הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה ללידה
    דורון
    23/10/2011

זה עשוי להישמע מגוחך, אבל רציתי לדעת אם יש קורסים המיועדים לגברים בכל הקשור להריון וללידה של הנשים... אשתי בת 28 ובהריון (אני בן 32) ואני מאד רוצה לתמוך בה ולהבין כל מה שעובר עליה אבל מעיון בקורסים המוצעים, אני מרגיש שאין כל כך מענה לגברים. אני רוצה לדעת אם יש משהו שיכול להכין את שנינו לתקופה שאחרי הלידה שהיא למעשה התקופה הקשה באמת - עם חוסר השינה, הבכי, ההתמודדות וההשפעות של כל זה על הזוגיות.
    ידוע לי שיש ספרים בנושא אבל באמת הייתי מעדיף ללכת לאיזושהיא סדנא או להתייעץ עם איש מקצוע. האם מוכר לכם כזה דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה ללידה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה - תגובה

גלית מוריה שלגי
    26/10/2011

כל הכבוד על הנכונות והרצון. יישר כוח. בעיקרון, כל קורס הכנה ללידה קבוצתי פרטי מדבר על הכנת בן הזוג ללידה ולחיים שאחרי.
    פשוט תבחרו מדריכ הכנה ללידה טובה שתענה על הצרכים שלכם!
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה - תגובה

שפרה מאור
    29/10/2011

שלום דורון
    כל הכבוד על היוזמה והרצון שלך להיות שותף אמיתי להריון ללידה ולתקופה של אחרי הלידה .לדעתי כל מדריכה טובה תיתן מענה למה שהצגת אבל אם עדיין אתה מרגיש שאתה צריך יותר אשמח לתת מענה פרטני לשאלותיך . אני מעבירה סדנאות הכנה ללידה והורות ובעבר ערכתי סדנאות לאבות בלבד כך שאוכל לתת לך מענה
    בהצלחה בהמשך שפרה מאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה