מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוקוטןגלי03/06/2007
אני סובלת מאקנה הרבה זמן, ניסיתי הכל ושום דבר לא מעביר את זה לגמרי. אני חושבת לקחת רוקוטן אבל שמעתי על רשימה ארוכה של תופעות לוואי. תוכל לעשות דסר ולהגיד מה נכון ומה לא לגבי תופעות הלוואי של רוקוטן? אם יש עוד תרופה עם פחות תופעות לוואי אשמח אם תוכל להמליץ עליה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ROACUTANE
ניצן פרימור04/06/2007גלי שלום
על פניו לתכשיר תופעות לוואי רבות. מניסיון רב שנים התרופה בטוחה לשימוש ותופעות הלוואי חולפות והעיקר חולפים גם פצעי הבגרות.
תופעות הלוואי העיקריות הן יובש בשפתיים ובריריות שמטופל בקרם לחות לפנים, שפתון נגד יובש ו- SALINAGEL לאף.
בנוסף יהיה עלייך לעבור בדיקת דם תקופתית לתפקודי כבד.
בהצלחה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקמול ואופטלגיןנאמן30/05/2007
האם אקמול ואופטלגין הן תרופות מרדימות ?האם יש בעיה לקחתן (כמובן לא יחד) עם תרופות אחרות בכלל ובמיוחד עם גלולות נגד הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקמול ואופטלגין
ניצן פרימור30/05/2007אקמול ואופטלגין אינן תרופות מרדימות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקמול ואופטלגין
ניצן פרימור31/05/2007מירי שלום
בנטילה רגילה במקרים של כאב "מזדמן" לא צריכה להיות בעיה.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 לילדיםעדה28/05/2007
החלטתי להתחיל לתת לבני בן ה-4 וחצי אומגה 3.יצרתי קשר עם חב' אלספה ששלחה לי דוגמית של 2 קפסולות לילדים.לא נראה לי שאצליח לגרום לו לבלוע כל יום 2 קפסולות כאלו ורציתי לדעת איזה חלופה יש לתת לגילאים כאלו ולא בצורת כדור/קפסולה.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 לילדים
ניצן פרימור28/05/2007המוצר קיים גם בסירופ העדיף לגיל 4.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה>ודה רבה-אני אפנה לרכוש אותו
עדה29/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקן הרניקהבן דוד גלית27/05/2007
האם יתכנו תופעות לוואי אחרי התקנת ההתקן כגון - סחרחורת, בחילות, עייפות, התעלפויות
לחץ דם נמוך, או כל תופעה אחרת.
אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקן
ניצן פרימור27/05/2007התופעות המתוארות יותר מתאימות להתייבשות ומחסור בנתרן.
ההתקן מיכני לחלוטין, בעיות נוצרות במקרה ואינו מונח טוב ופוגע בדפנות. בד"כ במקרה כזה תחושי כאבים ואף דימומים. מאחר ולא אלו התופעות, לא נראה לי שזה מההתקן.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לכדורי הרגעה.סיוון27/05/2007
אני בת 20 וסובלת מאז ומתמיד מלחץ. זה לחץ יום יומי ותמידי המתבטא באי חופשיות ונוחות מוחלטת בקרב אנשים בכל מקום וסיטואציה. המקום היחיד שאני לא לחוצה בו הוא בבית ורק עם בני משפחתי.
זה לא משהו פסיכולוגי ,ז פשוט האופי השלי וזה דבר נורא שלא מאפשר לי לתפקד בשום מקום וסביבה מחוץ לבית,לימודים וכדומה כי זה מביא לי לתופעות לוואי חמורות מאוד של אי יציבות נכונה בכתפיים,ו המון כאבי בטן והמון ריחות גוף לא נעימים ממש ביניהם גם תחושת חום בפנים ולחות וזיעה בגוף.
אני כרגע בצבא ולא יכולה לפנות לרופא. אני מודעת לזה שהכל בא מהראש אבל זה לא משהו פסיכולוגי אלא זה פשוט הגוף שלי והאופי הנורא נורא מופנם באופן חמור.
האם נכון שטוב למצבי רק רמוטיב המצריך מירשם רופא?
האם ישנם כדורי הרגעה באמת חזקים (טבעים או אחרים)שישפיעו שלא זקוקים מירשם רופא כי ניסיתי כדורי הרגעה עם פסיפלורה שלא עזרו כלל כי רוב הטבעיים לא באמת עוזרים למצבי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לשאלתי
סיוון27/05/2007נוסף לזאת מהלחץ התמידי אני סובלת מאי שקט וחוסר שלווה ביחסים עם אנשים וזה מתבטא בחוסר סבלנות ואקטיביות מרובה מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי הרגעה
ניצן פרימור27/05/2007למיטב הבנתי עדיף לפנות לפסיכיאטר (להתעלם מהסטיגמה! - גם בצבא - קב"ן) יש תרופות מאוד ספציפיות לתופעות שתיארת וחבל שתסבלי לחינם. התרופות יוציאו אותך מהחרדה וישפרו את חייך לאין ערוך. התרופות אינן ממכרות ותופעות הלוואי נדירות.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי מהסימבסטאטין??שולי27/05/2007
מיזה 25 יום אני לוקחת כדור סימבסטאטין 20 מ"ג בגלל עודף שומנים בדם. מאז, אני עצבנית, רגישה מאד, דיכאונית ומרגישה כאילו מלאו את בטני במים. האם זה בגלל הכדור החדש? בנוסף, אני מקבלת שנים כדור אלטרוקצין 50 בגלל תת פעילות- אני מאוזנת. האם כדאי לקחת כדור אלטרקס להרגעה?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימבסטטין
ניצן פרימור27/05/2007לסימבסטטין תופעות לוואי רבות אם כי לא תמיד זהות לאלו המתוארות. נסי להתגבר במשך כמה ימים נוספים . אך במידה והתרופה פוגמת באיכות החיים פני לרופא המשפחה לקבלת סטטין אחר.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה.נילי26/05/2007
לקחתי במשך 3 חודשים חומצה פולית -5 מ"ג.
עדיין לא נכנסתי להריון.
האם להמשיך לקחת חומצה באותו מינון או במינון אחר -פחות מ"ג?
ואם כן למשך כמה זמן?
בברכה,
נילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית
ניצן פרימור27/05/2007ניתן להמשיך לקחת. המינון המומלץ הוא של 400 מיקרוגרם (0.4 מיליגרם).
יש מספר תכשירים בשוק במינון זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשכרמלה24/05/2007
שלום
איזה כדור נגד כאבי ראש חזקים בזמן מחזור כדאי לקחת? אני מיואשת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ניצן פרימור24/05/2007כרמלה שלום
נסי כדור יעיל ולא מוכר בשם CATAFLAN בחוזק 50 מ"ג.
השפעתו מהירה ואין צורך במרשם רופא.
(אשמח לקבל משוב).
בנוסף אני ממליץ לך להבדק לגבי רמת המוגלובין בדם (קשור לאנמיה שכאב ראש אחת מתופעות הלוואי שלה).
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרשרון24/05/2007
אני סובלת מהזעת יתר בעיקר בבית השחי.זה בא לידי ביטוי ברטיבות מתמדת בבית השחי,דבר הגורם לאי נוחות.קראתי שקיימים תכשירים שמייבשים את הזיעה ומונעים ריחות לזמן ממושך יותר מדאודורנט.אשמח אם תציין חלק מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר
ניצן פרימור24/05/2007שלום שרון
קיימים מספר תכשירים רפואיים או המוגדרים
"COSMOCEUTICALS "
לטיפול בתופעה. אני מנוע באתר מלציין שמות מסחריים. אני ממליץ לפנות לרופא עור ולהתחיל מתכשיר חיצוני דמוי דיאודורנט - אנטיפרספירנט רפואי המתווה לתופעה שתארת. יש לפחות שני תכשירים שנחשבים יעילים וללא תופעות לוואי.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להזעת יתר
שרית07/07/2007אנהידרול פורטה.-קונים בבית מרקחת ללא מרשם זה רולר
הוא מצוין צריך לשים לפי ההוראות בהתחלה
אך לאחר מכן רצוי לשים במרווחים גדולים ככל שניתן -זה לא הכי בריא,אך משפר איכות חיים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בדרכי השתןנילי21/05/2007
שלום,
יש לי תינוקת בת שנה וחמישה חודשים.
איבחנו אצלה דלקת בדרכי השתן, המתבטאת בחום גבוה, ירידה בתיאבון והקאות,
רופא שטיפל בה המליץ על מוקסיפן ואילו רופאת הילדים טוענת שמוקסיפן מכסה רק 40% מהחיידקים ויש לתת לה זינת את ה"זינת" היא פולטת ונגעלת ממנו.
מה נכון?
על מה אתה ממליץ?
בתודה,נילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן
ניצן פרימור23/05/2007ההמלצה הטובה ביותר היא ליטול תרבית שתן ולהתאים את התכשיר האנטיביוטי על פי רגישות המזהם. לגבי שני התכשירים - ברוב המקרים מוקסיפן יפתור את הבעייה . הזינט אכן יותר רחב טווח אך יש לו גם הרבה יותר תופעות לוואי. ניתן להבין מכך את שיקולי שני הרופאים...
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משככי כאביםבלדב20/05/2007
שלום רב,
רציתי להתייעץ עמך לפני שאני קונה בב. מרקחת משכך כאבים לבני התינוק. הוא סובל מהשיניים שצומחות והצרחות שלו קורעות את האוזניים שלנו (ובעיקר א6ת הלב). מה מתאים לידלים בגיל זה? אגב, הוא בריא לחלוטין - השאלה היא אם כדאי בכלל לחשוף ילדים בגיל זה למשככי כאבים?
תודה מראש, ע. בלדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משככי כאבים
ניצן פרימור23/05/2007בשוק התרופות מספר פתרונות טבעיים ובהם תמיסה נזלית הומיאופטית וג'לים למריחה מקומית. יעילותם טובה וכדאי לבקשם מהרוקחים ולנסותם לפני שימוש בסירופים משככי הכאבים ומורידי חום המוכרים.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפרלקסלי18/05/2007
שלום רב
אני בת 38 לוקחת כל יום כדורי שמן דגים של אלספה
ובמקביל לוקחת כדורים ציפרלקס 10 מ"ג נגד דיכאון
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cipralex & Omega 3
ניצן פרימור19/05/2007אין בעיה בנטילת אלספה וציפרלקס.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש תרופות יותר טובות נגד צינוןאנטולי16/05/2007
מאשר אמול ציון ליקווי ג"ל
האם יש מאמרים המוכחים מדעית את היעילות של קפסולות ג'ל
האם יש תרופות נגד הצטננות שיש בהן חומרים אחרים מלבד Paracetamol
משהו אחר שהוא יותר יעיל ויותר מתקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון
ניצן פרימור17/05/2007אנטולי שלום,
התכשירים שציינת וככלל תכשירים המיועדים לנטילה בעת שפעת שהם ללא מרשם מטפלים בסימפטומים של הצינון ונועדו להקלה בלבד.
קיימים תכשירים המקצרים את משך השפעת כמו - TAMIFLU או RELENZA אך אלו מחייבים מרשם רופא.
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות בלי מרשםאלה13/05/2007
ניצן שלום,
האם תרופות בלי מרשם יכולות להיות אפקטיביות באותה המידה כמו תרופות מרשם? יש לי בעיה שבגללה אני לוקחת בדר"כ תרופת מרשם אבל הפעם לא הספקתי לקחת אז הלכתי לבית מרקחת ונתנו לי תרופה ללא מרשם ואני לא יודעת אם זה מספיק אפקטיבי.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה ללא מרשם
ניצן פרימור13/05/2007לצורך תשובה רצינית עלי לדעת מה התרופה המקורית (החייבת מרשם) ומה התחליף ללא מרשם.
תודה
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדת בחינותשרון10/05/2007
ניצן שלום!
אני סטודנטית ויש לי בעיה רצינית, אני נכנסת ללחץ היסטרי לפני מבחנים או פרזנטציות. ניסיתי לקחת טיפות הרגעה טבעיות (רסקיו רמדי) אבל זה לא עזר. תוכל להציע לי תרופה שתעזור לי להתמודד עם החלץ אבל לא תמכר או תעשה תופעות לוואי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ח ר ד ת בחינות
ניצן פרימור10/05/2007נעמה שלום
חרדת בחינות היא צרת רבים.
יש פתרונות תרופתיים נקודתיים שאינם כרוכים בתופעות לוואי או התמכרות.
לצורך זה עלייך לפנות לרופא משפחה שיסייע לך .
בד"כ טבליות OTAREX או ASSIVAL במינון 2מ"ג פותרים את הבעייה.
השפעתם קצרה ואינה כרוכה בתופעות לוואי.
ב ה צ ל ח ה !
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)