מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מסימבאסטטיןzvieli405/06/2011
האם נכון יש תופעה של כאבי שרירים ללוקחים סימבסטטין האם אני שמשתמש בג'נואט מטפורמין קרטיה דיובן יכול להחליף את הסימבסטטין בליפיטור ללא חשש?????????. אודה לכם על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מסימבאסטטין - תגובה
אילן ללבניקוב06/06/2011שלום רב,
התופעה של כאבי שרירים וחולשה כתוצאה מתרופות להורדת הכולסטרול היא ידועה ומוכרת ולכן חשוב להיוועץ ברופא המטפל לגבי כל שינוי בהרגשה ולבדוק את המשך הטיפול או החלפת התרופה. בכדי למנוע את תופעות הלוואי של התרופה ניתן לקחת את האנזים קיו-10 המחזיר ללב את האנרגיה הדרושה לו לפעילותו התקינה כמו גם לחיזוק השרירים ושיפור פעולתם ומניעת כאבי שרירים, אך לפני שמשלבים צמחי מרפא או תוספי תזונה יש להיוועץ בנטורופט מומחה בכדי למנוע אינטראקציות בין התרופות לצמחי המרפא ואת זאת מומלץ לעשות תוך יעוץ נטורופטי בקליניקה.
שובע טוב וחג שמח,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות פליים וכאביםלילי05/06/2011
אני רוצה לשאול אם מה שאומרים זה נכון שלגלולות למניעת הריון יש עוד השפעה חוץ ממניעת הריון חברה שלי אומרת שגלולות פליים אצלה גרמו לזה שכמעט אין לה כאבי מחזור, כמה זה נכון באמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות פליים וכאבים - תגובה
אילן ללבניקוב06/06/2011לילי שלום רב,
גלולת הפליים(FLAME),זוהי גלולה מהדור החדש, שלה תופעות לוואי מועטות וקלות יחסית.
מינון האסטרוגן בפליים הוא נמוך יחסית, ולכן היא נחשבת לטובה במיוחד כגלולה ראשונה בנשים שלא נטלו גלולות למניעת הריון קודם לכן, ולנשים צעירות.
כמו כן, הגלולה מקלה מאד את משך הדימום הוסתי ואת כמותו, כמו גם את הכאב המלווה את קבלתו.
לאחר נטילת 21 הגלולות יש לבצע הפסקה של שבוע בנטילה, כאשר בזמן זה אמור להופיע הדימום הוסתי. לאחר מכן ניתן להתחיל חפיסה חדשה של גלולות.
אין מניעה ליטול מספר חפיסות ברצף על מנת לדלג על הדימום וסתי, אם האישה הנוטלת מעוניינת בכך.
יש לזכור כי פספוס של גלולה עלול להפחית מיעילותה במניעת הריון, כמו גם אירוע הקאה או שלשול במהלך החודש, או נטילת תרופות נוספות, כאנטיביוטיקה.
במצבים אלו מומלץ להשתמש במשך מספר ימים באמצעי הגנה נוסף - קונדום.
שבוע טוב וחג שבועות שמח,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב תרופות של ריספרדל+סימבלטהב04/06/2011
שלום רב,
1.רציתי לדעת לגבי מקרה בו אדם לוקה בP.T.S.D מה ההשפעה שיש לו בשילוב תרופות ריספרדל +סימבלטה(נטילת כדור כל יום ב-3 שנים האחרונות) ?
2.האם על האדם ליטול את התרופות הללו כל החיים? או שיכול להיות מצב להחלמה?
להתייחסותכם אודה,
בברכה,
ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב תרופות של ריספרדל+סימבלטה - תגובה
טלי אנגור04/06/2011ריספרדל עלול לגרום בשימוש ממושך לתסמונת מטאבולית.
סימבלטה עלולה לגרום לחולשה וסחרחורת.
ההחלטה על המשך או הפסקת הטיפול נתונה בידי הרופא המטפל בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ע"י סטרואידיםכפיר04/06/2011
שלום לד"ר
אני מקווה שאני בפורום הנכון ...
אימי עברה לפני כחודש ניתוח ראש במהלך ואחרי הניתוח ניתנו לה כדורים מונעי התקפי
אפילפסיה
לאחר כשבועיים של שימוש בכדורים הופיע פריחה אדמומים בכל חלקי גופה .
היא הופנתה לאישפוז באיכילוב מחלקת עור שם לאחר ביופסיה ובדיקות דם נוספות הוחלט שהיא אלרגית לכדור והוא שגרם לפריחה כמו כן החליפו לה כדור למניעת התקפי אפילפסיה טיפול נוסף שניתן לה במחלקה הוא באמצעות סטרואידים (פרדינזון 40 מ"ג)
ביום שישי היא שוחררה הביתה ונאמר לה להוריד בהדרגה את השימוש בפרדינזון
שאלותי
1.לאחר נטילת פרדינזון יש לה רעידות וחולשה מאזור הגב ותחתון השמאלי דרך הרגל וגם יד שמאל האם זוהי תופעה מוכרת בעת נטילת כדור זה
2. האם ניתן לדלג \להפסיק את נטילת הכדור מאחר ואי נטילתו גורמת לה להרגיש טוב יותר
אשמח לתשובתך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ע"י סטרואידים - תגובה
טלי אנגור04/06/2011פרדינזון אכן עלול לגרום לתופעות אותם אתה מתאר.
הפסקה או נטילה של תרופה תעשה בהחלטת הרופא בלבד.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארט 50 - שתן צהוביהושע04/06/2011
בן 61 .התחלתי השבוע בטיפול בכדור ארט 50 (diacerim50)והשתן הפך לצהוב.
אין לי תופעות נוספות.
האם להפסיק ? או שזוהי תופעה לא מסוכנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארט 50 - שתן צהוב - תגובה
טלי אנגור04/06/2011מדובר בתופעת לוואי בלבד.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות של תפריםולריה03/06/2011
לפני שבוע עברתי ניתוח אפנדיציט (בדרך החדשה) ויש לי 3 חתכים בבטן וסימני תפרים.
רציתי לשאול איזה משחה מומלצת נגד צלקות כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות של תפרים - תגובה
טלי אנגור04/06/2011יש להמתין להגלדת הפצעים ואז ניתן להשתמש בקילוקוט.
בברכה, מגר' טלי אנגור,
יועצת תרופתית, רוקחת מורשה, מומחית לכימיה תרופתית ונטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולטרן אמולג'ל- דחוף...חגית02/06/2011
האם מותר למרוח וולטרן אמוג'ל בהנקה?
תודה. חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולטרן אמולג'ל- דחוף... - תגובה
אילן ללבניקוב03/06/2011חגית שלום רב,
התרופה עוברת לחלב אם ועלולה להשפיע על התינוק. מומלץ להיוועץ ברופא לפני השימוש,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדרין ג'לאלה02/06/2011
שלום,
אני בשבוע 6 להריון . השתמשתי במשך שבועיים (בערך בשבועות 4-5 להריון) באדפרין ג'ל נגד אקנה בפנים. האם התרופה הזו מסוכנת לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה, אדפרין ג'ל
אלה02/06/2011שלום,
אני בשבוע 6 להריון . השתמשתי במשך שבועיים (בערך בשבועות 4-5 להריון) באדפרין ג'ל נגד אקנה בפנים. האם התרופה הזו מסוכנת לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדרין ג'ל - תגובה
מיה טל02/06/2011אנא צייני את שם התכשיר באנגלית ומה הוא מכיל
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדרין ג'ל - תגובה
מיה טל02/06/2011שלום רב
אין ידע כיצד משפיעה התרופה בזמן ההריון או האם היא עוברת לחלב האם.
יש מספר נסיונות שנעשו בבעלי חיים. אנא פני לרופא העור שלך
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תרופות מונעותאלי01/06/2011
אני בן 63 ולוקח מזה כמה שנים מדיי יום לצורך מניעה מיקרופרין 100 מ"ג,אומגה 3,וכדור בי-12 .
האם ממולץ לקחת גם כדור להורדת שומנים בדם(אצלי רמת השומנים היא תנודטית)
איז מומלץ ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תרופות מונעות - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2011אלי שלום רב,
ראשית כל אני ממליץ להפריד בין נטילת האספירין והאומגה 3 לפחות 4 שעות הפרש בכדי למנוע תופעות לוואי כיוון ששניהם מדללי דם ולכן לקיחתם יחדיו עלולה לגרום לדימומים ולדילול יתר של הדם.
לא ציינת מה רמות הכולסטרול הכללי שלך והכולסטרול ה"טוב" וה"רע", זה חשוב כדי לדעת אילו צמחים ניתן להמליץ לך לקחת ובאיזה מינון עליך להתחיל.
בכל מקרה, מומלץ לקבל יעוץ נטורופטי המתאים לך גם תזונה אישית למצבך כולל צמחי מרפא אשר מורידים מהר וביעילות את רמות הכולסטרול בדם וללא תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוקסיפן פורטה 250רוני01/06/2011
שלום.
אני בת 26. ומשקלי 48 ק"ג.
בעקבות דלקת מעל לשן שנשברה והתנפחות של החניכיים והלחי, הרופא רשם לי מוקסיפן פורטה 250. אני לא בולעת כדורים ולכן התרופה נרשמה לי בנוזל עם הוראה ליטול אותה 3 פעמים ביום במינון של 5 ml בכל פעם.
שאלתי: האם המינון שנרשם לי אינו נמוך מידי? זה נראה כמו מינון שרושמים לילדה בת 5. האם כפית של 5 ml שוות ערך לכדור, או שהרופא טעה ב"תרגום"?
אני שואלת כיוון שלאחר יומיים של נטילת התרופה, אני לא מבחינה בשום שינוי, אפילו לא הקטן ביותר. מעבר לכך, הדלקת הזאת כבר פקדה אותי בעבר ואז למיטב זכרוני נרשם לי מינון גבוה פי 2 לפחות.
אשמח לתושבה בהקדם.
תודה,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקסיפן פורטה 250 - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2011רוני שלום רב,
לגבי מינון התרופה לא ניתן לדעת מה הייתה כוונתו של הרופא והאם המינון מתאים לך, את זאת ניתן לדעת רק לאחר התיעצות עם הרופא המטפל שרשם לך את האנטיביוטיקה.
בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת החיסון בצורה טבעית על ידי צמחי מרפא המונעים דלקות ומטפלים בזיהומים בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי,
שבת נהדרת,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרונייםרותי31/05/2011
שלום רב אני סובלת מאוסטאארטריטיס בכמה מקומות עדיין לא מצאתי את התרופה המתאימה להרבה יש תופעות לוואי ואין לי מה לקחת ניסיתי הרבה האם יש משהו חדש ואפקטיבי בברכה רותי ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים כרוניים - תגובה
אילן ללבניקוב31/05/2011רותי שלום רב,
אוסטיאוארטריטיס היא מחלת מפרקים ניוונית. אוסטיאוארטריטיס מאופיין באיבוד מתקדם של הסחוס שבתוך המפרק וביצירת עצם חדשה סביב המפרק הנגוע. בנוסף לכך ישנה דלקת קלה של הסינובית - המעטפת הדקה העוטפת את המפרק.
במידה ואוסטאורטריטיס מלווה בדלקת, ניתן להוריד את רמת הדלקתיות על ידי שינוי תזונתי.
עיקר השינוי הוא הורדת חומצות שומן המעודדות רמת דלקתיות גבוהה בגוף והשמת דגש על חומצות שומן המורידות את רמת הדלקתיות בגוף. חומצות שומן חיוניות הן מתווכות חשובות בין טרומבוקסנים ולויקוטריאנים – הורמונים מקומיים המשפיעים על רמת הדלקתיות בגוף. ניוד של קליטת השמן יכול להגביר או להפחית באורח משמעותי אוסטאוארטריטיס בהתאם לסוג חומצת השומן.
לגבי תוספי מזון:
ישנם תוספי תזונה שיכולים להקל על אוסטאוארטריטיס ואף למנוע שחיקה נוספת של הסחוס. ההמלצות ניתנות בצורה אינדיווידואלית בהתאם למצבו של המטופל ואורח חייו.
ניתן כמובן לשלב בטיפול צמחי מרפא:
במצב דלקתי יש מקום לצמחים קלאסיים לטיפול באוסטאוארטריטיס.
ישנם צמחי מרפא המורידים את רמת הדלקת בגוף ותומכים בעצמות השלד ומפחיתים כאבי פרקים, כדוגמת ההרפגו, ארניקה בדילול הומיאופטי וכדומה. לתמיכה במצב של פיברומאלגיה ישנם צמחי מרפא העשויים לעזור כגון האוניה דה גאטו והבוסווליה, תוספי תזונה עשירי אנטיאוקסידנטים, והכוונה לתזונה נכונה ופעילות גופנית מותאמת.
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים כרןניים
רותי31/05/2011תודה על התשובה המעניינת, אם אפשר קצת יותר לפרט בקשר התזונה המזיקה וגם היכן רווכשים את התרופות באזור הצפון תודה מראש רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים כרןניים - תגובה
אילן ללבניקוב02/06/2011רותי שלום רב,
רצוי להימנע ממזונות אלרגניים(ניתן לבדוק על ידי נטורופט אילו מזונות גורמים לאלרגיה).
מומלץ להרבות באכילת מזונות עשירים בנוגדי חמצון ובהם פּירות וירקות, וכן להרבות באכילת מזונות בעלי תכונות נוגדות דלקת, כמו דגי ים צפוניים וזרעי פשתן. יש להמעיט בצריכת חלבון מן החי (בשר, עוף, מוצרי חלב) המוביל ליצירת פרוסטגלנדינים מעודדי דלקת. כמו כן, ידוע כי מים הם גורם סיכה במרפקים ובשרירים, ולכן שתיית עשר כוסות מים ביום בקירוב חיונית לבריאות המפרקים והשרירים.
את המוצרים הטבעיים ניתן לרכוש בבתי טבע או בתי מרקחת הומיאופטיים בכל הארץ,
לגבי הרכבת פורמולות ייחודיות יש להיוועץ בנטורופט מומחה ואשמח לעמוד לרשותך ,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת מורפיום ופנרגן שנלקחו בהריוןשבלול31/05/2011
שלום,
האם ידוע על השפעה של נטילת מורפיום ופנרגן בזמן הריון על העובר/ילד? חוץ ממומים, שזה כנראה לא בעיה
נאלצתי בהריון ליטול כדורים אלה עקב מחלה שהחמירה וכעת לבני (כמעט בן 3) מספר בעיות שלדעתי קשורות לתרופה- בעיות קשות בתיאבון מאז הלידה (בירור רפואי- תקין), בעיות התנהגות ואי שקט קיצוני, קוצר ראייה קשה (מינוס 16- ללא מחלה תורשתית או ניוונית)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעת מורפיום ופנרגן שנלקחו בהריון - תגובה
אילן ללבניקוב31/05/2011שלום רב,
לגבי המורפין, לא נעשו מחקרים בחיות מעבדה. התרופה עלולה לגרום קשיי נשימה אצל התינוק. יש להיוועץ ברופא לגבי תופעות הלוואי.
לגבי הפנרגן יש להיוועץ ברופא המטפל,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקס ותופעות לוואימירי31/05/2011
שלום רב,
התחלתי ליטול ציפרלקס בהנחיית רופא המשפחה בשל דכדוך ותחושות לא טובות.
אתמול בערב
לקחתי חצי כדור בפעם הראשונה. לפני כן, לא לקחתי מעולם כדורים מהסוג הזה. כבר הלילה ישנתי גרוע מאוד (נדודי שינה), הזעתי וקמתי עם בחילות וחוסר ריכוז- תופעות שמהם לא סבלתי מעולם.
האם יכול להיות שאלו כבר תופעות לוואי של הכדור? האם נכון להמשיך?
אני נמצאת בבית עם תינוק וחוששת שלא אהיה מספיק חדה ומרוכזת.
התייעצתי עם רופא המשפחה שאמר שלא יתכן שאלו להיות תופעות לוואי כי זה מוקדם מידי ושאמשיך כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפרלקס ותופעות לוואי - תגובה
אילן ללבניקוב31/05/2011מירי שלום רב,
לכל תרופה יש תופעות לוואי אך יש לבדוק אם הן כתוצאה ממספר כדורים שנטלת או ממקור אחר.
בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך על ידי הומיאופטיה וצמחי מרפא לשפר את מצב הרוח והריכוז בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי אך לשם כך מומלץ לעבור יעוץ נטורופטי בכיד למנוע אינטראקציה עם התרופות שאת נוטלת ולהתאים לך באופן אישי את התזונה הנכונה ואת צמחי המרפא,
בתור עזרה ראשונה תוכלי לקחת טיפות הומיאופטיות הנקראות נרבו-היל של חב' HEEL לחיזוק מערכת העצבים ולמניעת מתח וסטרס, יש לקחת 10 טיפות 3 פעמים ביום בקצת מים לפני הארוחה,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעחיות שימוש בפתילות אביטרןצבי31/05/2011
הנני בן 40. קיבלתי לשימוש פתילות אביטרן 50.
לאחר ההחדרה של הפתילה וכעבור שעה לערך הנני חש צורך עז להתרוקן.
האם פרק זמן של שעה לאחר החדרת הפתילה מספיקה והפתילה ביצעה את יעודה או שמא כעבור שעה הפתילה "יצאה" ויש צורך בפתילה חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעחיות שימוש בפתילות אביטרן - תגובה
אילן ללבניקוב31/05/2011צבי שלום רב,
לדעתי הנר נספג בתוך שעה ולכן אין צורך בנר חדש,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליריקה ואלכוהולאני31/05/2011
האם מותר לשתות במקביל לנטילת ליריקה?
אני מטופל בליריקה 300 מ"ג ליום (150*2) עקב פריצת דיסק.
האם יש מניעה לשתות אלכוהול ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליריקה ואלכוהול - תגובה
אילן ללבניקוב31/05/2011שלום רב,
אני לא ממליץ לשתות אלכוהול ובוודאי שלא ביחד עם תרופות.
רצוי להתנזר מאלכוהול בזמן הטיפול התרופתי,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)