קורס הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קורס הכנה ללידה
    Lora
    12/01/2008

שלום לכולכו!
    אני בשבוע 27 ואני מחפשת קורס הכנה ללידה קרוב לצהלה / נווה שרת / רמת החייל / אפקה / הדר יוסף. האם אתן מכירות מדריכה טובה?
    מה הבדל בין הקורס שמועבר בבתי חולים לבין הקורסים הפרטיים? האם יש גם הבדל במחיר?
    מה הקריטריון בבחירה של הקורס?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קורס הכנה ללידה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

Lora
    15/01/2008

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    18/01/2008

היי לורה. מזל טוב וברוכה הבאה לפורום.
    את כבר בשבוע 27 וזה זמן טוב להחליט איזה קורס את עושה ולהתחיל מקסימום עד שבוע 30
    לגבי קורס פרטי או קורס של בית חולים או קופת חולים:
    אני יותר ממליצה על קורס פרטי מכיוון שקורס של בית חולים משרת בדרך כלל את המערכת בה הוא עובד וקורס פרטי הרבה יותר אובייקטיבי ונותן לך מידע רחב, עדכני ומקיף יותר.
    לגבי מדריכות הכנה ללידה- יש די הרבה באזור שלך ויש גם הרבה מדריכות טובות, תלוי מה את מצפה ורוצה מהקורס שלך. חשוב לבדוק ולדבר עם כמה מדריכות , לראות מה ההכשרה שלהן, מה רוח הקורס ומה הן נותנות ואז להחליט על זו שיש לך גם התחברות איתה.
    מבחינת מחיר- אני חושבת שאין הבדל משמעותי- במיוחד כשאת משווה מה את מקבלת מקורס פרטי ביחס לקורס של בית חולים.
    מקקווה שעזרתי.
    שיהיה לך המשך הריון בריא , ותמשיכי לעדכן.
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה, הורות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה