הכנה ללידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנה ללידה
    ליאת
    24/01/2012

שלום,
    אני בשבוע 26 ובעוד כשלושה שבועות אני מעוניינת לעבור קורס הכנה ללידה,
    האם כדאי לעבור,במה זה מועיל?
    אני אלך עם בעלי למרות שהוא לא יהיה בפנים בחדר לידה

מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנה ללידה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה

מיכלי דולה
    25/01/2012

קורס הכנה ללידה, בראש ובראשונה, נותן ידע וידע הוא כוח. בקורס הכנה ללידה תקבלו את ובן זוגך את הידע בצורה מסודרת ומתומצתת.
    מעבר לידע, בקורס הכנה ללידה מקבלים גם כלים פרקטיים להתמודדות עם הלידה.
    קורס הכנה ללידה נותן מקום לגיטימי לפריקת חששות, תהיות ותחושות גם לך וגם לבן הזוג.
    אל תוותרו על קורס הכנה ללידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכנה ללידה - תגובה

שפרה מאור
    29/01/2012

שלום ליאת
    הזמן שבחרתם להתחיל בקורס הכנה ללידה מצוין ומתאים בדיוק. מומלץ לעבור קורס הכנה ללידה מסיבות רבות נותן ידע לקראת מה אתם הולכים, נותן ביטחון אתם מכירים את המקום בזכות סיור מוקדם בחדר הלידה, מסבירים בקורס על שיתוף פעולה בינכם לבין המיילדת הרופא מה הם המכשירים איך נראה חדר לידה מה קורה בגופך ובגוף התינוק בזמן הלידה מלמדים לנשום נכון ומועיל כדי לקדם את הלידה ועוד נושאים רבים וחשובים להורים ולרך הנולד. בקורס גם מדברים על אחרי הלידה לאן הולך התינוק ומה קורה בגופך עד יציאת השיליה רק אז מסתיימת הלידה מחלקת יולדות הנקה משכב לידה מאפשר לשאול שאלות ולשמוע זוגות אחרים במצבכם שואלים ומתלבטים
    אני חושבת שלכל יולדת מגיע קורס כזה כי הוא פותח אופקים
    מאחלת לכם הצלחה בלידה ובהורות
    שפרה מאור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה