגובה
מיה טל04/09/2011עלייך להתיעץ עם הרופא לגבי כל תרופה שעליך לקחת במיוחד בטרימסטר הראשון של ההריון. תוספי מזון באופן כללי וברזל במיוחד משפיעים באופן שונה על כל אדם. יש אנשים שתכשיר ספציפי טוב עבורם ואחרים מהללים תכשיר שונה.
העיקר הוא שתרגישי נוחות, שלא יהיו לך כאבי בטן או עצירות, וכמובן שרמת הברזל תהיה תקינה.
האם הרופא המליץ על פרוגרד או פרוגרד פוליק? אנא שימי לב אם עלייך לקחת גם חומצה פולית ולא רק ברזל.
מאחר ורק הרופא שלך יודע על מצבך ומכלול התרופות והתוספים שאת לוקחת עלייך להתיעץ איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפרנטל יש גם ברזל
חן05/09/2011תשימי לב שבמוצר פרנטל 9 חודשים יש כבר את אותו ברזל קל לעיכול שיש בברזל פלוס פמינה ויכול להיות שבחודשים הראשונים להריון לא תצטרכי מעבר לפרנטל שום תוספת של ברזל. כמובן שכדאי להתייעץ עם רופא בעניין. הריון מוצלח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לקחת תוסף ברזל נוזלי
Gramse12/09/2011שנקרא פלורדיקס והוא ברזל טבעי לחלוטין - שאינו גורם לתופעות לוואי או קשיים במערכת העיכול.
הברזל נספג בצורה אופטימלית ומעלה מאגרי פריטין (מאגרי הברזל בגוף) בתוך חודש שימוש קבוע.
כמובן, אין הדברים מהווים תחליף להתייעצות עם רופא.
המשך יום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)