מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומנים בדםעליזה לב10/08/2011
אשמח באם תידעו אותי לגבי תחליף טבעי לכדורים נגד שומנים בדם שגורמים לי להתכווצויות נוראיות ברגליים . תודה עליזה לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומנים בדם - תגובה
אילן ללבניקוב11/08/2011עליזה שלום רב,
תופעת הלוואי הכוללת התכווצויות וכאבי שרירים עם חולשה ברגליים בעקבות שימוש בכדורים נגד כולסטרול ידועה היטב בספרות המקצועית והרבה מטופלים שלי הגיעו ליעוץ נטורופטי לאחר שחשו בעייפות כללית ובעיות בשרירים וביקשו מענה טבעי למצבם.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית להורדת הכולסטרול ופורמולות צמחי מרפא אשר מפחיתות את ייצור הכולסטרול בכבד בצורה טבעית ומחדשות את פעילות הכבד וכיס המרה בשריפת השומנים ללא תופעות לוואי. חשוב לעשות גם טיהור של מערכת העיכול מפסולת ורעלים בכדי להוריד את העומס שמצטבר על המעיים ובכך ניתן לשפר את ספיגת המזון ואת פירוקו והוצאת הפסולת מהגוף.
אני ממליץ לך להגיע ליעוץ טבעי כיוון שיש לבדוק אם נעשה נזק לכבד ולמערכת העיכול ובהתאם להמליץ לך על הדרך הטבעית להמשך הטיפול,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבת נהדרת,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אילן
עליזה לב11/08/2011תודה אילן ,אהיה איתך בקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנגשות?אמא10/08/2011
האם יש התנגשות בין סימבסטטין לאיקאקור ואם כן מהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנגשות? - תגובה
אילן ללבניקוב11/08/2011צופירה שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי\נטורופטי כיוון שישנה אינטראקציה בין התרופות הנ"ל.
האיקאקור עלול להעלות את הריכוז של הסימבסטטין בדם ובכך ולהעלות את הסיכון לתופעות לוואי הקשורות בלב כגון פגיעה בשריר הלב והחלשתו כמו גם פגיעה בכליות.
בכל מקרה של עייפות שרירים ו\או חולשת שרירים יש לפנות לרופא המטפל לגבי המשך הטיפול,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כן
גדי20/08/2011מדוע נרשמו לי שנהם?
במקרה נאמר ליח בבית מרקחת על כך.
חוץ מחולשת שרירים,איזה עוד סימנים עלי לשים לב?
האם כדאי לדרוש הסבר מהרופא על כך??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כן - תגובה
אילן ללבניקוב23/08/2011צופירה שלום,
לגבי הוראות השימוש בתרופות יש להיוועץ ברופא המטפל וכך גם לגבי שינוי המינון או התרופה.
סימנים לאינטראקציה יכולים להיות: כאבי שרירים, עייפות, חולשה, חוסר מרץ ואנרגיה.
בכל מקרה כדאי ליידע את הרופא, באם את חשה בסימפטומים הללו,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבדוד10/08/2011
רציתי לדעת האם המינוקסי לשיער יכול להפריע לפעולה של
המשחה זובירקס (בצוואר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
אילן ללבניקוב10/08/2011דוד שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב בין השניים,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- calcium citrateחיה09/08/2011
אני בת 56. קניתי קלציום ציטראט+ויטמין D של דרך חיים. הכדור ענק ואיני מסוגלת לבלוע אותו. האם המסת הכדור במיים פוגמת ביעילותו? מתי רצוי לקחת אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר calcium citrate - תגובה
אילן ללבניקוב09/08/2011חיה שלום רב,
לא מומלץ להמיס את הכדור במים, אלא ניתן לחצות אותו או להפכו לאבקה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טוברקס בהריוןשרון08/08/2011
שלום,
אני בהריון, שבוע 17.
בשבוע האחרון הופיע לי בתוך העפעף מעין גוש קטן והעפעף עצמו אדום.
רופא העיניים אמר לי היום כי מדובר בפצע בעפעף ושעליי למרוח משחת טוברקס פעם אחת ביום למשך 10 ימים.
האם מותר להשתמש במשחה זו בהריון?
תודה,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת טוברקס בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב09/08/2011שרון שלום,
השימוש בתרופה טוברקס כטיפות או כמשחת עיניים: במחקרים בבעלי חיים, לא נראה נזק לעובר. אין די מידע לגבי השימוש בתרופה זו בבני אדם, לכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי השימוש בתרופה בזמן ההריון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופותרחלי08/08/2011
שלום. האם אומגה 3 וכמוסות שום-קיוליק מתאימים כתחליף לאספירין כטיפול מונע?
האם אפשר לקחת יחד אומגה 3 כמוסות שום ו Q10?
תודהמראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב09/08/2011רחל שלום רב,
לגבי שינוי תרופה או מינון יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד. תוספי התזונה אינם ניתנים כתחליף לתרופות אלא בשילוב עם הטיפול התרופתי ובעיקר כשמדובר בתרופות הניתנות לשמירה על הלב ודילול הדם. לכן הייתי ממליץ לך להיוועץ במומחה לצמחי מרפא ולאחר היעוץ הנטורופטי ניתן יהיה להתאים לך את תוספי התזונה כולל תזונה אישית המתאימה לך לפי מצבך הפיזי והנפשי.
גם כמוסות אומגה 3 וגם כמוסות השום והקיו 10 כולן מדללות דם במידה מסוימת ולכן חשוב להיוועץ במומחה ברפואה טבעית לפני השילוב שלהן, כיוון שלעתים השילוב הנ"ל עלול לגרום לדילול יתר של הדם ואף לדימומים במערכת העיכול וחושב לאבחן זאת מראש בכדי למנוע תופעות לוואי מיותרות,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רבעדי08/08/2011
שאלה לגבי תרופות פריון.
ברשותי מנוגון וצטרוטייד כאשר רשום על העלון לאחסנם בטמפ' עד 25 מעלות
מן הסתם ימים כאלו נמדד מעל טמפ' זו גם בארון תרופות שמדדתי.
האם טמפ' של 30 מעלות שנמדדה עלולה להזיק לתרופות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
אילן ללבניקוב09/08/2011שני שלום,
את התרופות הנ"ל יש לשמור במקום קריר ויבש עד 25 מעלות ולכן מומלץ לשמור אותן בארון התרופות, הייתי ממליץ לך לשמור אותן באיזור קריר בבית ולוודא שהטמפ. אינה גבוהה מההמלצה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלדריןנינה07/08/2011
שלום רב.
אני בשנות העשרים לחיי וסובלת לראשונה מכאב בברך השמאלית מזה מספר חודשים עקב עבודה מאומצת.
ניסיתי וולטרן וקומפרסים של כרוב על פי המלצת אורתופד זה עוזר למספר ימים ושוב חוזרת לנקודת ההתחלה (האורתופד הציע כדורים וסירבתי)
התיעצתי עם רוקח והוא המליץ לי כדורים על בסיס טבעי בשם "סלדרין"
הממצאים של האורתופד הם: "נפיחות בברך שמאל ללא אודם עם עדות לנוזל חופשי בכמות קטנה"
האם ממומלץ לי לקחת את הכדורים? ובאיזה מינון רצוי.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלדרין - תגובה
אילן ללבניקוב08/08/2011נינה שלום רב,
הסלדרין מכיל תערובת של חומצות שומן מיוחדות, בעלות פעילות נוגדת דלקת. מחקרים בבעלי חיים ובבני אדם הראו תוצאות טובות בהפחתת הכאב והנפיחות, הגברת התנועתיות וירידה בגורמי דלקת. ניתן לנסות את השימוש בסלדרין למניעת כאבים, יש לקחת 2 כדורים ליום לאחר הארוחה,
ניתן בנוסף לשלב משחה טבעית הנקראת נו דול של חב' נווה, היא מצוינת לטיפול ומניעת כאבי פרקים ושרירים, יש למרוח 3-4 פעמים ביום,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמובטמיטל07/08/2011
שלום רב,
אני בת 19 ורציתי לדעת האם מותר לשתות אלכוהול בזמן שימוש במשחת דרמובט? (רופא הנשים הורה למרוח פעמיים ביום במשך שבועיים ופעם ביום עוד שבועיים באזור האינטימי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט - תגובה
אילן ללבניקוב08/08/2011מיטל שלום,
אני לא ממליץ לשתות אלכוהול בזמן נטילת תרופות ו\או מריחת משחות כיוון שזה עשוי לגרום לתופעות לוואי בלתי רצויות,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נר אביטרן עם שילוב של טרמדקסיפית07/08/2011
שלום רב,
בת 31 סובלת מפריצת דיסק L4 - L5 לאחר ניתוח "שאיבת דיסק" ללא הצלחה ,הכאבים חזרו לאחר 3 חודשים .
כיום הכאבים מקרינים לרגל , כאבי תופת, כולל תחושת נימול וזרמים . לא יכולה לתפקד.
אני בזמן האחרון לוקחת כול יום נר אביטרן ולפעמים גם טיפות אופטלגין וזה משפיע לפרק זמן קצר ועדיין הכאב קיים.
שאלתי היא : האם מותר לי לקחת טרמדקס בטיפות יחד עם הנר אביטרן ?, ואם כן באיזה פרק זמן בין לבין ? או שאין בעיה לקחת ביחד .. ואם זה לא פוגע ..?
בנוסף ברצוני לשאול עוד שאלה
לאחרונה הציעו לי על הכדור " ליריקה" ועד כמה הוא משפיע על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נר אביטרן עם שילוב של טרמדקס - תגובה
טלי אנגור07/08/2011אין בעיה בשילוב נר אביטרן עם טרמדקס- נהפוך הוא זהו שילוב סנרגיסטי.
בנוגע לליריקה, מינון של 150MG * 2 - עשויה לעזור מאוד (המינון אינו התחלתי אלא טיפולי), יש ליטול אותה באישור רופא בלבד.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מומלץ לקחת לוסטרלאילן ללבניקוב06/08/2011
התחלתי לקחת לוסטרל לפני שבועיים.
מה לעשות במידה ושכחתי לקחת את הכדור בשעות הבוקר
לכן לקחתי אותו ברגע שהגעתי הביתה בערב.
מה לעשות ביום לאחר מכן? לקחת שוב בבוקר כמו תמיד או להמשיך בערב?
ממליצים לא לקחת בערב כי הוא יכול להפריע לשינה..
מה אתה ממליץ לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסטרל - תגובה
אילן ללבניקוב07/08/2011ענבל שלום רב,
במקרה ושוכחים לקחת את המנה, יש לקחת מייד כשנזכרים. אם קרב הזמן לנטילת המנה הבאה, יש לדלג על המנה שנשכחה, ולקחת את המנה הבאה כרגיל. אין לקחת מנה כפולה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב וגלולות יאזרוניתי04/08/2011
האם יש מניעה מליטול את שתי התרופות במקביל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב וגלולות יאז - תגובה
אילן ללבניקוב05/08/2011רוניתי שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ נטורופטי\רוקחי כיוון שישנה אינטראקציה בין ההיפריקום(רמוטיב) לבין הגלולות. ההיפריקום עלול להפריע לפעילות של הגלולה ולכן יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול ובכל מקרה להשתמש באמצעי מניעה נוספים בכדי להיות בטוחים,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדור לאלרגיה בהריוןלוני04/08/2011
שלום רב,
אני בהריון בחודש ראשון, כבר שלושה ימים אני סובלת מפריחה בעור שמופיעה ונעלמת במהלך היום והלילה, כשלוש התקפים ביממה לערך...., מלווה בגירודים עזים ובסימנים אדומים על העור. האם מותר לי לקחת אלרג'יX? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדור לאלרגיה בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב05/08/2011לוני שלום רב,
בכל הקשור לשימוש בתרופות בזמן ההריון וההנקה יש להיוועץ אך ורק ברופא המטפל,
שבת נהדרת ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילה של גלולותנורית02/08/2011
שלום
בתי בת ה18 התחילה לקחת גלולות ויש לה בעיה שאני צריכה להזכיר לה לקחת אותה אחרת היא כמעט שוכחת, רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לה לזכור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילה של גלולות - תגובה
אילן ללבניקוב02/08/2011נורית שלום,
ישנו שירות מזכירון בגלולות מסוימות המזכיר לקחת את הגלולות על ידי הודעה למכשיר הטלפון הסלולרי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם
אפרת04/08/2011סליחה שאני ככה קופצת לשיחה אבל אני לוקחת פמינט וגם להם יש שירות שמזכיר שנקרא מזכירונט שגם מקבלים סמס כל יום, חינם וגם בתחילת החפיסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות
נורית03/08/2011נשמע יפה אבל כתבת שזה מתאים לגלולות מסוימות תוכל לפרט איזה גלולות כדי שאדע אם זה מתאים לבת שלי? איך מגיעים לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילת גלולות - תגובה
אילן ללבניקוב04/08/2011נורית שלום,
ישנו מגוון רחב של גלולות למניעת הריון ולכן יש לבדוק אם השירות ניתן גם לשאר הגלולות. בכל מקרה, אני מכיר שירות הניתן לגלולה מסוג מרסילון אשר יחד עם הגלולה ניתן "מזכירון", המצפצץ בכל יום על מנת להזכיר את נטילת הגלולה, ואף עושה שבוע הפסקה.
תוכלי להיוועץ ברופא המטפל לגבי הגלולות האחרות,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונליאירנה01/08/2011
שלום אני אני מטופלת באסטרופם כבר כימעט יותר משבועיים לאחרונה הבחנתי שיש לי כתמים חומים בהירים כאלה חומים על הרגליים ובעוד מקומות בגוף האים זה נובע מהטיפול? יש לציןן שליפני הטיפול לא היה לי אותן ביכלל אפשר בבקשה לדעת מזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הורמונלי - תגובה
אילן ללבניקוב02/08/2011אירנה שלום רב,
ייתכן והתופעות שאת מציינת נובעות כתוצאה מההורמונים ולכן מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול.
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי קרמים טבעיים המונעים פיגמנטציה ומחדשים את תאי העור על בסיס שמן ארגן ושמן נבט חיטה,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך על תשובתך
אירנה04/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)