בקשר לכדור לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לכדור לידה
    ענבל
    21/01/2008

היי גלית. רציתי להגיד לך שהמאמרים שלך מאוד מעניינים ומלאי אינפורמציה וזה מאוד עוזר לי. קראתי את הכתבה שלך על היתרונות של כדור לידה ורציתי לשאול האם בחדרי לידה יש את הכדורים האלו, ואיפה אפשר להשיג כדי לקנות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לכדור לידה

הוספת תגובה

• כדור לידה

גלית מוריה שלגי
    22/01/2008

לגבי כדור לידה- בדרך כלל יש ברוב חדרי הלידה כדורי פיזיו. הבעיה היא שמה שאני ראיתי בחדרי לידה-זה שהכדורים שיש הם מאוד קטנים- קוטר ממש קטן כך שאם את בחורה גבוהה אז הכדור שקיים בחדר לידה לא יהיה לך נוח.
    לגבי רכישת כדור- ניתן למצוא בחנויות ספורט כדור כזה, וגם אצל מדריכות הכנה ללידה- שם אפשר לקבל אפילו מחיר זול יותר ממה שיש בשווקים. חשוב לא לקנות את הכדור הכי זול, כי זה בסוף יוצא יקר.
    לגבי גודל הכדור- אם גובהך עד 1.70 ס"מ- יספיק לך כדור בקוטר של 65 מ"מ. אם את גבוהה יותר- כדאי לקנות כדור גדול יותר.
    המלצה שלי- לקנות כדור משלך, וכשהולכים ללדת- כדאי לקחת את הכדור באוטו- למקרה שיחסר או שהכדור יהיה קטן מדי.
    בהצלחה.
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה\ קורסי הכנה ללידה והורות ראשונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה