שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רונה
    27/01/2008

אני נכנסתי להיריון ראשון זה עתה, ורציתי לדעת כמה אמור לעלות קורס הכנה ללידה בערך, כמה שיעורים זה בדרך כלל ומתי מומלץ לעשותו.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קורס הכנה ללידה

גלית מוריה שלגי
    27/01/2008

היי רונה. קודם מזל טוב ושיהיה הריון בריא וקל.
    לגבי קורס הכנה ללידה- כמה, למה, ומתי:
    אני ממליצה להתחיל קורס הכנה ללידה אם כמובן ההיריון תקין והכל בסדר\ אז בסביבות שבוע-28-32 לכל המאוחר. זה כמובן אם רוצים קורס קבוצתי. קורס קבוצתי בדרך כלל הוא בין 5-6 מפגשים, ואני ממליצה להתחיל קורס כזה כמה שקרוב יותר ללידה. כך יש זרימה טובה יותר עם הקורס, ומגיעים יותר מוכנים ובשלים.
    יש כל מני סוגים של קורסים- יש קורס שהוא פרטי אחד על אחד או קורס עם עוד זוג חברים. היתרון של קורס כזה זה שקודם כל הוא בימים ובשעות שנוחים לך, ושהמפגשים יכולים להיות גמישים יותר- פחות או יותר מפגשים לפי מה שמתאים לכם.
    יש גם קורסי מרתון- קורס בדרך כלל בין מפגש אחד לשני מפגשים- מתאים יותר לאלה שנזכרו ברגע האחרון.
    לגבי מחיר- זה די משתנה בהתאם למדריכה, נסיון, הכשרה, מה שהיא נותנת וכו'. קורס ממוצע צריך לנוע בין 500-650 ש"ח.

מה שאני ממליצה לך לעשות לגבי קורס הכנה ללידה- לקראת שבוע 24 להתחיל לעשות סקר- חשוב לדבר עם כמה מדריכות, והכי חשוב בסופו של דבר זה ללכת למדריכה שאת הכי מתחברת אליה, ולשריין מקום כבר לקראת שבוע .25-26
    מקווה שעזרתי.
    מוזמנת להמשיך לעדכן ולשאול.
    גלית מוריה שלגי- מדריכת הכנה ללידה, עיסוי ומוסיקה לתינוקות והורות ראשונית. בוגרת לימודי פסיכולוגיה ופסיכותרפיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה