הכנת חדר לתינוק חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנת חדר לתינוק חדש
    קרני
    20/01/2008

שלום, אני ובעלי בויכוח האם להכין חדר לתינוק שיוולד בקרוב. הוא חושב שעדיף שיוולד קודם ואז נתחיל בקניות וציוד וארגון ואני מעדפה לעשות הכל מראש ולדעת שאין לי דאגה בנושא. היכן אפשר להתפשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנת חדר לתינוק חדש

הוספת תגובה

• חדר לתינוק

גלית מוריה שלגי
    22/01/2008

היי קרני. מבינה את הצורך שלך להכין את ה"קן" לקראת התינוק החדש.
    אם את מאלה שלא מאמינים באמונות תפלות,, אז אני ממליצה להכין כמה שאפשר לקראת הלידה. אפילו ברמה של לכבש את הבגדים. אבל לא כולם כמוני.
    אפשר לעשות הכל בהדרגה גם. לקראת חודש שמיני- סוף שביעי, זה זמן טוב לעשות הזמנה של הריהוט שרוצים לחדר של התינוק. לא צריכים להביא הכל כבר הביתה. עושים הזמנה, של כל מה שרוצים- חשוב י כי לאחר הלידה יש גם ככה לחץ, ובמיוחד אם רוצים צבעים מיוחדים- שלא יחסר חלילה במלאי, ואז אפשר להביא את הציוד הביתה ברגע שהתינוק מגיע או כשבוע לפני הלידה.
    אז הנה הפשרה- לדעת מה להזמין, לתכנן איך החדר ייראה, לעשות הזמנה ורק כשהתינוק נולד או רק ממש סמוך ללידה להביא את הציוד הביתה.
    בהצלחה.
    מקווה שעזרתי.
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, קורסי הכנה ללידה והורות ראשונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה