מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריטלין ונרוסין(משכך כאבים}ויקטוריה15/07/2007
האם יש תגובות בין תרופתיוית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין ונרוסין
ניצן פרימור17/07/2007בספרות הרפואית אין מידע מיוחד על אינטראקציה בין שתי התרופות. בכל מקרה יש לדווח לרופא המטפל על נטילתן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין ונרקוסין(משככך כאבים)ויקטוריה15/07/2007
האם יש תגובות בין תרופתיוית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין ונרוסין
ניצן פרימור17/07/2007בספרות הרפואית אין מידע מיוחד על אינטראקציה בין שתי התרופות. בכל מקרה יש לדווח לרופא המטפל על נטילתן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בקלקסןאסתי10/07/2007
בעלי מטופל בזריקות קלקסן 80 מ"ג פעמיים ביום עקב טרומבוס בברכיאליס שנוצר אחרי החדרת צנטר לוריד. ההמטולוגית יעצה לטפל 6 שבועות. לדבריה הקריש נמס ומטרת הטיפול למנוע קרישים נוספים. האם ניתן לקצר השבוע את הטיפול מסיבות שונות? תודהץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקצר
ניצן פרימור12/07/2007יש לנהוג בדיוק על פי הוראות ההמטולוג. ללא הנחות!
קריש דם עשוי לגרום במחזור הדם ולגרום לנזקים חמורים ולמוות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cipralex להקלה בתופעות גיל המעברצ'בוטרו לבנה10/07/2007
רופא המליץ לי לקחת את התרופה האמורה נגד תופעות גיל המעבר בגלל רקע של סרטן השד במשפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CIPRALEX
ניצן פרימור12/07/2007אכן יש עבודות המראות שיפור בתופעות גיל המעבר (לא במניעת סרטן!).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעריפעת09/07/2007
האם יש תכשיר שמונע נשירת שיער בגבות?
היכן ניתן לרכוש אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ניצן פרימור09/07/2007יפעת שלום.
אין תכשיר ספציפי לנשירת שיער מהגבות אך ניתן לטפל בתופעה .
ממליץ לגשת לרופא עור שיוכל לסייע לך .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אקמול והקאה מיד אחר כך.חנה08/07/2007
שלום,
בני בן 3 וחולה בדלקת גרון המלווה בחום גבוה מאוד 40 מעלות. השאלה שלי היא כזאת:
נתתי לו אקמול ואחרי שתי דקות הוא הקיא את הכל. הנחתי שהגוף לא ספג את האקמול בדם, ולכן החלטתי לתת לו שוב מנת אקמול על פי גילו כי חומו היה עדיין גבוה למרות האמבטיה עם החומץ.
האם פעלתי כשורה? אני די חוששת אנא הסר דאגה מליבי.
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה פתאום חומץ?
ניצן פרימור09/07/20071.הסירי דאגה מליבך לגבי האקמול. הבעייה אינה באקמול ילד עם קשיי בליעה נוטה להקיא .
2. מה פתאום אמבטיית חומץ?
ככלל במקרים של חום גבוה הכרוך בזיהום בגרון אמבטייה קרה עשוייה להחליש את מערכת החיסון .. עדיף להשתמש במריחת אלכוהול 40% ( RUBBING ALCOHOL ) .3במקרים של חום מלווה בהקאות עדיף להשתמש בנרות להורדת חום.
4.בכל מקרה של חום גבוה שלא ניתן לשליטה, רצוי מאוד לפנות לרופא או מתקן רפואי ויפה שעה אחת קודם.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי שינהערן08/07/2007
אני מתקשה להרדם בזמן האחרון וחשבתי להתחיל לקחת כדורי שינה, כדורים ללא מרשם רופא יכולים לעזור? יש להם סכנות כמו סכנת התמכרות או מינון יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי שינה
ניצן פרימור09/07/2007כדורי השינה הנמכרים ללא מרשם מבוססים בד"כ על הרכב אנטי היסטמיני (נוגד אלרגיה) מהדור הראשון שבנוסף לפעילותם הם מרדימים.
אין סכנה בהם ואין גם סכנת התמכרות. קיימים גם תכשירים על בסיס צמחי (פסיפלורה, וולריאן). מומלץ להתייעץ עם רוקח ובכל מקרה להשתמש רק כשאין ברירה ולא מצליחים להירדם ולתקופה קצרה .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תיאבוןגליה03/07/2007
בזמן האחרון אין לי תיאבון, לא יודעת מה גרם לזה, אבל אני יכולה לא לאכול ימים שלמים בלי לשים לב, וגם אם אני שמה לב אני לא מצליחה לאכול הרבה. הורדתי הרבה משקל וזה כבר נראה נורא (אני רזה בכל מקרה). יש איזה כדור שאפשר לקחת כדי להחזיר את התיאבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיאבון
ניצן פרימור03/07/2007גליה שלום, יש טיפול אך הוא מחייב רופא מקצועי. ממליץ לפנות לרופא משפחה (ויפה שעה אחת קודם),
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות נגד דיכאון וגלולותאורלי01/07/2007
אני לוקחת גלולות כבר כמה שנים. לפני מספר שבועות התחלתי לקחת כדורים נגד דיכאון והם לא עוזרים לי. סיפרתי על זה לחברה והיא אמרה שזה יכול להיות בגלל הגלולות. יש באמת קשר בין הדברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ניצן פרימור01/07/2007השפעה תרפויטית של תרופות נגד דיכאון עשויה לחול לאחר שבועיים עד חודש ויש להמתין לפחות חודש להבין את השפעתן. במידה ואין הטבה יש לחזור לרופא המטפל (רצוי פסיכיאטר ולא רופא משפחה!) כדי שישנה את הטיפול. הסיכוי שחוסר השפעה נובע משימוש בגלולות אינו גדול אך כדאי להפריד בין התרופות כך שנוגד הדיכאון ילקח בלילה והגלולות ביום. אם תוכלי להעביר את שמות התכשירים אוכל לענות ביתר פירוט.
תודה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרות תרופות עד הביתגבי28/06/2007
חדש ניסיתי וזה ממש מוצלח
שרות חדש למירשמים עד הבית שווה במקום לעמוד בתור ולחפש חניה
קיבלתי את התרופות במחיר של בית המרקחת התשלום עבור השירות ממש מצחיק.
שווה לנסות: טלפון של החברה 09-7678555* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספר פרטים
ניצן פרימור01/07/2007שכולנו נדע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה נוספתללא שם26/06/2007
שלום , אם תוכל בבקשה להתייחס למה שכתבתי לך לגבי אבקת פנינה סינית כרכיב בתוסף מזון
(ויטמין C כלול גם כרכיב בתוסף מזון) . את כל הפרטים הנוספים רשמתי תחת הכותרת ''תגובה '' ו''פרטים נוספים''.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וכן תחת ''תגובה 2''
ללא שם26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבקת פנינים
ניצן פרימור26/06/2007לא קיבלתי את הפרטים, התיבה ריקה. לגבי ויטמין C באבקת פנינים נשמע כמו בדיחה...
נראה לי שהתעקשותך על המוצר מיותרת. יש אזהרות ב- FDA משימוש במוצר. אם ברצונך לפגוע בבריאותך
זו זכותך. לא אוכל לעסוק בזה יותר. תודה, ניצן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-
ללא שם27/06/2007שלום,
לא הבנת את דברי נכון, האבקת פנינה לא מכילה ויטמין C אלא הם 2 רכיבים נפרדים שמהם מורכב תוסף המזון. לגבי הפרטים הנוספים, אז שוב רשמתי לך את זה בתאריכים 15.6 וב-22.6 כתבתי 2 תגובות שמפרטות קצת על זה. כעת אם תוכל להתייחס לזה מאוד אשמח ( מה גם שעמדתי על טיבו
של המוצר לפני זה ויש למוצר דומה (נוזל ) את אותו מרכיב (אבקת פנינה) ועליו יש אישור של
ה- FDA) . כמו כן אין לזה השפעות שליליות כפי שהבנתי, אולי תוכל להבין את זה על סמך הפרטים הנוספים שכתבתי לך. ( יש לציין שהשתמשתי במוצר בערך כ-17 יום ומה שהרגשתי וכתוצאה מזה הפסקתי זה בעקבות אינטרקציה בין תרופות , כי אז גם נטלתי תרופה לנזלת שהיתה מס' ימים וכעבור שבוע הרגשתי טוב יותר ). לסיכום, תתייחס בבקשה לתגובות שכתבתי לך בתאריכים שהזכרתי.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זייבאןאורלי26/06/2007
ניצן שלום,
התחלתי לקחת כדורי זייבאן כדי להפסיק לעשן ויש לי כמה שאלות:
תוך כמה זמן זה צריך להשפיע? אני לוקחת יומיים ובינתיים רק בא לי יותר לעשן..
אני מרגישה קצת מוזר מאז שהתחלתי לקחת את הכדורים. אני מרגישה אי נוחות קלה כשאני בולעת ואני קצת באאוט, לא ממש מרוכזת. יכול להיות שזה מזה או שאני סתם היפוכונדרית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ZYBAN
ניצן פרימור26/06/2007אורלי שלום
התכשיר מגיע לרמה תרפויטית בדם רק לאחר 7-12 יום.
בד"כ רצוי ואף מומלץ כן לעשן בשבוע הראשון לטיפול ולרדת בהדרגה עד להפסקה בסביבות השבוע השני ..
תופעות הלוואי שאת חווה לא נראות אופייניות ל- ZYBAN . מניסיוני, תופעת הלוואי העיקרית היא נדודי שינה ( לכן לא מומלץ ליטול את התרופה בערב) .
בהצלחה בגמילה!
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לפיברומיאלגיהיעל24/06/2007
מהי התרופה הכי יעילה עד כה לפיברומיאלגיה עם הכי פחות תופעות לוואי מבין התרופות הבאות אלטרולט סימבאלטה או ליריקה . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
ניצן פרימור24/06/2007יעל שלום, לצערי אין בשורות מהפכניות או פריצת דרך בנושא.
ככל הידוע לי ומנסיון - אלטרולט לא מגלה יעילות, צימבלטה - עדיין אין מספיק נתונים, לליריקה השפעה מיטיבה אך אני חייב לסייג שמדובר בתכשירים חדשים יחסית ועדיין אין מידע מוצק.
לפחות לגבי ליריקה, שווה לנסות תחת מעקב רפואי במינון עולה בהדרגה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים נגד מלריהרוני24/06/2007
שלום!
אני נוסעת הקרוב לדרום אמריקה. עשיתי כבר את החיסונים, עכשיו אני מתלבטת בקשר לכדורים נגד מלריה, אנשים שלקחו אותם סיפרו לי על תופעות לוואי מחרידות ושהכדורים האלה בכלל לא עוזרים נגד כל הסוגים אלא רק נגד כמה מסוימים. מה אתה אומר שכדאי לעשות בנושא? יש כדורים שכן עוזרים אבל עם פחות תופעות?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלריה
ניצן פרימור24/06/2007נראה שחברייך אינם מעודכנים.
לפני יותר משנה אושר לשיווק בישראל דור חדש של תכשירים
יעילים להפליא ועם פחות תופעות לוואי. התכשיר נקרא MALARON .להתאמת מינון יש להיוועץ במומחים המצויים בכל קופות החולים, התכשירים נמכרים בהוזלה בקופות. בכל מקרה, עדיף לסבול מתופעות הלוואי שחולפות מלחטוף מלריה שעשויה לגרום נזק בלתי הפיך לכבד .
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהמאיה21/06/2007
יש לי אלרגיה לחתולים, איך אפשר לטפל בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
ניצן פרימור22/06/2007א. להמנע ממגע עם חתולים
ב. ליטול כדורים אני אלרגיים כמו LORATIDINE (ללא מרשם) שעשויים למנוע האלרגיה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)