מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורמונים בזריקותיאנה05/07/2011
יש לציין שאני מזריקה אסטרוגן באמפולה שניקרא estradiol valerate ופרולוטון דפו דייר בבקשה תגיד לי האים תהורמונים האלה צריך להזריק כול יום או שכול שבועיים בדרך כלל או חודש ? בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים בזריקות - תגובה
טלי אנגור05/07/2011החלטות אילו הינם רק באישור הרופא.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בזריקותיאנה05/07/2011
שלום דייר רציתי לישאול אותך עוד דבר אחד האים ניתן להזריק אסטרוגן כול שבועיים או כול חודש או שצריכים להזריק אותו מידי יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים בזריקות - תגובה
טלי אנגור06/07/2011החלטות אילו הינם רק באישור הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לבריחת סידןמירה04/07/2011
איך יודעים אם התרופה החד שנתית אקלסטה מתאימה לי? המדדים שלי לא משתפרים כבר הרבה זמן עם פוסלן ושמעתי על העירוי החד שנתי אקלסטה והבנתי שהוא הוכח כמועיל מאוד. איך אני יכולה לקבל אותו? תודה על עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לבריחת סידן - תגובה
טלי אנגור05/07/2011דרושה אבחנת רופא מטפל לבחינה של מצב האוסטאופרוזיס. אם יש בעיה טכנית בנטילת התרופה פוסלן אזי כדי לעבור לזריקה.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות אצל רופאנטע04/07/2011
אני רוצה להתחיל גלולות פעם ראשונה והרבה זמן התלבטתי כי אמרו לי שזה הורמונים אבל אחר כך חברות שלי שכבר לוקחות אמרו לי שזה תלוי בגלולות וזה משתנה כי יש גלולות עם פחות הורמונים כמו פליים שאחת מהן לוקחת ...כשאני הולכת לרופא לקבל גלולות אפשר לבקש ממנו עם קצת הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות אצל רופא - תגובה
אילן ללבניקוב04/07/2011נטע שלום רב,
רוב הגלולות היום הן גלולות בעלות מינון נמוך.
באופן עקרוני, הרופאים מעדיפים שבנות יתחילו עם גלולות בעלות מינון נמוך ואם יש צורך ניתן יהיה להחליף לגלולות עם מינון גבוה או נמוך יותר, יש להיוועץ ברופא המטפל שלך לגבי המינון המדויק המתאים לך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ בשימוש כמוסות ליריקה לפי המלצתבר ישי מיכאל03/07/2011
למעלה מחדש וחצי אני סובל מכאבי צואר חזקים שמדיר שינה מעיני כל לילה.
צילום צואר ,שינוים נוווניים c-6 c7 האורטופד המליץ לי על כמוסות ליריקה 75
לצערי עד עכשו לא לקחתי, בגלל האזהרות .עברתי ניתוח לב פתוח ב 2004
ובמו כן ,עברתי כמעט כל שנה צינטור יש לי בעיות במערכת השתן, אבנים בכליה
וכמובן בעיות לב ומפויים שונים וחוזרים.
נא המלצתכם בהקדם,
תודה על המלצתכם כמו כן, הכאבי עוברים לכתפיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ בשימוש כמוסות ליריקה לפי המלצת - תגובה
אילן ללבניקוב04/07/2011מיכאל שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך על ידי יעוץ נטורופטי מתאים הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא למניעת כאבים ולחיזוק שריר הלב בצורה טבעית וללא תופעות לוואי. אני ממליץ לך על שיטה הנקראת סו-ג'וק על פי הרפואה הקוריאנית והיא כולל שימוש במחטים(אקופונקטורה), מגנטים ומוקסה, ומנסיוני עם הרבה מטופלים ניתן בהחלט להפחית לך את הכאב בצורה משמעותית כמו גם לשפר את נושא מערכת השתן והכליות,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיזיל טבליות 250 מ"גאביטל02/07/2011
הייתי אצל רופא עור והוא המליץ לי על נטילת למיזיל טבליות 250 מ"ג למשך ארבעה חודשים. על האריזה כתוב שאם לוקחים גלולות נגד הריון צריך לומר לרופא.
האם אפשר לקחת גלולות יסמין ביחד עם למיזיל או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיזיל טבליות 250 מ"ג - תגובה
אילן ללבניקוב04/07/2011אביטל שלום רב,
למיטב ידיעתי אין מניעה לשלב את הלמיסיל עם הגלולות אך מומלץ להיוועץ ברופא המטפל לפני כן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים בזריקותיאנה01/07/2011
לרופא שלום רב רציתי בבקשה להיתייעץ איתך יש לי הורמון זכרי גבוה ניסיתי גלולות לא עזר אנדרוקור גם לא לאחרונה שמעתי שיש תרופה בהזרקה שניקראת פרולוטון דפו בזריקות אבל שאין אותה בארץ וצריכים לייבא אותה האים אתה חושב שפרוגסטרון זה יעזור או אמור לעזור ומה המנגנון של התרופה הזאות היא חוסמת תסטסטרון מורידה אותו אשמח אים תענה לי תודה
אילן ללבניקוב04/07/2011יערה שלום רב,
התרופה מכילה פגוגסטרון המשתחרר לגוף באיטיות. משמשים בה לבעיות הורמונאליות מגוונות, בכלל זה בהריון רב סיכון ומצבים אחרים. זוהי התרופה יודעה ומוכרת בעולם ובארץ עשרות שנים אך יש להיוועץ ברופא המטפל לגבי הטיפול בתרופה לאיזון הורמונלי.
ניתן במקביל לשלב טיפול נטורופטי הכולל תזונה ייחודית וצמחי מרפא אש מאזנים את המחזור ההורמונלי בצורה טבעית,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחסור בפקטור 7אור28/06/2011
היי..
יש לי מחסור בפקטור 7- 19%
אני עומדת לבצע ניתוח להגדלת חזה ואני לא רוצה לקבל פלסמה.
ברצוני לדעת האם יש איזו תרופה \ כדורים שאני יכולה לקחת, אפילו כמה שבועות לפני הניתוח.
אשמח לתשובה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור בפקטור 7 - תגובה
אילן ללבניקוב29/06/2011אור שלום,
יש להיוועץ ברופא המטפל בלבד לשם קביעת הטיפול לפני הניתוח,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת קאברג'קטאב גד28/06/2011
האם לנוזל המוכן בזריקת קאברג'קט (המשפר זיקפה) יש הגבלה בזמן שהוא יכול לעמוד ללא שימוש ? האם לאחר זמן השפעתו תפוג ? ואם כן כמה זמן ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת קאברג'קט - תגובה
אילן ללבניקוב28/06/2011שלום רב,
לכל תרופה יש תאריך תפוגה ולכן חשוב להקפיד שלא להשתמש בתרופה שתוקפה פג.
כמו כן, אין להשתמש בתרופה זו יותר מ-3 פעמים בשבוע ללא ייעוץ רפואי. ההשפעות ארוכות הטווח של שימוש ממושך אינן ידועות ולכן מומלץ להיבדק על ידי רופא מומחה אחת ל-3 חודשים.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות בקשר לתרופותמירי28/06/2011
ברצוני לברר למה נועדה כל תרופה תודה מראש מירי
1.פרוקסול פורט,
2. ציפרודקס
3. צנטרוס סילפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות בקשר לתרופות - תגובה
אילן ללבניקוב28/06/2011מירי שלום רב,
1. הפרוקסול פורטה הוא משכך כאב נארקוטי חלש, המשמש לשיכוך כאב קל או בינוני. הוא אינו יעיל לבדו לשיכוך כאב חזק. התרופה עשויה להיות מתאימה להקלת כאב כרוני,
מינונים גבוהים של פרופוקסיפן הנלקחים לתקופות ממושכות עלולים לגרום התפתחות תלות בתרופה. עם זאת, תרופה זו פחות ממכרת מתרופות דומות אחרות, ורוב האנשים מסוגלים להפסיק את הטיפול ללא קושי. תופעות לוואי כגון סחרחורת, תרדמה ובחילה שכיחות יותר אצל אנשים פעילים, וברוב המקרים ניתן להתגבר עליהן באמצעות מנוחה.
2. לציפרודקס, תכשיר נוגד חיידקים ממשפחת הקווינולונים, יש פעילות נוגדת חיידקים רחבה. הוא יעיל במיוחד בטיפול בזיהומים הנגרמים על-ידי חיידקים רגישים במערכת הנשימה, מערכת השתן ומערכת העיכול. תופעות הלוואי העיקריות של הציפרודקס כוללות בחילה והפרעות קלות במערכת העיכול, ובאופן נדיר כאבי ראש ותחושת תרדמה.
3. צנטרום סילבר הוא מולטיויטמין הכולל נוגדי חמצון. מותאם לדרישות התזונתיות המשתנות של בני 51 ומעלה, שאינם אוכלים תזונה מאוזנת ומגוונת ולמבוגרים המצויים בסיכון למחסורים תזונתיים בשל שימוש בתרופות העלולות לגרום לחסר בויטמינים ומינרלים.
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונטרולוק, פלויקס, אספירין (קרטיה), קרסטור, ג'נוביהאילן ללבניקוב27/06/2011
שלום,
לפני כשנתיים היה לי אירוע לבבי ובוצע לי צינתור עם השתלת סטנט מפריש תרופה. מאז אני נוטלת מספר רב של תרופות: קונטרולוק, פלויקס, אספירין (קרטיה), קרסטור, ג'נוביה (לסוכרת שהחלה מאז שהחלתי ליטל את כל התרופות הנ"ל), אלטרוקסין (תרופה זו נטלתי גם הרבה לפני האירוע הלבבי), קרדילוק, טריטריס קומפ, טילופטיק.
כשהתחלתי ליטול את התרופות נאמר לי שעלי לקחת את הקונטרולוק כיוון שאני נוטלת תרופות רבות נוספות והקונטרולוק מגן על הקיבה. כמו כן, לפעמים יש לי "רפלוקס" (מעין פליטה קטנה) אך זה לא קורה לעיתים קרובות.
שאלותיי לגבי הקונטרולוק:
1. רופאת הסוכרת אמרה פעם שהיא לא מבינה למה אני עדיין צריכה לקחת קונטרולוק כי זה מיועד יותר רק לתקופה מצומצמת כשמתחילים ליטול את שאר התרופות. מצד שני רופאת הגסטרו הציעה כן לקחת את הקונטרולוק. ברצוני להבין האם נטילת הקונטרולוק בדרך כלל היא רק על מנת "למנוע" תחושה לא נעימה של צרבות, או שהקונרולוק נדרש גם מעבר לכך? אם זה רק כדי "למנוע" תחושה לא נעימה, אז אולי אני יכולה להקטין את המינון כל עוד אני ארגיש טוב?
2. הבנתי שזה לא טוב ליטול את הקונטרולוק יחד עם הפלויקס והקרטיה. את הפלויקס והקרטיה אני נוטלת בבוקר. האם את הקונטרולוק אני יכולה ליטול בערב (כפי שהציע לי אחד הרופאים)?
3. מה מרווח הזמן הקצר ביותר שחייבים לשמור בין נטילת קונטרולוק לבין נטילת פלויקס וקרטיה? ומה לוקחים קודם - את הקונטרולוק או את הפלויקס והקרטיה?
4. ניסיתי יום אחד שלא ליטול את הקונטרולוק והיו לי כאבי בטן. האם אי-נטילת הקונטרולוק יכול לגרום לכאבי הבטן?
אודה לתשובה,
בברכה,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונטרולוק - תגובה
טלי אנגור28/06/2011הקונטרולוק הינו קו הגנה ראשון ממשפחת ה PPI לקיבה כשנוטלים תרופות מסוג אספרין או פלוויקס וזאת כדי למנוע בעיות ב G.I : בחילות, הכאות, כאבי בטן. לכן כשאינך נוטלק את הקונטרולוק ואינך נוטלת אספרין אזי נגרמים לך כאבי בטן.יחד עם זאת נטילת תרופות ממשפחת ה PPI כגון אומפרדקס וקונטרולוק (במידה יותר מעטה) עלולה להקטין את יעילות של פלוויקס ולכן מומלץ לעבור לתרופות להגנה על הקיבה ממשפחת ה H2 אנטגוניסט כגון פמוטידין.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
רונית28/06/2011תודה על התשובה.
אודה על תשובות גם לשאלות הבאות:
1. אם אני נוטלת את הפלויקס, אספירין וקונטרולוק בבוקר, באיזה סדר כדאי ליטול את התרופות ומה מרווח הזמן שמומלץ להפריד בין תרופה אחת לאחרת?
2. האם ניתן ליטול את האספירין והפלויקס בבוקר, ואת הקונטרולוק ליטול בערב?
3. האם לאחר תקופה שבה הבטן "התרגלה" לשאר התרופות (פלויקס, אספירין וכו') ניתן להפסיק ליטול את הקונטרולוק? למשל אחרי חצי שנה?
אודה לתשובה,
בברכה,
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
טלי אנגור29/06/20111. לא מומלץ ליטול במקביל קונטרולוק ופלויס
2. ראי נא הסברי בתשובה הקודמת
3. ראי נא הסברי בתשובה הקודמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוסקגדי27/06/2011
שלום,
אני נוטל Plavix, Cartia, Bezafibrate, Lipitor, Alloril. לאחרונה התחלתי לסבול מבעיות קיבה. האם אפשר ליטול לוסק ? הוא מאד עוזר לי אך אני חושש שהוא מתנגש עם אחד הכדורים שאני נוטל.
אשמח לקבל התייחסות
תודה,
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוסק - תגובה
אילן ללבניקוב28/06/2011גדי שלום רב,
טוב עשית שפנית אלי ליעוץ רוקחי/נטורופטי כיוון שחשוב לעשות סדר בתרופות שאתה נוטל בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות ביניהן ובהן:
1. בין הפלביקס לבין הלוסק. הלוסק עשוי להפריע לפעילות הפלביקס ולהפחית את פעילותו המגנה על הלב ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לפני השילוב שלהן.
2. בין הליפיטור לבין הלוסק. הלוסק עשוי להגביר את רעילות הליפיטור ולגרום בכך לתופעות לוואי המשפיעות על שריר הלב.
3. בין הפלביקס לבין האספירין. שילוב של 2 התרופות הללו עלול להגביר את הסיכון לדימומים בקיבה.
4. בין הליפיטור לבין הפלביקס. הליפיטור עלול להפריע לפעילות הפלביקס ובכך להפחית את ההגנה על הלב.
5. בין האספירין לבין הלוסק. הלוסק עלול להפריע לפעילות האספירין על ידי פירוק הציפוי המגן על הכדור ולגרום לשחרור החומר הפעיל מהר יותר מהרצוי ובכך להפחית את השפעתו מדללת הדם.
הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לפני המשך הטיפול בכדי למנוע תופעות לוואי ואינטראקציות.
ניתן לשלב בטיפול גם יעוץ נטורופטי המונע את תופעות הלוואי של התרופות ומחזק את מערכות הגוף הזקוקות לכך בצורה טבעית וללא תופעות לוואי,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוסק
גדי28/06/2011אילן,
תודה רבה על התשובה המקצועית. חבל רק שלעתים הרופאים בעצמם לא מודעים לתופעות שציינת. בכל אופן, לא אטול לוסק בתקופה שאני נוטל פלביקס.
שוב תודה מקרב לב,
גדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתופן בתחילת הריוןנוי27/06/2011
שלום,
האם מותר לקחת אתופן בתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתופן בתחילת הריון - תגובה
אילן ללבניקוב27/06/2011נוי שלום רב,
האתופן לא מומלץ בהריון ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל לגבי המשך הטיפול. עלול לגרום למומים בעובר.
שבוע טוב ובהצלחה,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקס אוטיק והרפסנחמה27/06/2011
מדוע יש קונטרה אינדקציה בשימוש בדקס אוטיק בזמן שיש הרפס סימפלקס או וריצלה פעילים? לחדד את השאלה איפה מתבטאת ההתנגשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקס אוטיק והרפס - תגובה
אילן ללבניקוב29/06/2011נחמה שלום,
לא ידוע לי על אינטראקציה כזו ולכן הייתי ממליץ לך להיוועץ ברופא המטפל שלך לפני כן,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים יובש כאב ראש האם מותר אקמולשחר26/06/2011
האם כשמשלשלים ויש חום של 37.4 מותר לקחת אקמול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים יובש כאב ראש האם מותר אקמול - תגובה
אילן ללבניקוב26/06/2011שחר שלום רב,
אם זה למטרת הפגת הכאבים אין מניעה לקחת אקמול,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)