האם הדולה........

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הדולה........
    מורן
    08/05/2007

רציתי לדעת האם הדולה עולה כסף? ואם כן אז כמה? ואיפה אני יכולה למצוא אותם באיזור שאני גרה העיר: רחובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הדולה........

הוספת תגובה

• כסף זו לא מילה גסה....

יעל דגן
    09/05/2007

שלום מורן

דולה זה תפקיד עם המון נתינה והתמסרות , אבל ככל מקצוע אחר העוסקים בו מתפרנסים ממנו ואכן גובים עליו תשלום.
    התשלום לדולה משתנה מדולה לדולה בד"כ בהתאם לנסיון. הסכומים נעים סביב 1000-2000 ש"ח. בנוסף, ישנן דולות מתלמדות שמלוות לידות ללא תשלום.
    אני מציעה לך לשוטט קצת באינטרנט באתרים של דולות שם בוודאי תוכלי למצוא דולה מתאימה מאזורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחיר הדולה

גרגי ביבליוביץ'
    09/05/2007

שלום מורן,
    כמו שיעל כתבה לך, דולה זה שירות פרטי שעולה כסף. אני מצטרף גם לדעתה שזה כסף שמושקע היטב והוצאה כדאית ביותר.
    אשמח להפנות אותך לדולה באזור מגורייך, אבל הכי חשוב בבחירת הדולה זה לדעת באיזה בית-חולים את מעוניינת ללדת.

אשמח שתפני אלי אישית בטלפון 052-3785255 או במייל [email protected]

ברכות,

גרגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה