שלום - קורס תמיכת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - קורס תמיכת לידה
    סבאח'
    15/09/2011

שלום,
    אני מתגוררת בתרשיחאא ומאד רוצה ללמוד קורס הכנת לידה ותמיכת לידה. שמעתי על מקצוע זה ונראה לי שמאד יכול להתאים לי - מאד טובה עם תינוקות וילדים, עזרתי לאחיות כשנולדו הילדים...מה זה בדיוק ומה לומדים? איםה אפשר ללמוד וכמה זמן זה לוקח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום - קורס תמיכת לידה

הוספת תגובה

• לגבי הדרכת קורס הכנה ללידה

אילנית
    20/09/2011

שלום,
    אני לא בטוחה שזה מתאים מבחינת המרחק, אבל בנמל תל אביב יש קורסים שונים, מאוד איכותיים, של מכללת דיאדה, להכשרת מדריכות קורס הכנה ללידה. שווה לך לבדוק את הפרטים, במידה ויש לך אפשרות להגיע למרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - קורס תמיכת לידה - תגובה

גלית מוריה שלגי
    21/09/2011

ברוכה הבאה סבאח. שמחה שאת מעוניינת ללמוד את המקצוע.
    יש היום מס' בתי ספר.
    לדעתי המרכז הישראליע להריון ולידה הוא הכי ותיק ומקצועי שיש היום.
    יש בתי ספר באזור המרכז שהם יחסית חדשים וגם מאוד יקרים כי הם פרטיים..
    יש במכללת גליל מערבי בעכו מגמה של הריון ולידה..
    ממליצה לך לחפש באינטרנט ולהשוות..
    מקווה שעזרתי..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - קורס תמיכת לידה - תגובה

גלית מוריה שלגי
    11/10/2011

היי. שמחה שאת מתעניינת בתחום.. זה עולם קסום עם המון סיפוק. לאחרונה גיליתי שיותר ויותר בתי ספר נפתחים ומלמדים את התחום..
    ממליצה לך לברר במספר מקומות ולהשוות בין התכנים. יש באינטרנט המון מידע לגבי זה. צריך פשוט לשוטט ולהחליט..
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה