מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליעת סיליטליאת24/07/2011
שלום, בעלי בלע שלוק ממים מהולים בחומר לניקוי אבנית שנקרא סיליט.
בכד החשמלי היה 3/4 פקק סיליט עם ליטר מים.
האם יכול להגרם לו נזק?
הוא בדרכו לבי"ח ואני ממש בלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליעת סיליט - תגובה
אילן ללבניקוב26/07/2011ליאת שלום רב,
יש להיוועץ ברופא לגבי תופעות הלוואי של החומר הפעיל ואת זאת ניתן לדעת רק לאחר בדיקה בבית החולים,
רפואה שלמה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בן תרופותשלומי24/07/2011
שלום
בן 50 ומזה מספר חודשים סובל מירידה בליבדו
אני לוקח את הכדורים הבאים על בסיס יומי
בוקר
אומפרדקס 20
סירליל 1.25
קרדילוק 2.5
מיקרופרין 100
ערב
ליפיטור 20
ציפרלקס 5
האם יש קשר ישיר לאחד או לשילוב של הכדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב בן תרופות - תגובה
אילן ללבניקוב26/07/2011שלומי שלום רב,
ככל הנראה השילוב של הכדורים גורם לך לתופעות הלוואי הקשורות בליבידו ולכן הייתי ממליץ לך לקבל יעוץ נטורופטי שיתקן את נזקי התרופות, כלומר שיטהר לך את מערכת העיכול מהרעלים והפסולת שהצטברה ובמקביל לחזק את החשק המיני והאנרגיה בגוף,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף B6ד23/07/2011
שלום רב.
אני בת 18 ובהמלצת רופא עור לוקחת יום-יום תוספי ויטמין B6 שבהם 100 מ"ג מהויטמין. קראתי ש-100 מ"ג הוא סף הרעילות. גם בכמה מזונות יש B6 לכן רציתי לשאול האם הצריכה שלי אינה מסוכנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף B6 - תגובה
טלי אנגור23/07/2011B6 אסור לצרוך מעל 200 MG ליום.
מעל 250 MG יש סכנה לתופעות לוואי נורולוגיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צורכת 100 מ"ג לא 200
ד24/07/2011אני צורכת תוסף של 100 מ"ג ויכול להיות שמעט יותר דרך מזון, בכל אופן זה לא 200...אז לפי התשובה שלך אני לא אמורה להיות במינון יתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו פה מאד לא מובן לי
אילורה25/07/2011בתי מטופלת בכדורים פסיכיאטרים וגם ב-TRIBEMIN (בטריוויט) המכיל מלבד B12 ו-B1 גם 250מ"ג B6.
בפעם האחרונה כשאמרתי לרוקח שלא יתן לי את הכדורים האלה כי בתי לא מקפידה לקחת אותם ויש לי קצת עודף הוא התעקש שאקח ואמר לי שהם טובים גם לי ושאני אקח אותם קצת ושהם כדורים מצויניים לכל אחד.(הבנתי שבעיקר מבחינה נפשית).
אז אפילו אם היא לא ממש מקפידה לקחת ולוקחת רק מדי פעם זה עדין לא בסדר ואני מבינה שאני צריכה להתייעץ עם מישהו על כך.
יש מה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו פה מאד לא מובן לי - תגובה
אילן ללבניקוב26/07/2011חנה שלום רב,
ראשית כל, אין מה לדאוג, כיוון שהרופא רשם לבתך את המרשם והמינון של הויטמין B6 בכדורים האלו הוא מדויק ומקובל בטיפול.
ויטמין זה חיוני ביותר להבטחת בריאותן ההורמונאלית של נשים, במניעת סוכרת ומחלות לב, בטיפול בשיגרון ובחיזוק המערכת החיסונית. למרות כל זאת, הקצובה היומית המומלצת (RDA) עומדת על 2 מ"ג, ואילו על פי המחקרים המדעיים, הכמות היומית הנאותה של ויטמין B6 היא 50 מ"ג, וזאת עבור אנשים בריאים. כמויות של בין 100 ל-200 מ"ג מהוות מינון מומלץ לטיפול במחלות שונות. במקרים מסוימים, הרופאים ממליצים על מינון גבוה יותר של עד 1000מ"ג ליום. כך שאין לך מה לחשוש מהמינון של הויטמין B6 של בתך כיוון שזה בהמלצת הרופא המטפל שלה.
מקורות לויטמין B6 :
בשר, דגים, חלמון ביצה, קטניות, פירות, ירקות, כבד ודגנים מלאים.
ויטמין B6 הוא מסיס במים ולכן עודפיו מופרשים בשתן ואין סכנת הרעלה.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה שהושארה ברכב במשך היוםטלי22/07/2011
קניתי את התרופה דאלצין ושכחתי אותה באוטו במשך היום , בשעות החמות.
האם ניתן להשתמש בתרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה שהושארה ברכב במשך היום - תגובה
טלי אנגור23/07/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופמקס למיגרנהאילורה22/07/2011
שלום,
לפני כשנה לקחתי טופמקס למניעת מיגרנות בהתחלה כאשר לקחתי 50מ"ג בבוקר ו-50מ"ג בערב הרגשתי "חצי טוב" במטרה לשפר את המצב העליתי בהדרגה את המינון עד ל-100 בבוקר ו-100 בערב ובמקביל הורדתי דרלין שלקחתי שנים רבות קודם לאותה מטרה.
ואז התרופה כאילו "התהפכה עלי" פתאם התחלתי לסבול ממיגרנות קשות ורצופות יותר מאשר היו לי בהתחלה. הורדתי את המינון (בהתחלה בכלל לא תפסתי מה קורה לי) ולאט לאט חזרתי למינון הרגיל של הדרלין (שגם הוא כבר תוצאה של ירידה גדולה מלפני כמה שנים - היום זה רק 10X3מ"ג ליום).
מאז התיאשתי ואני סובלת . לאחרונה בעקבות החמרה בגסטריטיס אני חייבת לעשות משהו ולהפסיק לקחת כדורים. (יש לי גם הרבה כאבי ראש שאינם מיגרנות) ואני חושבת על חזרה לטופמקס למינון הנמוך. מה דעתכם?
אשמח לשמוע מאנשים שמבינים בעניין יותר מרופא המשפחה.
אני חושבת גם על אופציה של אלטרולט במינון של 10 מ"ג. הכל כמובן בהתייעצות עם רופא המשפחה ונתינת מרשמים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופמקס למיגרנה - תגובה
טלי אנגור23/07/2011אלטרולט בהחלט עשוי לעזור, יחד עם זאת עליך להתייעץ עם רופא מומחה לשם אישור וקבלת מרשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לא מוסברתדני21/07/2011
אמי מתופלת בתרופות - רשימה מצורפת , מזה 3 ימים ישנה פריחה בפלג גוף עליון עורף ובכף היד .
סובלת מסכרת , לב ,לחץ דם , בלוטת תריס , ולאחרונה התגלה בעיה בתפקוד כליות 40 אחוז .
בהתיעצות עם רופאת משפחה ניתן PREDNISOM 20 מג 2 כדורים ביום .+ ההיסטון .
התרופות הקבועות הם : REPAGLINIDENA 5 MG
LANSOPRAZOLE 30 MG
10 MG LEKRANITPNE
GANIVIA 25MG
ALDOSPIRONE25MG
200MG AMIDOARONE HCL
SIMVASTATIN 40MG
ELTROCSIN 200MG
100MG ACID ASETYLSALYECLEK
5MG GLOBEN
בתקופה אחרונה נלקח גם / במקום 8 MG ATKAND
FOSIDיום כן יום לא .
אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא אם יתכן כי הכדורים גורמים בצורה כלשהיא לפריחה זו .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה לא מוסברת - תגובה
טלי אנגור23/07/2011בפורום אינטרנטי לא ניתן לבצע איבחון למצב בו את נמצאת,
עליך להיוועץ ברופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות שינהכהן מרים קארי21/07/2011
נוטלת סלאו דרלין האם מותר לקחת בהפרש של שעתים לירובן או אלפרליד לשינה
או מה אתם ממליצים להפרעות שינה לגילאי 50 +
והאם בסדר לקחת כדור ללחץ דם בערב או עדיף בבוקר האם הוא גם יכול לגרום להפרעות שינה
מה עדיף לירובן או אלפרליד לשינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות שינה - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2011מרים שלום,
ניתן בהחלט לעזור לך בבעיית השינה שלך על ידי יעוץ נטורופטי וצמחי מרפא מצוינים להרגעה ולשינה טובה יותר וללא תופעות לוואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות שינה - תגובה
אילן ללבניקוב22/07/2011מרים שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ נטורופטי/רוקחי, כיוון שלא מומלץ לשלב את הלוריוון ו/או האלפרליד עם כדור לחץ הדם(סלו דרלין). שילוב של הכדורים הללו עלול לגרום לירידה חדה בלחץ הדם וחשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני השימוש בהם.
אם את חשה בתופעות לוואי כגון: סחרחורות, דופק לב מואץ, טשטוש וכדומה חשוב לפנות לרופא המטפל ולבדוק את המשך הטיפול.
לגבי זמן נטילת התרופה ללחץ הדם יש לשאול את ברופא המטפל.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי איזו תרופה מתאימה לך יותר.
ניתן גם לשלב בטיפול צמחי מרפא מצוינים לאיזון לחץ הדם ולהרגעה ושינה בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעלה21/07/2011
שלום,
1. אני בת 57, נוטלת את התרופות הבאות:
בבוקר לפני אוכל - אלטרוקסין וקונטרולוק.
לאחר שעתיים - פלויקס, קרטיה, קרדילוק, וטריטריס קומפ.
ערב - קרסטור, ג'נואט.
2. קיבלתי לקחת גם את התרופה "אמריל" פעם אחת ביום.
מתי כדאי לי ליטול את התרופה הזו?
אודה לתשובה,
בברכה,
יעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
טלי אנגור23/07/2011תרופה זו יש ליטול לפי הנחיית הרופא המטפל בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובות בין תרופתיותצריכה תשובה20/07/2011
שלום,
אני נוטלת זינט (לדלקת בדרכי השתן) ובתקופה האחרונה השתמשתי (ואמשיך להשתמש) בנרות גלוואן למניעת הריון. האם יש סתירה ביניהם? כלומר, האם אני צריכה לא להשתמש בנרות כל זמן שאני על האנטיביוטיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות בין תרופתיות - תגובה
טלי אנגור20/07/2011במקרה זה אין בעיה בשילוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין Dיונית19/07/2011
שלום
קבלתי מהרופא טיפות של ויטמין D עכב ירידה דרסטית
אני אמורה לקחת כל יום 10 טיפות, הרופא גם אמר לי שאפשר לקחת פעם בשבוע,70 טיפות במקום כל יום אכן? זה אפקטיבי? והאם טיפות עדיפות על כדורים?
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין D - תגובה
אילן ללבניקוב20/07/2011יוני שלום רב,
הטיפות אכן נספגות טוב יותר מאשר הכדורים ויש לקחתן לאחר הארוחה כיוון שהויטמין D נמס בסביבה שומנית. ניתן לקחת גם מנה חד פעמית במקום בכל יום מחדש,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יונית20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- DIOVANג19/07/2011
שלום רב,
עקב בעיית לחץ דם גבוה הרופא הנחה על נטילת הכדור DIOVAN 80mg פעם ביום.
במידע על התרופאה באתר כתוב שיש להימנע מצריכת אלכוהול כיוון שהשילוב עם התרופה יכול להיות מסוכן.
1. מה הסיכון בשילוב עם התרופה?
2. האם מותר לצרוך אלכוהול וכמה?
3. האם הכוונה לצריכת אלכוהול מיד לאחר נטילת התרופה או בכל שעות היום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר DIOVAN - תגובה
אילן ללבניקוב20/07/2011ג. שלום,
ככל הנראה ישנה אינטראקציה בין האלכוהול לבין התרופה ולכן לא מומלץ השימוש באלכוהול בזמן הטיפול, לגבי הסכנות הכרוכות בכך יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ברזלנילי18/07/2011
הרופאה אמרה לי שבבדיקות הדם יש לי המוגלובין נמוך בקיצור הלכתי לרוקחת והיא נתנה לי כדורעי ברזל עם חומצה פולית שאלתי היא אם לקחת את הכדורים האלה כי אם לא חסר לי חומצה פולית בגוף אז למה לקחת כדור ברזל ביחד עם חומצה פולית?האם בכלל זה יכול לגרום נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי ברזל - תגובה
אילן ללבניקוב19/07/2011נילי שלום רב,
החומצה הפולית נועדה לשפר את ספיגת הברזל בגוף, מה גם שמחקרים הראו, שרוב המבוגרים אינם צורכים את המינון היומי הנדרש של חומצה פולית ולכן אין כל בעיה לקחת כדור ברזל משולב בחומצה פולית החיונית מאוד ליצור תאים חדשים ולשימורם. בנוסף לזאת, החומצה הפולית מסיסה במים ולכן עודף שלה יוצא עם השתן מהגוף,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמו רימוניםDOR18/07/2011
האם מותר במקביל לנטול עם המינוקסי את התוספים הבאים שאני לוקח:
שום *2 ביטם
ויטמין C *2 ביום
אומגה 3 *2 ביום
ויטמין D*2 ביום
שמן רימוניםמ 7 טיפות ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמו רימונים - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2011יניב שלום,
אין מניעה לשלב את התוספים בטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיב וגלולות דיאנהענבל17/07/2011
אני נוטלת שנים אלטרוקסין וגלולות דיאנה עקב בעיות הורמונליות
האם יש פגיעה ביעילות הגלולות בשימוש משולב עם רמוטיב ?
האם זה לא מזיק לקחת מבחינה בריאותית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב וגלולות דיאנה - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2011מיכל שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שיש אינטראקציה בין ההיפריקום(רמוטיב) לבין הגלולות שעלולה להפריע לפעילות הגלולות ובכך להקטין את האפקט מונע ההריון שלהן.
לכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המשך הטיפול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן שלום
ענבל18/07/2011רופאת המשפחה שלי לא זמינה בד"כ וגם לא התייחסה לשילוב בין התרופות פשוט נתנה לי מרשם לרמוטיב.
לכן אשמח לקבל ממך תשובה, האם להמשיך עם הגלולות, אני לוקחת אותן בגלל בעיות הורמונליות בשילוב עם אלטרוקסין
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילן שלום - תגובה
אילן ללבניקוב19/07/2011מיכל שלום,
גם במקרה של נטילת הגלולות עם האלטרוקסין למטרות איזון הורמונלי יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול, כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ויכול להמליץ לך על חלופות או שינוי המינון,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילו
ענבל19/07/2011שאלה אחרונה:-)
באמת שכרגע אין לי את מי לשאול
קניתי את הרמוטיב אבל חוששת להתחיל בגלל השילוב של הכדורים..
האם זה בטוח להתחיל בשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילו - תגובה
אילן ללבניקוב20/07/2011מיכל שלום,
כפי שציינתי יש אינטראקציה בין הכדורים ולכן לא מומלץ לשלב ביניהם, הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי השילוב הנ"ל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 40 וקר לפרופציהירין17/07/2011
אני בן 40 נוטל פרופציה 8 שנים הפסקתי וחזרתי לאחרונה: נוטל מינוקסי ביום ובערב מרסס מינוקסי 5 אחוז
לאור מה שנכתב לאחרונה:"בברור במשרד הבריאות, מסתבר שאכן ה FDA בארה"ב הוציא אזהרה שיתכן קשר בין פרופציה וסרטן הערמונית בעתיד. זו עדיין לא תופעת לוואי מוכחת. משרד הבריאות לא הוציא עדיין הודעה, והתרופה יכולה להימכר, אך חברת התרופות התבקשה להוסיף בעלון לרופא ולמטופל את האזהרה הזו וזה יופיע בהמשך בעלונים. " האם יש לשלב לדעתך סינרגיה עם מינוקסי ודקל ננסי?, בכלל אשמח לשמוע דעתך, אם לדקל הננסי יש השפעה טובה על צמיחה ומה תופעות הלואי שלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 40 וקר לפרופציה - תגובה
אילן ללבניקוב18/07/2011שלום רב,
ראשית כל, ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק שורשי השיער על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה אישית המונעת נשירה ופורמולות צמחי מרפא מצוינות המחזקות את שורשי השיער בצורה טבעית וללא תופעות לוואי.
ידוע שהדקל הננסי יעיל נגד בעיות הקשורות בבלוטת הערמונית, בעיות שהגורם להן הוא כאמור הורמון ה DHT.
המחקר הגדול ביותר שנערך עד כה ובוצע ע"י חברה גרמנית הראה יעילות באחוזים כמעט זהים לאלו של הפינסטריד. לפי הנתונים שנאספו ממחקר זה ומשאר המחקרים שבוצעו עד כה, נראה שהדקל הננסי יעיל כנגד בעיות הנגרמות ע"י ה DHT וזאת בשל שתי סיבות:
א. הוא נקשר אל אנזים ה 5-אפלא-רדוקטז מן הסוג השני ומונע ממנו להגיב עם טסטוסטרון בדומה לפעולת הפינסטריד המצוי בפרופסיה ופרוקייר.
ב. בבלוטת הערמונית הוא נקשר אל אתרי הקליטה של ה-DHT וכך הוא מונע גם את השפעת ה-DHT הקיים. ניתן לשער שגם בזקיקי השיער בקרקפת נקשר הדקל הננסי אל אתרי קליטת ה-DHT.
יש חשיבות גדולה באספקה תקינה של כל הויטמינים והמינרלים לזקיקי השיער(ויטמיני B, אבץ, מגנזיום, סידן וכדומה) ובשימוש בשמפו אורגני על בסיס טבעי לחיזוק שורשי השיער וללא חומרים משמרים,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)